Keanu Reeves februárban Budapesten forgat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd kisminkelik 😊
Na ez is kezdi, ja ja, hát igen, marhára úgy néz ki mint egy japán😊 Egy: japán kínai között is már sok a különbség, hawaii kínai, meg japõán között is, de ez a reeves gyerek semmire sem hasonlít, sem bõrtónusban, sem arcvonásokban.
Szóval szerintem gondolkodjál még ezen egy kicsit.
Szóval szerintem gondolkodjál még ezen egy kicsit.
Azért forgatják teljes egészében stúdióban, mert ha jól tudom, akkor amolyan 300 típusú, erõs fantasy beütésû film lesz, ilyen elszállt képi világgal.
Keanu apja egyébként hawaii-kínai, így ha nem is japán, de valamennyire ázsiai vér is van a gyerekben. Amúgy van egy keleties feje neki, szóval szerintem jó lesz õ.
Keanu apja egyébként hawaii-kínai, így ha nem is japán, de valamennyire ázsiai vér is van a gyerekben. Amúgy van egy keleties feje neki, szóval szerintem jó lesz õ.
Hát igen! xD
Vicces lenne ha a körúton a Meki elõtt aprítanák magukat ronggyá miközben a háttérben hasít a kombínó. 😄
Vicces lenne ha a körúton a Meki elõtt aprítanák magukat ronggyá miközben a háttérben hasít a kombínó. 😄
Lássuk be, egy sazmurájos filmet meredek lenne a városban forgatni. Ennyire azért nincs lemaradva az ország.
Ki az a mindenki más? A többséget idegesíteni szokta a filmforgatás, fõleg itthon. Azt a többséget, aki szeretne reggel közlekedni, és nem akar pár amerikai munkásember miatt kerülõutat használni. A pár csápoló kislány, akik órákat állnak a kordonnál, hogy egyszer láthassák Reeve haját a távolban, nem hiszem, hogy releváns.
Keanu mint japán szamuráj? Imádom az olyan "történelmi" filmeket ahol az adott népcsoportot egy teljesen más népcsoport játssza. Mintha egy indiános filmben csupa néger lenne. <#shakehead>#shakehead>
"A 3D-ben készülõ film sokak örömére azonban nem az utcákon, hanem szinte végig stúdióban forog majd."
Kik azok a sokak? Talán a helyi lakosok, meg az arra közlekedõk. De mindenki másnak szomorú, mert hiába van itt, mégsem láthatják...
Kik azok a sokak? Talán a helyi lakosok, meg az arra közlekedõk. De mindenki másnak szomorú, mert hiába van itt, mégsem láthatják...