181
Modernkori Transport Tycoon a Sim City-vel való frigyből!
-
precise #141 lesz elvileg 2. rész. -
Austin Bailey #140 program files/cities in motion/addons mappa -
fjx235 #139 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy letöltöttem egy pár kiegészítőt Pl:ikarus,Ziu stb,
hova kell bemásolni,vagy mit kell vele csinálni,hogy használni tudjam?
Előre is köszönöm! -
#138 Nekem megy szépen. -
#137 Én nem próbáltam nekem megvan steamen egy halom DLC-vel együtt. -
#136 csak nem müxik :( elindítom , bejön a nagy feketeség ,van egy kurzor és kész , ennyi. -
#135 Nekem is. -
#134 nekem ma jött meg a kulcs :) -
Bustom #133 Sziasztok! Létezik olyan, hogy trolibuszokat is építhetsz! Benne még Ikarus 280, 415, ZIU troli orosz metrók!
-
#132 Ha esetleg vki szeretné eredetiben most ingyen hozzá lehet jutni. -
Brad33 #131 Heló!
Megtaláltam ezt a kis játékot, és játszanék is vele, de kb. 5-10 perc után rendre kifagy. Nem tudja valaki, mi a teendő? Előre is köszönöm! -
Austin Bailey #130 aranyos kis játék, de nem nagy extra. -
Apa27 #129 Sziasztok! Most találtam meg ezt a játékot! Mikori a kiadása? Jó kis játék? Szép a grafikája? Élvezhető? Nem játszottam vele és nagyon kíváncsi vagyok rá :)
Valaki mesélne a játékról? -
Austin Bailey #128 frissebb játék torrentet szedsz le. -
Austin Bailey #127 downloadable content vagyis letölthető tartalom -
#126 A frissítésem már majdnem működött, de hiányolta a telepítő a steam_api.dll-t. Ezt a dll-t letöltöttem, akkor meg az volt a baja, hogy hiányolta a dll-ből a steamuserstats-ot. Ez miért lehet?
-
#125 Neked is csak frissíéssel működött?
-
#124 Amúgy mit rövidít az, hogy DLC?
-
#123 Hogy lehet frissíteni? -
Austin Bailey #122 www.demonoid.me/files/download/2701012/001564050050 -
Austin Bailey #121 Nem tudom, próbáld meg ezt, nekem ez van. De lehet, hogy a CIM verziód még nem frissített, és ezért nem megy vele a DLC, akkor viszont egy másik CIM kell. -
#120 Én már 3 helyről letöltöttem és mindegyiket kipróbáltam, hogyha bemásolom a CiM mappába, akkor működik-e, de nem.
-
#119 Ezt hogy érted, hogy másik verziót?
-
Austin Bailey #118 nekem is vot hasonló, de nem emlékszem. Tölts le másik verziót -
#117 Megvan a Cities in Motion: Tokyo kiegészítő, de amikor be akarom kapcsolni a Tokyo-t, vagy bármely térképet, akkor a betöltés kb. a felénél megáll és az egész játék kikapcsol. Csak akkor tudok a többivel játszani, ha a tokyo kiegészítőt kivágom és átrakom egy ideiglenes mappába, de így a Tokyo-val nem tudok játszani. Ha valaki tudja miért van, akkor a válaszát elre is köszönöm. -
#116 9800 GT 1GB -om remekül fut. 2GB memória, 2magos 1,6 -os proci. -
#115 Ha tudnátok annyit mondani, hogy milyen videokártyátok van nektek, akkor azzal is segítenétek. -
#114 Sziasztok!
Akadozik a notebookomon a Cities in Motion, pedig a gépem megfele a gépigénynek 4 GB-tos a RAM. NVIDIA GeForce videokártya van benne és a gépigényben is ez van, ennek ellenére akadozik. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. (Ami nekem meg van az még csak a DEMO, amit azért töltöttem le, hogy kipróbáljam, hogy tetszik-e a játék.) -
StrikeOfTheFox #113 Hali, meg tudja valaki mondani, hogy lehet vonalakat és járatoknak az állomásait beállítani? :/ -
Benevolens #112 arra gondolsz, hogy a villamosok és buszok mögé beragadnak a kocsoik és kész? -
#111 van patch. az alap játékban ugyanis van egy hiba, így a közlekedés mindig elakad... -
Benevolens #110 miért, van hozzá patch? Én eddig azt csináltam a forgalommal, hogy ha megakadt a felszíni közlekedéstől, akkor metrósítottam. Jó kis ötvenes évekbeli modell, de hát ha nincs buszsáv meg elkülönített villamospálya... -
#109 Heló! Alap játékra melyik patch-t kell feltelepíteni, hogy ne akadjon meg a forgalom és minden egyéb hiba ki legyen küszöbölve? Több patch is szükséges, vagy elég ha felteszem a legfrissebbet? -
#108 Megjelent a German cities kiegészítő és ma 75% az össze cim cuccra a steamen. -
Mokus1 #107 Akit még érdekel a Velencei metró küldetés. nekem sem sikerült az elején.Felépítettem a rendszert és már csak az a küldetés volt.Úgy sikerült hogy a 8 metró vonalamból 7et leromboltam simán a a Line-nál az X-el. és akkor lett kész a küldetésem.Aztán ömlöttek a küldetések.Amiket gyorsan letoltam mert volt kb 20000-30000es profitom havonta. -
TycoonHQ #106 Aki szeretne csatlakozni a Cities in Motion magyarosító csapathoz, az megteheti, ugyanis sokan abbahagyták a munkálatokat. Sajnos...Katt ide a részletekért. -
#105 ráadásul ingyen lesz... -
Benevolens #104 ha jól látom még egy München DLC is jön -
Benevolens #103 tényleg. Van egy arc, aki mindenhova minden hülyeséget beírogat, pont ilyeneket. Én erről most hallok először, de szerintem ha a játékot a játékost megérte megvenned, akkor igen, mert egy csomó újdonságot látok a képek alapján -
#102 Miért lenne poén?
Tokio DLC