8
-
Zro #8 Majd kisminkelik :) -
opeca #7 Na ez is kezdi, ja ja, hát igen, marhára úgy néz ki mint egy japán:) Egy: japán kínai között is már sok a különbség, hawaii kínai, meg japőán között is, de ez a reeves gyerek semmire sem hasonlít, sem bőrtónusban, sem arcvonásokban.
Szóval szerintem gondolkodjál még ezen egy kicsit. -
Axlkenobi #6 Azért forgatják teljes egészében stúdióban, mert ha jól tudom, akkor amolyan 300 típusú, erős fantasy beütésű film lesz, ilyen elszállt képi világgal.
Keanu apja egyébként hawaii-kínai, így ha nem is japán, de valamennyire ázsiai vér is van a gyerekben. Amúgy van egy keleties feje neki, szóval szerintem jó lesz ő. -
#5 Hát igen! xD
Vicces lenne ha a körúton a Meki előtt aprítanák magukat ronggyá miközben a háttérben hasít a kombínó. :D -
funkyman #4 Lássuk be, egy sazmurájos filmet meredek lenne a városban forgatni. Ennyire azért nincs lemaradva az ország. -
kalapos01 #3 Ki az a mindenki más? A többséget idegesíteni szokta a filmforgatás, főleg itthon. Azt a többséget, aki szeretne reggel közlekedni, és nem akar pár amerikai munkásember miatt kerülőutat használni. A pár csápoló kislány, akik órákat állnak a kordonnál, hogy egyszer láthassák Reeve haját a távolban, nem hiszem, hogy releváns. -
#2 Keanu mint japán szamuráj? Imádom az olyan "történelmi" filmeket ahol az adott népcsoportot egy teljesen más népcsoport játssza. Mintha egy indiános filmben csupa néger lenne. -
smaszi #1 "A 3D-ben készülő film sokak örömére azonban nem az utcákon, hanem szinte végig stúdióban forog majd."
Kik azok a sokak? Talán a helyi lakosok, meg az arra közlekedők. De mindenki másnak szomorú, mert hiába van itt, mégsem láthatják...