Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lucifer9393
Azért nagy lenne ha buknának, ha nem lenne sikeres. Megnézném az arcukat. Én támogatni fogom õket, de ha a brigád tagja lennék, máshogy csinálnék dolgokat.

DarkSector
Csak kár hogy az ugrálás+lövésbõl áll a "harcrendszer. 😄"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én még csak most tolom, de tény hogy az E és a W+E van, de azzal a tigrist is le lehet nyomni. 😄

DarkSector
"A harcrendszer sokkal jobb lesz, mint a Tomb Raider: Underworld-ben"

Nem nehéz jobbat csinálni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Infók:

A harcrendszer sokkal jobb lesz, mint a Tomb Raider: Underworld-ben
Ha a játék sikeres lesz, érkezik a folytatás
Lesznek titkos helyek
Nem kell a régebbi részeket végigvinned ahhoz, hogy megértsd a játékot és a történetet
Több csavar is lesz a történetben
A játékidõ 12-15+ óra közé mondható, a játékos stílusától függõen

És a már ismert videó egy picit jobb minõségben:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lucifer9393
steph az, akit már a játék elején felakasztanak <#idiota> Szegény

DarkSector
Karakterek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Nem lényeg nekem a tok, de ha már ajándékba jár...😄

Lehet elfogyott vagy mégse lesz nekik. Elég drága amúgyis, csak a Lara figura végett...
Én februárban már lecsapok az Aliens-re, de lehet erre márciusrban. Kérdés milyen lesz.

lucifer9393
Én is úgy akarom 😊

Krisztiam
érdekes cd galaxisrõl eltûnt a Collectors edtiton..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

DarkSector
Tévedsz Gameshop-on mind3 változathoz van steelbook, én x360-ra rendeltem Steel-est! 😊

TBTPumpa
Egyes hazai boltok a konzolos verzió elõrendelésekor fémtokot is adnak ajándékba a többi extra mellé (PC-sek természetesen kimaradnak "megint" a jóból):

Azért, mert a Survival Edition-hoz jár dlc pack. Emellett nagyon be vagyok sózva a játéktól és nem fogom kibírni, hogy ne rendeljem elõ. 😊
Évente max 1-2 játékot veszek teljes áron. Ennyi nem fog agyonütni 😊
Akkor miért nem a legolcsóbb verzió ?😊 Szerintem én megvárom a 75%-os akciót, nem szalad el 😊

Az utóbbi 1 évben szinte csak digitálisan vásároltam. Azonban új játékot még nem vettem Steam-rõl. Erõsen gondolkodok, h a Tomb Raider: Survival Edition lesz az elsõ. A játékhoz kapcsolódó fizikai cuccok nem nagyon tudnak érdekelni, inkább maga a játék szokott. 😊
Krisztiam
jah engem is beszívattak az AC3-al pf

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

grebber
Én terveszem de majd csak ha a felére csökkent az ára.Nem fognak beszívatni mint az eddig CE-kkel! Hogy 1 hónap után féláron szorják már!

Next PC upgrade: 2022

Krisztiam
valaki megveszi a Collectors edition-t? 😊

Krisztiam
22 ezer ft a Collectors?? hát megvárom míg lemegy, mint AC3-nál 😄

TBTPumpa
CD Galaxis-nál már elõrendelhetõ a játék Survival és Collectors kiadásai!

Prince23
Fúú, ez eléggé felháborító, gondoltam megoldja a Square Enix úgy mint a Hitmannél, de sajna közük nincsen a multihoz 😞(

lucifer9393
Jó is lehet még, ha az agyatlan death matchen kívül lesz benne valami értelmesebb is. Nekem se tetszik valahogy ez az 10 másodpercenkénti respawn õrület. Ami nekem nagyon tetszett a multik közül amikkel xboxon játszottam az Assasins Creed Wantedje. Deatchmatch, és mégsem.

Csak el akarják adni. Mondjuk kiváncsian várom, hogy a korábbi fejlesztõbrigád ennyi idõ után mit tud felmutatni egy új Tomb Raider világban.

Viszont ha maradi vagyok azt mondom, nem fogja felül múlni a 10 éves Indiana Jones & The Emperor's Tomb c. címet
Eddig is meg akartam venni a játékot és még mindig meg akarom venni. Multit kipróbálom szerintem, de nem valami biztató. Pedig még múltkor azt írtam, h az. 😄
wedge31
Még jó, hogy multizni egyáltalán nem állt szándékomban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Fúúú ez mekkora egy rakás fos. Pont olyan, amire számítottam. Ráadásul állítom, hogy a videó nagyrészében még a 30fps sincs meg... és még fosul is néz ki. Nesze neked lara.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Ez aztán úgy kell egy TR játékba, mint egy falat kenyér...

[merlinw.org]

lucifer9393

Ezek anyira erõs akaratú túlélõk, hogy egy nyílvesszõ a fejbe meg se kottyan nekik. <#idiota>

lucifer9393
Nagyon jó kis multi lesz ez, csak 2 dolgot másítanék meg benne: 1. kivenném belõle ez a pajáca zacharyt, még Larát... nem akarom újra meg újra kinyírni. Ezért volt jó, hogy Ezio nem volt benne az AC-s multikban.

DarkSector
Ez a survival multiban lenne jó, mármint coopban. 😄

Fpocok
hmm

Biztatóan néz ki 😊
Myselor
jó lesz ez,szórakoztatónak tûnik mindenképpen😊
DarkSector
A csapdás téma de jópofa. 😄

TBTPumpa
The Final Hours 4 - szó a Multiplayer-rõl, amelyet az Eidos Montréal fejleszt:

lucifer9393

Így-így.
lucifer9393
szóval te magad találod ki a küldetéseket, és ha véghezvihetõk, megoszthatod másokkal?

Kicsit érthetetlenül fogalmaztam, de azért remélem, h világos 😄
Nem a megszokott multi. Contracts mód. Kitalálod, h melyik npc legyen a célpont és hogyan kell megölni. Aztán ha sikerül teljesítened, akkor feltöltheted és mások is megcsinálhatják.
A Mass Effect 3-nál is csak néztem, h mit a fenét akarnak a multival, aztán meg annyira kellemes meglepetés volt, h hónapokra lekötött.
lucifer9393
Az Absolutionben van multi? <#ijedt>

Prince23
Ez is egy bónusz (nem kötelezõ vele játszani, sõt mi több, nem ez lesz a lényege a gamenek, hanem a single), mint a Mass Effect 3-hoz, vagy a Hitman Absolutionhöz. Még a végén jól ki fognak jönni Squarék a multival, benne van a pakliban

Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Remélem, hogy jól sikerül, mert akkor bõven kihúzza a játékidõt. Így is már meg akartam venni, de egy jó multi csak még jobbá teszi a játékot. Szar multi pedig nem ront rajta, max nem játszok majd vele.
Én is ezt írtam 8 hsz ezelõtt. Az elõzõ játékban is volt co-op, miért ne lehetne most MP?

Fpocok
Így vagy úgy... egy nagy rakás szar lesz.

lucifer9393
Ja, mint a Just cause multijában. Szerintem AC-s módon lesz megoldva... a sztoriból megismert karakterek fognak viaskodni egymással, VAGY elkészíted a saját túlélõd... azt viszont már reklámozták volna.

DarkSector
majd hogy lesz 20-30 Lara fog lövöldözni egymásra? 😄

lucifer9393

már hivatalos a multi, majd a CES-en mutatják be.