1694

-
ha minden jól megy holnap szert teszek őrá:
-
elég fasza lehet ez a játék mód is, ismerősnek ilyan van hogy ha az ellen ki akar játszani akármilyen spell, fej vagy írásozni kell ha elvéti countereli:D -
no akkor röviden: 3+ játékosos formátum, egy "főgonosszal", és a többiekkel, akik őt próbálják agyonütni.
A főgonosz 40 életpontról indul, és a normál paklija mellett van egy másik, legalább 20 lapos "Scheme" paklija, amiben ezek a fajta lapok vannak.
Minden saját köre elején felhajtja a legfelsőt közülük, elvégzi a rajta leírt dolgokat (ez a "set in motion"), majd alulra rakja - ezek általában jó erős effektek, hiszen ő a főgonosz :)
A lenti séma egy "fent maradó" típus, tehát felhajtás után addig kint marad, amíg a rajta levő feltétel nem teljesül (tehát fejbe nem kólintod a kiválasztott áldozatot)
scheme leírások -
LCO #491 Köszi Dzsini. -
annyit vágok hogy játék kezdete előtt lehet lerakni ezeket a lapokat -
nagyjából, egyszer elmagyarázták csak már ki emlékszik rá:D -
Az Archenemy formátummal tisztában vagy? -
dzsini
a múltkori versenyen kaptam egy ilyet, de nem bírom értelmezni mire is lenne jó. archenemy-s kiadás.
-
annak az oldalnak is van deck buildere, de gyűjteményt kezelni nem tud :)
Azért 1000+ lapnál én is örültem volna anno egy kezelőnek, hogy ne a mappákban kelljen kutatnom, hogy van-e mondjuk ilyen vagy olyan igényeknek megfelelő lapom, ezek a kezelők pedig tudnak szűrni igény szerint :) -
A legprofibb a Magic Workstation, de az fizetős, letölthető, és lehetőséget ad játszani is egymás ellen (szabályokat nem értelmez, virtuális asztalt ad counterekkel, stb.).
De találtam egy Manager-Player nevűt, ami ingyenes, és szerintem pont eleget tud (bár netkapcsolat kell neki).
Ha keresgélsz 'magic the gathering manager' néven, találhatsz még tucatnyit, válassz kedvedre (a fentit is ott fogtam). -
nem értelek, úgy hogy fogod a kezedben nem látod jól át?:O
am. itt egy oldal ahol fent vannak a lapok csak a nevét kell beírni -
LCO #483 Tudnátok olyan magicos oldalt ajánlani, ahol fel tudnám vinni a lapjaimat, és hozzárendelné a képeket? Jobban átlátnám, mint élőben :P -
ez kurvajó:D
-
vett már vki besiegedes intro pack-ot? -
Most is azokra építettem egy decket.
unerth lapok,4assasiante,doomblade.
Játszottam is vele de mindenhol úgy vesztettem h állandóan hozták az ilyen 5-6 lapot eldobató cuccokat....
pedig 2 meg 8 életig elvittem nekik...
kicsit unfair h zsákszámra lehet az ilyen 6 lapot eldobató lapot letenni.... -
LOL nemrég tapasztaltam meg a nantuko shade mért is olyan jó:D
összeválogattam egy szép kis unearth,deatouch,revival lapokat magamnak:D
nagyrészt commonok és 1-2 uc van benne szal van esélyem beszerezni őket.
-
Nekem még akkor volt Nicol Bolasom, mikor az a Chronicles-ben újra megjelent 1995-ben :) Akkor még szó sem volt erről az egész planeswalkeresdiről, és hogy az egyik Elder Dragonból az lesz (bár már akkor is a legdurvább volt a nagysárkányok közül)... elcseréltem egy Chromiumra meg egy vödör lapra, mert az illett az én színeimhez (és mennyivel jobban néz ki) :)
Chromium, Arcades Sabboth, Nicol Bolas, Palladia-Mors, Vaevictis Asmadi -
és am. tényleg a kis dobozka amiben adják nagyon jól néz ki, ezek a lapok már nem igazán játékra valók, hanem tényleg a gyűjtőknek ahogy dzsini is említette -
ráadásul a dragonsban nivol bolas még nem volt planeswalker:D -
A From The Vault sorozet különleges lapok gyűjteménye, amelyek valaha nagy nevek voltak, komoly dolgokat jelentettek a játék során, és azért hozzák vissza őket, hogy az új játékosok is megismerjék azokat - plusz azért, mert így kapnak egy fekete keretet, és bizonyos versenyeken legális lesz a használatuk :D Mindegyik 15 lapból áll, és egy közös csomagban kapható, díszes körítéssel (füzetke, életpontjelző, stb.) - inkább az igazi gyűjtők részére készülnek, mint mindennapi játékra.
Az első a Dragons volt, ide a régi és az új korok sárkányait szedték össze,
a második az Exiled, amelybe kitiltott vagy korlátozott lapok kerültek (elég kemény dolgokat hoztak elő újra),
a harmadik a Relics, ahova Artifactek kerültek, itt is előjött néhány régi nagyerejű lap.
Most pedig majd jön a Legends :) -
de ezeket nem akármilyen foil van!
az ára is 12k lesz -
Murmur #473 Az. :)) -
Az a Foil az a villogós lap?
Mert én azt ki nem állhatom:D -
15 klasszikus Legend, heten új köntösben, foil kinézettel, augusztus végén.
az egyikük:
valószínűleg:
-
Standard,extended ilyesmik.
amibe a m11 meg a többi lapom is használható.
planeswalkert nem akarom mert egy a plnaeswalkers-be is azok vannak.
-
Murmur #469 És milyen formátum(ok)ban akarsz paklit építeni/játszani?
-
Köszi majd azt is megnézem, az mtgofree-től már vettem csak ott nem voltak som lapok:S
infect,revive féle feketéket meg nem találtam.
Bár még nem vettem 64-et el.
Majd még nézek más színek után is.
meg ez is az nem lesz rossz lesz már mivel kiegészítenem a paklim.
majd som lapokat meg veszek ticketekért. -
Murmur #467 Keress rá még erre: guildpactbot. Havonta ez is ad 64 ingyen commont. -
Murmur #466 Sajnos az annyiért vásárol. :) -
Én is annak hatására kezdtem el a magiccel foglalkozni.Aztán mostanra engem is elkapott a gyűjtögetős láz:Drlgebben a sok csipsből a pokémon tazókat,master crock kártxákat gyűjtöttem, jól le is szívtam a szüleimet jópár évig így.xD
Amúgy találtam egy olyan botot h 12 rare,200 uc,500common,5mythic for 1 ticket.
Ez ugye az h 1 ticketért kedvem szerint válogathatok ennyi lapot?....
AlThingzMagic a neve. -
Murmur #464 Nem tudok magyar klánról. Sőt, a magyarokat se ismerem, pedig biztosan vannak. :( Igazándiból kb. 1 éve csináltam az accountot, egy darabig játszottam, aztán hanyagoltam, és most tértem vissza a Duels of the Planeswalkers hatására, ami szép és jó játék, csak ugye előre összedobott paklik vannak benne; hiányzott a gyűjtögetés meg a pakliösszerakás. :) -
Múltkor láttam olyat h free commonoakt hirdetett, csak busy volt és nem tudtam tradere hívni:S
Hát akkor én majd a cserélős és free botokat kutakodtam majd mert az átnyálazókkal találkoztam azoknak eddig nem nagyon kellettek a lapjaim:D
...nem tudom kicsit lehetne jobb felhasználóbarátabb kliens is.
magyar klán vagy ilyesmi van esetleg?:D -
Nézegetem a gathereren de nem tudok olyan részletesen keresni.
élesztő lapok amik a temetőből visszahozzák a szörnyeket illetve amihez fel kell áldozni pl egy szörnyet és ez után vált ki vmilyen effektet.Ilyen lapokat keresek.
Lehetőleg fekete, vagy csak 1 kötött manás legyen.
1-2 ilyen lapom nekem is van. -
Murmur #461 Nem minden bot vásárol, de azért akad sok. Kétféleképpen megy a dolog. Egy részük így hírdeti magát: buying 5 rares for 1 ticket, 30 uncommons for 1 ticket, stb. Aztán vannak olyanok, amikre ha rátrade-elsz és beírod, hogy "sell", átnyálazzák a cserére jelölt lapjaidat és ha kell nekik, akkor eladhatod őket. A ticket/credit számítás hasonlóan működik, mint mikor vásárolsz.
De vannak csereberélős botok is, pl. 6 commonért cserébe válogathatsz 5-öt. Vagy 1 rare-ért kapsz x másfajtát. Olyanok is vannak, hogy 1 ticketért válogathatsz mondjuk 10 uncommont, vagy 30 commont. Most csak hasamra ütöttem.
Ja, meg van olyan bot, amitől havonta 64 commont ingyen válogathatsz, azt hiszem MGTOTradersFreeBot a neve. -
Ezt kinéztem magamnak:D
elég durva lap:D -
De ha pl adok el lapot akkor is creditet számol be, pl eladok kettő 0.50-et érő lapot egy botnak akkor az ott beszámít nekem 1 creditet amiből vehetek?
Mert jelenelg a kapott 2 ticketetm van csak akkor úgy néz ki csorbítanom kell és egy konkrét decket építenem persze olcsóbb lapokból.
-
Valamelyik nap az eggyik Lillianasat olvastam.
Tervezem majd elolvasni őket, azért szerencsére ezekhez elég az angol tudásom:D
Amúgy vannak kifejezetten gonosz planeswalkerek?
Lilianna-t gondolom az, Bolas is az?Mert nagyon affelé húz nekem első látásra.
-
képregények - Awakenings és Enter the Eldrazi. A képek bal oldalán az (1)-re klikkelve kezdődik, 3x8-10 oldal egy egy epizód.
A legutolsó 'Scarred' pedig a mostani Mirrodin balhé első története. -
persze
sarkhannak is nagyon tanulságos a storyja :D hogy miért is lett őrült
nagyravágyás, uralkodás vágy csak aztán rossz sárkányba kötött bele:D
murder ha érdekelnek a történetek itt vannak a képregények: LINK -
Azért azt ne felejtsük ki, hogy Sarkhant Nicol Bolas küldte oda, és úgy néz ki, hogy az Eldrazik elszabadítása az ő terveinek része volt (mert egy legenda szerint három mágusra van szükség a pecsétek feltöréséhez - és így voltak meg hárman)
Ez pont jól benne van a képregénysorozatban.