5366
Tomb Raider
-
#1750 Na de legalább jól néz ki :) -
#1749 A Crysis 3 (sebességéből kiindulva) szerintem már nem csak az óceánt, hanem realtime a világegyetemet is tesszallálja. -
#1748 De azért reklámozták úgy, mert ATI kártyák mellé jár a TR meg ők a partnerek és egyébként is az nv a gonosz lefizetős physx csak nálunk megy brigád :) -
#1747 Lehet ez is majd óceánt tesszellál, mint a Crysis 2/3. Azért kussoltak eddig a PC-s verzióról. -
Csokis #1746 "Kompót shéderes" az effect, tehát lassú lesz. -
#1745 hát nagyon az ATival reklámozzák a dolgot, nehogy NV-n inaktív legyen, hiába tudja :D
Akkor viszont rájuk gyújtom a stúdiót -
#1744 Konzolos képek ezek!
Nézd meg jobban, konzolon is CSUDASZÉP a játék, ezért megtévesztő...
Vagy PC de akkor ugyanolyan mint konzolos társa, mert néztem gameplay-t konzolból az is így néz ki... -
#1743 Dx11 effekt nv is tudja elvileg :) -
#1742 Vagy NV-n futtatták, és az nem tudja a sampon ficsört -
#1741 Ha PC-s kép lenne szerintem nem ilyen lenne a haja :) -
Csokis #1740 Ha ezek konzolos képek (Merem remélni, hogy azok!), akkor a fenéért kell upscaleinges (de szép szó ) szar képeket kiadni?! -
#1739 Kicsit gáz az, hogy már az összes magazin letesztelte a játékot és már netre is nyomta a tesztet, míg a vásárló várjon még bő 1 hetet!
Eddig a megjelenés előtt 1-2 nappal szokták ezeket a tesztetek kinyomni netre, nem 1 héttel a játék előtt.
Mire megjelenik a játék, el is veszíti a "varázsát". -
#1738 fail. nem enged linkelni. Na akkor még egyszer.
Am szerintem is konzolos képek ezek. -
#1737 Elvileg a HD textúrák alapból benne vannak a PC-s verzióban, emiatt a játék mérete is nagyobb lesz - 2 DVD.
Míg a kikerült konzolos verzió csak 1 DVD. -
#1736 A hyrek szerint az első PC-s screenshotokat holnap adják ki. Sztem ezek csak friss konzolos képek... -
#1735 Tudom, menjek az anyámba, de erről beszéltek hogy a PC-s hd textúrákat kap?
:)
és ez csak az egyik a sok közül. -
#1734 Igen. Elvileg az az intrója! -
#1733 Ezek már jobbak. -
#1732 Szerintem ezek nem PC-sek... -
#1731 Ja amúgy a render video amivel elkezdték reklámozni, benne van a játékban? -
#1730 vagy: upscaling :)
Ha viszont tényleg PC-s akkor a konzoloshoz képest nem 1 nagy etwas a látványvilág. (nem csúnya, csak nincs sok differencia) -
#1729 Hát ha ez a pc-s (szerintem azért nem) akkor sweetfx-et kapásból kap :) -
Csokis #1728 PC-s képek lehetnek a felbontásból ítélve, itt vannak FullHD-ben is!
Bár remélem nem ilyen lesz a textúra, mint ezen a képen! -
#1727 Elvileg jár hozzá vízálló tártáska -
#1726 Naná, hogy Pc-s, 1600x900-as felbontásban vannak és szerintem még ez is lekicsinyített az eredetiből. -
#1725 Akkor a fémdobozost vedd, mert a a papír szét fog ázni. -
#1724 Hát hiába kapnám kézhez kedden, itt fogok megőrülni a koliban, mert leghamrabb csak csütörtökön tudok hazamenni...addig majd csorgatom a nyálam a dobozra... -
#1723 Miért kellene előrehozni? -
#1722 Ezzel csak az a gáz, hogy még mindig tolják ki a képeket, mint friss infó.
Csütörtökön/Pénteken pedig a Launch Trailert nyomják fel, addigra a fél világ már végigjátssza a kikerült verziót...
Nem igaz, hogy nem lehet előrehozni a megjelenést.
Az EA meg tudta csinálni anno a Mass Effect 2-vel hasonló esetben, itt nem értem miért várnak még... -
#1721 ez szerintem még mindig konzolos sotik. -
#1720 Akkor reklamálj is!
Bár lehet, hogy a megjelenés előtt 1-2 nappal majd kiírják, hogy bocs srácok, de se póló, se dlc, se fémtok nem jut senkinek. Illetve csak 5db Survival Edition érkezett hozzánk. Osszátok be!
Konzolokkal csak annyi a bajom, hogy nem a GLS/DPD/DHL futárcég szállítja a küldeményeit, hanem valami Jóska Trans. Az pedig csak 15-16 óra környékén szokott hozzám érni, míg a GLS/DPD/DHL már reggel 9-10 órakor ott kopogtat... -
Csokis #1719 GameTrailers review -
#1718 Új képek (PC-s verzió vajon?)
Egy érdekes kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1717 Amikor én rendeltem elő, a Te ajánlásodra, akkor még a Megjegyzés rovatban kellett feltüntetni az előrendelői ajándékok közül egyet. Hát én kedden személyesen megyek be érte, majd cirkuszkodok, ha kell -
#1716 Konzolok szervize bolttól a Survival Edition-t. Kíváncsi leszek, hogy valóban adják-e majd a pólót, dlc-ket és fémtokot!
Mert más boltokban (Gamershop, Überkonzol) már variálás van.
Ezeknél is azt írták, hogy minden extra cucc jár az előrendelőknek, most pedig már se póló, se fémtok és csak 1 DLC jár a 2 helyett a PC-s változat előrendelőinek... -
#1715 Egy jó kép:
-
#1714 Végül honnan rendelted meg? -
#1713 Legalább már tudjuk, hogy az első olyan játék az idén, amit nem sikerült elcseszni. Jöhetne már a futár... Kár, hogy még messze van a jövő hét kedd! -
#1712 -
#1711 Hivatalos fórumról:
Games Master (Print) – 90/100
IGN – 9.1
GTTV – 8.5
Destructoid – 8.5/10
Eurogamer – 8/10
Shacknews – No Score
OPM – 8/10
Kotaku – ‘Yes’
OXM – 8/10
CVG – 9/10
Telegraph – 5/5
Polygon – 9/10
Gamespot – 8.5/10
Penny Arcade – No Score
Digital Spy – 5/5
Gametrailers – 8.5/10
HardGame2 (Spain) – 9.5/10
VaDeJuegos (Spain) – 5/5
Illetve a hivatalos oldalon a Screenshots galéria is frissült. (Nem néztem, fórumban írták!)