Szekeres Viktor

Keanu Reeves februárban Budapesten forgat

Keanu Reeves új filmjét, a 47 Ronint csak 2012-ben mutatják be, de a forgatás már februárban megkezdődik Budapesten. A 3D-ben készülő film sokak örömére azonban nem az utcákon, hanem szinte végig stúdióban forog majd.

Tavaly nálunk forgatott Angelina Jolie, Anthony Hopkins, Jeremy Irons, John Cusack, Selena Gomez és Robert Pattinson is, s a Magyarországra látogató hollywoodi sztárok sora jövő hónapban gyarapodni fog. A Bors információi szerint ugyanis Keanu Reeves februárban Magyarországra érkezik, hogy nálunk készítse új filmjét, a 47 Ronin-t, melyben egy XVIII. századi szamurájt fog alakítani.

A 47 Ronin, melyet a tervek szerint 2012. november 21-én mutatnak be Amerikában, egy régi japán történet alapján készül el. A XVIII. században játszódó történet szerint szamurájok egy csoportja hadjáratot indít, hogy megbosszulják mesterük meggyilkolását. Reeves a harcosok vezetőjét, Hirót alakítja majd. A rendező Carl Erik Rinsch lesz, a filmet pedig 3D-ben fogják forgatni a rákospalotai stúdiókomplexumban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zro #8
    Majd kisminkelik :)
  • opeca #7
    Na ez is kezdi, ja ja, hát igen, marhára úgy néz ki mint egy japán:) Egy: japán kínai között is már sok a különbség, hawaii kínai, meg japőán között is, de ez a reeves gyerek semmire sem hasonlít, sem bőrtónusban, sem arcvonásokban.

    Szóval szerintem gondolkodjál még ezen egy kicsit.
  • Axlkenobi #6
    Azért forgatják teljes egészében stúdióban, mert ha jól tudom, akkor amolyan 300 típusú, erős fantasy beütésű film lesz, ilyen elszállt képi világgal.

    Keanu apja egyébként hawaii-kínai, így ha nem is japán, de valamennyire ázsiai vér is van a gyerekben. Amúgy van egy keleties feje neki, szóval szerintem jó lesz ő.
  • Magiszter #5
    Hát igen! xD
    Vicces lenne ha a körúton a Meki előtt aprítanák magukat ronggyá miközben a háttérben hasít a kombínó. :D
  • funkyman #4
    Lássuk be, egy sazmurájos filmet meredek lenne a városban forgatni. Ennyire azért nincs lemaradva az ország.
  • kalapos01 #3
    Ki az a mindenki más? A többséget idegesíteni szokta a filmforgatás, főleg itthon. Azt a többséget, aki szeretne reggel közlekedni, és nem akar pár amerikai munkásember miatt kerülőutat használni. A pár csápoló kislány, akik órákat állnak a kordonnál, hogy egyszer láthassák Reeve haját a távolban, nem hiszem, hogy releváns.
  • Magiszter #2
    Keanu mint japán szamuráj? Imádom az olyan "történelmi" filmeket ahol az adott népcsoportot egy teljesen más népcsoport játssza. Mintha egy indiános filmben csupa néger lenne.
  • smaszi #1
    "A 3D-ben készülő film sokak örömére azonban nem az utcákon, hanem szinte végig stúdióban forog majd."

    Kik azok a sokak? Talán a helyi lakosok, meg az arra közlekedők. De mindenki másnak szomorú, mert hiába van itt, mégsem láthatják...