Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Melyik boltból?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Eh, kész, vége. Megrendeltem a dobozos Survival Edition-t. Most már nincs visszalépés. <#vigyor2>
Maxtreme
Igen, vagy hogy jelölteted magad a következõ miniszterelnök választáson... <#idiota>

Nos csak vicceltem, jelenkor Magyarországát tekintve ha biztosra akarsz menni lassan csak ez marad 😊

Maxtreme
Vagy esetleg bemegy érte személyesen, ez a harmadik lehetõség 😊

grebber
Amikor kiviszi a postás! De van olyan hely ahol lehet utalni is!

Next PC upgrade: 2022

lucifer9393
Egy normális válasznak is örülnék, kivételesen

Nem ha veszel egy símaszkot meg egy játékpisztolyt 😊

lucifer9393
Én még soha nem rendeltem elõ semmit, de azt mikor kell kifizetnem? Rögtön? Éhezni fogok itt Pesten? <#idiota>

Maxtreme
bazd. <#hehe> (most látom am elõször)

Solid Snake
TBTPumpa
WTF this Shit?! <#banplz>

Myselor
hát ez jó.felröhögtem xd
Maxtreme

Én kérek elnézést <#wave><#idiota><#idiota>

TBTPumpa
A különleges verziók mellé csomagolt zenei CD:

TBTPumpa
Final Hours Part 5 (utolsó elõtti rész - Február végén jön az utolsó Final Hours):

Akkor azt hiszem, h dobozos. 100+ eredeti játékom van, de ebbõl csak 7 dobozos és mindegyik alapkiadás (sõt a 7-bõl 3 csúnya, budget dobozos). Itt az ideje már egy speckó kiadást is beszerezni vmibõl. A Tomb Raider kapja ezt a megtiszteltetést 😄
TBTPumpa
Az egyik extra ott valóban a Guardian of Light.
A másik a Lost Adventurer Challenge Tomb DLC (ezt kapod dobozos elõrendelésnél is).
A harmadik pedig a ShantyTown multiplayer map DLC.
Ennyi!

Amúgy dobozos verzióban olcsóbban kijössz és még kézzel fogható is a cucc! <#idiota>

A Steam-es Survival verziónak csak annyi az elõnye a dobozossal szemben, hogy jár hozzá a GoL? Vagy ezen kívül van még valami plusz? Szinte csak digitálisan szoktam vásárolni, de most megjött a kedvem dobozhoz, emellett olcsóbb is a dobozos SE, mint a Steam-es.
TBTPumpa
Lara build:

HeadHunter86
PC-s feature-ökrõl jöhetne lassan egy bemutató videó. Kíváncsi vagyok mennyivel lesz szebb. Mert õszintén szólva a konzolos textúrák elég mosottak néhol.

TBTPumpa
Dat Lara:

a.carkey
A PPnél mondjuk csak a szobor több árban, mint az Uncharted 3 Explorer's Edition volt. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ott a Survivalhoz adnak egy olyan könyvet, amit a PPhez nem, de ott meg szobor van.

A medve nem játék.

a.carkey
Annyira egyformák a CEk és Survivalok, mínusz Lara. Ahol nagy különbségek várhatóak, azok a The Last of Us speckó kiadásai. Na ott nehéz lesz dönteni, hogy Post-Pandemic, Survival, ill. a kisebbek közül a Joel v. az Ellie. 😞

A medve nem játék.

TBTPumpa
Konkrétan egybecsomagolt képet nem is mutogattak róla. Csak ilyet:

De én tökéletesen beérem ezzel is:

ebben az az érdekes, hogy az eddig mutatott képeken egyáltalán nem így nézett ki a collector's, ez a kép pedig pont a survival edition-ön szerepel elvileg.

DarkSector
Nekem a sáv nem lenne baj de igénytelen nem komálom az ilyen bõrönd dobozokat én majd a vékonyt fogom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lucifer9393
Ja, az más.

CroftManor
Az csak a fólián van rajta sztem. Ilyen volt xboxra az AC revelations collectors is.

Nothing is True, Everything is Permitted

lucifer9393
Diszkrétebb is lehetne az a baszom nagy Xbox sáv...

TBTPumpa
Így fest a Collectors Edition doboza:

Maxtreme
Beszállnék a fétis klubba <#idiota>

Zomil
Jo hát ilyen baba bármikor jöhet, vennék 2CE-t is, ha hozzámköltözne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Myselor
nagyobbakhoz vagyok szokva <#idiota>
am elég ^^
DarkSector
Szerintem elég ott a cici.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Sok rossz kurva... OK! Noted! <#nezze>

Egész napomat az utcán tölteném, ha ilyen csajok járkálnának. De errefelé csak aszott csoffadékok vannak (akik ráadásul eléggé beképzeltek)... <#idiota>

Myselor
oh.hát tényleg nincs túl nagy cici,de azért elég szép.am kár hogy lentebb nem látni semmit😞
DarkSector
http://www.dailymotion.com/video/xowakl_camilla-luddington-nude-debut-in-californication-hd-720p_sexy#.URlIG6UTnsE

Myselor
képet ,videót róla :d
lucifer9393
Szerepelt õ már egy sorozatban teljesen meztelenül is. <#nyes>

Myselor
hát mondjuk nem tudom felénk sok a rossz kurva úgyhogy nem tudom xd
wedge31
Igen, csak ezért nem kell külföldre menni, végig mész az utcán és tucatszám látsz ilyen csajokat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
hát tökéletes nem lehet senki,látod bájos kis pofija van gyõnyörû és a hangja is,de melle nem sok van,ezen kívül azért elég csinos azért😊
Az új Lara mellméretét nem az övérõl mintázták. <#zavart1> Félreértés ne essék, bájos teremtés (sõt!) és nem (csak) a ciciméret számít. Csak úgy megjegyeztem. <#bohoc>
TBTPumpa
Én egy ilyen babának örülnék! <#idiota>

Maxtreme
pont az 😄

TBTPumpa
New artwork:

Zomil
mi a szar ez? 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én ettõl félnék. Biztos nem aludnék vele egy szobában.