1694
  • Brolly28
    nah akkor rövid tömör story
    jace meg chandra egymástól függetlenűl eldöntötték hogy elindúlnak "kalandozni"
    mit ad isten eye of ugin-nál jace, chandra és sarkhan ( a mad-ebbik :D ) összetalálkoztak, kitört egy szép kis varázspárbaj amiben, sarkhan kómába esett, chandra eltűnt jace meg visszatért a saját síkjára, a párbaj miatt meggyengült a várlat ami az eldrazikat tartotta vissza hogy kiszabaduljanak, és bumm így jöttek az eldrazik
    eközben jött a rohambrigád sorin és nissa személyében, akik ugyan csak egymás ellen küzdöttek, és látván hogy nincs böszme dögök jönnek szövetkeznek egymással,

elég rövid is tömör de a lényeg benne van
  • Murmur
    A botokkal való trade úgy működik, hogy ugye a lapok nem egész ticketekbe kerülnek, hanem pl. 0,08-ba, vagy 1,15-be; összeválogatod a lapokat, kijön az áruk, legyen 5,6 ticket mondjuk. Akkor odaadsz 6 ticketet, a maradékot , 0,4-et (ez a credit) pedig elmenti, mert azt visszadni nem tudja. Megjegyzi, nem kell félni, vannak botok, akitől 1 éve vettem lapot, és még emlékeznek rám. :)
    Planeswalker (aranyszegélyes) lapokat nem lehet venni, se cserélni. Csak csomagot tudsz venni, azt hiszem 390 lap van egyben. Játszani pedig csak Planeswalker formátumban tudsz velük.
  • Dzsini
    Olvasd el a magic hivatalos honlapon a képregényeket, és a lapokon a mellékszövegeket - abból nagyjából összejön a fő sztoriszál, a többi a regényekből jön ki.
  • Murder3
    Ezt megosztannátok velem is?
  • Murder3
    Felvettelek buddy listre.
    Tudnál segíteni abba hogy a trade az h megy játékon belül?
    tickettekért látom h lehet venni, de mi az a tradereknél h credit?
    kiírja h ha megvennék egy lapot elvenne 1 ticketet és elmenti 0.982-al a creditemet.

Meg a Planeswalker lapokat nem engedi tradeable-re rakni azokat akkor nem lehet eladni?

• Brolly28
    szvsz a zendikar blokk az nagyon fasza lett,
    nekem jobban tetszik mint a mirrodin, bár most a besieged megtetszett a tegnapi launch-on :D
    valamint az eldrazik elszabadulásának is nagyon aranyos a története:D
  • Dzsini
    igen, Zendikar blokk:
    Zendikar, Worldwake, Rise of the Eldrazi (2009 október - 2010 április)
  • Murder3
    Ezek az Eldrazzik melyik editionba vannak
    az előzőbe ami a mirrodin előtt volt?
  • Brolly28
    tokenekkel meg egyéb spellekkel nagyon gyorsan megvan az a 20 mana,
  • Pistike 007
    Jó jó, sok a 20 mana, de akkor is ez elég keményen hangzik:D

• Pistike 007
    Mondjuk ez sem rossz.

• Pistike 007
    ja köszi, nem rosszak, am én a lényes levarázslós módszerre gondoltam:D
  • Brolly28
    *dream
  • Brolly28
    greamstone hedron esetleg még
  • Brolly28
    joraga treespeaker max 1es szintre
    kell 4 harrow, cultivate és ömlik a mana
  • Pistike 007
    Ezek hoznak le Spawn tokent:
    * Awakening Zone
    * Brood Birthing
    * Corpsehatch
    * Dread Drone
    * Emrakul's Hatcher
    * Essence Feed
    * Growth Spasm
    * Kozilek's Predator
    * Nest Invader
    * Pawn of Ulamog
    * Rapacious One
    * Skittering Invasion
    * Spawning Breath
    * Spawnsire of Ulamog

Már van két Eye of Ugin, meg Eldrazi nagydögök egy része. Még négy Fauna Shaman megnégy Elvish Piper, és jól alszom.:D
    Esetleg valami ötletek még zöld színen belül Emrakulék kijátszásához?:)
  • Brolly28
    a 4 db awaking zone dukál:D
    mondjuk nekem csak 2 van abban a deck-ben (az egyik foilos *.*) de vannak lények amik hoznak tokent, múltkor 5-6 körben már kihoztam egyet:D
  • Pistike 007
    Nálunk Hero of Bladehold volt a promo, meg még már régebbi promocard.
    Benyitottam egy ilyet:

Amúgy meg semmi érdekes. Sok csere volt, alakul az Eldrazi deck!:D
  • Brolly28
    noh ma volt a launch party, ajándék promós lap Thopter assambly volt
    2 db besieged és 1 scars booster került asztalra, nagyon szerencsétlen bontások voltak végig, no de nem számít, a következő ritkaságokat bontottam, ill. szedtem még 1 Thopter assambly,zöld zenith,distant memories,semblance anvil valamint a knowledge pool, és egyéb nagyon fasza C,UC lapok mint pl divine offering,

| #434, -nem gond, rengeteg lapom van itthon viszonylag nagynak mondható a lapbázis, de ha vmi nincs tudok szerezni
  • Pistike 007
    terveim szerint az első meg is lesz holnap prerelease foilban:D
  • Dzsini
    ja, a 4 mythic hero könnyedén ki fog potyogni boosterekből :)

ja, és a lenti paklira - mert elfelejtettem válaszolni - nem tudok igazán mit mondani, mert egyrészt a lapok nagyobb részét nem is ismerem névről (és őszintén szólva lusta vagyok egyesével kikeresgélni), másrészt nem tudom mid van, amire és ahogy lehetne változtatni raja :) bocsi.. így ránézésre sok az 1x meg 2x lap, ami annyit jelent, hogy minden leosztáskor hol ezt, hol azt kapod kézbe, nincs benne stabilitás, amit a kevés fajta lap ad.
  • Pistike 007
    Köszönöm:)
    Fehér knight pakli alakulgat, nyitottam két Accorder Paladint meg WW-ért flyingos knightot, már csak Knight Exemplar-t kell szerezni még 3-at M11-ből, meg két White Knight-ot. No meg persze Hero of Bladehold x4...:D
  • Dzsini
    A mirrorworks jópofa, bár nem látom igazi hasznát komoly játékban - casualban viszont nagy móka :)
    A decimator web pedig (bár jó drága) talán a leghasznosabb a thopter assembly mellett ebből a kupacból - drukkolok, hogy pre-n azért kifogjál valami keményebbet is :)
  • Pistike 007
    Hát, annyira nem vagyok elragadtatva.:)
    Rares:
    Mitotic Manipulation x2
    Distant Memories
    Magnetic Mine
    Mirrorworks (talán ennek örülök:D)
    Thopter Assembly (najó ez se rossz)
    Decimator Web
    Sangromancer
    Victiry's Herald

Semmi foil, germ tokenre vadásztam de nem nyert, mythic nem figyelt be.
    No mindegy. Majd holnap pre-release-en (csúszva lesz megtartva...)
  • Pistike 007
    Na ma délután beröffentek egy fat packet, meglátjuk mi akad horogra:D
  • Dzsini
    ez máshol is szokás volt, ahol volt rá hely - sőt, amikor valaki vett/szerzett valami egzotikusabb kártyajátékot, akkor a fél bolt odagyűlt, hogy ez mi és hogy kell :)

Így tört ki egy időben a Battletech kártyázás is (az jó móka volt, szerettem), és így ijesztettünk el szerintem minden normális embert a Dune kártyajátéktól :D (azért kevés az a gyűjtögetős játék, ami minimum 4 játékossal kezd jó lenni, és minimum 2 óra egy "gyors" parti)
  • Brolly28
    persze hogy lehet,
    kb 2 hét múlva fog arrébb költözni mert kicsi volt a hely, az eladó petya is nagyon jófej szal nyugodtan
  • Murmur
    Ninnkigal.
  • Murder3
    De most akkor Miskolcon úgy van hogy Boltokba lehet játszani?
    Mert Miskolc még közel is van viszonylag mivel Ózdi vagyok, de úgy is mennem kell kórházba évi ellenőrzésre akkor megkukkantanám.
  • Murder3
    Magic Online-ba?
    Mi a nicked?
  • Dzsini
    arra szerintem mérget vehetsz :)
  • Brolly28
    dzsini, van egy kék/fehér "arti" paklim, nem érzem még igazán jónak, tudsz pár ötletet adni hogy mivelérdemes még kiegészíteni és mit érdemes kiszedni.
    11×island
    11×plains
    3×ichorclaw myr
    2×negate
    1×sunblast angel
    1×rusted relic
    2×accorder's shield
    2×myrsmith
    2×cancel
    2×sleep
    2×bladed pinions
    1×hyena umbra
    2×Iona's judgement
    1×etched champion
    2×Auriok edgewright
    2×glint hawk
    2×stoic rebuttal
    1×luminous wake
    1×master transmuter
    1×golem foundry
    1×sword of vengeance
    1×wurmcoil engine
    2×contagion clasp
    2×sharding sphinx
    1×argent sphinx
    1×tempered steel

• Murmur
    Érdekes lehet, gondolom néha igazi szerencsétlenkedés. :)
  • Brolly28
    teljesen mind1 mi lesz csak ne mirrodin
  • Dzsini
    Ha már meghízik egy kicsit a gyűjteményed, akkor Singletonozni egészen mókás - főleg 100+ lapnál, amikor már kínodban minden egetverő hülyeséget belepakolsz, hogy meglegyen a pakli :D
  • Dzsini
    meg az is lehet, hogy bármelyik másik :) vagy egy teljesen új :) van választék...
  • Murmur
    Én planeswalkers-t és paupert próbálgattam egyelőre. Van miből válogatni, és olcsónak mondható. Egész jópofa paklikat raknak össze common lapokból. :)
  • Brolly28
    októberben jón az új blok amit lehet hogy újra a kamigawa lesz
  • Dzsini
    Mi jó 10+ éve imádtuk, jó móka volt :) meg a rengeteg lapos Singleton is - érdekes az, hogy akkoriban nem is hallottunk róla, hogy mások kitalálták, "saját fejlesztés" volt, ahogy a színek háborúja is.
  • Dzsini
    A Besieged jelenlegi legdrágább lapjai:
    12. Black Sun's Zenith XBB R $5.57
    11. Mirran Crusader 1WW R $5.67
    10. Phyrexian Crusader 1BB R $6.20
    9. Hero of Oxid Ridge 2RR M $6.23
    8. Massacre Wurm 3BBB M $7.93
    7. Hero of Bladehold 2WW M $8.82
    6. Green Sun's Zenith XG R $9.99
    5. Sword of Feast and Famine 3 M $11.33
    4. Inkmoth Nexus - R $11.76
    3. Blightsteel Colossus 12 M $13.31
    2. Thrun, the Last Troll 2GG M $18.78
    1. Tezzeret, Agent of Bolas 2UB M $31.39

számomra csak az Inkmoth nexus meglepetés, de biztos azért, mert nem játszom és nem látom a valódi erejét