26
  • Guerilla
    #26
    Helyesbites. Loverman-nek ment.
  • Guerilla
    #25
    Amellett, hogy kevered a szezont a fas.ommal, meg kepben se vagy. A kevesebb neha tobb, ne eroltesd cimbi:)
    Pacsi.
  • Athor
    #24
    :):)
    Nekem a Transformers 2 is tetszett... pedig közelebb vagyok már a 40-hez, mint a 30-hoz.
    :)
    A kommentelőknek meg nincs tényközlő kötelezettsége, mint egy újságírónak.
    Nem vitatkozásképp, csak a dolgok tisztázásaként.
  • kalapos01
    #23
    Nincs itt semmi ténynek beállítva. Ha minősítés van benne, az nyilvánvalóan vélemény. Ilyen alapon a kommentelők is ténynek állítják be a saját véleményüket. Meg aztán nem hiszem, hogy egy Dredd bírón kell vitatkozni, hiszen bukás is volt (ha a bevételt meg a költséget nézem), az IMDB-n is közepes alatti. Gondolom a nézők többsége nem rajongott érte.

    Én régen láttam, nem nagyon emlékszem rá, de fiatalon gondolom semmi bajom nem volt vele. De fiatalon az embernek a szarabb filmekkel sincs baja, láttad, hogy a Transformers 2-t hány 10-12 éves isteníti. Meg kéne nézni újra, mint ahogy páran megtették, és kiderülne, hogy milyen.
  • Athor
    #22
    Wittgen:
    A probléma nem az a cikkel, hogy negatív színben tünteti fel az eredeti filmet, hanem az, hogy a T. cikkíró tényként állítja be a saját véleményét, miszerint az "fércmunka". Ha csak azt teszi fogalmazásával egyértelművé, hogy ez "szerinte" az, már kisebb lenne a vihar. SZ. V. legtöbb írásával egyébként ez a helyzet; tényként állít be olyan dolgokat, melyek legalábbis nem objektív véleményeket takarnak. Csak fogalmaznia, önmagát helyesen kifejeznie kellene megtanulnia. Ha már "újságíró".
    Amúgy meg igaz; én is sok helyen olvastam a neten, hogy a "rajongóknak" nem tetszett. Magyarázatot viszont, hogy pontosan mi volt benne, ami nem tetszett, sehol nem találtam. Az ismerőseim közt meg olyat nem, akinek nem tetszett. Anno nagyon jó kis film volt az, és sok mai, un. "rajongók" által istenített szeméttel is simán felveszi a versenyt.
    Legalábbis szerintem.
  • Justil
    #21
    könnyen elképzelhető? inkább hótziher...
  • funkyman
    #20
    Abból kiindulva hogy manapság milyen ratyi adaptációkat csinálnak könynen elképzelhető, hogy 95-ös Stallone film utólag is überelni fogja a mostanit.
  • galocza
    #19
    tán föltűnt, de a kommentelők épp védték a 95-ös filmet. nodesebajtóbiás.
  • galocza
    #18
    és amikor assante összerakja azt a szép nagy robit az meg elbődül: WAAAAGH (mint az orkok)?
    legjobb jelenet...
  • Justil
    #17
    ...

    elég ha megnézed, régen milyenek voltak pl a vámpírok 1 vámpíros filmben, és mellé azt h mi van az Alkonyat szériában...
  • darkmall
    #16
    Bizony ez a cikk több szemszögből is el lett tolva. Képregény rajongóként, Dredd rajongóként is mondom, hogy a 95-ös film rendben volt. Persze, hogy más a film dolgokban, mint a képregény, de mindkettő vonulat teljesen rendben van. Assante tényleg remek volt a filmben. "Guilt and innocence is a matter of timing." Mekkora már. És milyen igaz 8) Nálam is teljesen rendben volt a film és ezt is meg fogom nézni. A film látvány világa sem volt utolsó szerintem, sokkal gázabb filmek készülnek helyenként mind a mai napig.
  • Szolnokboy1
    #15
    "A képregényfanokkal sajnos nem lehet mit csinálni, azok ilyenek. Azok akkor lennének a legboldogabbak, ha a képregényt lapozgatná a mozis a bazi nagy vetítőgép alatt."

    ez rohadtul igaz! :D
  • Bhalage
    #14
    sztem kurva jo, "SZORAKOZTATO" film volt ez annak idejen, nemtudom a kepregenybuzik mit vartak vagy mit pattognak
  • sandor8206
    #13
    nem ismerem a képregényt, aki ismeri, érdekelne, miben tért el a Stallone-film, hogy megygalázásról beszélünk?
  • TreDoR
    #12
    Inkább nézem meg 10x egymás után az első részt, mint 1x valamelyik mai nyomorék szar "akciófilmet".
  • Narxis
    #11
    +1
  • opeca
    #10
    Elárulok neked egy hatalmas titkot, nehogy elmondd valakinek baszki...
    Nem ritka, hogy a képregényadaptációk jó része eltér az eredetitől.

    A képregényfanokkal sajnos nem lehet mit csinálni, azok ilyenek. Azok akkor lennének a legboldogabbak, ha a képregényt lapozgatná a mozis a bazi nagy vetítőgép alatt.

    Hozztéve nem votl egy nagy alkotás a film - 1x-2x nézhető kategória -, de a képregény sem az:P
  • opeca
    #9
    Miért van nekem egy olyan érzésem, hogy Armand Assante kb. 29 milliószor jobb volt a gonosz szerepében - nem mellesleg 10x jobb színész - mint ez a csaj lesz?
  • Vogel
    #8
    Jó volt a 95ös, sőt!
  • Wittgen
    #7
    Én nem ismerem a képregényt, viszont a Stallone-féle változatot pont múlt héten néztem meg. Simán szórakoztató volt a kitalálható sztori ellenére is.
  • Loverman
    #6
    Megszólalt 5 ember a 6,7 milliárdból hogy nekik tetszett. Hűha az már tényleg valami!
    Cinizmust félretéve: általánosan elfogadott nézet hogy a képregény fanjai szerint a Stallone film nem volt jó, egy mindenre kiterjedő hírben pedig ezt meg kell említeni a teljesség kedvéért. A filmet pedig kb mindenki mindenhol úgy emlegeti hogy "az ígéretek szerint sokkal inkább hű lesz az eredeti műhöz, nem gyalázza meg azt, mint a Stallone-féle 1995-ös".

    De azért nektek gondolom mindig kell okot találni hogy beszóljatok valamire. Végülis manapság az átlagos kommentelők szerint kb a világon minden "szar".
  • Aldo Moro
    #5
    Nekem is tetszett a Stallone film. Még a végén kiderül, hogy csak a rajongói járnak ide. DE, és szerintem ez a lényeg. Viktor bedobott valamit, amire harapnak a népek és billentyűzetet ragadnak, ezzel is emelve az oldal látogatottságát. És ez a lényeg.
  • smaszi
    #4
    Ezzel én is így vagyok!
    Mármint hogy tetszett!
  • chuky123
    #3
    "Stallone-féle 1995-ös, 90 millió dollárba került fércmunka"

    Mivolt benne a fércmunka? Azért mert pár sznobnak nem tetszett a film attól sokaknak tetszett a film.
  • kissssss
    #2
  • JohnR
    #1
    "nem gyalázza meg azt, mint a Stallone-féle 1995-ös, 90 millió dollárba került fércmunka" - átértelmezve a mondatrészt Mr. Szekeres ezen cikkére így hangzik:
    "nem gyalázza meg azt, mint a Szekeres-féle 2011-es, lószart sem érő fércmunka"

    Frankó, ha megjelenik egy cikk a készülő Dredd filmről. Akkor feltétlenül el kell kezdeni szapulni a 95-ös Stallone féle változatot. Holott már számtalan kommentből kiderült, hogy a nézőknek tetszett és a maga műfaján belül jó film. Sem több, sem kevesebb. De nyilvánvaló, hogy egy látens homoszexuális véleménye, mint a cikket elkövető Sz.Viktoré nem mérvadó, éppen ezért nem is kéne foglalkozni vele, bár én most felkaptam rajta a vizet. Mindegy. Megy ez is a többi után a süllyesztőbe.
    Béke veled.