1694
-
#814 Amúgy a bloodthirst akkor 'kapcsol be', hogyha a te köröd alatt okoz sebzést az ellenfél neked egy abilityvel vagy instantal..? -
#813 De csak akik utána jönnek, ezért nem túl jó - 5 manás lény(ek) már egy normál játékban a vége felé férnek csak bele, így az, hogy az utána következők kapnak talán +3-at nem sokat ér (bár azért a Sengir 7/7-ként finom)
789-ben ott van két kisebb vámpír azok nem rosszak. -
#812 hmmm 4/4 es pusle tracker:D
erröl jut eszembe, hogy a miskoci sárkánytűzben planechase versen van, és a vámpírokkal kifogtam egy olyan síkot ahol minden lény exaltedes:D hát a pulse tracer alakított akkor is:D -
#811 bár tény hogy ha egyszer lejön akkor a többi vámpír is elég tápos lesz:D -
#810 én spec nem raknám bele az én vámpíromba
abba csak 2 drága lap van anowon meg sorin de csak mókából vannak benne a többi pedig 3 manás, szal néha így is szorongatom kezemben anowont meg sorint mert inkább az olcsóbbakat dobálom le helyettük -
#809 nem érdekes, inkább vámpír pakliba isten:D -
#808 -
#807 bah... nincs kép:-c -
#806 érdekes egy vámpír ez :D
-
#805 grat!:D
hát bízom benne h jó lesz, most hívtak, kedden jön a cumó, majd tudósítok:D -
#804 nem tom még nem próbáltam,nem is hiszem hogy valaha is fogom,
nem látok benne sok fantáziát, max annyit hogy a nagy eldraziakat hamar ki lehet lökni... mást nem igazán
de legalább jól mutat a gyűjteményben:D -
#803 Azért a hatból 2 mythic már helyből nem rossz.
Karn játékban milyen? -
#802 jó bontogatást:D én eddig 6 NP-s boostert bontottam, abból 3nál nagyon szidták a fajtámat
volt 1 vörös chancellor
1 preators grasp
1 life's finale
1 melira
1 kard
1 karn
leginkább az utóbbi 3nál, miskolcon én bontottam először kardot meg melirát:D -
#801 nah ha minden igaz hétfőn érkezik New Phyrexia Fat Pack-em:) + 3 booster hogy ingyenes legyen a posta:D -
#800 jaa értem mire gondoltál:D
persze, én is úgy gondoltam hogy az előre összeállítottak szerint:)
nem csak a hasamra ütök, hogy kell olyan pl, ami nincs:)
#798 Zedruu jó szivatós lesz:D -
#799 Mind az öt kapható lesz, eddig is minden precon paklit árusítottak. -
#798 Hihi :)
-
#797 úgyérted örüljek ha egy fajta variációt egyáltalán megkapok hazánkban? -
#796 Nem, 5 előre gyártott 100 lapos lesz. (nagyon remélem, hogy nem gondoltad komolyan az egyéni igények kiszolgálását egy világszerte sok nyelven terjesztett, milliós példányszámban fogyó játéknál)
Heavenly Inferno - WUR
Mirror Master - URG
Counterpunch - BGW
Political Puppets - RWU
Devour for Power - GUB
képekkel -
#795 itt vannak hogy milyenen lesznek
Counterpunch (BGW)
Devour for Power (GUB)
Heavenly Inferno (WBR)
Mirror Mastery (URG)
Political Puppets (RWU)
-
#794 jah és ahogy nézem ebben is vannak szín variációk. áhá.
szóval egy esetleges rendelésénél meg kell adni milyen szín összeállítást szeretnék? -
#793 100 lapos előre gyártott paklikban lehet majd kapni, amiből 15 a teljesen új lap, plusz pár régi csoda is megjelenik bennük (Sol Ring minden pakliban van):
Alapvetően 3 (de inkább több) játékosra kitalált forma, a lapokon is jól látszik. -
#792 Egy ilyen hány lapot tartalmaz és milyen formában? Bejön ez a mostani Commander dolog:D
-
#791 És még, és még - több fantázia van ezekben a legendekben, mint egy-egy kiegészítőben összesen.
-
#790 Commanderhez gyűlnek szépen a fantáziadús, politikai lapok
-
#789 Jönnek az M12 spoilerek - és visszatér az első klasszikus igaz vámpír :)
-
#788 itt vannak régiek is -
#787 Az Artifacts és az Invasion cycle jelent meg nálunk:
Brothers War
Planeswalker
Time Streams
Bloodlines
--
(The Thran)
Invasion
Planeshift
Apocalypse
például itt, emellett még régről az Aréna és talán még 1-2 kötet még a ciklusok előttről -
#786 am. ha jól tudom 4 részes sorozat
-vérvonalak
-testvérháború
-síkok vándora
-időfolyamok
a pontos sorrendet nem tom, de szerintem a testvérháborúval kezdődik utána a síkokvándora és paasz:D -
#785 itt egy gyönyörűszépborítósi
-
#784 ege'
haver ....ha jól emlékszem olvasta is a könyvet... -
#783 :D -
#782 Az lett a planeswalkerből? Hangulatos fordítás. -
#781 síkok vándora -
#780 Néha jókat lehet mosolyogni, mikor felismersz egy-egy varázslatot a lapokról, és persze a szereplők ismerősek lehetnek :)
Bár ha jól rémlik, akkor az Urza-féle időszakból jelentek meg a könyvek, amikor az előző nagy háború dúlt Phyrexiával (Karn felemelkedése), meg az Urza-Mishra testvérek közti csatározások. -
Murmur #779 Létezik, a Delta Vision adta ki őket, de egy ideje már nem foglalkoznak vele. Gondolom nem volt túl nagy kereslet.
Dzsini: köszi, akkor szerintem bepróbálom. -
#778 Én angolul olvastam párat, kommersz fantasy MTG világban - semmi eget rengető, elfér a többi mellett. -
#777 én nem is tudtam hogy magyar nyelven is létezik:) -
Murmur #776 Gondolkodom rajta, hogy megvenném/kölcsönkérném a MTG könyveket. Mennyire éri meg rájuk beruházni, jól sikerültek?
Jól gondolom, hogy magyarul 11 könyv jelent meg? -
#775 nemrossz;D