1694
-
#774 jaaaa most már nálam is, először nem értettem mert rendesen a linkelt képet láttam:D
-
#773 nem engedi a külső oldalas linkelést a forrásod, csak egy mókus jelenik meg helyette. -
#772 -
#771 mókus fail
:D -
#770 aranyos
-
#769 Nehéz a designer élete...
-
Murmur #768 Én is pont tegnap néztem... már csak 3 hét és lehet játszani. :) -
#767 elég komoly
ki tud rázni a hideg annyira beleélem magam:D -
#766 komoly kis videó, csak már megint bolas nem bír magával:D
-
#765 itt a cikk róla
mellesleg az utolsó lap, ami megmaradt az első kiadás óta a Giant Spider lett, az M12-ből kimarad a Giant Growth (infect mellett kicsit durva az 1 manából +3, könnyű vele 2-3. körös győzelmet aratni)
Ennek örömére kapott is egy aranyos idézetet:
-
#764 Ja, én is azt néztem, meg biztos lesz még keverés vele:) -
#763 Ha már kulcsszóvá tették a Hexproof-ot, valószínűleg lesz belőle több is. -
#762 dungrove elder komoly lesz -
#761 -
#760 Közeledik a Commander (régebbi nevén EDH) kiadás, gyűlnek rá a spoilerek
(alapvetően rengeteg játékosra kitatlált forma, így ehhez illeszkednek az újdonságok is):
-
#759 egy szem booster?:D -
#758 Na ha minden összejön akkor talán pont a new phyrexiára tudok venni majd egy boostert:)
eddig a new phyrexia tetszik az egész blokkból a legjobban.
-
#757 Én azt hittem ez csak a régi kiadásokból újradolgozott lapok amik már rég kiestek a standardból.
-
#756 Mindig vannak újdonságok az alapkiadásban - ez az alapja az egész játéknak :) Például a 6/6-os titánok ott jelentek meg, ha találkoztál velük. Ezek a lapok (ha valódiak) idáig ismeretlenek voltak.
De erről nem nehéz meggyőződni, begépeled bármelyik nevet egy kártyakereső oldalra, és ha nincs találat, akkor vagy elírtad, vagy új lap. -
#755 Minap találkoztam egy olyan kombóval h lehozott egy creaturet meg egy splellt és ez addig sebzett amíg el nem fogyott az összes életpontom, mind2 fehér volt.
ebbe az M sorozatba vannak új lapok is vagy csak a korábbiakból ilyen válogatás szerű?
-
#754 -
#753 jön az M12 lassacskán
-
#752 Ezek tetszenek:)
ez meg jó lenne az én low budget deckembe h a planeswalkerek ellen is lenne vmi esélyem:)
ez viszont mindent visz.
-
ehh:D -
#750 majd. :P
Am ez a Myr Superion egy myres pakliba.. kicsit kemény csak!:D -
#749 Jópár éven belül nem fognak visszatérni New Phyrexiára - 2003-4 volt az eredeti Mirrodin, most 2010-11-re tértek vissza rá... és ahogy a frakciókat leírják, nem nagyon fognak egymással olyan békében élni, hogy egy közös uralkodó legyen fölöttük (ráadásul az eredeti Phyrexia egyszínű volt, ez a mostani pedig ötszínű plusz komoly artifact hatás van rajta). -
#748 viszont még lehet majd ilyen:)
(hasonló) -
#747 Hivatalosan is teljes a spoilerlista, nem cicáztak tovább.
22 Mirran lap a 175-ből. A kedvenceim:
Van pár komoly lehetőség az új lapokban, érdekes lesz látni, mi alakul ki belőle.
-
#746 Én is játszok a kedvenc lapom egy fekete lap amit 1 fekete manáért meg lehet idézni és 13/13-as és az a képessége hogy amennyi életed van annyi x/x-et von le ez a lap csak szorult hejzetekben jó sajnos :D
-
#745 Talán nem véletlen, hogy nem valódi lap. -
#744 whitesun pessagéval azért hamar be healelheted magad aztán ezt jópárszor eljátszhatod:D
amíg van ilyen lapod.
-
#743 jogos -
Souki #742 1. körben remélhetőleg 1 manád már van és akkor csak 8 hp :) -
#741 bátraké a szerencse, -10 hp és 1. körben 1 8/8as dög:D -
#740 ezt nem értem miért? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha valaki meg meri kérdezni, hogy igazi-e, az sürgősen szégyellje magát -
#738 sehogy mivel sajnos egy olyan lapom sincs és nem láttam még egyszerse h hogy használják pont ezért kérdeztem meg. -
#737 Mondjuk várható volt ez után a lap után:
:) -
#736 AZTABÜDÖS
kell. -
#735 Melira, Sylvok Outcast (1G)
Legendary Creature – Human Scout (R)
You can’t get poison counters.
Creatures you control can’t have -1/-1 counters placed on them.
Creatures your opponents control lose infect.
2/2
csak lett egy komoly méregellenes lap - bár életben kell tartani.