5366
Tomb Raider
  • Hoz_Hun
    Jól van akkor nem csak én vagyok vele így... rég vártam ennyire programot. :)
  • Hoz_Hun
    Azt szeretem ha Lara fenn van (a gépemen :D). De szerintem most majd hátulról fogom tolni. :)
  • Newfronter
    Olvasgattam azok hozzászólásait, akik már kijátszották. Csak úgy áradoznak a játékról, de nem kispályás módon. Így kell hype-ot generálni! :D
  • Myselor
    oh.hát az egy szerencsétlen dolog akkor:)
    hát igen,én mondjuk mindig így viselkedem mint egy 5 éves ilyenkor.de most különösen várom ezt a játékot én is ^^
  • Evoluti0N
    Sírjunk együtt. Jó, hogy másokkal is megoszthatom bánatomat. Rég vártam már ennyire játékot. 5 nap az nagyon sok. Ráadásul kedden pont sokáig fogok dolgozni.
  • Myselor
    hát igen de sok az:) alig bírom már kivárni én is
  • Myselor
    beteg am én inkább camilla luddington kisasszonyal ismerkednék meg közelebről
  • wesker24
    Melyik pózban ?
  • Hoz_Hun
    Még 5 nap aztán tolhatjuk Larát. :)
  • Myselor
    jaj már nagyon kelene ez a játék:))
  • grebber
    Nekem 9 óra20 perc volt 66%-os végigjátszás.

• MerlinW
    Megkapni megkapják, de árusítani, kiszállítani márc 5 előtt nem fogják.
  • Hoz_Hun
    Utóbbi időben nem nagyon szokták kiosztani, mégha korábban be is jön nekik. Gondolom a külföldi balhék miatt. Pedig anno a Mass Effectet (első részt) még vagy másfél héttel megjelenés előtt megkaptam az 576-ban (Xbox360-ra). Akkor volt az, hogy annyira megtetszett a játék, hogy a Briteknél előrendeltem a gyűjtőit (mert hogy ott még nem jelent meg), haha. Nálunk sajna nem lehetett kapni gyűjtői változatot.
  • AtiRadish
    Aki már végigvitte konzolokon az tudna mondani egy végigjátszási időt, mire lehet számítani? egy 10óra+ nak nagyon tudnék örülni.
  • TBTPumpa
    Itt már raktáron van a játék!

Szerintem holnap már a két nagyobb bolt is megkapja (CD Galaxis, 576), míg a kisebbek majd csak hétfőn.
  • csgj
    Jobb is. A végén van valami nagyon furcsa dolog. Egyre kíváncsibb leszek... :-D
  • preziosi
  • lucifer9393
    Ezt viszont már nem nézem meg. Hagyom, hogy meglepetésként érjen :)
  • CalebJoe
    itt van még néhány

• Tatyla
    szent szar,olyan mint valami végső állomás jelenet, szegény hogy tapogatja még utolsó másodperceiben
  • Ironman2
    brutális! D
  • vg
    Vannak ilyesmik, sőt érdemes megnézni őket. Amikor "úgymond" utasít a játék, hogy merre menj, mit csinálj, akkor én elsőre az ellenkezőjét csinálom. Jókat lehet röhögni, van pár elborult haláleset.
  • grebber
    Ezenkívül nem találkoztam ilyennel!
  • lucifer9393
    Csak annyit árulj el – spoiler nélkül – vannak ehhez hasonlók? Il. te találkoztál-e velük.
  • grebber
    Ezt megszívtam párszor én is :D
  • lucifer9393
    Ez az egyik legkegyetlenebb haláleset amit én játékban láttam. Talán van rosszabb, de így látni Larát...durva és kegyetlen. Jó
  • Omlás
  • CalebJoe
    ja az megvan jáj
  • Seth
    Mekkora BS
  • TBTPumpa
  • Myselor
    jó ez a videó:)
  • DarkSector
    PS3-ra kijött, lent a pincétekben láttam egy vastag kötelet....:D
  • Maxtreme
    krva jó
  • TBTPumpa
  • Prince23
    http://www.hungamer.net/2013/02/tomb-raider-launch-party.html
  • DarkSector
    Halo Reach + Halo 4 is komoly!

Halo 4 a newDpad-os változat!
    Resident Evil 5 meg számtalan kontroller van, és ezek még csak a gyáriak, lehet venni egyedi színű cuccokat, amolyan moddereknek kedvez.

Jó ha egy kontroller a te stílusodban van megcsinálva, jó érzés.
  • DarkSector
    Nem vettem rossz néven csak irónikus voltam, számítottam erre...:D
  • lucifer9393
    Jó kis kontroller...talán a kedvenc az ezüstös/szürkés után. Ha majd olcsóbban lesz, be kéne szerezni egyet... A régebbi már kicsit megviselt.
  • Tatyla
    na azért...
  • DarkSector
    Kontrollerekben még van egy szuper dolog, faszán moddolható, izlés/igény szerint alakítható.