1694
-
#1414 lásd #1407 -
#1413 játszol ezzel az onlinenal? -
#1412 Magic Online kliensben valamit elállítottak...
-
#1411 Az egyik magyar Theros prerelease eseménye:
"Egyúttal megragadjuk az alkalmat, hogy kisebb side event keretében megünnepeljük világbajnoki ezüstérmes hőseinket! Minden résztvevő vendégünk egy szeletre az erre az alkalomra készített tortából. Az esemény csúcspontjaként Thommo nagy nyilvánosság előtt megkánterel egy Rakdos’ Returnt!"
:) -
#1410 Keress a közeledben egy kártyajátékos / szerepjátékos üzletet, és ismerkedj össze ott a magicesekkel, és kezdj el félretenni végtelen mennyiségű pénzt :) -
#1409 és most ha megtetszett a világa, akkor mivel lenne érdemes kezdeni ha el akarnék kezdeni valódi kártyákat gyűjtögetni? :)
(eggyelőre DotP-t játszom gépen) -
#1408 én már két éve forintra pontosan felírom, hogy mennyit költök kártyára (amúgy már több, mint 13 éve játszom), de inkább nem írnám le az összeget :) -
#1407 Én tizensok éve nulla forintot, már nagyon rég nem játszom (1997-es Visions volt az utolsó). -
#1406 Hello.
Ha szabad, megkérdezném:
Ki mennyit költött már kártyákra? -
#1405 zseniális :)
-
spoilerszezon -
#1403 Valahogy úgy szerintem, mint anno a Vanguard kártyáknál -
#1402 Azt majd akkor megtudjuk, ha megindul a spoilerszezon :) -
Souki #1401 Elég jónak tünik kiváncsi leszek hogy oldják meg ezeket a Hero-s dolgokat. Köszi -
#1400 Rengeteg információ kijött már róla.
Lesznek hősök, istenek (isteni segítségkártyák), a prerelease-en csoportosan elkövetett hidraölést kell végrehajtani, görög-római mitológiára alapoznak, ennek megfelelően hidrák, krakenek, minotauruszok, szatírok... -
Souki #1399 Dzsini te tudsz valamit a közeledő új blokkról ? Mert én a nevén kivül semmit . -
#1398 Reid Duke paklija nagyon tetszik, végre működőképes Aurás játék. És Therossal ez csak jobb lesz, azt mondták az enchantment központú lesz. -
#1397 Az utolsó pár másodperc -
#1396 Luis Scott-Vargas, egész héten ott volt a közvetítőpultban (pár kilóval arrébb) :) -
Souki #1395 Kb én is olyan fejet vágtam mint bal oldalon az a szemüveges faszi :D -
#1394 #1299 -
Souki #1393 Topdeck Returns :( -
#1392 -
#1391 Ej de gyönyörű meccs volt! -
Fletley9 #1390 a* u* -
Fletley9 #1389 csúnyát fordítanak a franciák jupp..és nem jönnek a lapok
Gurrak meg piszok erős lap :O -
#1388 Egy rosszkor elsütött underworld connections óta csak rosszul mennek a dolgok :/ -
#1387 Kocsis paklija piszok jól szerepelt már megint :) -
Souki #1386 Na lassan kezdődhet a lábremegés, kemény lesz a franciák ellen. -
Fletley9 #1385 Így már teljesen tiszta :) -
#1384 A cseh srácnál volt egy lifelinkes lovag, amivel folyamatosan gyógyította magát (annyit gyógyít, amennyit sebez), ez ellen ment a folyamatos torna, hogy sikerüljön lepofozni róla azt a rengeteg kapott életpontot.
Ha sikerül bármilyen sebzésnövelőt húzniuk, akkor nyernek, ha sikerül bármilyen plusz lényt húzni, akkor nyernek... -
Fletley9 #1383 Javíitják Kocsis nevét meghalok :D
Amúgy tetszenek a kártyák :v, meg az alapjaival tisztában vagyok, csak annyira nem ,hogy mindent értsek /átlássak . A feszültséget meg vettem végig :D -
#1382 (ha nem érted-ismered, akkor mit nézel rajta?)
Az utolsó körben 1 ponton maradt az ellenfél, átfordult a Huntmaster és kettőt sebzett :)
Ez nagyon nagy meccs volt a végén, előtte a Cifkás meccsek is jók voltak... szép kis döntő lesz. -
Fletley9 #1381 Na jó itt mi történt? én még mindig nem értem ezt a játékot...csak ugráltak a hp-k össze vissza az utolsó kör meg dafaq? -
#1380 Döntő a franciák ellen :) -
#1379 Megvan az elődöntő, Csehek ellen indulnak a döntőbe jutásért a magyarok. -
Souki #1378 Hátha tanultak belőle valamit :D -
#1377 És megkapták első ellenfélnek a sógorokat, akik ma délben élő adásban elzupálták őket :) -
Souki #1376 Magyarok a top8ban! -
Fletley9 #1375 Pont ezt írtam a humoros/aranyosba :DD Cocksis :DD