Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jópofa gyerek lehetsz te, ha csak azt érted meg, ami érdekel.

TBTPumpa
Ilyen pólót osztogatnak a CD Galaxisnál:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Az semmit nem jelent.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Effektíve lassan 2 éves kártya😊

[merlinw.org]

DarkSector
Baz de az effektíve új és erõs kari, naná hogy elégedett vagy.
Most ez olyan hogy a szomszéd nekem akinek bicklije van egy autóra mondja hogy hát én elégedett vagyok. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Ez a HD6850 hál'isten olyan jól sikerült, hogy szerintem még minimum 1-2 évig nem kell váltanom.

[merlinw.org]

HeadHunter86
Szerintem õsszel én is újítok, most még nem látom értelmét a mostaninak cseréjét, de valószínû egy ilyen lesz a köv. karim: GIGABYTE nVidia GTX660 2Gb OC (GV-N66OC-2GD): 52.990,-

DarkSector
én azon vagyok hogy a vga éri inkább meg nekik. <#ravasz1>

TBTPumpa
Azok az elõrendelõi extrák akkor járnak, ha most azonnal megveszed teljes áron a játékot.
De õk kupont regisztráltak be - ahhoz nem jár semmilyen extra, csak a játék natúrban.
Fõként, hogy március 5.-én fogják megkapni azt a kulcsot az AMD-tõl, amit beregisztrálhatnak Steam-re és tölthetik a játékot. Ez így már nem számít elõrendelésnek sehogy sem!

MerlinW
Nem mellesleg a DLC árával együtt is a preorder árának ~felébõl kijövök😊

[merlinw.org]

HeadHunter86
Ja bocs. Ja igen, a kuponos az a legalapabb verzió, aztán ha akarsz még ezt azt hozzá majd jól megveszed jó pénzért. Igazából ez is megéri nekik mert sok AMD tulaj lehet csak ezért költ pár DLC-re.

DarkSector
Ne nekem mond nem én mondtam ezt, amúgymeg ezt kifejezetten a kuponos dologra írták.

HeadHunter86
Itt annyi elõnye van a dobozosnak, hogy DOBOZOS 😄 úgy is mindenképp STEAM-re kell reggelni.

HeadHunter86
A digitálishoz is jár DLC, ne viccelõdjünk már!
Aki SE-t vesz dobozosan az bereggeli STEAM-en és ugyanazt kapja mint aki a digitálisat vette. Itt a lista mik járnak hozzá: http://store.steampowered.com/app/203160/

Max lesz még pár kód a dobozos mellett ami pár DLC-t takar, de ezek fõleg csak korábbi hozzáférés képességekhez, fegyverekhez.

Plusz aki STEAM-en rendeli elõ az még megkapja az elõzõ TR-t is és még egy "Tomb of the Lost Adventurer" for Tomb Raider* DLC-t is.
És ha lesz még több elõrendelés akkor egy MP pályát is.

a.carkey
Egy biztos, vannak játékok, melykért NEM ÉRDEMES KIADNI dobozosért pénzt, és vannak, melyek dobozosan olcsóbbak, mint digitálisan, és ha nincs semmi extra a dobozban akkor is érdemes megvenni õket dobozosan.

A medve nem játék.

TBTPumpa

TBTPumpa
Én csak részben. Tetszik a doboz és érdekelnek a DLC-k. És még Tomb Raider-es pólót is kapok hozzá! <#idiota>

DarkSector
Mondjuk én nem a dlc-k végett veszem dobozban...

TBTPumpa
Egy szóval nem mondtam, hogy szarabb verzióval játszanál.
Ugyanolyan lesz, mint a dobozos, csak az exkluzív DLC-k nélkül.

Az itt lévõk többsége már elõrendelte a játékot dobozos formában. Mivel nekik ennyit megért (és amúgy sem egyszerû mûanyagtokról van szó, hanem egy tartalmas és szép kiadásról), amihez még pólót és ajándék DLC-ket is adnak a CD Galaxis-nál egész tûrhetõ áron!

DarkSector
Nem olyan volt mint a régi de ehhez képest hosszabb8-10 óra, ez sem lesz ugyanaz mint a régi, de ez nem rosszértelemben, engem kifejezetten vonz ez a térképes kicsit openworld stílus.
Meg a többi.

A középszar-tucatszar nem a tombokra vonatkozott.

TBTPumpa
Nem középszar és nem tucatszar... 2008 végén kaptunk utoljára Tomb Raidert.

Oké volt azóta egy másik kaland Lara Croft-tal, de az nem ízig-vérig Tomb Raider volt, hanem csak egy coop móka.

zzeN
Ja akkor én egy szarabbal fogok játszani? Értem. (Kell a f@szomnak porfogónak a tok). Sok a dobozhívõ.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Ebben most egyetértek, valóban olcsó 4k-ért digitálisan de ez a mostani játékpalettán egy olyan várt játék ami nem érdemel egy sima 4k-s kodot, aki komolyan gondolja és szeretné a játékot, fémtokkal veszi.
Ez nem egy középszar izé. Nem mondok címeket.

TBTPumpa
Ez fantasztikus, de itt már MINDENKI berendelte a saját verzióját. Nem nagyon van szükség digitális terjesztésre. Van aki konzolra veszi, van aki PC-re veszi a különleges kiadást.

Egy VGA mellé kapott Steam-es kupon annyit is ér...

zzeN
Most vettem meg maross-tól a Tomb Raider+Bio kombót 7k-ért, szinte ingyér' volt. Nagyon ajánlom, korrekt és gyors eladó!

Tessék meg fele venni, ennyit igazán megér a játék (4k).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Nem esett le ba+ mert kurvára nem érdekel a soundtrak én a játék lemezrõl kérdeztem/beszéltem.

neked amúgy leesett, hogy ez a fizikai/digitális dolog nem magára a játékra, hanem csak a soundtrackre vonatkozik? a játék nyilván minden platformon kap dvd-t, viszont soundtrack az xboxos mellé sem lesz cd-n.

DarkSector
Egyetértek de xbox-ra veszem ott van lemez is.

pc-n ha csak egy letöltõ kód lesz valóban baromság megvenni dobozost.

MerlinW
Én már meguntam az állandó lehúzást... inkább veszem meg 3-4 ezer Ft-ért, mint 8-10k-ért egy nyavalyás fémdoboz miatt. A DLC-t meg úgyis meg lehet késõbb venni, ha akarja az ember. A zenét letöltöd. Úgyis mp3-at készítenél belõle...

[merlinw.org]

gondolom az lehetett, hogy felvetõdött, hogy az európai kiadások véletlenül picivel jobbak (artbook van bennük litográfia helyett, más lényeges különbséget nem látok), ezért akkor úgy döntöttek, hogy kapjanak csak az amerikaiak cd formátumban soundtracket. engem továbbra is jobban zavar, hogy errõl a hazai forgalmazó és a viszonteladók nem képesek pontosan tájékoztatni a vásárlókat.

DarkSector
Hát elég nagy baromság ha télleg nincsen lemez.

TBTPumpa
Inkább mint Warez...
Ez legalább hoz valamennyit a kiadónak/fejlesztõnek. De a Warez csak megkárosítja õket.
Ez még a jobbik eset, hogy vannak ilyen kuponok!

grebber
Annyira elszaporodtak ezek az amd-s kuponkódok,hogy a fél világnak eredeti Tomb Raider-je,Bioshock Infine-je és Crysis 3 ja lesz 😄

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Majd ha lesz olyan gép a világegyetemben, ami futtatni tudja minimum 30 FPS-sel. <#idiota>

grebber
Mikor éljük meg vajon,hogy ingame is ilyen grafika legyen ?

Next PC upgrade: 2022

ez pedig elvileg a hivatalos borító:

The Collector's and Survivor Editions include an exclusive "Survivalist" cut of the score in physical format for North America and digital format around the rest of the world.

egyébként ezt magyaráztam, hogy az alapján, hogy mennyi különbözõ variációt olvasni helyeken, én azon sem lepõdnék meg, ha konkrétan még fogalma sem lenne a forgalmazónak, hogy mi is jár a különbözõ kiadásokhoz.

TBTPumpa
A hivatalos magyar forgalmazó szerint jár hozzá fizikai CD:

a.carkey
Az EU CE sokkal értelmesebb dologokat fog tartalmazni, mint a US.

"CD Soundtrack: Tomb Raider Original Soundtrack ‘Survivalist cut’: A collection of 10 tracks totaling over 60 minutes of music from the game." Ha csak a képet nézzük, tényleg más, mint a US, de meglepõdnék, ha nem adnának hozzá fizikailag is egy Soundtrack CDt.

A medve nem játék.

:S Pedig pont ezért rendeltem végül dobozosat. Na jó, nem pont a CD miatt, de az is benne volt. Ha már DOBOZOS verziót kapok, akkor dlc-n kívül legyen minden DOBOZBAN.
MerlinW
Hogy karcolja a parkettát, ha leesik a polcról😊

[merlinw.org]

DarkSector
WTF??????????????????
akkor minek a fémtok?

Hát az gáz.
észak-amerikán kívül nem.

A dobozos mellé se jár CD? <#zavart2>
legalább a soundtrackrõl sikerült kiderítenem az igazságot, csak az amerikai kiadások tartalmazzák fizikai formában, amirõl a lenti kép is készült, európában tényleg csak digitálisan jár a survivor/collectors edition-ök mellé.

Krisztiam
sziasztok
cd galaxisnál csak az alaphoz jár fémdoboz?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

TBTPumpa
Made in Japan...
Legalábbis azt a trailert és a játék intróját is japán csapat készítette. <#idiota>

Nekem az "amerikai/európai" Lara arc jobban bejön.

lucifer9393
Persze, meg ez a debut trailerhez készült ilyen részletesre....

TBTPumpa
Szépnek szép, de ez csak egy render kép. Játékban messze nem ilyen lesz! <#hehe>