1694
  • Dzsini
    lásd #1407
  • dave9004
    játszol ezzel az onlinenal?
  • Dzsini
    Magic Online kliensben valamit elállítottak...
  • Dzsini
    Az egyik magyar Theros prerelease eseménye:
    "Egyúttal megragadjuk az alkalmat, hogy kisebb side event keretében megünnepeljük világbajnoki ezüstérmes hőseinket! Minden résztvevő vendégünk egy szeletre az erre az alkalomra készített tortából. Az esemény csúcspontjaként Thommo nagy nyilvánosság előtt megkánterel egy Rakdos’ Returnt!"
    :)
  • Dzsini
    Keress a közeledben egy kártyajátékos / szerepjátékos üzletet, és ismerkedj össze ott a magicesekkel, és kezdj el félretenni végtelen mennyiségű pénzt :)
  • dave9004
    és most ha megtetszett a világa, akkor mivel lenne érdemes kezdeni ha el akarnék kezdeni valódi kártyákat gyűjtögetni? :)
    (eggyelőre DotP-t játszom gépen)
  • Krezga
    én már két éve forintra pontosan felírom, hogy mennyit költök kártyára (amúgy már több, mint 13 éve játszom), de inkább nem írnám le az összeget :)
  • Dzsini
    Én tizensok éve nulla forintot, már nagyon rég nem játszom (1997-es Visions volt az utolsó).
  • dave9004
    Hello.
    Ha szabad, megkérdezném:
    Ki mennyit költött már kártyákra?
  • Dzsini
    zseniális :)
  • Dzsini

spoilerszezon
  • Krezga
    Valahogy úgy szerintem, mint anno a Vanguard kártyáknál
  • Dzsini
    Azt majd akkor megtudjuk, ha megindul a spoilerszezon :)
  • Souki
    Elég jónak tünik kiváncsi leszek hogy oldják meg ezeket a Hero-s dolgokat. Köszi
  • Dzsini
    Rengeteg információ kijött már róla.

Lesznek hősök, istenek (isteni segítségkártyák), a prerelease-en csoportosan elkövetett hidraölést kell végrehajtani, görög-római mitológiára alapoznak, ennek megfelelően hidrák, krakenek, minotauruszok, szatírok...
  • Souki
    Dzsini te tudsz valamit a közeledő új blokkról ? Mert én a nevén kivül semmit .
  • Dzsini
    Reid Duke paklija nagyon tetszik, végre működőképes Aurás játék. És Therossal ez csak jobb lesz, azt mondták az enchantment központú lesz.
  • Dzsini
    Az utolsó pár másodperc
  • Dzsini
    Luis Scott-Vargas, egész héten ott volt a közvetítőpultban (pár kilóval arrébb) :)
  • Souki
    Kb én is olyan fejet vágtam mint bal oldalon az a szemüveges faszi :D
  • Dzsini
  • Souki
    Topdeck Returns :(
  • Dzsini
  • Dzsini
    Ej de gyönyörű meccs volt!
  • Fletley9
    a* u*
  • Fletley9
    csúnyát fordítanak a franciák jupp..és nem jönnek a lapok
    Gurrak meg piszok erős lap :O
  • Dzsini
    Egy rosszkor elsütött underworld connections óta csak rosszul mennek a dolgok :/
  • Dzsini
    Kocsis paklija piszok jól szerepelt már megint :)
  • Souki
    Na lassan kezdődhet a lábremegés, kemény lesz a franciák ellen.
  • Fletley9
    Így már teljesen tiszta :)
  • Dzsini
    A cseh srácnál volt egy lifelinkes lovag, amivel folyamatosan gyógyította magát (annyit gyógyít, amennyit sebez), ez ellen ment a folyamatos torna, hogy sikerüljön lepofozni róla azt a rengeteg kapott életpontot.

Ha sikerül bármilyen sebzésnövelőt húzniuk, akkor nyernek, ha sikerül bármilyen plusz lényt húzni, akkor nyernek...
  • Fletley9
    Javíitják Kocsis nevét meghalok :D

Amúgy tetszenek a kártyák :v, meg az alapjaival tisztában vagyok, csak annyira nem ,hogy mindent értsek /átlássak . A feszültséget meg vettem végig :D
  • Dzsini
    (ha nem érted-ismered, akkor mit nézel rajta?)

Az utolsó körben 1 ponton maradt az ellenfél, átfordult a Huntmaster és kettőt sebzett :)

Ez nagyon nagy meccs volt a végén, előtte a Cifkás meccsek is jók voltak... szép kis döntő lesz.
  • Fletley9
    Na jó itt mi történt? én még mindig nem értem ezt a játékot...csak ugráltak a hp-k össze vissza az utolsó kör meg dafaq?
  • Dzsini
    Döntő a franciák ellen :)
  • Dzsini
    Megvan az elődöntő, Csehek ellen indulnak a döntőbe jutásért a magyarok.
  • Souki
    Hátha tanultak belőle valamit :D
  • Dzsini
    És megkapták első ellenfélnek a sógorokat, akik ma délben élő adásban elzupálták őket :)
  • Souki
    Magyarok a top8ban!
  • Fletley9
    Pont ezt írtam a humoros/aranyosba :DD Cocksis :DD