5366
Tomb Raider
-
#1830 Esetleg videó nem lesz róla? Mert ez így elég kevés.
Megnézném úgy egyben a PC-s verziót. -
#1829 Sehogy mivel nincs benne xboxon a standard haj van! -
#1828 Ez vajon hogy fog kinézni xboxon? -
#1827 én nem estem hanyatt ettől az effekttől mondjuk,játék közben belemélyülök a dolgokba nekem édesmind1 éppen hogyan áll a csajos haja,meg hogy lengedezik-e vagy sem -
Evoluti0N #1826 Hát akkor, erről ennyit :D -
doggy90 #1825 7-es széria only az effekt. -
#1824 Szerintem ettől nem kell tartani az ajánlott gépigény nem nagy szóval biztos jól fog muzsikálni! -
Evoluti0N #1823 Nekem csak 6850-es kártyám van. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire birkózik meg vele :) Ki tudja? Lehet, hogy kellemesen meglepődünk. -
#1822 Én attól félek, hogy ez az effekt kilóra megzabálja a HD 6970-es kártyámat! -
#1821 Arra kíváncsi vagyok hogy mennyi tps fogja ezt használni majd! -
#1820 Photoshop - Before/After:
-
#1819 na ez igazán jólnézki:)az én karim mondjuk tudja a dx11et de nem túl erős,valószínüleg én se élvezhetem majd így,az amd-s kártyámmal:| -
#1818 Itt az egész cikk! + 1-2 kép még -
#1817 "A TressFX-nek köszönhetően, a DirectX 11-es videokártyákon Lara haja valósághű lett:"
-
#1816 Tesztek szerint nincs sok. -
#1815 Van benne ,de nem vészes szerintem! -
#1814 Tényleg olyan sok a QTE? mert azt nagyon utálom. -
#1813 Splintiket nekem nem kell bemutatni a legjobbak.
Értem én hogy valakinek nem tetszik ,mert mindenkinek más az izlése ,de fejtsed már ki hogy a mozgással és a harcal mi a gondod ebben?
Szerintem mindkettő fasza főleg a nyilazós osonós megoldás már csak a láthatatlanság hiányzik :D -
#1812 nem ünneprontásképp'
mert ha tecccc, jáccccá vele
viszont vegyél elő egy 2005 márciusi Splinter Cell Chaos Theory-t is
grafikában nagyon szép, de nyilván nem annyira mint a TR
nem fognak rá sokan rejszolni, mint Lara-ra
de kapsz egy kiforrott harcrendszert és mozgásanimációt
és nincs overblown QTE sem :)
de még1x, ha tetszik, játsszál vele
csak az agyonajnározás egy picit túlzás... :) -
#1811 Ahogy nézem a pontozásokat ezekszerint csak számomra tökéletes a game és csak engem vett meg kilóra a hangulat.
De nem gond nem lehet mindenki egyforma én nagyon örülök hogy ilyen brutál game lett! -
#1810 Aki a gameshopban rendelte elő a játékot, az kapott tegnap visszaigazoló emailt rajtam kívül? -
#1809 -
#1808 Tudod jól, hogy pont lesz*rom ki mit mond. Mondj egy dolgot, amit a divatfikuszok nem sz*roznak le. Van sapka, nincs sapka lényeg, hogy úgyis sz*r. Ahogy az ellentéte is baromság (agyonsztárolni az ismeretlent).
Majd mikor játszottam valamivel eldöntöm, hogy sz*r-e. Az más dolog hogy, az esetek 90%-ban akkor sem sz*rozom itt le a játékot, ha az volt.
A legszomorúbb, hogy a divatfikázók/istenítők nagy része 15 éves szinten megmaradt 30 felettiek... -
#1807 De régen ezen vitatkoztam is, eredeti topikban, még konkrétan arra is kitértek hogy mennyira szar az ahogy a karakter ugrott az e3-as videóban, és hogy a legend-ben szebb és jobb volt...na jólvan mondom...:D -
#1806 Tudom, hogy nem értesz. A lényeg, hogy soha senki sem írt olyat, hogy nem szebb a 2013 karaktere az UW-snél. -
#1805 Pajtás te ébren álmodsz? :D -
#1804 Milyen UW?
Nem értelek, én azt írtam hogy a mostani TR2013-tól mondták az Underworld-ot. :) (karaktert nézve...) Legendet felejtsd el. :D -
#1803 Így van UW szebb volt, mint a Legend. Valóban volt ilyen párbeszéd:) Pajtás, te ébren álmodsz:) -
#1802 A DS-nek ne legyen 2 hétig internet hozzáférése oldal fele:) -
#1801 Elöntött a nosztalgia :D -
#1800 jaj istenem -
#1799 Te melyik oldal felé HAJlasz? :D
-
#1798 Vigyázz, mert kiböki a szemed :D -
#1797 A hivatalos oldal. Nagy bejelentés lesz holnap, nem szoktak ekkora hajcihőt csinálni a fiúk. -
#1796 Az Sandbox...az más... -
#1795 De állították régebben...de a karakterre mondtam ne az egész játékra. -
#1794 gúla -
#1793 Nem teljesen open world... azt ne feledd. Szereted ezt felhozni pro-nak, de azért nincs egy GTA vagy AC-féle szabadságod. -
#1792 Ja, erről én nem tudtam. -
#1791 jó zenék,letöltöm majd őket:)