15
-
lydog #15 szanalmas lett ez a DS3... -
Blackeagle13 #14 aaaa -
#13 Hű de megmondtad :D -
#12 Menjél játszani a pléjszésönödön -
svhs #11 Akarki akarmit mond az 1 jo volt. -
Lollerka #10 egyesnek se volt ertelmes storyja.... -
#9 LOL,mert pc-n az egéren kívül sokmindent kell használni,mi?.Klikkfeszt. Ehhez nem kell butítás, elég buta amúgy is -
vato loco #8 ""Az irányításon sokat kellett alakítanunk, hiszen a Dungeon Siege 3 konzolokra is megjelenik, így a kontrollerre kellett optimalizálnunk azt."
Magyarul lebutították ovis szintre. Kár érte. -
#7 Szerintem megintcsak gyenge lesz, mint ahogy számomra az 1 és a 2 is gyenge másolat volt. -
#6 Bah konzolosan buta lesz. Pedig az első rész jó volt. -
#5 Na ez nálam nagyon várós game! Kijátszottam mindkét részt mindkét kieggel, nagyon jó játékok! Tetszik, hogy sok időt fordtanak a történetre, ha marad az előző részek játékélménye, egy fullos történettel megfűszerezve, (grafikával sincs semmi baj), akkor nagy durranás lesz belőle! -
funkyman #4 Ha az obsidian a jobbik formáját hozza, akkor ez egy elég jó játék lesz. Ha a rosszabbikat, akkor egy élvezhetetlen, összecsapott játékmenetű bugtenger. -
WoodrowWilson #3 Én meg csak a második résszel toltam, de nagyon bejött. Ettől is sokat várok. -
Cefet #2 Én várom, nekem a 2. rész nagyon bejött.
Kicsit viszont félek a változtatásoktól. Majd meglátjuk... -
#1 Méltó és hű...? Én csak az első résszel toltam, de a mocsár táján meguntam a történet nélküli hentelést...