5366
Tomb Raider
-
Hoz_Hun #2030 Jól van akkor nem csak én vagyok vele így... rég vártam ennyire programot. :) -
Hoz_Hun #2029 Azt szeretem ha Lara fenn van (a gépemen :D). De szerintem most majd hátulról fogom tolni. :) -
Newfronter #2028 Olvasgattam azok hozzászólásait, akik már kijátszották. Csak úgy áradoznak a játékról, de nem kispályás módon. Így kell hype-ot generálni! :D -
#2027 oh.hát az egy szerencsétlen dolog akkor:)
hát igen,én mondjuk mindig így viselkedem mint egy 5 éves ilyenkor.de most különösen várom ezt a játékot én is ^^ -
Evoluti0N #2026 Sírjunk együtt. Jó, hogy másokkal is megoszthatom bánatomat. Rég vártam már ennyire játékot. 5 nap az nagyon sok. Ráadásul kedden pont sokáig fogok dolgozni. -
#2025 hát igen de sok az:) alig bírom már kivárni én is -
#2024 beteg am én inkább camilla luddington kisasszonyal ismerkednék meg közelebről -
#2023 Melyik pózban ? -
Hoz_Hun #2022 Még 5 nap aztán tolhatjuk Larát. :) -
#2021 jaj már nagyon kelene ez a játék:)) -
#2020 Nekem 9 óra20 perc volt 66%-os végigjátszás.
-
#2019 Megkapni megkapják, de árusítani, kiszállítani márc 5 előtt nem fogják. -
Hoz_Hun #2018 Utóbbi időben nem nagyon szokták kiosztani, mégha korábban be is jön nekik. Gondolom a külföldi balhék miatt. Pedig anno a Mass Effectet (első részt) még vagy másfél héttel megjelenés előtt megkaptam az 576-ban (Xbox360-ra). Akkor volt az, hogy annyira megtetszett a játék, hogy a Briteknél előrendeltem a gyűjtőit (mert hogy ott még nem jelent meg), haha. Nálunk sajna nem lehetett kapni gyűjtői változatot. -
#2017 Aki már végigvitte konzolokon az tudna mondani egy végigjátszási időt, mire lehet számítani? egy 10óra+ nak nagyon tudnék örülni. -
#2016 Itt már raktáron van a játék!
Szerintem holnap már a két nagyobb bolt is megkapja (CD Galaxis, 576), míg a kisebbek majd csak hétfőn. -
csgj #2015 Jobb is. A végén van valami nagyon furcsa dolog. Egyre kíváncsibb leszek... :-D -
preziosi #2014 -
#2013 Ezt viszont már nem nézem meg. Hagyom, hogy meglepetésként érjen :) -
#2012 itt van még néhány
-
#2011 szent szar,olyan mint valami végső állomás jelenet, szegény hogy tapogatja még utolsó másodperceiben -
Ironman2 #2010 brutális! D -
vg #2009 Vannak ilyesmik, sőt érdemes megnézni őket. Amikor "úgymond" utasít a játék, hogy merre menj, mit csinálj, akkor én elsőre az ellenkezőjét csinálom. Jókat lehet röhögni, van pár elborult haláleset. -
#2008 Ezenkívül nem találkoztam ilyennel! -
#2007 Csak annyit árulj el – spoiler nélkül – vannak ehhez hasonlók? Il. te találkoztál-e velük. -
#2006 Ezt megszívtam párszor én is :D -
#2005 Ez az egyik legkegyetlenebb haláleset amit én játékban láttam. Talán van rosszabb, de így látni Larát...durva és kegyetlen. Jó -
#2004 -
#2003 ja az megvan jáj
-
#2002 Mekkora BS -
#2001 -
#2000 jó ez a videó:) -
#1999 PS3-ra kijött, lent a pincétekben láttam egy vastag kötelet....:D -
#1998 krva jó -
#1997 -
#1996 http://www.hungamer.net/2013/02/tomb-raider-launch-party.html -
#1995 Halo Reach + Halo 4 is komoly!
Halo 4 a newDpad-os változat!
Resident Evil 5 meg számtalan kontroller van, és ezek még csak a gyáriak, lehet venni egyedi színű cuccokat, amolyan moddereknek kedvez.
Jó ha egy kontroller a te stílusodban van megcsinálva, jó érzés. -
#1994 Nem vettem rossz néven csak irónikus voltam, számítottam erre...:D -
#1993 Jó kis kontroller...talán a kedvenc az ezüstös/szürkés után. Ha majd olcsóbban lesz, be kéne szerezni egyet... A régebbi már kicsit megviselt. -
#1992 na azért... -
#1991 Kontrollerekben még van egy szuper dolog, faszán moddolható, izlés/igény szerint alakítható.