Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lucifer9393
De ez egy úgyis elég szubjektív vélemény... majd maga kitapasztalja mindenki milyen...

DarkSector
Aha, jó azért nem is gondoltam hogy egy RDR lesz belõle ilyen látvány mellett, de ha a régi részeket nézem ott még ennyi sem volt. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lucifer9393
hát arra tért ki, hogy Lara elsõ gyilkolása nem is olyan drámai dolog, mert szinte csak egy elsietett QTE vagy hogy is nevezik ezeket a gombnyomogatós akciókat, és hogy aztán már visszatér az edzett gyilkológép, holttestek tucatját hagyva maga után. Aztán, hogy az túlélés annyiban merül ki, hogy azt a szerencsétlen egy szarvast leöli, megnyúzza és megeszi utána olyanról, hogy kaja egy szó sem esik, ebben ki is merülnek az életben maradás utáni törekvések. Aztán jönnek a lineáris részek, amiknek a felépítése a platform rész - ölés - platform rész. Klisés, hogy lara videón nézi vissza a hajónaplóját...kb ennyi... a többit nem olvastam

DarkSector
Nem késõ van nincsen láma. 😄

THX.
Ezekbõl nem veszem le hogy miben negatív, ha ezeket nézem ezek nem konkrét dolgok, hanem nyitott negatívitás, nagyon tág fogalmak, nem tér ki konkrétan, mibõl látszódik hogy el lett sietve.
Valósnak nem valós azt tudjuk, ez egy játék.
Klisék a mai játékokban mindenhol vannak...hanyagolandó az nem egy hiba. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lucifer9393
Nem akaródzik olvasni? <#idiota> Amit én olvastam az elõbb, kb. azokat hozta fel h. nem reális, elsietett, klisés, hanyagolandó.

én pedig azt írtam, hogy kevés az egyértelmûen pozitív. meg nem negatív reklámként írtam és raktam be ezeket a linkeket, számomra ugyanúgy a legjobban várt játék jelenleg.

DarkSector
Tudsz idézni vázlatosan hogy mik negatívumok? a történet, a játékmenet, a tartalom? a játék hossza? stb?

Nem negatív kritikák ezek, hanem ömlengés helyett reálisak. Normálisan leírja a pozitív és negatív oldalait a játéknak. Én még mindig úgy vagyok, h februárban elõrendelem.
lucifer9393
a Szerzõ, Laura Parker biztos csak irigy, szeretne õ olyan badass lenni mint Lara <#idiota>

Egyébként igazat adok neki pár dologban, de amilyen hiányosságokat felhozott, az már szõrözés is. Ha minden kis apró mozzanat úgy mûködne, mint a valóságban, ott kéne kezdeni, hogy Larát a leges-legelején átszúrja az a valami. Onnan többet már alig mozdulna meg szerencsétlen, nemhogy íjakat húzzon fel.

http://www.gamespot.com/tomb-raider-2013/previews/its-hard-to-believe-in-the-new-lara-croft-6401083/

mondjuk talán ez volt a legnegatívabb hangvételû, de a többi sem az ömlengésrõl szólt, az biztos. keress rá, lehet találni egy csomót. én meg személy szerint alapból nem nézek videókat, ezt a far cry 3-nál végleg elhatároztam, ahol vaas jeleneteinek 95%-a le volt lõve a különbözõ videókban.

lucifer9393
Szerintem azt már mi is láttuk. Linket/keket tudsz adni?

DarkSector
Ja értem.

ez szerintem egy sima elõzetes az összegyûjtött információk alapján, azokat viszont a játék elsõ 3 órája alapján írták.

DarkSector
#865-ben jókat írtak.

ez hülyeség, nincs még hivatalos gépigény, de a square enix játékait ismerve elég jól skálázható lesz. jobban aggaszt viszont az, hogy olvasgattam jó pár hands-ont az elmúlt hónapokból (single), hát nagyon kevés az egyértelmûen pozitív vélemény.

DarkSector
azigaz! 😄

lucifer9393
Attól, hogy van, még nem mindenki olyan értelmes, hogy használja. Dark, ne légy naiv <#idiota>

Fpocok
Há de õ lesz az elsõ, aki végigtolja törtet 😄 Szóval õ tud majd spoilerezni 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Tiszta tudathasadás lehet neked ide az sg-re járni...<#nyes>

DarkSector
Miért is, van olyan hogy SPOILER, kéne használni néha... 😊

grebber
Ahhoz elõbb hátigazdát kéne választani, hogy törölgetni lehessen. :-)

Én szívesen vállalom itt is. És akkor minden warez törölve lesz.

Next PC upgrade: 2022

Zomil
Vagy csak rávesszük grebber-t, h egész nap itt üljön és törölgessen 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Elhatároztam, hogy amint Aullah elkiabálja magát, h "Apa, kezdõdik!", akkor onnantól kezdve nem lépek be a topic-ba, ameddig ki nem jön a játék és végig nem játszom 😄
lucifer9393
De remélem nem szennyezik tele ezt a topikot spoilerekkel...

Fpocok
Márc5 jön ki... én arra tippelek, hogy febr 25 felé már kint lesz konzolon, szóval +1nap ehhez képest.

a.carkey
Kiváncsi leszek, hogy a megjelenés elõtti! elsõ vagy második napon jönnek majd az elsõ "na, végigjátszottam" kommentek? 😄

A medve nem játék.

😄 hát nem tudom azért 2gb ram elég kevés de hát õk tudják.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

TBTPumpa
Minimális gépigény... Arra elég, hogy a fõmenü megjelenjen! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

HD 2900??

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

TBTPumpa
Minimális gépigény:
Operációs rendszer: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8
Processzor: 2Ghz Dual Core (Intel Core 2 Duo vagy jobb, AMD Athalon X2 vagy jobb)
Memória: 1GB (Windows XP), 2GB (Windows Vista/Windows 7/Windows 8)
Videokártya: nVIDIA GeForce 8800 / AMD Radeon HD 2900 vagy jobb

DarkSector
Elõrendeltem az elsõ 2-3 vidi utána...csak poénkodtam...😄
Mint mindig ebbõl is látszik hogy ráérzek mi fog engem érdekelni vagy mi nem.

Hiába sokan cseszegetnek hogy én mindig youtube-os vidikbõl itélkezem.

Fpocok
Egy 10es skálán mennyire fogod elõrendelni? Mesélj
Amúgy mi az, hogy még nem rendelted elõ... egy igazi fan az elsõ pillanatban megteszi és nem vár holmi lap elõzetesére.

DarkSector
Na én ezért rendelem elõ, mert én az elõzetesekbõl erre számítottam amit a tesztben olvastam...Nehéz szavakkal leírnom mennyire elõrendelem majd.

Kis érdekesség akik nem szeretnek olvasni:

"Az Uncharted-jellegû játékmenet (sok scriptelt jelenet, okosan mozgó kamera, lélegzetelállító helyszínek és pillanatok) tehát csak az egyik részét adja az új Tomb Raidernek: a hatalmas, szabadon bejárható világ, valamint a fejlõdés rengeteg új színt visz a programba."

Szóval akik QTE játéknak csúfolták meg causal szarnak most kicsit elgondolkodhatnak.

TBTPumpa

Krisztiam
szerintem én is 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

a.carkey
Tök mindegy a hazai kiadó, amikor még collector's editiont is lehet majd pcre kapni, nem csak a survivalt, és itthon.

A medve nem játék.

DarkSector
A hazai kiadót nem érdekel, bekaphatják. 😊
Március 5. Ha nem lesz rendelek Zavvi-ról, magyar felirat úgy sem lesz.

TBTPumpa
Amúgy csak szerintem ciki, hogy a játék hazai kiadójának oldalán (Cenega) semmi infó sincs a játékról vagy annak megjelenésérõl?

Tomb Raiderre semmi találat nincs és a tervezett megjelenõ játékok is 2013 áprilisi dátummal kezdõdnek! WTF?

Karácsonyra már csak párezer ft lesz a game.Én is tervezem hogy megveszem (majd akkor.D)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tuti hogy lesz nude skin<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lucifer9393

Van itt egy relatíve "új" multis gameplay

TBTPumpa
Sok helyen elõrendelés esetén megkapod az elsõ DLC-t is (Challenge Tomb).

Az elsõ 2 nooboknak van, a harmadik meglesz, mert úgyis a survival editon-t veszem meg. A többit majd még meglátjuk/tom.
TBTPumpa

TBTPumpa
És van egy amerikai TV reklám is:

TBTPumpa
A Cenega (játék hazai forgalmazója) szerint a játék nem kap magyar feliratot/szinkront, tehát teljes egészében angolul fog landolni idehaza március 5.-én.

Szerencsére!

És egy kép a Survival Edition/Collectors Edition Soundtrack CD-rõl.

lucifer9393
én meg azt remélem, hogy a mellékküldetések nem annyiból állnak majd, hogy 3 of 15 herbs collected, meg 5 of 80 statues collected... oké, hogy vannak sírok a játékban, de a demókban ezt mutogatták... a collectiblest.

arra lennék kíváncsi, hogy a 12-15 órás játékidõ csak a kampány-e önmagában, vagy mellékküldetésekkel meg az egyéb felfedezni valókkal együtt az egész? ez utóbbi mondjuk elég szomorú lenne...

Prince23
Hitman Absolution eladásait túlszárnyalják, de csak egy kicsit 😄

Ez a multi nem gyere be, ráadásul elég nagy hangsúlyt fektettek bele a készítõk. De úgy is a sztori a lényeg