5366
Tomb Raider
-
#1870 Te mondtad, hogy nem láttad értelmes dologra használni a Physx-et, én meg erre írtam, hogy ez az új hajanimáció aztán húú de nagy dolog. Szép meg jó meg minden, de nem éri meg a "többletfogyasztást". -
#1869 Értem. -
#1868 Hihetetlenek vagytok... ha valami pixeles, az szar mert csúnya. Ha valami szép, akkor szar, mert hülyeség. Fikáztok itt értelmetlenül... nőjetek már fel... -
#1867 Konfig fájlban. UT3 Engine-ben azt állítasz amit akarsz. -
#1866 De még mindig többet ad hozzá az élményhez mint egy haj :D Szóval AMD nem dobbantott valami nagyot ezzel. Én pl. tök élveztem Batman-ban a füst kerülgetését , meg batranggel kaszabolni a zászlókat, amik apró darabokra hulltak szét. Physx nélkül ugye ezek meg sem jelennek. -
#1865 Batmannél mivel kapcsoltad be, vagy hogy? -
#1864 értem csak hogy annyira,pl az Alice játékban is nagyon jól megvan csinálva a haj,mégsem eszik meg a gépet :) -
#1863 Physx-et én még nem láttam értelmes dologra használni. Olyanra, ami valóban igényelte volna azt a külön chip-et. Ami ráadásul csak 1 szálon képes dolgozni. Mellesleg az én CPU-m és hasonlók minden további nélkül szépen számolják a PhysX cuccokat, én mindig bekapcsoltam és nem okozott gondot. -
#1862 Ha belegondolsz logikus, hogy erőforrás igényes a hajtincsenként(!) számított fizika. -
#1861 Akkor tudom használni. Kíváncsi vagyok mennyire eszi majd a VGA-m. Ez akkor olyan mint a Physx csak ott AMD-n értelmetlen volt bekapcsolni, mert minden számítás a CPU-ra hárult, így rettentő mód visszaesett a teljesítmény.
Szerencsére itt talán nem teljesen így van, de majd jövő héten kiderül. -
#1860 Mint írtam minden DX11-es Radeon támogatja (HD5+). -
#1859 Ma jelent meg a technológia:) -
Csokis #1858 Erről van szó. Ez csak egy magyar felirattal ellátott verzió belőle. -
#1857 A kártyámhoz az AMD oldalán ez van írva:
Full DirectX® 11 support
Scalable geometry processing technology
Shader Model 5.0
DirectCompute 11
Dual advanced programmable hardware tessellation units
Accelerated multi-threading
HDR texture compression
Order-independent transparency
WTF?! Itt DirectCompute 11 van és nem 5.0
Ez már nextebb nextgen kártya! -
#1856 Ez hivatalos videóanyag.
Nem warezes cucc.
Már januárban megtalálható volt a hivatalos TR YouTube csatornán!
Pont múlt héten jött ki az utolsó része! -
#1855 Amugy ilyet mi a fenének szurunk be? Remélem a házigazda csipöböl törli...
Max. linkben az ilyet...senki nem kiváncsi a warezos pistikék végigjátszására. -
Csokis #1854 Gondoltam, nem is vettem magamra. Thesource.hu oldalon találtam a hírekben. -
Hoz_Hun #1853 Ezzel nem téged csesztetlek Csokis. Gondolom nem te készítetted a Guide-ot. -
Hoz_Hun #1852 Elmennek ám a p*csába... még egy hét van a megjelenésig és ilyen Guide-okat posztolgatnak mindenfele...
... legalább lenne annyi bőr a kalózok képén, hogy egy hétig fű alatt nyúzzák a progit. -
#1851 Fantasztikus. Ennyit ért akkor a HD 6970-es kártyám, ami egy vagyonba került 2 évvel ezelőtt... Fck this Game.
Vissza is mondom a rendelést! Éljenek a crackelt tákolmányok! -
Csokis #1850 -
#1849 de am tök hülyeségnek tartom hogy egy ilyen effect ennyire lefogja a gépet,akkor ezekszerint nállam aktiválható lesz,de a gépem nem fogja bírni,érdekes:) -
doggy90 #1848 "A portolást végző Nixxes kérdésünkre elmondta, hogy a TressFX bármilyen DirectCompute 5.0-t támogató hardveren aktiválható (vagyis a DirectX 11-et támogató GPU-kon működik). Ugyanakkor maga az effekt viszonylag sok számítást igényel, illetve az alkalmazott kód is kifejezetten komplex, így már a fejlesztés elején az AMD GCN architektúrájának hatékony kihasználása volt a fő cél. Ennek megfelelően a hagyományos nézetek szerint tervezett architektúrákon jobban visszaesik majd a sebesség az effekt bekapcsolásának hatására. Ettől függetlenül tetszőlegesen aktiválható a TressFX, és ha megfelel a teljesítmény, akkor bekapcsolva lehet hagyni." -
Csokis #1847 Sehol! "Every DX11 card with DirectCompute should support it." -
#1846 Ez a 7-es széria dolog egy faszság, nem hinném hogy az erőn kívül több különbség lenne a 6-os és 7-es kártyák között, hol irtak ezt, bizonyitékot követelek! -
#1845 Az lehet, de gondolom 1 GB DDR5-ös VGA RAM-al nem akadozna a gépemen xD
-
#1844 Ezért ne veszek, AMD-t. Physx-et még mindig több játék használja, és sokkal több mindenre jó. Ez meg csak egy haj :D -
#1843 Hát erröl most lefogok maradni de szerintem AMD tulajból se sok fogja látni ha tényleg 7 szeria only lesz ez a effekt. -
#1842 Bal oldali képen NVidia tulajok, jobb oldalin az AMD tulajok (Radeon HD5+) 'Larahaja'.
-
#1841 DX11-et nem tud így a lenti dolgokról pont lemaradsz, egyébként nem hiszem, hogy egy 5 éves kártyával túl sok örömöd és bódottágod lenne vele:) -
#1840 Vajon ez hogy futna a HD 4890 Toxic kártyámmal? Bár már nem mai darab, de ilyen szempontból lehet jobban megérné PCre venni. -
preziosi #1839 ezek teljesen kielégítő értékelések, én ilyenre számítottam. azt se felejtsük el, hogy a '96-os első részt leszámítva a tomb raider sorozat soha nem a magas átlagértékeléseiről volt híres, ha így marad, akkor ez a 88% körüli így is majdnem a legmagasabb a franchise történetében. -
vg #1838 Ez lényegtelen. -
#1837 Kukacoskodás:) Évek óta nem létezik ATI, mint márkanév:) -
#1836 ez amúgy igaz?mert akkor jól fog futni nállam is,ennél azért persze erősebb a gépem csak na:d
CPU: 2GHz Dual Core (Intel Core 2 Duo or better, AMD Athlon X2 or better)
RAM: 1 GB (Win XP), 2 GB (Win Vista/7)
VGA: nVIDIA GeForce 8800 / AMD Radeon HD 2900 or better
#1835 Lehet hogy boxon nem lesz ilyen a haja, viszont abból sem lesz probléma, hogy hogyan fog futni. -
vg #1834 Mindig is ATI volt...
-
#1833 #1825 -
Hoz_Hun #1832 Mi ez a nagy haj hájp? Miért ennyire fontos? Nekem tökéletesen megfelel a standard haj is... úgy is Lara seggét fogom bámulni. -
#1831 Ja még annyi, hogy ez most ugye DX11 feature. A GTX 460-amon be tudom kapcsolni ezt a hajat avagy sem?
Mert ahogy elnézem a cikket, eléggé AMD-s lett végül a dolog.