Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lucifer9393
"Jó a, ha ingyen vót" <#idiota>

Maxtreme
kb.
Szerintem egy kis "plasztika" után Joker figuraként is árulják. <#idiota>

lucifer9393
Mint Jokernek a szája 😄

Shep
Ügyes keveréke a gagyinak és a már majdnem jónak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
jó kérdés. Minden esetre ennyit megért, viszont egy fillérrel sem többet 😄

Myselor
hát elég igénytelen egy cucc,nem tudom hogyan lehet iyet gyártani😊
Maxtreme
katt

Am krva fillért nem fizettem érte, vezeték nélküli x360 controllerhez kaptam ajándékba. 😊

wedge31
Hibernálni kellett volna...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
6 évbõl egy csomó ideig csak hánykolódott a projekt egy ideig úgy festett nem is lesz belõle semmi mert jegelték.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Hát ezt csak 2010-ben jelentették be, szóval ennyi idõre ennyire tellett tõlük.

Az Alienst 2006-ban jelentették be és valószínûleg kevés volt a fejlesztésre szánt 6 ÉS FÉL ÉV, mert a végeredmény pocsék lett!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lucifer9393
Hát ezekszerint én se értem...

wedge31
Meggyözöbb mint az alien az biztos de lehetne sokkal jobb is...

Shep
Csak poénkodik, de a megértéséhez kell némi eredeti játékaink topikos háttér információ.

TBTPumpa
Lol... Csak poén volt!

lucifer9393
Elnézést, azt hittem ha be van szúrva a videó, akkor meg is nézed, és nem csalódsz ha errõl van a téma.

Myselor
hát úgylátszik hogy nem😊
Shep
Nem érted te ezt 😊

TBTPumpa
Mi meglõtték??? Mivan??? Mi izzad a csaj??? Mi esik az esõ és vizes lesz a csaj??? Mi??? Elég a bojlerekbõl! <#idiota>

Myselor
ennyi erõvel az is spoiler neked hogy meglövik?ebben mi a spoiler ?😊semmit nem mondott el ami a törénethez kapcsolodna
TBTPumpa
More spoiler PLS! <#idiota>

lucifer9393
Én Xboxos gombokat láttam.... de lényegtelen, nagyon durva ahgoy felszúrja a dárda vagy csõ vagy mi. Jó lesz ez. Szinte sajnáltam õt a gameplay alatt

TBTPumpa
Kit érdekel az arca??? Komolyan egy Tesco-s táska mindent megold! <#idiota>
Legalább a feneke jó lett.

Nem lesz olyan rossz, de annyira jó sem, mint vártam. Hiába, az én minimális igényeimnek sem tudnak már eleget tenni! <#hehe>
Talán valamit dobni fog ezen a grafikán a HD textúra és DX11, de annak ára is lesz! <#szomoru1>

Zomil
A kamera mozgása elég fura, nem értem miért dobálodik ennyire :S
Az arcát megváltoztatták? Nem sok videot láttam rola és teljesen máshogy nézett ki ezen a videon.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hát ez sem jobb 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TBTPumpa
PlayStation 3-ból van ez a gameplay és egész jó. Gondolom ez már a végleges állapot lehet. Nem értem miért, de a csaj rendkívül sokat káromkodik benne. <#hehe>
Egy bizonyos részen már azt hittem, hogy izzad, de csak esett az esõ és azért csillogott a csaj. <#idiota>

Nem lesz ez rossz, de azok a halál animációk brutálisak! <#confused>

TBTPumpa
Új videó, de spoileres!!! A tavalyi E3-on a Microsoft standon bemutatott Demó végigjátszása!

Myselor
hát õ minden pénzt megérne😊)
Myselor
ez valami iszonyat igénytelen,ki az a hülye aki ezért fizet pluszba xd
TBTPumpa
Baba pontos meghatározása: Lara Croft figura, mozgatható pontokkal (40 izületi pont!), ~24 cm magasságú, extra elemekkel és kiegészítõkkel

Ki az a "rajongó", aki ilyenre vágyik, de most komolyan?
Én ilyet el nem tudnék képzelni sehol sem!
Inkább csatolták volna a Gyûjtõi mellé Camilla Luddington kisasszonyt. Õérte még fizetnék is! <#idiota>

TBTPumpa
Gondolom ilyesmi <#idiota>

Zomil
kép? 😊

Maxtreme
Hát ez legalább hasonlít rá, nem mint ami nekem van. (underword-ös) 😄

Zomil
Ha nem lenne mozgathato sokkal szebb lenne :S

grebber
Elmehetnek a p-ba! Bezzeg az Aliensbõl fog maradni CE kb szinte az összes <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
perverz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HeadHunter86
Ahogy néztem nem is akármilyen baba 😄 Több ponton is hajlítható 😄 Bár nekem pont ez miatt nem tetszik.

Mult héten én is elõrendeltem a Survival Editiont. Még mielõtt arról is lekések mint a Collectors kiadásról. Bár 576-ban azt mondták, ha valaki lemondja, vagy nem veszi át akkor megkaphatom én. De ebben nem nagyon bízok. Amúgy sem akkora tragédia, végül is az csak egy babával több. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

HeadHunter86
Hehe. Ugyanez a felállás nállam is. 0day és Survival és Collector's Edition. Drága lesz ez a március.

TBTPumpa
Az amerikai Gamestop bolt exkluzív 0day Singleplayer DLC-jét (Lost Adventurer Challenge Tomb) a Steam-en elõrendelõk is megkapják, illetve azok is, akik az 576-nál vagy a CD Galaxisnál rendelték elõ a játékot!

TBTPumpa

TBTPumpa
Így igen. Fõleg, hogy 1 héttel a Tomb Raider megjelenése után már érkezik is a Heart of the Swarm. Számomra mindkettõ 0day vásárlás! Tomb Raider Survival kiadásban, StarCraft 2 HotS pedig Gyûjtõiben! <#hehe>

én nem az év játéka címrõl beszéltem, hanem arról, hogy melyik játékok lehetnek a legsikeresebbek az elsõ negyedévben, ilyen megközelítésben pedig megkerülhetetlen a heart of the swarm.

TBTPumpa
SC 2 Heart of the Swarm nem játszik. Az csak egy kiegészítõ. Alapjáték nélkül semmit sem ér - így nem is indulhat az Év legjobb játéka kategóriában.

Tomb Raider-nek drukkulok, bár a GTA 5 ellen esélytelen lesz szerintem, pedig most nagyon odatették magukat a Crystal-os srácok!

annyira azért nem kell tartani attól a pihenõpályától, így is 5 évent pihent a franchise, addig ugye csak a digitálisan kiadott guardian of light volt. annyit szerintem biztos fog hozni a konyhára, mint a hitman absolution, miközben nyílt titok, hogy készül az új hitman. az eladásokra viszont nagyon kíváncsi leszek, pár játék nem sikerült annyira jól (dead space 3, colonial marines), párat eltoltak (metro: last light, south park, splinter cell: blacklist, gta v) pár csak egy megadott platformot érint (új god of war, új gears of war), szóval nagy harc lesz szerintem a negyedévben a bioshock: infinite, tomb raider, starcraft 2: hots között.

TBTPumpa

Solid Snake
wedge31
Vágom...<#hawaii>

TBTPumpa
+ Singleplayer DLC + Official Nude Patch <#idiota>

DarkSector
Én csak a játékot semmi mást.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Már most 3 különféle skin van hozzá DLC-ként.

Lesz még pár gondolom, de nekem Lara ebben a formában is megfelel.
Örülnék neki ha reálisabb lenne a PC-s verzió grafikailag - pl, ha átázik a kiscsaj ruhája, akkor feszüljön má rá érted?! <#idiota>