1694
-
#1294 -
-
#1292 egy vödör lap a PAX-ról
Van köztük pár igen érdekes...
-
#1291 RTR mechanics -
#1290 -
#1289 Itt a Rakdos képesség:
Az első körből már csak az Azorius hiányzik. -
#1288 Mint kiderült a lenti Rootborn Defenses valós lap, és jött mellé még néhány, sok sok új képességgel:
Deadbridge Goliath 2GG
Creature – Insect (R)
Scavenge 4GG (4GG, Exile this card from your graveyard: Put X +1/+1 counters on target creature, where X is this card’s power. Scavenge only as a Sorcery.)
5/5 -
#1287 Magyarország a top 8-ban (FB) -
#1286 Kiadnak minden évben egyet-egyet, msot ez kesz a Premium Deck Series helyett. Én minden színt bírok, bár a fekete a gyengém :) -
#1285 Ez annyira nem, de ha évente adnak majd ki egyet-egyet, akkor biztos lesz olyan, ami izgalmasabb lesz :) (a zöld nem az én színem)
De jó kis pénzgyűjtés lesz ez a Commanderes brigádnak. -
#1284 Commander's Arsenal
Szerintem kihagyhatatlan (legalábbis gyűjtőknek tuti :) ) -
#1283 -
#1282 ...közben máshol írták, hogy a copyrightos sor nagyon nem olyan, mint ami szokott lenni, tehát valószínűleg fake. -
#1281 jó megoldottam :D -
#1280 403 Permission Denied -
#1279 Állítólag egy M13 boosterből került elő:
-
#1278 van egy régi Magic Online videóm:)
-
#1277 az egész plane egy világ?
azt hittem azért van külterülete is:) -
#1276 Mivel Ravnica egy hatalmas város :)
az első körben is városképek voltak - csatornák, ligetek, gyárak, erőművek, nagy terek...
-
#1275 a landek most városlátképek lesznek:)
-
#1274 Return to Ravnica képek
Nem is válogatok, érdemes mindet megnézni. Gyönyörűek.
Ral Zarek, Kiora Atua, Gideon, Jace, lesz itt minden, mint a búcsúban :) -
#1273 From the Vault: Realms-ból:
és még néhány -
rexsimus #1272 Intro Pack-ok deck list-jei! -
#1271 Sikerült néhány nagyon hangulatos lapot összehozni M13-ba... az 5 legendás leader, az ilyesmik:
-
#1270 Azért azokban a játékmódokban ahol még legális a Show and Tell és társai, ott nem okoz problémát egyik színnek sem elbánni egy enchantmenttel. -
#1269 Szerintem kicsit túl erős ez az Omniscience.
Nem kell semmi mana gyorsítás hozzá, elég ha gyorsan kidobod ingyen, aztán kész. Show and Tell, Replenish, Academy Rector stb...
-
rexsimus #1268 Itt is van, Kiora paklija. :) -
rexsimus #1267 Ez az Omniscience egy zöld managyorsító pakli, laphúzókkal érdekes lehet.
Nem tudom, hogy vágod-e a Duels of the Planeswalker 2012, abba van egy zöld-kék deck, abba tökéletesen beillene :D -
#1266 Planeswalker bemutató videók -
#1265 Szeretem az Omniscience-féle eszement lapokat :)
-
#1264 Én sem, és ahogy elsőre írtam szerintem poénkodni jó a lap, de látható, hogy mások nagyon hamar találtak neki jól működő hasznosítást. -
rexsimus #1263 Nem ismerem annyira a piros lapjait. Így már nem is annyira rossz, bár még így se játszanám be :D -
Murmur #1262 Elkelt. -
Murmur #1261 Egy kódot fel tudok ajánlani a következőhöz:
DotP special booster (PC)
Lehetőleg olyan kérje (priviben), aki nem veszi meg a játékot. -
#1260 Elég hozzá egy oblivion ringgel eltávolított lény, amelyik visszatér azután, hogy a ring elpusztul.
Többjátékos (pl. Commander) játékban: vörös-fehérrel - Oblivion Ring egy Inferno Titanra, Worldfire, Titan visszatér, 3 tetszés szerinti játékost kivégez.
Vagy Rift Bolt, és az ellenfélnek 1 köre, 1 lapja van (amit húz), hogy megnyerje a játékot.
Úgy be lesz tiltva Commanderben, mint a sicc. -
rexsimus #1259 Orosz rulett :D -
#1258 Hihi :) A szokásos piros "semmire sem jó viszont egyszer ki kell próbálni" lap :)
-
#1257 Muszáj lesz :) -
#1256 -
#1255 Hogy őt milyen villámgyorsan agyon fogják ütni amint megjelenik...