33
-
#33 " Ahogy én látom részben azért,mert a konzolos az emberek nem szeretik a nehéz játékokat.Részben,mert az irányítás ezt nem is teszi lehetővé."
Mondjuk ez jókora bahomság ... már miért ne szeretnék a nehéz játékokat?
És az irányítás már miért ne tenné ezt lehetővé?
Meg a felsorolt játék problémáid is problémásak :)
Nézz egy kicsit körül.
-
GG #32 Ha Razor márkából indulunk ki szar nem adnak ki, de az árra bár ki mit is mond prémium kategóriájú lesz, Az tuti. Úgy, hogy a Razor ezért nem ellenfél a Nintendonak. -
wsvap #31 kb 10 éve létezik ez a billentyűzet kiosztás megoldás és végre ténylegesen tömeg gyártott cikkekben is el kezdenék használni!! királyság! habár akkor inkább egy netbuk ami ugyan ilyen bill van. nem? vagy ez grafikailag jobban fel van készítve? -
acdc #30 Hat igen tenleg,vegul is csak egy picivel kisebb mint egy jobb htc,samsung mobil:) inkabb ez a razer -
kvp #29 Mivel a demo-k kozott a world of warcraft van, ezert egyertelmu, hogy mire jo. Egy atlag wow jatekos nem teheti meg, hogy elmulassza a guild-je raid-jet. Tehat akarhol is van, adott idoben be kell lepnie, hogy jatszhasson. Erre valo ez a hardver. Lehetove teszi mindezt. A wow azert is jo pelda jatek, mert viszonylag kis grafikushardver igenye van (csak sok memoria kell hozza) es az ujradefinialhato gombok fontosak a jatekosok szamara, viszont az eger mellekes. Egy sima fps-hez csak egy jo eger/dpad/joystick kell, meg magas fps a grafikus kartyatol, tovabba ott szamit a mobil halozat atviteli kesleltese. Egy fps-nel a 700 msec-es ping mar oriasi (20 msec folott barmi az), mig a wow 1000 msec-es base clock-ja miatt teljesen elfogadhato. Tehat ez a konzol igazabol a regebbi jatekokhoz es az mmo-khoz jo. Meg persze sima netbook-nak sem tunik olyan veszesnek, ebook-hoz peldaul pont jo meretu a kijelzoje. -
gemihu #28 Öcsém nagy autoszim rajongó a Richard Burns , na az valami volt PC-n. A rendes fizikai hatásokat sokszor nem rakják bele a progikba,mert a játék onnantól már nem lenne elég könnyű és a konzoloknál ez fokozottan így van. A GT5 -ben is vicc,hogy úgy törik az autó,hogy szinte csak látványilag.
Az FPS-eken talán segít a move majd,de ahhoz egy teljesen új,nem ennyire lineáris elvű konzol és játéktömeg kell..
-
KopaszIsten #27 A colinnak semmi köze a szimulátorhoz, amennyire én tudom. De majd kijavítotok, ha tévedek. -
Nos #26 Sose láttam értelmét az ilyen miniképernyős megoldásoknak, meg aztán mindig el lesz maradva teljesítményben a méretesebb verzióktól. Otthonra nem kéne. Gondolom ez annak jó, aki utazás közben is játszani akar. -
Aestus #25 http://www2.razerzone.com/switchblade/about -
Yv@n #24 :D:D:D -
#23 Usb van rajta, hogy egeret köthess rá. :D -
#22 Sokkal jobbak és pontosabbak mint az átlagos egerek + ami nagyon jó, hogy minden egyes gomb rajta külön állítható amire csak akarod. Drágának drága, de pl egy gagyi egéren nem tudsz makrókat hozzárendelni gombokhoz. :C -
#21 ennel rosszabb kontrakat nem is irhattal volna... -
eto demerzel #20 latszik hogy nem ismerd a konzolos jatekokat: fps: black es autos pedig: colin mcrae -
eto demerzel #19 ez is csak azert lehetseges mert nem ismered a konzol jatekokat. fps: black es autos szimulacio: colin mcrae. -
#18 Nagyon pofás, de mivel a videokártyám minimum kétszer ekkora és ilyen vastag, így nem értem milyen 3D teljesítményről lehetne itt beszélni?! Mai játékokhoz meg az kell sajna, de keményen.
A WoW meg persze elmegy egy 10 éves pentium 4-esen is. -
atomkrumpli #17 látom képben vagy nagyon pedig 2 klikk és kideríthetted volna, hogy razer egérpadot 3k-tól egeret meg már kb.8k környékén vehetsz -
Tripax #16 Kb ugyan az mint az Apple termékeiben. Jobb mint egy átlagos egér ráadásul a jobb darabok súlyozhatóak is viszont annyival nem jobb hogy végül 10- 15 ezerrel többet adjak érte.
Fő hogy lehet kapni. -
Ferrer #15 Amúgy tényleg, mi olyan jó egy Razer egérben? Multitaccs? -
gemihu #14 Hát hogy őszinte legyek hiába van elég konzol. A legtöbbnek az a baja,hogy bizonyos típusú programokat nem írnak rájuk,ás itt nem műfajról beszélek,hanem viselkedés módról. Nincs egy realisztikus autoszimulátor, egy vérbeli fps stb... Ahogy én látom részben azért,mert a konzolos az emberek nem szeretik a nehéz játékokat.Részben,mert az irányítás ezt nem is teszi lehetővé. -
#13 Ára vicces lesz razernél egy egérpad is 10ezer a gép sac/kb 150e hozzá egy egér 20-30e (ha razer:D) -
#12 -
#11 Én el Civilizálgatnék vele, arra még talán jó lenne.
:D -
kvp #10 Vegul is ez nem konzol, hanem egy erinteserzekeny lcd-s kijelzore epulo billentyuzettel szerelt kb. 8 inches netbook. Valahol a teljes billentyuzetes netbook-ok es a tablet-ek kozott van, mind meretben, mind tudasban. A valtoztathato billentyuzetkiosztas pedig csak extra, amihez a technologia az oroszoktol jon es jatekhoz idealis. Egyebkent a celkozonseg az mmorpg-s tabor (wow-osok), akiknek jol jon egy majdnem tablet meretu gep, amin barhol jatszhtnak. Persze akar ebook olvasonak is jo, de szovegszerkesztesre vagy filmnezesre is alkalmas lehet. (kb. egy kezi dvd lejatszo merete) Az egyetlen amit nem latok, az a fizikai eger, ami helyett a felso touchscreen van. Egy trackpoint azert jol johetne. -
peterx #9 Nincs már így is elég konzol a piacon? -.- -
Cat #8 A videót kikockázva látható HDMI, de szerintem mivel nem egy késztermékről, hanem egy koncepcióról van szó, nem szabad arra mérget venni hogy ténylegesen lesz.
-
moto666 #7 Szerintem is inkább AMD Fusion kéne bele már csak a grafika miatt is! Az intel integrált megoldásai nevetségesek az AMD grafikus magjaihoz képest, márpedig itt a GPU lesz a szűkebb keresztmetszet nem a CPU! -
kanduhr #6 A jobb oldalán van még egy csatlakozó de nem látom rendesen, hogy mi az. -
gemihu #5 Moncsira is ráköthető? -
#4 Szerintem jó az ötlet, de minimum valami combosabb AMD fusion cpu kéne bele, nem egy atom, meg valami intel gagyiság 3d gpu. -
#3 De halott az ötlet, handheldnek nagy, egyszerűen nem lehet zsebretenni mint egy dst vagy egy pspt, aki meg táskában hordozható gépet akar, az meg vesz egy netbookot (vagy táblagépet) azon már mennek ff11/gta3/dmc4/cs:source szintű játékok is. -
#2 "eppen csak nagyitot felejtettek el hozza adni."
hát ha az kell, ott a DSi Xl, vagy a 3DS... -
acdc #1 Hat jo lenne valami komoly versenyzo is beszallna mar.A psp-m tol hamar megszabadultam a cd meghajto es a gagyi jatekok miatt a nintendonak vannak jo jatekai de a grafikai minoseg es a kepernyo meret eppen csak nagyitot felejtettek el hozza adni.Hihetetlen,hogy 2010-ben ilyeneket lenyomnak az emberek torkan mikor a jelenlegi technologia ezeknek a soksorosara kepes.
En drukkolok nekik.