5366
Tomb Raider
-
#1710 A IGN 9.1-et adott a játékra.
+ Great characterisation
+ Beautifully presented
+ Exciting, breathless pacing
+ More depth than you expect
– Lacklustre multiplayer -
#1709 Tomb Raider - Az első értékelés -
#1708 Tudom, játszottam is a játékkal de a nagy többségben még mindig nincsen rendes haj. -
#1707 Xbox 360-on van meg, és semmi különbséget nem vetted észre a hajával kapcsolatban. -
#1706 Na majd Pc-n :) -
#1705 Kíváncsi leszek, ennél mennyivel lesz jobb Lara frizurája.
-
#1704 Dehogynem. Sőt ez csak NVIDIA karikon muzsikál jól: Physx -
#1703 Volt már rá példa/próbálkozás, és ez nem csak PC feature volt... -
#1702 Ez a kép ezer éves. Még a konzolos változatból. Max meg van kicsit PS-ezve. Tuti nem ilyen mosott textúrákat kapunk. -
#1701 Fene tudja, de nem ártana már ha lenne végre a karaktereknek valami valósághoz hasonló haja nem csak ilyen egybemosott textúra, meg kiálló valamik :) -
Ashlara #1700 Ez volna a TressFX?
-
vg #1699 Mivel a PS4 alapvetően PC alapú lesz, ez egy elég meredek kijelentés volt... -
Micsu #1698 nem csak a dio
és a köv genbe még kevesebb lesz -
Hoz_Hun #1697 Nem az a baj, hogy feltörték, hanem az, hogy megjelenés előtt. :(
Miért a Dio3.-at nem tudták feltörni? -
#1696 Nincs olyan játék (legyen az akár nagy név) amit nem törnek fel. Kivétel ez alól a Dio3. -
Hoz_Hun #1695 Mostanában ritkán nézek be ide, de látom már hogy lopható a játék. Ami szomorú egy ilyen nagy névnél. (Még kísértés is van ráadásul, mert az előző XBox360 Elit gépem ott van az asztal alatt dobozba. Csak fleseltetnem kéne és már tolhatnám is a játékot.)
Azt az egy hetet már kibírom, kivárom. Örülni fogok neki akkor is. -
preziosi #1694 spoiler nélkül: sztori jó? -
#1693 A game végén egyébként újra lehet menni az egész térképen a maradék cuccokat összeszedegetni.
Nem kevés idő mire az ember összeszedi a 100%-hoz az összes cuccot.
Mondom belefogok legalább 1-2 hely legyen 100%.Hát nem olyan egyszerű minden négyzetmillimétert átkutattam és csak nem találom őket.
Amúgy az én 9 óra 20 perces végigjátszásom 66%-ra volt elég! -
vg #1692 Azért nincs még kép, mert Lara haja teljesen új DX.11 effekt lesz és ez még nagy titok. Itt bővebben írnak róla. -
Kíváncsi leszek. -
#1690 Holnapra (kedd) ígérték a PC-s feautere-ök bemutatóját. -
#1689 Amúgy azon csak én csodálkozok hogy egy erős héttel a megjelenés előtt nincs egyetlen PC-s kép vagy (hivatalos) gameplay video se? -
#1688 Amit régebben linkeltek képet, az mehetne háttérnek, abban én benne lennék. -
#1687 Steamworks cím lesz, nem kell patch link:) -
Hellsing47 #1686 patch is felesleges mert szerintem steamwork-ös lesz a játék és magától patchel -
#1685 Ha elvállalja nekem ok. -
#1684 Oks, de a spoiler gomb, meg ha lesz patch , vagy linkk az mehet szövegként? vagy az sem? :D -
#1683 Grebber nem vállalja? én rá szavazok. -
#1682 lehetsz házigazda, csak ne legyen semmi dizájn változás :) -
#1681 Ez is egy meglátás, de nem fogom ha nem szeretnétek. -
Hellsing47 #1680 ne te legyél a házigazda, mert szétcseszed a dizájnoddal az egész topikot -
#1679 Hmm, igazából rég láttam, hogy is nézett ki anno, még PS 1-en... nekem úgy tűnt, mintha anti aliasing lenne rajta... Mind1, jó volt, kéne a többi is. -
#1678 Öööö, ebben nincs semmi ujratexturázva, igy néz ki a játék alapbol :) -
#1677 katt Jó lenne a többi is. -
#1676 Nemtudom én erröl az ujratexturázott 2. részröl most hallok elöször. -
#1675 Ja, akkor azok is retextúrázottak? Sajnos nekem csak a 2. részhez sikerült hozzájutnom, nem is értem mac OS-re miért csak a 2. adták ki, felújítva, random módon -.- -
#1674 Steam-en keresztül, megvettem az akcioban a Tomb Raider Collection-t és viszonylag gond nélkül fut az összes rész, egyedül a 2. résznél volt kis problémám, mert ablakosban akartam játszani, ugy viszont kicsit bugosak voltak az átvezetö videok. De még csak az elsö 3résszel játszottam a 3.-al most játszok, de nem hiszem, h a többi résszel gond lenne, mivel azok ujabbak :) -
#1673 Emulátorokkal játszol vagy konzolon? -
#1672 Vagy nem. -
#1671 Én élveztem...kb. 4napja fejeztem be a 2. részt elötte meg az 1. vittem végig, most meg a 3. részt tolom. A grafika egyáltalán nem vészes...persze nem fullhd...de én nem a grafikára verem.
Az esetek 80%-ban mindig mutatja a játék hol nyilt ki az ajto, amikor meg nem akkor meg egyértelmü. Az elsö rész full lineáris nem lehet eltévedni, a 2. résznek 2 pályája volt bonyolult a többi szintén lineáris ahol nem igazán lehet eltéveszteni a dolgot. Ellenben legalább nehéz volt és nem az volt, h jajj ne lement a hp-m gyorsan beülök a sarokba, h 5másodperc mulva ujra ledarálhassak mindenkit...
És amugyis mi más lenne a játék lényege, mint kulcskeresgélés/logikai feladatok, épp ez a Tomb Raider játékok lényege.