24
  • Zolorado
    A mamutot nem láttam, csak olvastam róla, és kb fél percre beletekertem egyszer.
    Néha nézem az rtl-t, nem is tagadom. Csak arról beszélek, hogy egyeseknek csak ez a két csatorna létezik: "két rossz közül a kisebbik rossz". Néha vannak jó filmek, az esetek többségében régi sz.rokat ismételnek, sajnos.
    Annyi értelmes műsor von még a TV-ben is, nem kellene ennél a két trágyánál leragadni. Vannak, akik még mindig elhiszik, hogy az X-faktor nem megrendezett, stb...
  • 37lz55
    Jason Statham még mindig nagy kedvenc Magyarországon

ez lett volna a helyes címe a cikknek
  • Laza
    És ez a cím??
    Azért, mert egy filmjét sokan megnézték, már maga Uwe is kedvenc??
    OMG!
  • Laza
    Mert ez nem mese volt, hanem a szomorú valóság ... ahol minden hatalommal megkent emberek fia 'paraszt' :D
  • Laza
    Még ez a film ... bár Uwe többi filmjéhez képest mégis jónak nevezhető :)
    Már az eleje, azokkal az orkszerű lényekkel, meg a karatéjozó paraszttal ... akiről persze kiderül, hogy a király fia ... meg ez a Jason Statham, a kommersz akciófilmjeivel ... omg.
    De a konkurencia borzalmasan szar filmjéhez képest ez még mindig felüdülés volt, bár ezt is csak szokás szerint fél szemmel hallgattam :)
  • Ender Wiggin #19
    A Hirtelen 30 jó film. Boll nem azért nyert, mert jobb, hanem mert a lakosság többsége primitív állat :-D
  • Aldo Moro
    Én nem néztem a filmet, mert előtte való napokban néztem meg videon. Igen, megvan, lehet utálkozni. Nekem tetszik. Olyan ártatlan kérdésem lenne, hogy ha valaki nem nézi az RTL-t, akkor honnan tudja, hogy mikor lesz a Mammut, meg, hogy lesz egyáltalán? Én szoktam kereskedelmi tv-t is nézni, de annyit nem, hogy belebotoljak egy ilyen reklámba. Hogy van ez?
  • skiryo
    fater a gyűrűk urára azt mondja: "mesefilm, utálom az ilyesmit". De ezt a szart tátott szájjal nézte..! :D
  • Chocho
    Basszus, az nem ma lesz? :D Akkora trashfilmet ígért a bemutató, hogy húúú...
  • labzo
    "Uwe Boll még mindig nagy kedvenc Magyarországon" - ilyen cikket is csak Szekeres Viktor írhatott... .
  • smaszi
    Én egy részletet láttam a Mamutból, valami kezet mikróztak vagy mi...
    Több se kellett,, kapcsoltam is tovább (Summer kisasszony ide, vagy oda...)
  • winnie
    lehet, hogy a tv2 és rtl néző NC kategória, de akkor milyen kategória, aki korábban megnézte a mamutot? szerintem a többségnek eleve eszébe nem jutna megnézni. te mégis leültél elé.
  • Zolorado
    Aki még mindig a TV2-t és RTL-t nézi, az NC kategória...
    ...hamarosan az RTL-en: a MAMUT! Minden idők egyik legrosszabb filmje.
  • NEXUS6
    Úve Ból a zisteen, ércsétek meg!
  • funkyman
    gratula a hazai nézőknek, hogy ennyien nézték ezt a szemetet. Bár még mindig jobb egy akármiylen gagyi film, mint bármelyik ratyi reality.
  • Szefmester
    Itt igazából a rendező ismeret csak akkor számít igazán, ha az ember tudja hogy ezt egy játékból csinálták.. Mondjuk a DS esetében még nem is olyan gáz mint egy far cry, vagy egy bloodrayne.. :)
  • xido
    Nagyon is jól mondod..Jason Statham letett már annyit az asztalra,hogy sokan miatta leülnek egy film elé..és hozza a szokott formáját...rendezőtől függetlenül..
  • kalapos01
    Mi vaaaan? Az ország 90%-a életében nem hallott Uwe Bollról. A 99%-a pedig nem tudja, ki rendezte az éppen aktuális filmet, amit néz. Ez elég triviális.
  • RecoPhile
    Ha azt vesszük alapul, hogy nem tudjuk ki a rendező akkor elég jó lett a film, ha már tudod ki csinálta akkor már NC kategória. :P
  • tommygear
    az ország 90%-a nem tudott róla ki a rendező le merem fogadni
  • Zaraki Kenpachi
    A rendező egyetlen egy nézhető filmje.
    Ahogyan ti is írtátok, két szar között ez volt a jobb szar :D.
  • KRTuning
    Nem tette.
  • Rotyoka
    Arra nem gondolt a cikkíró hogy 2 szar közül ez volt a jobbik szar? :D
  • Szefmester
    A hirtelen 30at nem is volt nehéz legyőzni... Egy Dungeons and dragons, vagy egy Mágia színe ellen lehet már nem lett volna esélye, vagy szorosabb lett volna.