1694
  • Pistike 007
    uhhh.. x)
    nembaj örülünk neki:D
    na lássuk csak..:D
  • Dzsini
    képekkel is
  • Dzsini
    New Phyrexia spoiler 175/175 - hát ez csúnyán kiszivárgott...

Jin-Gitaxias 8UU
    Legendary Creature – Praetor (M)
    Flash
    At the beginning of your end step, draw seven cards.
    Each opponent’s maximum hand size is reduced by seven.
    5/4

Vorinclex, Voice of Hunger 6GG
    Legendary Creature – Praetor (M)
    Trample
    Whenever you tap a land for mana, add one mana to your mana pool of any type that land produced.
    Whenever an opponent taps a land for mana, that land doesn’t untap during its controller’s next untap step.
    7/6

• Dzsini

Jin-Gitaxias, a Progress Engine, a kék frakció vezetője.
  • Dzsini
    Még szerencse, hogy több, mint fél éve létezik és használható lapokon - eddig hogy játszottad?

(és miért nem olvastad el, ami oda van írva leírásként a lapra?)
  • Murder3
    igen de ha már van rajta akkor nem kell tapolni meg manázni elég csak a profit effektet elsütni nem?

illetve ha egy körbe 2 ilyen effekt sül el két különböző lap által akkor meg lehet duplázni tehát 2 counter megy rá minden lapra amin van.

elég durva képesség ez akkor:D
  • Dzsini
    + + + +

...és hasonlók.
  • Pistike 007
    Először 1 mana és egy tap hogy rátegyél egyet, majd proliferálhatsz rá:)
  • Murder3
    Akkor ez a Profialte a Dreadship Reef-en is működik pl.
    mert oda manáért kell countert rárakni.
  • Dzsini
    Játékosról leszedő lap nagyon nagyon régről van, MaRo azt nyilatkozta valahol, hogy nem lesz újra Standardban, mert az automatikusan beülne minden sideboardba, és tönkrevágná a mérgezős paklik értelmét.

(az érdekes, hogy akkoriban volt 1, talán 2 mérgező lény összesen)

Counterleszedésre marad a Vampire Hexmage (M12-ben benne lesz) meg a Hex Parasite, ami most jön (bár az elsősorban PW vadász lesz).
    Plusz azt mondták, hogy lesz még pár egyértelműen Planeswalker ellenes lap, hogy a nagy Jace hegemóniáját kicsit megroppantsák (ez volt a cél a képességtiltó lénnyel is). És ami PW ellen van, az lehet, hogy countereket babrál.
  • Pistike 007
    Jah, rosszul fogalmaztam^^
    Szerintem mindenképpen egy jó képesség, még ha nem is nézzük az elmúlt pár kiegészítőt.. Hát még ha igen!:D
    Kíváncsi leszek hogy a későbbiekben megjelenik-e a párja, ami leveszi a jelzőt:) Vágom, van már olyan ami lepakolja, de pl. playerről.
  • Dzsini
    Nem egyre, bármennyire - tehát amikor elsül egy ilyen effekt, akkor kiválasztasz bármennyi játékost és/vagy permanenst, és amelyiken van valamilyen fajta counter, abból rátehetsz még egyet.

"You choose any number of permanents and/or players with counters on them, then give each another counter of a kind already there."

Tehát egyszerre növelheted az ellenfél poison countereit, a planeswalkered loyalityját, néhány lény plusz-mínuszos countereit, meg mondjuk artifactek charge counterét.

És közel sem ismerjük még az összes új lapot, mechanikát (40 lap ismert a 175ből) - az életpontos mana mondjuk helyből nagyon komoly dolog, de valamit még a maradék Mirranok is fognak kapni.
  • Pistike 007
    Nem. Egy permanensre/playerre rárak még egy olyan jelzőt, ami már eddig is volt rajta. Szóval ha -1/-1 counter van a lényen(pl infectes sebzés), akkor rárak még egyet. Planeswalker loyality counterét is növelni tudod ezáltal. De playeren lévő poison countert is tudod növelni vele:)
  • Murder3
    én nézegettem nekem picit kevés az új mechanika vagyis én vártam volna újakat.

Illetve az infectet nem értem ha már a phyrexianok befoglalták akkor az minek?
    nekem érdekes ha már megfertőzték egymsát én logikai szmepontból nem látom értelmét.

Profilate képességet megtudnátom magyarázni mire is jó.
    Érteni értem de használatba még nem láttam.
    úgy működik hogy kiválasztok egy lényt amin van egy couner és ezt rápakolhatom más permanensekre?
  • Brolly28
    :O
    dispath kicsit táp :O

mai bontásom vettünk haverral 1-1 boostert, zendikar uccsó 2 volt a boltban bonok magosi the water veil :|
    haver bont chandra ablaze :O
    vettem egy eldrazi boostert és bumm gideon:D
    jó nap volt ez így:D
  • Dzsini
    visszatérnek a színes artifactek:

• Dzsini
    földek
  • Dzsini
    Igen, az első cikk ezzel kezdődött, hogy "five Phyrexian factions" - a második cikk pedig a fekete faction bemutatása.
  • Murder3
    persze,
    az én amúgyis szegéynes angolommal+magic univerzummal még úgy se vagyok tisztába sok értelme nncs elolvasni mivel majdnem mindne második szó olyan benne ami vmi magikes krónika így nem soakt értenék belőle, csak azrt gondoltam h minden színhez lesz 1 külön phyrexiai frakció, mivel itt arról van szó hogy a phyrexia bekebelete a világot.
  • Dzsini
    El is olvasod, amit írsz?

(az, hogy az eddigi 2 cikket New Phyrexiáról nem olvastad, azt látom, csak 1-1 szót megnéztél belőle)
  • Murder3
    az még nem zárná ki mert azt gondoltam h ilyen egyed vezérelt dolog a thane nem konkréta frakció.
  • Dzsini
    szerintem segítene a dolgon, ha tudnád, hogy a thane azt jelenti: lovag.
  • Murder3
    a 7 thanéra értettem mert a thanét azt hittem mind 1 külön frakció a seven thanén belül.
    de úgy gondoltam h ebbe minden színhez lesz egy phyrexiai frakció és a seven thane az eggyik színen belüli frakció aminek van 7 része.
  • Dzsini
    ha így van, akkor mire véljem az első mondatod a hét frakcióról?
  • Murder3
    én úgy gondoltam h ez a sevent thanes 1 frakció és még ezen kívül lesz 4 amit így bemutatnak.
  • Pistike 007
    Ezt hogy?:D
  • Pistike 007
    Ez meg így ja:DDD

Phyrexian Obliterator

Creature - Horror

Trample
    Whenever a source deals damage to Phyrexian Obliterator, that source's controller sacrifices that many permanents.
  • Pistike 007
    ez is kedves kis common..

• Pistike 007
    nagyon jók:)
    régen nem volt kezemben kártya, de ebből az új dolgokból nagytételes rendelés lesz, még ha nincs is kivel játszanom:D
  • Dzsini
  • Dzsini
    De csak a kedvedért: a thane-ek a fekete faction (The Steel Thanes) legnagyobb urai, ők heten vannak, és Sheoldred (itt lejjebb) a Praetor jelenleg.

Erre onnan lehet rájönni, hogy a cikk címe: "Phyrexian Faction: The Steel Thanes", és a második alcím után az első mondat az alábbi: "The seven thanes undeniably stand as the most powerful influences over the Phyrexian faction associated with black mana." Ne haragudj meg, de egy picikét oda kellene figyelni arra, amit olvasol, már nem az első alkalom, hogy félig-meddig felfogott adatok mellé találsz ki valamit, amivel lendületből kerekíted ki, hibásan.
  • Dzsini
    Jó kérdés, gratulálok hozzá.

A címet olvastad ott? "The Five Phyrexian Factions" nagy ló betűkkel.
  • Murder3
    a phyrexia frakcióknál bemutatja 7 frakciót mutat be nem?
    vagy a seven thane az 1 frakció? csak a thanek azok mind mások ?
  • Dzsini
    hogyne lenne, Phyrexia most már ötszínű - lesz 5 Praetor, lesz 5 Chancellor is
  • Pistike 007
    lesz akkor még kék/zöld is?
    izgulok.:D
  • Dzsini
    3 Praetort ismerünk - a fehér +2/+2 és -2/-2-es, a piros haste-et és kismetet ad, a fekete lényt hoz vissza és áldoztat. Vajon a zöld és a kék mit csinál?

A kéknél biztos nem merik meglépni, hogy körönként húzol egy plusz lapot :)
  • Pistike 007
    ne ittvan szépbe' :D

• Pistike 007
    aztq
    :D ez is bejövős. mondhatni. csak be kell védeni vhogy és elégé jó kis szopatós cucc:D
  • Brolly28
    kedves:D
  • Dzsini
    Sheoldred, Whispering One 5BB
    Legendary Creature – Praetor
    Swampwalk
    At the beginning of your upkeep,return target creature card from your graveyard to the battlefield.
    At the beginning of each opponent’s upkeep,that player sacrifices a creature.
    6/6