Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Felhívás: Ha rendelkeztek Facebook hozzáféréssel, keressétek fel a hivatalos Tomb Raider oldalt és lájkoljátok.
Ha március 5.-e elõtt meg lesz az 1 000 000 "rajongó", akkor kapunk 2 olyan hivatalos zenét a játékból, ami nem szerepel a Soundtrack CD-n sem, ami a különleges kiadásokhoz jár.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nincs bajom Batman-nel sem, õt is imádom, de ha már van választási lehetõség, akkor inkább egy formás és domboros (nem deszka) huszonéves csajt nézzek hátulról/elõröl, mint egy "szuperhõst". <#hehe>#hehe>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem is kell messzire menni. A Batman Arkham City és Asylum is hasonló volt, csak ott a "szabadon" mászkáló bûnözõket gyepálhattad XP-ért, itt pedig az állatokat. Ott sem volt kötelezõ minden rossz-fiút megtalálni és elbánni vele és itt sem az. Szerintem ez jópofa megoldás, fõleg úgy hogy a Batman játékokban is teljesen jól bevált. Ugyanazt a szisztémát követi a Tomb Raider is. A Batmant mindenki imádta. És ki ne lenne kíváncsi egy huszonéves, tapasztalatlan, naiv, törékeny és formás kiscsaj kalandjaira - ami többnek ígérkezik, mint a Denevér kalandja!
Felõlem jöhet.
Csak 1 napja van aranylemezen a játék, tehát a gyártás még csak most fog indulni. A Steam-es védelem miatt (PC-s fronton) pedig nem valószínû (és NAGYON REMÉLEM), hogy nem lesz március 5. elõtt játszható WRZ verzió! Ha nem fog tetszeni az eladások száma a SquareEnix-nek akkor Lara pihenõpályára kerül. És aztán mehet majd a sírás és petíciók egy új Tomb Raider-ért...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gondolom, ha jobb nyílvesszõt akarsz, akkor a múltból ott maradt egyetlen kardfogú tigris fogából és a sarki rókafenyõ fekete tobozából kell összeraknod, amiért 597443 méteres fára kell felmásznod, amelynek megmászását nehezítik a ledobott szovjet ejtõernyõsök és ír koboldok, meg a két fejû Manci néni. De nem biztos ...
A medve nem játék.
Naná hogy mindenki elszórakozik és farmol vagy valamelyiket foglya csinálni, mert a Red Dead Redemption-ban is vadásztam állatokra de nem azért mert kellettek.
Õszintén számold össze hány akció részt láttál eddig, mert elárulom max 5 rszt vágnak be mindig ha sok akció lenne több tüzharcot látnánk, de minden trailerbe majdnem ugyanaz a pár részlet. helyszínt látni.
A vadászat nem tudom miért lenne opcionális mikor az része lesz a túúlélésnek.
Nekem az a fura,hogy annyira emlegetik, hogy vannak sírok és Lara fel is fogja õket fedezni, de gyakorlatilag egy olyan gameplay se volt, ahol ezt bizonyították volna. Meg a puzzlek és a természeti elemek jelentõségét is sokszor hangsúlyozták, és emlékszem, az egyik gameplayben azt nevezte puzzlenek a fickó, hogy Lara megengedte a gázcsapot, kimászott a szellõzõn egy másik helyiségbe, és onnan egy lámpást dobott a gázba. Hát, nem is tudom...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jó csak más lehet félreérti, nem terminátor játék lesz, amúgy szerintem a menekülõs túlélõs részek végett nem érdemes sok tûzharcra számítani, az egy dolog hogy a vidikbe bevágják hogy itt-ott harcol meg lövöldözik, de nem sok harc lesz benne, én így érzem az alapján amit eddig láttam.
Erre utal minden, a sok ugribugri meg állatokravadászás, meg hogy fáklyákkal menekül meg bújkál, meg oson az ellenfelek mögé, szerintem a harc inkább amolyan kerülendõ dologként lesz jelen a játékban.
Persze majd meglátjuk
De itt többféle "gyilkolási" módszer lesz mint korábban - ezért írtam, hogy majd gyilkológép lesz belõle a játék végére!
De egy Gran Turismo-t is fejlesztenek kb 4 évig és olyan is...a minõsége.
Stb.
De engem sem a fejlesztési idõ érdekel, ha egyszer tetszik a játék.
Ez egy külsõ nézetes "Far Cry" lesz...elvileg.
De eddigi gameplayek alapján több mint a régi Tomb Raiderek. Megmaradt fejtörõk, végre normális harc lesz. Lara nem csak egy cicababa, és én bízok benne hogy ez tényleg áttörés lesz a TR sorozatban.
Ami külön plusz pont, hogy STEAMWork-ös.
Kicsit a mozgás zavar mondjuk; elég furcsa, valamint a színtelensége. De tudom, hogy a hangulat miatt ilyenek a színek. Mindenesetre én várom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
2008 végén jelent meg az Underworld. Gondolom, akkor 2009 végefele kezdhettek neki.
Nem idétlen ruházat és gyorsabb fejlõdés, hanem új terület új átvezetõ jelenetekkel. Nagy kár, hogy mi ezt nem kapjuk meg! Sebaj, kapunk helyette gyorsabb fejlõdés DLC, mert az úgyis szuper...
Tessék 0day Singleplayer DLC kizárólag a külföldi Gamestop elõrendelõinek!
Természetesen nekünk magyaroknak ez NEM jár!
Mass Effect 3 óta az elsõ olyan játék, aminél számolom vissza a napokat a megjelenésig 😊
Aranylemezen a Tomb Raider! Indulhat a gyártás!
A medve nem játék.
Viszont a 16k-t sokallom. Ha nem kapom meg a két DLC-t illetve a fémdobozt abba se halok bele. Igazából nem tudom honnan rendeljem meg.
A konzolosok pedig kitudja honnét a pékfaszából szerzik be a játékot, de tuti nem a Cenega-tól. Én is sokat rendeltem már a Konzolosoktól, meg is bántam...
A fémtok pedig NEM része egyik változatnak sem. Esetleg egy fémdoboz, ami tartalmazza a Lara figurát, de az a CE változat!
Konzolokszervizénél 11.490 + 1000 postaköltségért megkapom, ajándék pólóval.
CD Galaxisnál pedig 14.990 + 1000 postaköltségért, semmi extrát nem kapok.
Egyszer már vásároltam Konzolok szervízénél (BF3 Premiumot) és nem volt gondom vele.
Egyedül Diablo III elõrendeléseknél hallottam panaszt, de az betudható a kevés darabszámnak ami érkezett. Itt gondolom nem lesz ilyen probléma, révén hogy ez "csak" egy Tomb Raider.