1638
DC Universe MMORPG
-
Alanw #1638 De, csak a forumra tévednek be ritkán :-) -
wadewilson #1637 Sziasztok! Gondolom ezzel a játékkal sem játszik már senki? -
Nomad90Hun #1636 Passz. Én valami driverre gyanakodnék.
De gondolom azóta meglett a megoldás, én most idegesítőbb bugba futottam bele...
Gondoltam előveszem gamet, ami nem akar beengedni akármit írok be jelszónak nem fogadja el (tudom hova milyen jelszót használok), és a jelszó resetes e-mail nem jön meg, így kénytelen voltam 1 új accot csinálni, ami azért idegesítő mert a régin már megvettem 1-2 dlc-t, nem baj jó tanulság fostalicska fejlesztőktől nem kell venni semmit...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.11. 06:58:44 -
#1635 Szaisztok, megtudná nekem mondani valaki, hogy mért van az, hogy ha megütöm az ellenséget akkor összeomlik a játék?
Múlthét péntekig nem csinálta ezt a jelenséget.
A válaszotokat előre is köszönöm. -
Bellaheal #1634 Hali!
Nem rég kezdtem játszani. Van valaki aki rendszeresen játszik vele és esetleg ő is unja egyedül? Hero oldalon van karim! :) -
Nomad90Hun #1633 Én is toltam anno, Hero oldalon van 1 HardLight karim ,ami még fejlesztésre szorul, de azért nem olyan rossz, Villian oldalon filózom, hogy kit/mit kezdjek, meg hero oldalra tervezek még 1 karit. Épp most szedegetem lefele a gamet, Us szeró szintén nálam is. -
gagxi #1632 Helló én még játszok US-szerón vagyok van egy jó meg egy gonosz karim a jó 20 szintű VorosKoponya a gonosz 36 szintű Termeszetgirl aki gondolja vegyen fel barátnak. Vannak még magyar ligák? -
Krusade #1631 valaki még játszik ezzel? most került be az episode 19 -
Betonfal83 #1630 Hali! Valaki tud játszani vele? Nálam az elmúlt 2 napban baszik elindulni... -
#1629 Ligára ne nagyon számítson senki, ha van is, a többsége bunkókból áll, ha nem vagy T4-T5-ös akkor nem is figyelnek rád...pedig egy összetartó csapatért a fél DLC-imet odaadnám :D -
zola90 #1628 Sziasztok
én is most kezdtem újra a játékot ha akartok keressetek meg:
zsozsetta -
#1627 Hát ez érdekes. Paypal-el akarok fizetni egy hónapra dlc-k miatt, de mikor átvált paypal felületre credit kártyát kér, pedig több pénz van rajta, mint amennyibe kerülni. Na ilyennel se találkoztam még. Ötlet? -
#1626 Azt nem mondtam, csak én még nem találkoztam velük sehol se eddig, kb én is 1-2 hete jöttem vissza. -
#1625 Akkor nincs is magyar közösség? -
#1624 A hero oldal baromira népes az eu-ban a másikhoz képest, mindenképp ott érdemes játszani, ha egyedül vagy és nem barátokkal. Magyar liga van elvileg, de nem túl aktívak. -
#1623 Visszatértem kb 1 év után és sajnálattal látom, hogy elveszett a pvp settbe felöltöztetett karakterem. Sebaj úgy is hamar fel lehet húzni egy karaktert.
Ahogy elnézem eu szerver eléggé kihalt viszont us szerveren elég sok playert látni. Van valahol magyar közösség? -
cortez75 #1622 Hali!
Ha most regisztráltok, és letöltitek a játékot, kezdő csomagot (ajándékot) kap a karakteretek.
Innen lehet letölteni.
Kellemes szórakozást, jó játékot kívánok. -
#1621 valaki meg tudná mondani mi a fene az a "MERIT BADGE"? -
#1620 Ja amúgy találtam magyar klánt...
Ennyi volt a beszélgetés:
"-Hali T4es vagy?
-Nem épp csak átjöttünk heroba"
onnantól le se szarja a szád ha nem vagy T4 xD
-
#1619 Hali!
Sickra néven megtalálsz, ha nem találunk légiót akkor csinálunk^^
Van 1 eladó accom (EU):
lv16Hero(lightning+superspeed)
lv30villain(sorcerer+acrobatic)
Lightning Strikes DLC
Olcsón adom, mert SoE account, és összekevertem a SoE és pro7 accom és a másikra vettem a többit -.-'
Ha érdekel írj. -
davyd92 #1618 Sziasztok!
Magyar klánt keresek, egyedül egy idő után unalmas, pvp szerveren játszom hős oldalon. -
Grooms #1617 Hali!
Eladó EUPC szerveren lévő accom!
DLC-k: The Last Laugh, The Battle for Earth, Lightning Strikes
Rajta 2 db lvl 30-as kari:
- LVL 30: Power: Earth, Mov: Acrobat, Hero
Cr: 67, Skill pont: 54, nagyon sok Legendary PvP karakter
Cash: 36K
PVE: Chest: T4, többi T3-as, +7 db fegyver mind T3
PvP: T3-as szett
(Ms Boo és Mister Boo megvan )
Marks: Triumph: kb 500, Tachtics: kb 100, Strategy: kb 30
- LVL 30: Power: Electricity, Mov: Flight, Hero
Cr: 38, Skill pont: 31
Chas: 13K
PwE: T1-es szett
PwP: T1-es szett
Marks: Triumph: kb 250
Még több kisebb kari is van, de az nem jelentős.
Eladás oka: egy másik játékkal tolom mostanság és abba akarom beletolni a lóvét !
Ár: 10 ezer forint
Érdeklödni: [email protected] -
shuday #1616 Batman* -
shuday #1615 HUNdertaker
Nemtom miféle szeró, gondolom eu, nemtom, nem válszatottam szal "alap" beállítás szerint v mi a tököm...
Hero.
Bamtam.
lvl 7 és nem síetem el...
klán vagy valami emberféleség jelenkezhetne...vagy valami... kicsit monoton solo ban nyomni a cuccot... -
RichHooligan #1614 Hali olyan problémám lenne h az utolsó frissités ota nem tudok belépni mert kiir vmi error!Másnak is van ilyen problémája!Valami cannot open filet ir ki meg vmit az user-al! -
gagxi #1613 Gonosz vagy jó oldalon játszol Borsesz? -
Borsesz #1612 Szevasztok!
Magyar játékosokat (vagy klánt) keresek! Már egy ideje játszom és kicsit kezd laposodni, mert hát eddig csak nagyrészt németekkel találkoztam...
EU, PvE szerveren vagyok, "Torrid Light" néven. -
gagxi #1611 Köszi értékelem a válaszod de ha lehet akkor értelmes válaszokat várnák. -
#1610 nincsenek.csak te játszol egyedül ezzel -
gagxi #1609 Sziasztok!
Most jöttem vissza játszani tegnap kezdtem most 11-es vagyok Eu szerón hős oldalon vannak még magyarok?
nevem:Gagxi -
Ben Grimm #1608 Melyik szerveren vagy? -
#1607 köszönöm a választ, bár már menet közben rá jöttem hogy is megy ez a dolog -
Ben Grimm #1606 Én úgy tudom, elő kell hozzá fizetni. -
Ben Grimm #1605 Üdv!
Magyar ligát keresek, ahova beléphetnék. Ha valakinek van, vagy tag, esetleg létrehozna egyet, bevenne engem is? :) -
#1604 dehogy csak olyan jó ez game,hogy mindenki tolja és nem ide írogat -
#1603 úgy látszik k*rvára halott ez a topik -
#1602 Hali!
Megtudjátok mondani nekem hogy mi szükséges a Legendary dologhoz? -
Suttyó20 #1601 Minden okés, csak Bugos az xp csík. -
Suttyó20 #1600 Sziasztok!
2 napja kezdtem el a játékot!
Ma találkoztam vele másodjára, h mikor elérem a szintlépést akkor egész egyszerűen nem lép szintet.
4. szintű vagyok. Ingyenesen idáig van korlátozva? -
#1599 Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne hozzátok hát ha tud valaki válaszolni rá.
Régen amikor még nem vásárolta fel az USA/EU szervert a ProSiebenSat1 akkor aki Legendary volt az havonta kapott 400 Sc-t.
Ez most már nem jár a Legendary-nek?
Vagy csak én nem kapok?
Egyéves élőfizetésem van a játékra.
Előre is köszönöm a válaszaitokat.