Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Én már a különféle ruhákat várom...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Huh tiszta izgatott lettem hirtelen, 2 darab zene.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa

Felhívás: Ha rendelkeztek Facebook hozzáféréssel, keressétek fel a hivatalos Tomb Raider oldalt és lájkoljátok.
Ha március 5.-e elõtt meg lesz az 1 000 000 "rajongó", akkor kapunk 2 olyan hivatalos zenét a játékból, ami nem szerepel a Soundtrack CD-n sem, ami a különleges kiadásokhoz jár.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31
Ilyen tipusú játékoknál abszolút igazad van, viszont egy rpg-ben sose lennék csajjal önszántamból.

TBTPumpa
Most nincs igazam? <#idiota>
Nincs bajom Batman-nel sem, õt is imádom, de ha már van választási lehetõség, akkor inkább egy formás és domboros (nem deszka) huszonéves csajt nézzek hátulról/elõröl, mint egy "szuperhõst". <#hehe>

wedge31
" És ki ne lenne kíváncsi egy huszonéves, tapasztalatlan, naiv, törékeny és formás kiscsaj kalandjaira "...<#hehe>

TBTPumpa
Ez szerintem egy jópofa megoldás... Hisz fun dolog "vadászni", amiért XP-t kapsz, ami által fejleszthetõ Lara illetve a képességei.
Nem is kell messzire menni. A Batman Arkham City és Asylum is hasonló volt, csak ott a "szabadon" mászkáló bûnözõket gyepálhattad XP-ért, itt pedig az állatokat. Ott sem volt kötelezõ minden rossz-fiút megtalálni és elbánni vele és itt sem az. Szerintem ez jópofa megoldás, fõleg úgy hogy a Batman játékokban is teljesen jól bevált. Ugyanazt a szisztémát követi a Tomb Raider is. A Batmant mindenki imádta. És ki ne lenne kíváncsi egy huszonéves, tapasztalatlan, naiv, törékeny és formás kiscsaj kalandjaira - ami többnek ígérkezik, mint a Denevér kalandja!
Felõlem jöhet.

Csak 1 napja van aranylemezen a játék, tehát a gyártás még csak most fog indulni. A Steam-es védelem miatt (PC-s fronton) pedig nem valószínû (és NAGYON REMÉLEM), hogy nem lesz március 5. elõtt játszható WRZ verzió! Ha nem fog tetszeni az eladások száma a SquareEnix-nek akkor Lara pihenõpályára kerül. És aztán mehet majd a sírás és petíciók egy új Tomb Raider-ért...

DarkSector
-.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Desiderata
aranyon van, az azt jelenti, hogy pár nap múlva lesz virágbolti verzió?
DarkSector
Pontosan a craft.

a.carkey
Biztos, hogy a vadászatnak lesz jelentõsége. Az AC3ban pl. marha jól megcsinálták, és ott is, ha valamit készíteni akartál, akkor le kellett vadásznod az adott cucchoz való állatot (persze, amikor beindult a farm, akkor már kevesebbet csináltad, de nem lehetett megunni). XPt ugyan nem adott, de nem is kellett fejlesztened Connort.

Gondolom, ha jobb nyílvesszõt akarsz, akkor a múltból ott maradt egyetlen kardfogú tigris fogából és a sarki rókafenyõ fekete tobozából kell összeraknod, amiért 597443 méteres fára kell felmásznod, amelynek megmászását nehezítik a ledobott szovjet ejtõernyõsök és ír koboldok, meg a két fejû Manci néni. De nem biztos ...

A medve nem játék.

DarkSector
Hááát job mint a régiekben ahol eleve nem is tehetnéd meg, amúgy tudjuk mindketten mennyire lesz ez opcionális, kb annyira mint hogy elsétálsz az utcán egy 20ezres mellett s azt mondod hogy opcionális hogy felveszed-e, naná hogy felveszed.
Naná hogy mindenki elszórakozik és farmol vagy valamelyiket foglya csinálni, mert a Red Dead Redemption-ban is vadásztam állatokra de nem azért mert kellettek.

lucifer9393
Látom hova irányul a kérdésed 😊 Én inkább azt vártam volna tõle, hogy szervesebb részét fogja kitölteni a játéknak, mint opcionális XP forrás.

DarkSector
Oks én nem fontos az XP?

lucifer9393
Akkor hallgasd meg mégegyszer a demók alatti narrációt. Minden egyes riporter rákérdez hogy és mi újság a vadászattal? - A vadászat van, tudod, Lara vadászhatja az állatokat, hogy XP-t gyûjtögethessen.

DarkSector
Persze mert az annyira eladható, trailerekbe fenét nem érdeklik ezek amúgy meg spoiler, míg egy akció összevágás meg nem.
Õszintén számold össze hány akció részt láttál eddig, mert elárulom max 5 rszt vágnak be mindig ha sok akció lenne több tüzharcot látnánk, de minden trailerbe majdnem ugyanaz a pár részlet. helyszínt látni.

A vadászat nem tudom miért lenne opcionális mikor az része lesz a túúlélésnek.

lucifer9393
Igen, az állatok gyilkolása elég opcionális... XP növelésre való. Szerintem is sok lesz benne a harc, ha már ott a fedezék bevezetése is.
Nekem az a fura,hogy annyira emlegetik, hogy vannak sírok és Lara fel is fogja õket fedezni, de gyakorlatilag egy olyan gameplay se volt, ahol ezt bizonyították volna. Meg a puzzlek és a természeti elemek jelentõségét is sokszor hangsúlyozták, és emlékszem, az egyik gameplayben azt nevezte puzzlenek a fickó, hogy Lara megengedte a gázcsapot, kimászott a szellõzõn egy másik helyiségbe, és onnan egy lámpást dobott a gázba. Hát, nem is tudom...

Zomil
Szerintem meg sok harc lesz benne. Az állatokra vadászás meg annyibol áll, h az elején megöl 1db szarvast kb. 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Ja értem ironizáltál.
Jó csak más lehet félreérti, nem terminátor játék lesz, amúgy szerintem a menekülõs túlélõs részek végett nem érdemes sok tûzharcra számítani, az egy dolog hogy a vidikbe bevágják hogy itt-ott harcol meg lövöldözik, de nem sok harc lesz benne, én így érzem az alapján amit eddig láttam.

Erre utal minden, a sok ugribugri meg állatokravadászás, meg hogy fáklyákkal menekül meg bújkál, meg oson az ellenfelek mögé, szerintem a harc inkább amolyan kerülendõ dologként lesz jelen a játékban.
Persze majd meglátjuk

TBTPumpa
Képletesen írtam. Én is tudom, hogy milyen lesz. Törékeny, naív, tapasztalatlan 21 éves csaj.

De itt többféle "gyilkolási" módszer lesz mint korábban - ezért írtam, hogy majd gyilkológép lesz belõle a játék végére!

DarkSector
Pont ellenkezõleg most egy törékeny kiscsaj, persze ezt olvashattad párszor a cikkekbõl, márha olvastad?

DarkSector
Sokszor az idõ számít, de igen ha elbasszák Duke Nukem Forever, lehet szar is.
De egy Gran Turismo-t is fejlesztenek kb 4 évig és olyan is...a minõsége.
Stb.

De engem sem a fejlesztési idõ érdekel, ha egyszer tetszik a játék.
Ez egy külsõ nézetes "Far Cry" lesz...elvileg.

HeadHunter86
Végül igen.

TBTPumpa
Konzolokszervizénél rendelted elõ?

TBTPumpa
Lara eddig sem volt cicababa... Gyilkológép volt. Most csak mégnagyobb gyilkológép lett belõle, illetve kiderült, hogy Chuck Norris és MacGyver közös lánya! <#idiota>

HeadHunter86
Én tegnap elõrendeltem. Pedig nem volt még rá példa, hogy elõrendeljek egy játékot aminek nem vagyok biztos a sikerében. (Kivételek a Blizzard játékok: Starcraftok és Diablo, valamint az AC3, ami nekem rohadtul tetszett!)
De eddigi gameplayek alapján több mint a régi Tomb Raiderek. Megmaradt fejtörõk, végre normális harc lesz. Lara nem csak egy cicababa, és én bízok benne hogy ez tényleg áttörés lesz a TR sorozatban.
Ami külön plusz pont, hogy STEAMWork-ös.
Kicsit a mozgás zavar mondjuk; elég furcsa, valamint a színtelensége. De tudom, hogy a hangulat miatt ilyenek a színek. Mindenesetre én várom.

Mindenkinek egyénileg kell eldöntenie milyen...én a visszajelzések alapján jóra számítok. Régen nagyon sok shooterrrel nyomultam, biztos azért van bennem még mindig ez a láz 😄
TBTPumpa
4-5 év??? 2006-ban jelentették be! 6-7 évig foglalkoztak vele a végeredmény pedig látható...

a colonial marines 4 vagy 5 évig készült, de a topicjában nem sok pozitív véleménnyel találkozni a konzolos verzió alapján. a grafikára a 2010-es avp köröket ver, a mesterséges intelligencia buta, a játékidõ rövid, stb.

Arra gondolok, hogy többet foglalkoztak vele logikusan. Persze vannak kivételek is, de azért egy pl. 3 éves vagy több éves fejlesztési idõvel megáldott játékban azért látszik a "munka" fogalma ált.
és még ott volt 2010-ben a guardian of light is, az is marhajó kis játék volt szerintem.

Fpocok
Ez miért érdekel? Nem fikázásból, csak kérdem... mert nincs arányban a befektetett idõ a minõséggel khhm khhm diablo3 khhm

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
2010-ben lett bejelentve...
2008 végén jelent meg az Underworld. Gondolom, akkor 2009 végefele kezdhettek neki.

Hány éve fejlesztik nem tudja valaki (mégis mire számítsak)?
Fpocok
Szerintem megkaphatod. 10 dollar pls.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Érdekesmód a Gyûjtõi változatok minden hazai shopban elfogytak... Ennyien akarnának Lara babás kiadást venni, vagy csak 1-2 db-ot sikerült beszerezniük a boltoknak eme kiadásból?

TBTPumpa
De ez pont olyan DLC, ami a Singleplayerhez ad valami pluszt.
Nem idétlen ruházat és gyorsabb fejlõdés, hanem új terület új átvezetõ jelenetekkel. Nagy kár, hogy mi ezt nem kapjuk meg! Sebaj, kapunk helyette gyorsabb fejlõdés DLC, mert az úgyis szuper...

Nekem már semmivel se lehet elvenni a kedvemet 😊 Elég gyakori az ilyen Gamestop (vagy más üzlet) exkluzív dolgok. Nem olyan nagyon meglepõ, hogy ennél is van ilyesmi.
TBTPumpa
Akkor most elveszem a kedved!

Tessék 0day Singleplayer DLC kizárólag a külföldi Gamestop elõrendelõinek!

Természetesen nekünk magyaroknak ez NEM jár!

<#taps>

Mass Effect 3 óta az elsõ olyan játék, aminél számolom vissza a napokat a megjelenésig 😊
TBTPumpa

Aranylemezen a Tomb Raider! Indulhat a gyártás!

TBTPumpa
Nem hinném, hogy annyira bénák, hogy újra elkövessék azt a hibát. Egyszer, kétszer belefért, de már az Aliens-bõl sem hozatnak sokat... Gondolom ebbõl sem fognak. AC3 azért nagyobb hájpot kapott és minden kisfiú arra várt. Larát csak a nõtlen férfiak veszik! <#idiota>

grebber
Án április májust várom inkább amikor 10 k-ért dobálják a CE-t 😄

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Ráérsz még agyalni ezen. Március még odébb van!

a.carkey
Az itthoni boltok között elég nagy eltérés van elõrendelõi ajándékok témakörben. Ez nem tudom honnan jön, de így van. Ezt az Aliens elõrendelésénél fokozottan észrevettem. 😊

A medve nem játék.

HeadHunter86
Ja igen,már látom. Összekevertem a "Egyedi Survival Edition csomagolás és doboz"-t a fémdobozzal. Valamint itt tényleg jár mindkét DLC ( ami valljuk be elég sovány, nagyrészük csak elõbb unlockol dolgokat, kisebb fajta cheat 😄 ).

Viszont a 16k-t sokallom. Ha nem kapom meg a két DLC-t illetve a fémdobozt abba se halok bele. Igazából nem tudom honnan rendeljem meg.

TBTPumpa
De onnét veszed és annyiért, ahonnét és amennyiért akarod. Csak ne hogy pofára esés legyen belõle!

TBTPumpa
Mivel még nincs kinnt az oldalon, de ugyanazok az extrák járnak, mint az 576-nál és oda ki vannak már írva a dolgok - mivel mindkettõ a hazai kiadótól megy.

A konzolosok pedig kitudja honnét a pékfaszából szerzik be a játékot, de tuti nem a Cenega-tól. Én is sokat rendeltem már a Konzolosoktól, meg is bántam...

A fémtok pedig NEM része egyik változatnak sem. Esetleg egy fémdoboz, ami tartalmazza a Lara figurát, de az a CE változat!

HeadHunter86
Na jó mégsem gyõztél meg. Honnan veszed, hogy kapsz posztert, ingyen postát? A DLC-t és a fémtokot nem írom ide mert az a Survival Edition része. Az itt is ott is jár.

Konzolokszervizénél 11.490 + 1000 postaköltségért megkapom, ajándék pólóval.
CD Galaxisnál pedig 14.990 + 1000 postaköltségért, semmi extrát nem kapok.

Egyszer már vásároltam Konzolok szervízénél (BF3 Premiumot) és nem volt gondom vele.

Egyedül Diablo III elõrendeléseknél hallottam panaszt, de az betudható a kevés darabszámnak ami érkezett. Itt gondolom nem lesz ilyen probléma, révén hogy ez "csak" egy Tomb Raider.