5366
Tomb Raider
-
#2070 Hát lehet tényleg így van ,de azért ha az Alice-ből kiindulunk nem valószínű. Bár lehet csak kiderül majd, hogy mégsem parasztvakítás a physx, mint ahogy azt sokan állítják. -
Evoluti0N #2069 Gondolom, hogy még nem találtak olyan erős gépet, ami megbírkózna vele -
#2068 én nekem itthon lesz launch party egymagamban,xd messze van a másik és amúgy se bírom a sok barmot :| sok odanemillő ember lesz ott -
#2067 A PC-s verzióról is sokáig kussoltak... Nem lepne meg, ha ez olyan feature lenne, mint anno a Legend-ben a Nextgen grafika!
Gondolom a 0day patch is a TressFX-et fogja javítani! -
#2066 Gyanús ez azért, nem? -
#2065 Nem probléma, veszel 2 dobozzal, benyomod a Cherry Coke-ot a magnóba és kész a löncs party :D -
#2064 Nincs és szerintem a megjelenésig már nem is lesz... -
#2063 Sajnos a löncsparti számomra túl messze van! -
#2062 A tressFX-ről van már video? -
#2061 A launch partira nem jöttök? Remélem az egyik kioszkhoz én is odajutok -
#2060 akkor lesz lassan warez xd -
#2059 Javítva:
12.17GB size.
steam://install/203160/ -
#2058 Elvileg már van Steam preload - hivatalos fórum szerint!
10,5 GB-ot tölt le a kliens! -
#2057 A megjelenés napján egyből egy 1.01-es 53MB-os patchel indit a game!
Info itt -
Fenimor #2056 Nagyon várós mááár!!! -
preziosi #2055 ugyanez. -
#2054 -
#2053 Hell yeah.
-
#2052 oké, életemben először rendelek tőlük, és személyesen megyek be kedden :) -
#2051 Konzolok szervize nem szokott megerősítő levelet küldeni.
Leadod az előrendelésed, aztán a megjelenés napján viszi a futár.
Csak akkor küldenek levelet, ha valami gebasz van, amúgy nem, csak viszi a futár a cuccost.
Legalábbis eddig mindig így jártak el! -
#2050 Már rég meg lett rendelve, szóval nálam a wrz nem játszik.
Csak írtam, hogy a hétvégén valószínűleg lesz már belőle CloneDVD is. -
#2049 konzolvilág tegnap küldött visszaigazolót,a többi kereskedést passzolom.
azt írták,kedden itt is lesz a rendelés. -
#2048 gyanús... -
#2047 neaggodj egyik ismerösöm sem kapott még.mondjuk én is furcsáltam -
preziosi #2046 igen, ez így megy, ezért csodálkozom, hogy már mindenhol kiküldték őket, a konzolok szervizénél viszont semmi. -
#2045 A gameshoptól.
Automatikus visszaigazoló emialt én is kaptam a rendelésról, mikor megrendeltem, de most azért kaptam, hogy akkor megerősítésképpen tényleg kérem e. -
Hoz_Hun #2044 Nem értem. Nem igazolják rögtön vissza? Én az 576-tól rögtön, aznap megkapom a visszaigazolást. -
#2043 Honnan? -
#2042 Legfőképp hátulról xD
Tegnap megkaptam a visszaigazoló emailt a rendelésről. -
#2041 Erre a játékra én is kíváncsi vagyok. :) Még jó pár éve az Anniversary-val játszottam, egész hangulatos volt. -
#2040 Ezt a játékot bűn, nem megvenni! -
#2039 Ausztráliában már kapható a játék!
Gondolom a hétvégén CloneDVD is fellelhető már majd a játékból! -
#2038 jólnézki:) -
#2037 Gép:
-
#2036 akkor jólvan,hát igen az van neki,és nagyon jól szinkronizálta,az egyik videóban ,Zec Levi is megdícsérte érte:) -
#2035 Még nem... -
preziosi #2034 apropó, aki netán konzolok szervizétől rendelt, kapott már megerősítő emailt? -
#2033 Nem félreérthető. Nagyon erotikus hangja van, épp ezért választották őt a szerepre. Egy jó szinkronhang már negyed siker. -
#2032 hát igen:)) am szerintem hihetetlenül jól megcsinálták lara karakterét,és camilla hangja hozzá.az a sok nyögés és amikor mondjuk megsérül,a hangjai,valami fantasztikusan jól sikerültek.xd na jó ez kicsit félreérthető lett,de értitek -
#2031 jöhetne már a gém :D