Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A STEAM-en reggelhetõ dologról van valami hivatalos infód? Mert nálam elég sokat nyom a lantba, hogy tudom-e aktiválni.
Elõrendelõi ajándékokról a Konzolosoknál pedig ne is álmodj! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Gondolkodom egy ilyen csomag megrendelésén: Link
A játék feltelepítõs kulcs beírós lesz, vagy STEAM-en lehet reggelni, vagy valami hasonló. Nekem igazából az lenne jó, ha digitálisan is le tudnám tölteni bármikor a késõbbiekben.
Viszont ha digitálisan veszem meg, a fizikai extráknak búcsút mondhatok. 😞
Valami tipp?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Raider Origins is an epic action-adventure fan made film based on the Tomb Raider video game series. Shot over the course of six days across Ontario, Canada the film features an intense look into the story of Lara Croft and her rise in becoming a hardened survivor. The inspiration behind the fan-made film came from Director | Producer Jerome Kruin who is a huge fan of the Tomb Raider series since the release of the first video game in 1996.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Magyarország szeretlek! <#idiota>#idiota>
Külföldön a vásárló a szent a minden mert vesznek is cuccokat az emberek a csóró magyarok meg örüljenek hogy egyáltalán lehet kapni bármit is!
Én már megszoktam a magyar dolgokat (pl 60 km-rõl 1000ft vagy többért szállítanak cuccokat , addig a világ másik végébõl meg ingyen) és nem is érdekelnek már.
Next PC upgrade: 2022
Tartalma:
- Explorer Bundle DLC
- Combat Strike Pack DLC
- Tomb Raider póló
Mekkora szánalom már, hogy Magyarországon csak egyet kapsz a háromból?!
A táborok közti ugrálgatás jópofa annak, aki 5 óra alatt végig akarja játszani. De én úgy vagyok vele, hogy ha lehet akkor minél több idõt "töltsek" már Larával... Jó lesz nekem össze-vissza futkározni a szigeten, nem kellenek nekem ezek a táborok közti ugrálások.
A videó alapján pedig kijelenthetjük, hogy ez a 21 éves kiscsaj nagyobb gyilkológép, mint 30 éves korában (akit korábban megismerhettünk)!
Az a Shotgun odabasz... Lara = Doom! <#idiota>#idiota>
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Nothing is True, Everything is Permitted
Konzolok szervize és társai pedig vesznek még fel Elõrendelést, de nem biztos hogy jutni fog neked (nem érkezik annyi nekik a boltba, hogy az összes megrendelést ki tudják egyenlíteni). Diablo 3 CE-vel tavaly eljátszották... Ott is sokaknak nem jutott CE, mert a megjelenés elõtt 1-2 nappal ment a levél a megrendelõknek, hogy bocs srácok, de nem kaptunk annyi CE-t, mint amennyire szükség lenne, így csak az kap CE-t, aki már nagyon rég elõrendelte. Sokak kimaradtak a szórásból.
Aki a megjelenés elõtt 1-2 héttel vagy hónappal rendelte elõ, annak már nem is jutott! Nem csodálkoznék, ha ez most is megtörténne! <#idiota>#idiota>
De nincs bajom a bolttal, mert legalább barátságosak és jó árakkal dolgoznak. Bár egy kis negatívum: Sok játékot elõrendeltem már náluk és azóta sem kaptam meg az elõrendeléshez járó DLC-k kódjait. Mindig elfogytak a kódok... és nem csak én voltam az egyetlen aki így járt.
Illetve tavaly egy másik játékot is vettem tõlük - szintén elõrendelésben. Elõrendelés esetén a szállítási költséget magukra vállalták (legalábbis az oldalon ezt írták, és ez így is volt eddig), de mire ideért a futár már 1500 Ft-tal drágább volt a csomag, mint amire számítottam...
CD Galaxis-nál pedig mindig megkaptam az elõrendelõi ajándékokat. Külön papírra nyomtatva a DLC-k kódjait! Nah ez a maximális korrektség!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Még mindig messze van Baz+! <#idiota>#idiota>
Persze, ha ilyen Lara babát adnának mellé akkor azonnali vásárlás lenne még 50 000 Ft-ért is! <#idiota>#idiota>
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Amúgy itt még elõ tudod rendelni, illetve választható elõrendelõi extrák is vannak!
Nekem a Survival Edition is bõven elég lesz! <#hawaii>#hawaii>
Ezeken felül a PC változatban sokkal részletesebb textúrák kapnak majd helyet, a konzolról való portolást pedig a Nixxes Software csapata készíti, akik többek között a Deus Ex: Human Revolution és a Hitman: Absolution PC verziójának átírását is végezték.
Továbbá az is jó hír, hogy mivel a játék Steamworks védelemmel lesz ellátva, így a dobozos példányokat is aktiválni lehet és kell is Steam alatt. Most már csak teljen végre el ez a hátralévõ egy hónap, hadd kaparinthassuk végre kezünk közé a dobozt."
Itt több látszik egy picit Larából! <#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬