1694
-
#534 érdekes nekem mutatja még mindig de pill rákeresek másik helyen
-
#533 vagy a Gatherer-ről onnan is engedi. -
#532 magiccards.info -ról vagy magic.tcgplayer.com -ról linkelj, azok biztosan engedik - most csak egy mókust látni :) -
#531 most találtam.... táp lap
-
#530 Azok a lények ki vannak jelölve blokkolónak, tehát megkapják a destroyt, és mire a sebzéskiosztás fázis jön, addigra általában nincsenek is a pályán. A kukac pedig "blokkolt" állapotban van, bár nincs mire kiosztania a sebzést.
(és persze mindegyiknek a blokkolás pillanatában meglevő életpontját kapod meg)
Ez jobb, mint a first strike + deathtouch + lifelink, mert egyáltalán el se jutnak a lények ahhoz, hogy sebezzenek neki (még first strike-al sem), és az összes életpontot begyűjti az összes lehetőségtől, nem csak annyit, amennyi sebzést kioszt. -
#529 köszi, tegnap ezen akadtunk le hogy most ezzel mi van hogyha sokan blokkolják be.... -
#528 Ahogy írtam, a Magicen ami rá van írva a lapra, azt kell csinálni (plusz az errata, régebbi lapoknál):
Ha lényt blokkol vagy lény blokkolja ezt a kukacot, azt el kell pusztítani - tehát a blokkolás kijelölésének pillanatában megkapja a "destroy" jelzést (az összes), a blokkolás kijelölés lépés végén már mennek is a temetőbe/regenerálódnak. A blokkolás/blokkolódás létrejött, sebzéskiosztáskor viszont már nincs a pályán a lény, így nem sebződik a kukac, viszont nem is sebez tovább, hiszen nincs trample képessége.
Megvannak az alapszabályok (a harci fázis lépései), ez tökéletesen beleillik, és a leírás alapján kell kezelni. Akkor okoz csak problémát, ha valaki nem tudja, hogy mik a combat phase lépései. -
#527 hát azt kétlem
itt van ez, az spec. nincs rá írva hogy mikor kell destroyolni a lényt,sebzés kiosztás előtt vagy után, ha esetleg 10 lény blokkolja minden lényt kell destroyolni vagy csak annyi amennyire vissza tud ütni?
-
#526 a régebbi kijött editionokat hol lehet visual spoilerbe megnézni? -
#525 azért lehetne neki külön land ha nem is basic land hanem snow ladn csak a coldsnap kiadásra vagyis csak a snowos kreátúrákra.
a coldsnap am milyen storyval rendelkezik?
-
#524 A Magic azért jó, mert azok a szabályok, amelyek nem teljesen egyértelműek, azok rá vannak írva a lapokra :)
A lap azt írja: snow permanent, te nézegetted a Coldsnap lapokat, láthattad, hogy van olyan, amire rá van írva, hogy Snow ez meg Snow az, esetleg belefutottál a Snow Landbe is (512).
Azt már megbeszéltük, hogy a Magicben 5 szín van (az Un- készleteket nem számítva), innentől azért nem nehéz feladat. -
#523 azt hittem h van külön snow land hozzá. -
#522 * can be paid with one mana from a snow permanent - ez van odaírva az elejétől fogva, te próbálod túlragozni a dolgot :)
Én mutattam egy snow permanentet, amiből manát lehet kinyerni (512), azóta nem igazán értem, hogy min pörögsz. -
#521 Tehát akkor nincs külön snow mana hanem az island,swapm meg ezekből van olyan típusú ami használható snow manás képességekhez. -
#520 Nézd meg egy saját földedet - ha rá van írva, hogy "Snow", akkor az olyan manát ad, amit havas képességekhez tudsz használni. Ha nincs ráírva (nem lesz), akkor nem.
Errata: a snow képességek a Coldsnapben jelentek meg, így utólag az Ice Age "Snow-Covered" földjei megkapták a Snow típusmegjelölést.
:)
-
#519 ja akkor nem mind ilyen basic snow land? -
#518 Ajánlom figyelmedbe a "Basic Snow Land" feliratot. -
#517 Nekem a coldsnap tetszik jó lenne belőle majd pakli,bár az igazság szerint még a feketém sincs meg előbb azt akarom majd.
-
#516 Tehát azokon a landeken amiken ilyen havas,jeges kép van azok jók az ilyen snow manaás képességekhez? -
#515 Az Ice Age az egyik első kiegészítő volt, amit sok évvel később egészítettek ki :)
Amúgy lapozgasd át a spoilerlistákat vagy töltsd le a lapokat és nézegesd, hogy neked mi tetszik, mindegyikben vannak jó mókák, más-más hangulat, erősségek :) -
#514 én a zendikar blockban kezdtem el magic-ezni... ez a snow-os téma mennyire sikeredet jóra? a kamigawa az tetszik ismerősnek még mindig van egy samurai paklija, meg a ninja is tetszik -
#513 * vagy bármilyen havas (snow) permanent :) -
#512 Minden olyan mana, amit havas föld termel:
-
#511 Coldsnap pakliban az a snow mana az melyik?
-
#510 háát sajna se emrakul se kalitas még, mert nem jöttek az egyedek be a boltba:(
de helyette 1 eye of ugin, 3 harrow 3 not of this world, 3 growth spasm -
#509 Ahogy versenypaklikat néztem, csak zöld-fehérben voltak sikeres (versenygyőztes vagy 1-3-ban végzett) Emrakulos paklik: egyik másik, meg meg egy aranyosat találtam még: ezt - bár ez Legacy, ősi lapok vannak benne (Show and Tell :D ) -
#508 Azt meg lehet counterelni, azt meg .... ez egy végtelen játék, minden ellen van lap (de nem minden pakliban van olyan lap - Emrakul mellé komoly építkezés kell, hogy stabilan elő lehessen hozni, kérdéses, hogy mi fér bele - a lénypusztítás pedig sokkal általánosabb, mint az enchantmentpusztítás)
-
#507 hát igen, de a yourney-t is lelehet szedni, kékkel, zöldel meg artival is -
#506 Ezekkel az a gond (ami a Journey-vel is), hogy mire elsütöd, az ellenfélnek volt 1 szabad köre, mikor üthetett vele. Minimum elforgatni kell, hogy ne támadhasson (arra meg aztán milliónyi módszer van, kezdve a klasszikus Icy manipulatorral). -
#505 vagy esetleg még ezzel
-
#504 Persze lehet, hiszen az már egy permanent, és nem spell - a spell nem célozza meg, létrejön, és utána az effectnek már szabad az út. Másik lehetőség artifactekkel elforgatva tartani (és akkor jó neked, hogy lehoztad), de akár még el is lehet lopni, vagy a Progenitusnál említett dolgokkal elvicceskedni vele.
Visszakerül, de elég megölni egy párszor, a lehozása általában áldozatokkal is jár. Persze, +1 turn, de az 15 manát nem ér meg, annál olcsóbban is lehet :) Amelyik játékos pedig legalább sideboarddal nincs felkészülve egy ilyesmire, engedi lehozni ÉS beütni is, az meg is érdemli.
(de nálam a kedvenc a Journey - 2 mana, common lap...) -
#503 a royal assasin is megöli, de nem a kukába fog kerűlni hanem a kukával együtt vissza kell keverni a pakliba, exile-al csak az a baj hogy protectje van a színes spellekkel szemben
mondjuk ha csak emrakul van lett akkor meg lehet ölni
meg vele -
#502 Akkor jóformán csak exiled-elni lehet hogy el lehessen vele bánni? -
#501 nah igen, ezen elgondolkodtam én is hogy a journey-vel lehet e őt célozni? mert a lap bejön játékba, de már nem azzal célzom meg,
a royal assasinnál csak annyi a problem, hogy igen megöli de visszakerül a pakliba az egész kukával egyetemben
-
#500 ja, és természetesen egy Royal Assassin is örülni fog neki, hogy ilyen nagy prédája van (a colored SPELLS azért igencsak sokat számít)
meg ott van ez is:
nehéz ám ilyen veszélyes világban túlélni :) -
#499 Casualban is mire összejön a hozzávaló - persze, minden Timmy álma a lap, de ott jóval több minden elbánik vele:
pl.: , -
#498 summoning trap?
mostanság már nem tájp 2-re megyek csak a szórakozásra, nem sok versenyre megyek, max draft-ra vagy olyanra ahol nem számít milyen a pakli -
#497 Őt meg egy átlagos meccsen nem is látod :) Nagyon paklit kell köré építeni, hogy legyen értelme egyáltalán... -
#496 hát igen elég csúny dolog, de őt már nem fogja,őt is holnap szerzem be.
-
#495 ez igazi hangulatos vámpírlap - kicsit nagyon drága, de nem lehozhatatlan (pár artifact meg eldrazi token besegít)
plusz vigyázni kell rá, mert mostanában a Go for the Throat elcsapja egy villanás alatt...