Cities in Motion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megtaláltam ezt a kis játékot, és játszanék is vele, de kb. 5-10 perc után rendre kifagy. Nem tudja valaki, mi a teendõ? Elõre is köszönöm!
Nem tanácsos rosszban lenni a nõkkel... náluk van az összes pina.
Valaki mesélne a játékról?
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
Akadozik a notebookomon a Cities in Motion, pedig a gépem megfele a gépigénynek 4 GB-tos a RAM. NVIDIA GeForce videokártya van benne és a gépigényben is ez van, ennek ellenére akadozik. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.<#falbav>#falbav> (Ami nekem meg van az még csak a DEMO, amit azért töltöttem le, hogy kipróbáljam, hogy tetszik-e a játék.)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Közben úgy tûnik sikerül megoldani a problémát
Más a metróépítést nem igazán vágom, hogy kell, lehet mert ha bekapcsolom a "metróépítõ" panelt nem látom a felszínt, hova is építek pontosan, node majd rájövök 😊)
(szerintem)
Pár napja vettem a játékot, tetszene is, csak vmi oknál fogva az egér mûködése borzalmas, azaz nem lehet normálisan pozicionálni mert "csúszkál".
Van erre vmi "orvosság"?
Azt mondja az elején a muter, hogy bontsam le az 1-es metro vonalat, és csináljak újat. De sosem adja meg a küldit, hogy kész van.
Eddigi próbálkozásaim:
Lebontom az 1-es metrót, építek 1 villamost. Semmi.
Lebontom az összes metrót, építek 1 villamost. Semmi.
Lebontom az 1-es metrót építek egy másik metrót semmi.
Most ilyenkor mi van?
Ráadásul ha jól sejtem enélkül nem is lehet megcsinálni a pályát, mert már ott tartok, hogy csak ez az egy küldi van vissza, de semmi, csak mennek a hónapok és nincs vége.
Traffic Manager
Én már megrendeltem és a leírtak alapján ver minden hasonlót, ráadásul Magyar fejlesztés.
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani egy új projektötletemet. Arra gondoltam, hogy esetleg csinálhatnánk egy magyar csomagot a játékhoz, magyarországi jármûvekkel és nagyvárosokkal. Akinek van kedve hozzá az kérem szavazzon igennel az oldalon😊
Jelentkezni egyelõre nem kell, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e rá igény/jelentkezõ.
A magyarosítás pedig várhatóan a nyáron elkészül. 😊
Kellemes Húsvéti ünnepeket addig is!<#wave>#wave>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...