Dungeon Siege 3 infók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanalmas lett ez a DS3...
aaaa
Seth
Hû de megmondtad 😄

PSN ID.: Beegabor

Vogel
Menjél játszani a pléjszésönödön

Akarki akarmit mond az 1 jo volt.
egyesnek se volt ertelmes storyja....

Seth
LOL,mert pc-n az egéren kívül sokmindent kell használni,mi?.Klikkfeszt. Ehhez nem kell butítás, elég buta amúgy is

PSN ID.: Beegabor

""Az irányításon sokat kellett alakítanunk, hiszen a Dungeon Siege 3 konzolokra is megjelenik, így a kontrollerre kellett optimalizálnunk azt."

Magyarul lebutították ovis szintre. Kár érte.
RoyalPredator
Szerintem megintcsak gyenge lesz, mint ahogy számomra az 1 és a 2 is gyenge másolat volt.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Vogel
Bah konzolosan buta lesz. Pedig az elsõ rész jó volt.

Tower Guard
Na ez nálam nagyon várós game! Kijátszottam mindkét részt mindkét kieggel, nagyon jó játékok! Tetszik, hogy sok idõt fordtanak a történetre, ha marad az elõzõ részek játékélménye, egy fullos történettel megfûszerezve, (grafikával sincs semmi baj), akkor nagy durranás lesz belõle!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Ha az obsidian a jobbik formáját hozza, akkor ez egy elég jó játék lesz. Ha a rosszabbikat, akkor egy élvezhetetlen, összecsapott játékmenetû bugtenger.

Én meg csak a második résszel toltam, de nagyon bejött. Ettõl is sokat várok.

Én várom, nekem a 2. rész nagyon bejött.
Kicsit viszont félek a változtatásoktól. Majd meglátjuk...

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

Molnibalage
Méltó és hû...? Én csak az elsõ résszel toltam, de a mocsár táján meguntam a történet nélküli hentelést...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM