Elismerést kap 2010 legbénább 3D-s filmje is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Léghajlító nekem nem bántotta a szemem ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Amúgy anno a legelsõ Rambo is kapott pl. Arany Málnát úgy emlékszem, szóval nem mérvadó ez a díj sem. Mint ahogy az Oscar sem. "
attól, hogy szerinted valami nem tartozik oda, még lehet mérvadó a díj, nyilvûn az is mindkettõ - a többség szerintem azt választaná, hogy a te ízlésed nem mérvadó. (egyébként a rambo 2-3 kapott jelölést, az egy teljesen elismert film volt a maga idejében, és ma is. az még nem tucatakció volt.
attól, hogy szerinted valami nem tartozik oda, még lehet mérvadó a díj, nyilvûn az is mindkettõ - a többség szerintem azt választaná, hogy a te ízlésed nem mérvadó. (egyébként a rambo 2-3 kapott jelölést, az egy teljesen elismert film volt a maga idejében, és ma is. az még nem tucatakció volt.
A legrosszabb 3D-nél magát a technikát fogják díjazni, ha maga a film is szar, annak külön díj van fenntartva 😊.
Amúgy anno a legelsõ Rambo is kapott pl. Arany Málnát úgy emlékszem, szóval nem mérvadó ez a díj sem. Mint ahogy az Oscar sem.
Amúgy anno a legelsõ Rambo is kapott pl. Arany Málnát úgy emlékszem, szóval nem mérvadó ez a díj sem. Mint ahogy az Oscar sem.
Már megint ez a _nominációzás_....
Titánok harca? Yó volt az a film. Bár 3D verziót nem láttam. De maga a film összeségében yó volt.
Fákjúal!
Óó, ne legyünk abban olyan biztosak, hogy nem VOLT! Az igazi elsõ kommentben felhívtam a figyelmét egy elég esetlenre sikeredett mondatára, amit sunyi módon kitörölt miután kijavította. 😄
益田せいじ
Csak azért beszél szépen, mert idõközben rájött, hogy nem tud szöveget értelmezni. 😊
Nem szabad ilyen szépen beszélni a viktorral még komolyan veszi 😄
A Kaptár nem konvertált film, de ezt bizonyára Ön is tudja, kedves szerzõ...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams