Cities in Motion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heló!
Megtaláltam ezt a kis játékot, és játszanék is vele, de kb. 5-10 perc után rendre kifagy. Nem tudja valaki, mi a teendõ? Elõre is köszönöm!

Nem tanácsos rosszban lenni a nõkkel... náluk van az összes pina.

aranyos kis játék, de nem nagy extra.

Sziasztok! Most találtam meg ezt a játékot! Mikori a kiadása? Jó kis játék? Szép a grafikája? Élvezhetõ? Nem játszottam vele és nagyon kíváncsi vagyok rá 😊
Valaki mesélne a játékról?
frissebb játék torrentet szedsz le.

downloadable content vagyis letölthetõ tartalom

Ákos XD
A frissítésem már majdnem mûködött, de hiányolta a telepítõ a steam_api.dll-t. Ezt a dll-t letöltöttem, akkor meg az volt a baja, hogy hiányolta a dll-bõl a steamuserstats-ot. Ez miért lehet?

Ákos XD
Neked is csak frissíéssel mûködött?

Ákos XD
Amúgy mit rövidít az, hogy DLC?

Ákos XD
Hogy lehet frissíteni?

www.demonoid.me/files/download/2701012/001564050050

Nem tudom, próbáld meg ezt, nekem ez van. De lehet, hogy a CIM verziód még nem frissített, és ezért nem megy vele a DLC, akkor viszont egy másik CIM kell.

Ákos XD
Én már 3 helyrõl letöltöttem és mindegyiket kipróbáltam, hogyha bemásolom a CiM mappába, akkor mûködik-e, de nem.

Ákos XD
Ezt hogy érted, hogy másik verziót?

nekem is vot hasonló, de nem emlékszem. Tölts le másik verziót <#ravasz1>

Ákos XD
Megvan a Cities in Motion: Tokyo kiegészítõ, de amikor be akarom kapcsolni a Tokyo-t, vagy bármely térképet, akkor a betöltés kb. a felénél megáll és az egész játék kikapcsol. Csak akkor tudok a többivel játszani, ha a tokyo kiegészítõt kivágom és átrakom egy ideiglenes mappába, de így a Tokyo-val nem tudok játszani. <#falbav> Ha valaki tudja miért van, akkor a válaszát elre is köszönöm.

Ben92
9800 GT 1GB -om remekül fut. 2GB memória, 2magos 1,6 -os proci.

Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.

Ákos XD
Ha tudnátok annyit mondani, hogy milyen videokártyátok van nektek, akkor azzal is segítenétek.

Ákos XD
Sziasztok!
Akadozik a notebookomon a Cities in Motion, pedig a gépem megfele a gépigénynek 4 GB-tos a RAM. NVIDIA GeForce videokártya van benne és a gépigényben is ez van, ennek ellenére akadozik. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.<#falbav> (Ami nekem meg van az még csak a DEMO, amit azért töltöttem le, hogy kipróbáljam, hogy tetszik-e a játék.)

Hali, meg tudja valaki mondani, hogy lehet vonalakat és járatoknak az állomásait beállítani? :/
arra gondolsz, hogy a villamosok és buszok mögé beragadnak a kocsoik és kész?
nesto
van patch. az alap játékban ugyanis van egy hiba, így a közlekedés mindig elakad...

miért, van hozzá patch? Én eddig azt csináltam a forgalommal, hogy ha megakadt a felszíni közlekedéstõl, akkor metrósítottam. Jó kis ötvenes évekbeli modell, de hát ha nincs buszsáv meg elkülönített villamospálya...<#nemtudom>
nesto
Heló! Alap játékra melyik patch-t kell feltelepíteni, hogy ne akadjon meg a forgalom és minden egyéb hiba ki legyen küszöbölve? Több patch is szükséges, vagy elég ha felteszem a legfrissebbet?

csige791
Megjelent a German cities kiegészítõ és ma 75% az össze cim cuccra a steamen.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Akit még érdekel a Velencei metró küldetés. nekem sem sikerült az elején.Felépítettem a rendszert és már csak az a küldetés volt.Úgy sikerült hogy a 8 metró vonalamból 7et leromboltam simán a a Line-nál az X-el. és akkor lett kész a küldetésem.Aztán ömlöttek a küldetések.Amiket gyorsan letoltam mert volt kb 20000-30000es profitom havonta.

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)

Aki szeretne csatlakozni a Cities in Motion magyarosító csapathoz, az megteheti, ugyanis sokan abbahagyták a munkálatokat. Sajnos...Katt ide a részletekért.

csige791
ráadásul ingyen lesz...

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

ha jól látom még egy München DLC is jön
<#wow2>tényleg. Van egy arc, aki mindenhova minden hülyeséget beírogat, pont ilyeneket. Én errõl most hallok elõször, de szerintem ha a játékot a játékost megérte megvenned, akkor igen, mert egy csomó újdonságot látok a képek alapján
csige791
Miért lenne poén?

Tokio DLC

ja értem, ez ilyen rohadt nagy poén akart lenni.
az mi a fene?
csige791
Meg van valakinek a Tokio DLC? Érdemes megvenni?

bekapcsolod a metróépítést, aztán a térkép melletti rétegek-ikonnal visszamész a felszínre és úgy helyezed el az állomást.
Csúszkál azt jelenti pozicionálnám valahova az egeret, de az "elcsúszik".
Közben úgy tûnik sikerül megoldani a problémát

Más a metróépítést nem igazán vágom, hogy kell, lehet mert ha bekapcsolom a "metróépítõ" panelt nem látom a felszínt, hova is építek pontosan, node majd rájövök 😊)

csige791
mi az , hogy csúszkál?? Nem lehet, hogy nem bírja a géped? Vedd le minimumra a grafot meg a felbontást, ha akkor is csúszkál akkor nem a géped miatt.

(szerintem)

Sziasztok!

Pár napja vettem a játékot, tetszene is, csak vmi oknál fogva az egér mûködése borzalmas, azaz nem lehet normálisan pozicionálni mert "csúszkál".
Van erre vmi "orvosság"?
Nohab
Sajnos ez a divat mostanság...

csige791
Nem értem a 6. pályát (vagy melyiket). Bécs másodszor amikor modernizálni kell.

Azt mondja az elején a muter, hogy bontsam le az 1-es metro vonalat, és csináljak újat. De sosem adja meg a küldit, hogy kész van.

Eddigi próbálkozásaim:

Lebontom az 1-es metrót, építek 1 villamost. Semmi.
Lebontom az összes metrót, építek 1 villamost. Semmi.
Lebontom az 1-es metrót építek egy másik metrót semmi.

Most ilyenkor mi van?

Ráadásul ha jól sejtem enélkül nem is lehet megcsinálni a pályát, mert már ott tartok, hogy csak ez az egy küldi van vissza, de semmi, csak mennek a hónapok és nincs vége.

Amúgy ezt a blogot ki szerkeszteni? Mert nem látok semmilyen elérhetõséget. Jó volna felvenni a kapcsolatot. 😊

ezt ugye õk se gondolták komolyan? 2 metróállomásért fizetni? 😄

csige791

csige791

csige791
5 euró környéke most steamen a játék!

Érdekesnek tûnik 😊

csige791
Bocs az offért de talán ez a program érdekel titeket:
Traffic Manager

Én már megrendeltem és a leírtak alapján ver minden hasonlót, ráadásul Magyar fejlesztés.

Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani egy új projektötletemet. Arra gondoltam, hogy esetleg csinálhatnánk egy magyar csomagot a játékhoz, magyarországi jármûvekkel és nagyvárosokkal. Akinek van kedve hozzá az kérem szavazzon igennel az oldalon😊
Jelentkezni egyelõre nem kell, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e rá igény/jelentkezõ.

A magyarosítás pedig várhatóan a nyáron elkészül. 😊

köszi, neked is
Sajnos itt még nem tartok, mert hanyagoltam kicsit a játékot, de ha odaérek és rájövök valamire, értesítelek!
Kellemes Húsvéti ünnepeket addig is!<#wave>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

eddig még nem vettem észre, de érdekes. Egyébként tudja valaki, hogy a Vienna 2004-es küldetést hogy kell megnyerni? Az elsõ feladat, hogy romboljam le az egyes metróvonalat, és nyissak egy új vonalat. És akármit csinálok nem teljesül a küldetés. Már töröltem a vonalat, elbontottam az egészet, és építettem újat, sõt az összes metrót felszámoltam, és még mindig aktív.<#nemtudom>