Ezzel riporttal sértett törvényt az RTL Klub a hatóság szerint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

puruttya extrémet a büdös k*rva médiahatóságnak! :D
Volt egy kimutatás ahol igenis a gyalogos vagy a biciklis a hibás többet. Nem értek egyet. Bár nem is errõl szól, nem a hibásságról, hanem arról, hogy akkor van elsõbbséged, ha megadják.

Minden nap látok gyalogost, aki szét sem néz mielõtt lelép. Errõl nem szól sehol a fáma
Ez mos már komolyan kiborította nálam a bilit. A gyomrom kifordult ettõl a riporttól. Én legalább 6 hónap elzárásra ítélném a fõszerkesztõt. <#violent>]

Waterhorse
Elemirnek címeztem az alábbi 27-est.

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Nem ___mer___ szót ejteni. <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Waterhorse
"az elütöttnek is lett volna feladata"

Nem néztem meg a cikket de sejtem milyen feladatai lettek volna. Viszont ez már túlmutat a médián, mert nem csak média, hanem a rendõrök, az ítélethozók stb, stb. rendszeresen az autós számlájára írják az ilyen eseteket. Konkrét dolog egy ismerõs, kivilágítatlan, ittas biciklist ütött el este, könnyebb sérülések, mégis eddig csak õ fizetett potom 70 körül, még nincs vége és rendesen szorongatják. De általában tényleg az autós a hibás mondjuk 80-20 százalék arányban.

Mindig jó olvasni, hogy a nagy ellendrukkerek a legfanatikusabb rajongók is egyben. Nem tetszik és mégis nézed. Hogy utána idegeskedhess. Ez vicces. Az még viccesebb, hogy azt hiszed, hogy az EU-elnökség január elsõ napjaiban került kisorsolásra és nem volt hosszú hónapok óta szó róla mindenhol.
Pontosan! Errõl nem mer szót ejteni egyetlen egy média sem! Most néztem az ATV-n okosok beszélgettek egymással, nem pedig vitára invitáltak mondjuk egy másik oldalt. Amit te írtál tény, és ezt várom, hogy elmondja valami média gurunak egy kormánypárti egyénke.
ez igen...

Mondjuk két dolog van amit nem árt szem elõtt tartani, mellyel mindkét oldalnak (ha lehet ilyet mondani) szólnék pár szót.

1. Ami Magyarországon megy az valóban a szólásszabadság eltiprása valamilyen szinten, ahol meg kell vágni egy filmet, mert megcsókolják egymást... Konkrétan emlékszem a Tolvajtempóban, ami nem egy véres film egy kivágásra. Aki látta már a filmet, van egy csók jelenet egy kocsi ellopásakor, ahol szexuális célzásokat tesznek kocsiban. Ez teljesen ki lett vágva, odamentek, mutattak egy kis csókfélét, majd már húztak el a kocsival. Ami azért vicces egyébként, mert az RTL-en ezeket így kivágják, mert rájuk szálltak az M1-en pedig gyakorlatilag minden filmet leadnak vágás nélkül!

2. Viszont van ennek egy másik oldala, mégpedig a szenzációhajhász hozzáállás. Amikor arról szól egy hír, hogy micsoda tragédia volt itt és itt, a BBC-n pedig csak közlik, hogy történt egy ilyen és ugyan annyi idõt adnak neki, mint az Angol királyi család történésének. Kizárólag tényeket közölnek. Ezzel szemben pedig kisarkításokkal van tele a média. Ajánlom a Totalcar-on közölt (remélem nem törlitek ezért, hisz más témájú honlap) "Az újévi gyalogosgázolás. Ki a hülye?" cikket. Ezt hívják kiegyensúlyozásnak, mivel a másik oldalról is mutatni kellene a tényeket. Véleményem szerint egy ilyen célzata is van ennek, amit viszont kifejezetten jónak találok. A példámban erõsen megmutatkozik, hogy a médiának nem az a feladata, hogy pánikot keltsen és egyoldalúan közöljön, hanem az is, hogy az elütöttnek is lett volna feladata. Mert ezt például senki nem teszi meg, egy média sem.

Lehet szidni, lehet nem szidni a média törvényt, csak azt kérem mindenkitõl, mindig nézze meg a másik oldalát is.
Sirva rohogok...az 1ik oldalon az analfbalafasz kormany olyan prioritasi listaval,amiben elen all a palinkafozes,meg a csunya hireket nem szabad bemutatni baromsagok,masik oldalon meg a helyeslo idiotak ehhez hasonlo ervelessel: "nem akarok eroszakos hireket latni" Hat bazd meg,akkor ne nezd...elotted a net,kibaszott nagy informacio forras,hirek,stb.....ki a banatos tokom kenyszerit mar eleve arra,hogy tv-t nezz? De ha megis megteszed,1 kibebaszott gombnyomas es el is kapcsoltal..ennyi...
Waterhorse
A média alapkövét mindig is a szenzáció adta. Az ma nem egy nagy szenzáció, h ki lesz az EU soros elnöke. Az, hogy melyik celeb okozott ittasan balesetet, az "szenzáció", és jobban felkelti az emberek érdeklõdését.

Julius Caesar
Helyes. 30 perces tényekben 25 perc volt pár napja az, hogy pár embert detoxba vittek szilveszterkor, meg az hogy ki kit hogyan ütött meg, gázolt el vagy vert meg. AZtá utolsó elõtti hír volt (csak úgy mellékesen lett megemlítve), hogy mi lesz 2011 elsõ félévében az EU soros elnök. Az volt olyan 3 perc.

Prioritás...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Garrett27
Tipikus blibsi gondolkodás. Ha olyat írsz le, ami bántja a csõrüket, rögtön jönnek a személyeskedéssel és kioktatással. Nem fogják fel, hogy az elvtársi idõk elfogytak, nincs többé egyhangú napkelte-verebes-gyárfás talicskával pénz-kitologatás (igen, Gyárfás vitte a lóvét ahelyett, hogy a reklámbevétel eljutott volna oda, ahova kellett volna!).
Úgyhogy ne csodálkozz egy-két értetlenkedõt. Fórumon elõfordul ilyen.

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Garrett27
..."vagy a romák elleni sorozatgyilkosság."

Errõl miért is nem számolhattak volna be? Vagy olyan nehéz szeplõtelen szellõnek annyit elolvasnia (nem gondolkodni, csak beolvasni), hogy nyugalom megzavarására lesz alkalmas a következõ riport?

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

m minnifield
"A Fidesz-prop meg mindig jobb, mint a ballibsi-prop"

mifelénk meg azt mondják, hogy 'egyhülyeségmindakettõ'
ha hasonlítani akarnám a kettõt, azt mondanám az egyik szar cseresznyével, a másik szar habbal a tetején - végeredményben mindkettõ ehetetlen

Én nem vagyok egyik párt híve sem, sõt, rühellem a politikát úgy ahogy van. Ha leülök megnézni egy híradót, folyamatosan a meghökkentést próbálják kiváltani, akármilyen gagyi, hírnek nem is nevezhetõ ostobaságról is van szó...Teljes mértékben kihalni látszik az objektív tájékoztatás, minden mögött felsejlik az, hogy ugrasztani "kell" az embereket baromságokra...és akkor már az van, hogy : te, hallottad, kifogyott az alföldön az egyik gémeskútból a víz, bemondták a híradóba, durva mi??? A riporterek akik a híreket szerkesztik állást foglalnak és ezzel a saját véleményüket ültetik el a nézõ agyában, ami rossz és hibás dolog.
Ezt kb úgy mondod mintha a Gasprom igazgatója lennél. Merthogy kb csak akkor mondhatnád. Amúgy meg kis senki vagy és feljársz ide arról írni hogyan röhögöd itt szét magad (ami nyilván nem igaz) hogy jobbnak érezd magad? Értem.

Szép új világ...

Vogel
Helyes a szabályozás sztem is. Sok helyen három adó van és ezek "nevelik" a népet jobb híján.

Waterhorse
Sztem senki sem "anyázott", ahogy megfogalmaztad. Kalapos01 mondott 1-2 személyes megjegyzést, de azt is finoman tette. Lehetnél komolyabb is 42 évesen, minthogy ilyenen felkapod magad...nem történt semmi.

Kicsit hasonló vehemens természeted van mint azt a 7-esben az elõzéssel kapcsolatban összefoglaltam.

Tetsuo
A Fidesz-prop meg mindig jobb, mint a ballibsi-prop. Objektiv hiradas meg a vilagon nincs..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Még jó, hogy nem érdekel az RTL és az NMHH sem. Mindketten egy kis szemétdombon kaparásznak, meg janiskodnak. Szánalmas.
Csak röhögni járok ide is az ilyen cikkekre. :D

https://twitter.com/foodlfg

Hát igen, nem is vártam mást. Leirtam a véleményemet, erre elkezdtek személyeskedni mert nem egyezik a véleményünk? 42 éves vagyok, rendszerváltás óta minden szavazásra elmentem, és egyszer sem szavaztam a Fideszre, mert gyûlölöm õket mint a szart. De ezzel az egy apró szabályozással egyetértek (5 perc), még ha nektek ez nem is tetszik. Papoltok itt a szabad véleménynyilvánitásról, de ha valakinek más a véleménye mint itt egyeseknek azt megköveznétek. Nem ugyanazt teszitek mint a Fidesz? Lehet tovább anyázni, azzal úgyis csak magatokról alkottok képet nem rólam.
Más kérdés, hogy még tudatlan is szegény. Sír a kereskedelmi híradó miatt, de simán vágja, hogy mibõl mennyi van, talán fel is veszi. És még nem is tudja. Ott van elõtted a net. Nézd meg, hogy mi volt az arány tegnap vagy tegnapelõtt.

Vgay nézd meg, mi volt az arány a közszolgálatin. És, hogy milyen röhejes anyagok mennek ott.
"Nagyon helyes, remélem minél elõbb bevezetik"

Eddig komolyan azt hittem, hogy nincs ennyire ostoba ember, de bevallom, tévedtem. Ez a hülye komolyan ennyi szabad akarattal nem rendelkezik, hogy szerintem "helyes", ha egy politikai csoportosulás megmondja, hogy egy teljes független vállalat mit csináljon.

És az ilyennek még szavazati joga is van. Mármint lesz. Majd, ha 18 lesz. Ez a durva.

A másik, hogy ha politikát akarsz nézni, akkor nézz politikát. vannak olyan híradók is. Ha az ember bulvárt akar nézni, akkor hadd nézzen. Ne egy politikus szerkessze a tévémûsorokat, fõleg ne olyan, aki prá éve még hevesen tiltakozott ilyesmi ellen.

Attól, hogy neked nins szabad akaratod, hogy mások döntenek helyetted, mások mondják meg, hogy mit kell gondolnod, ne zavarjon, ha más eldönti, hogy õ mit mond vagy mit néz.
Waterhorse
Külpolitika volt az is amikor az iszlámok vagy kik levágták a katona fejét vagy amikor szadizták õket az amcsi katonák. Az se különb pedig, mégis külpolitikai hír, vagy mondok egy nagyot: WTC.

Ha kisebb dolgokban gondolkozunk, hol volt régebben olyan hogy az ember megveri a saját tanárát, vagy elküldi a picsbem vagy az iskolába szexelnek a tinik. Személyes környezetemben történt, 7 éves kisfiú elõvette a brét a suliban videóra vette azzal, hogy felküldi a netre, mindenki lássa hogy kell csinálni. Az emberek ráadásul annyira feszültek már, h egy elõzésért képesek utánad hajtani és helyben hagyni. Szintén személyes élmény, és nem egy nem kettõ hasonló esetrõl hallottam már.

Itt már a világgal van baj nem a hírekkel és ezen már semmilyen médiatörvény vagy médiahatóság nem segíthet. Csak befoghatják a szánkat, ahogy most az RTL-el tervezik.

Most erre mit mondjak? Egyáltalán magyar kereskedelmi híradókat nézel? Mert nálam nem jött ki az általad említett 3/4 rész (sõt, még 1/4 sem)...
Ezen kívül valahogy nincs kedvem a Fidesz propagandát hallgatni kül- és belpolitika címszó alatt (hiszen az MTI élén olyan vezetõ van, aki olyan híreket gyártat, ami a Fideszt elõnyösen mutatja, míg a többieket meg lehúzza; a híradókban meg mostanában nem szeretik (sõt, talán már valami "ajánlás" is van erre) a nem-MTI-s hírek publikálását).

De a hírre visszatérve, csak a 'híres' reklám szövegét tudom említeni: "Apa, kezdõdik!"
Meg kell mondjam, én gyûlölöm ami a kereskedelmi adókon megy Híradó címszóval. Inkább Kék Fénynek hívnám. A Híradó 3/4 részét a gyilkosságok, a balesetek, a tömegszerencsétlenségek teszik ki. Szinte semmi bel- és külpolitikai hír. Én erre nem vagyok kiváncsi. És ez nem csak nekem és sokunknak szúrt szemet, hanem a Fidesznek is, mert 5 percre akarják csökkenteni a Híradóban ezeknek a híreknek a hosszát. Nagyon helyes, remélem minél elõbb bevezetik. A kereskedelmi adók meg csak lázadjanak ez ellen, bekaphatják...
Waterhorse
Hol van a videó?
Vagy ez lenne az, csak már vágott anyag?
A képi és a szövegi elemekhez hozzáfûzném, h Kékfényt nézi valaki? És járt már valaki a napisz@r és társai oldalakon. Ezek is médiák. A Médiahatóság miért mindig csak az rtl-re fókuszál. Mert azon megy a Fókusz?

"csak közvetlenül a hír lejátszása elõtt mondta el, hogy megrázó képeket láthat majd a nézõ."
Amikor 18-as korhatáros film megy azt is csak közvetlenül a film lejátszás elõtt jelentik be, ez is felháborító mert nem tudok elkapcsolni.

Véleményem szerint egy teljesen korrekt tudósítás volt, aki ebbe beleköt, az a Hupikék Törpikék bármely (!) részébe bele tudna kötni.
hm.....nem tudom..
Én gyûlölöm az RTL-t hozzáállása miatt, de szakmai szemmel nézve az abszolút ZÉRÓ amit látni lehet.
A szöveg az már természetesen nem semmi......

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

Ezért is megbüntethetnék. Pontosabban azért, mert csak ilyen kevés idõt áldoztak erre az emberre.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/