5366
Tomb Raider
  • Evoluti0N
    Azért nem lenne rossz, ha ezt videóban is megmutatnák és nem csak képekben.
  • TBTPumpa
    Nem elvileg csak egy DX11-es feature.
    Tehát minden DX11-es kártya vinni fogja (legyen az AMD vagy Nvidia), csak kérdés, hogy hogyan...
    Bár gondolom, hogy ez már a friss kártyákra van tervezve és nem az 1-2 éves VGA-kra, így régebbi VGA-n csak több-kevesebb sikerrel működik majd.

Valahogy fejlesztésre kell csábítani a vásárlót! Bár én még nem érzem azt, hogy a 6970-es kártyámat le kéne cserélni...

Reméljük nem fog akadozni Lara haja!
  • DarkSector
    Akkor sorry!
  • DarkSector
    Ja bocs azt hittem mint az Nvidia hogy levédett cucc.
  • Tatyla
    1 hét az a 2
  • Sheol
    1 hét.
  • Myselor
    nem igaz hogy még mindig a haj a téma
    az viszont igaz hogy átmennek akcióba inkább a játékok,igen sok a hülye ember sajnos emiatt van,sok címet el is kurtak szépen ezzel.de szerintem amilyen eddig volt mostanában a Tomb Raider,ez attol sokkal jobb lesz,ennek jót tesz a megújulás.de egyértelmű hogy a régieket sose fogja felülmulni se ez se egy újabb rész majd:)
  • Newfronter
    Nem csak AMD-n, NVIDIA-n is ilyen lesz, ez is meg van írva.
  • MerlinW
    Egyáltalán nem biztos, hogy csak AMD. Ez az AMD-n és a fejlesztőkön múlik. Lévén tisztán szoftveres megoldásról van szó.
  • DarkSector
    Az más kérdése hogy nem mindenkinek!
    Csak AMD és csak DX11. Szóval nem általánosíthatunk, hogy PC-n ilyen lesz...hanem hogy pár embernek lesz ilyen.
  • MerlinW
    2 hét van még a megjelenésig.
  • MerlinW
    Júniusban...:)
  • Micsu
    e3 után nőni fog ez a szám
  • Zomil
    igaz :)
  • a.carkey
    Volt már valaki akit értesítettek, hogy bármilyen itthoni üzletben átveheti az előrendelt példányát?
  • Broafka
    nem ellenpéldaként hoztam fel, hanem pont azért, hogyha mondjuk a Mortal Kombatből lenne lövöldözős játék, nem azt mondtam hogy abba az irányba hajaz
  • Zomil
    Azt akarod mondani, h Uncharted pc-re :D

Kár volt az MK-t felhozni, mert pont annál volt, h az uj rész visszahozta a régi 1-2-3 filingjét. :)
    Kár, h only konzol nekem meg olyanom nincs különben egész nap püfölném :)
  • MerlinW
    Kb, jah:)
  • MerlinW
    Itt vannak a 2013-ra várható játékok listája
  • Shep
    Én láttam. Tapogatós kontrollert és ami a legfontosabb beépített share gomb. Ezek nélkül azt hiszem egyikőnk sem élheti tovább az életét.
  • MerlinW
    Én nem láttam semmi extrát a PS4 bemutatóján. Mármint semmi olyat, amire a PS3/HE PC ne lenne képes.
  • Shep
    Commandosos az csak egy példa volt, hogy nem mindig kapjuk meg azt amire vágyunk.
  • Shep
    Uncharted PC-re, akinek ez jó az szerintem nem fog csalódni akinek nem, hát az meg igen, viszont mivel a széria már messze nem volt olyan sikeres, mint régen ezért várható volt egy teljes megújulás, hogy ez kinek jó, meg kinek nem az már más kérdés. Én is örülnék egy új Commandos résznek de hát esély az nem sok van rá.
  • HeadHunter86
    PS4-es bemutató után, simán elhiszem hogy real-time, főleg, hogy 480p-ben néztem, mivel melóban vagyok :D
  • Shep
    Hát az idei év eddig elég gyenge címeket hozott szóval eddig akár amolyan vakok között a fél szemű esete is lehet :)
  • Broafka
    hát akkor ez elkeserítő, hogy ez az év játéka... Én már visszasírom a régi játékokat, amiknek meg volt a maga zsánerük. Mert ha egy Street Fighter vagy egy Mortal Kombat átmegy lövöldözős játékba, csak hogy jobban fogyjon a polcokról a sok buta, nyálcsorgató kisgyerek miatt... akkor valahol vége a világnak (mondjuk én már egyre kevesebbet játszom számítógépen)
  • MerlinW
    A videók alapján nekem egy mainstream, TR-ekre jellemző logikai feladványoktól mentes interaktív filmnek jön le a játék. Aztán majd meglátjuk. Egyelőre nem vagyok elájulva tőle.
  • Shep
    A mostaniról beszélt.
  • Broafka
    "Mert butulunk azért ez kell a népnek.Nem hiába ez az egyetlen Tomb Raider nekem is amit végigvittem"
    mármint most a TR4-ről vagy erről a mostaniról beszélünk/beszélsz? mert akkor most szarkasztikus voltál vagy tényleg így gondolod? kicsit összezavarsz, mert én pont azt mondtam, hogy nem szimpatikus nekem ez a mostani TR mert pont a TR elemek hiányoznak belőle, ez inkább ilyen... nem is tudom, No one lives forever vagy bármelyik akció játék amiben egy suna rohangál fegyverekkel
  • MerlinW
    Most csak a haj-ról van szó. Két hét múlva kiderül, hogy sikerült az "effekt".
  • Zomil
    Hát ahhoz kell még némi idö, h ilyet realtime nézzünk :D
  • Csokis
    Volt, de nem itt. A Crysis 3 topikba linkeltem, és nem ide, mivel ez nem TR-es.
  • MerlinW
    Most komolyan kérdezed, vagy szívatsz?:) Nem realtime, viszont a TressFX pont emiatt jött létre, az RT lesz. A lenti videó CGI ha nem jött volna át.
  • Seth
    Nem real time
  • HeadHunter86
    Állat! Ez Real-time? Min fut? Egy ilyen szőr és haj animációhoz 100 db AMD kari is kevés lenne, amit manapság asztali PC-be vehet az ember.
  • grebber
    Mert butulunk azért ez kell a népnek.Nem hiába ez az egyetlen Tomb Raider nekem is amit végigvittem (leültem és fel sem kelltem amíg vége nem lett).
    Ezt pedig kevés game mondhatja el magáról.
    Nálam vitathatatlanul az év játéka eddig.
  • vg
    Moltmá?

• Zomil
    Ah azt hittem vmi végigjátszás...benéztem sry :)
  • MerlinW
    Tehát pl. az alábbi animációnak real-time megjelenításe nem ér többet, mint egy lengedező kabát

(tekerj 7:30 -hoz):

Értem, persze. Egyébként a filmipar rendelte be a technológiát, aztán persze felhasználják máshol is. Írhatok a nevedben egy levelet, hátha bocsánatot kér tőled az AMD.
  • Broafka
    hali. Engem személy szerint a Tomb Raider játékokban sosem a grafika érdekelt, úgyhogy ennél sem, ami így a videók, meg képek alapján engem bánt, hogy jobban rá fog menni a lövöldözésre, meg az ugrálásra. Holott az igazi Tomb Raider a titkok feltárásáról szól, hogy hogyan húzzunk meg egy kapcsolót, ami kinyit egy ajtót, ahol le kell úszni, majd meg kell szerezni valamit, aztán vissza az elejére, hogy azzal kinyissunk egy másik ajtót és így tovább.
    Az a baj, hogy egyre jobban válnak a játékok egyhangúvá, ahogy a mostani generáció elvárja, és ez a lövés, lövés, lövés. Dead Space-nél horrorból lövésbe mentünk át, és úgy tűnik itt is. Régen megvoltak a játékok műfajai, és egyre jobban kezdenek elveszni ezek :(
    Amúgy szerintem a mai napig is az egyik legjobb rész a 4. (egyiptomi) rész volt