Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ott a játék nem tetszett, a lara köré írt maszlag egyik részben sem ÉRDEKELT, a játék a lényeg, nem a a maszlag.

És nem az a baj , nevetséges hogy ez alakit érdekel és elolvassa hogy a virtuális lara-nak kék a szeme, meg 180pixel magas.

Hanem hogy ebbõl elkezdtetek konfrontálódni hogy melyik részben kitalált maszlag volt a jobb, meg mi mit rombol le...<#zavart2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lucifer9393
Napjainkban.

CroftManor
A játék történetileg mikor fog játszódni? Még az Old gen részek elõtti idõkben?

Nothing is True, Everything is Permitted

TBTPumpa
Jó hát neked mindegy. Az elõzõ sorozat sem tetszett (a múltkor oltottad az Underworld-öt is)! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lucifer9393
Hoppá, nézz csak körül, azért pár embert mégis érdekelt.

DarkSector
A játék legyen jó, az engem kurvára nem izgat hogy Lara-ról mit találnak ki, ha kibaszottul lényegtelen, hiszen a story-ban kb 0 jelentõsége lezs hogy egy sarki kurva volt vagy egy matróz, vagy egy szénbányász.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Hát nemtom. Nekem ez a fajta koncepció jobban bejön, mint a régi.
És mivel könyvmoly a csaj, nem hinném, hogy buta lenne. Azért mert nincs 10 diplomája, mint az elõzõ Larának még nem biztos, hogy hülye.
Ez a fajta nézõpont reálisabb irány és azonosulni is lehet Larával, hisz rengeteg fiatal lány dolgozik az egyetemi tanulmányai mellett. Oké nem pincércsajként, de az már senkit nem érdekel, hogy ki mit csinál (amíg fizeti az adókat, addig azt csinál, amit akar! <#idiota>)

Az elõzõ Lara amúgy is egy egoista köcsög volt, ráadásul az Angel of Darkness-be még túl nyers és bunkó is volt.

Nekem ez a fajta törékeny, naiv, tapasztalatlan és teljesen átlagos huszonéves csajszi koncepció bejön. Hitelesebb számomra, mint az elõzõ Lara, aki Indiana Jones lánya volt.

DarkSector
Hõja, ahogy te is nekem.

lucifer9393
Mégis szükségsnek tartottad, hogy reagálj rá.

DarkSector
Most õszintén szólva ez azokon kívül akik hibát keresnek a játékban ki a faxt érdekel?
Egy TR-ben?
Senkit vazze.

lucifer9393
Hát nem tudom, én mindig buktam a határozott, elõkelõ, okos nõkre. Ezért is tetszett nekem a "régi" Lara. Nem akarok én vele azonosulni, ki akarom menteni. Az nem tetszik nekem, hogy egy kivételes tehetségû, elõkelõ és még pénzes nõbõl csinálnak egy 21 éves átlagos de pénzes brit lányt, aki proli kocsmárosként dolgozik a fõiskolás/egyetemista évei alatt.

TBTPumpa
OKJ-s gyorstalpaló.
Amúgy érettségivel született... Külföldön mindenki érettségivel születik, csak idehaza Magyarországon kell szopatni érte a diákot - mert ez az élet legnagyobb megmérettetése. <#idiota>
De lehet csak egy Fõiskola az nem? Miért kell egybõl Egyetemre gondolni?

(Amúgy pedig térdelnie sem kellett. Apuci és Anyuci gazdag, fel lehet gyorsítani ám a tanulási folyamatot! Idehaza is van rá példa!) <#banplz>

Myselor
hát igen még ez is lehet 😄D xd
Myselor
biztosan szuper inteligenciával rendelkezik és hagyhatott ki osztályokat,és korábban kezdte stb xd
wedge31
Tudta kinél kell letérdelni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez eddig fel se tûnt. Hogy a fenében fejezte be az egyetemet 21 éves korára? o.O
Szolnokboy1
általában medium volt, 1-2 beállítás esetleg low.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Myselor
azért mert maxtremnek minimum a 60fix fps mindenbõl max ultra very epic beállításon na xd és a felbontás is a maximumon.õ alapbol ebbõl indul ki,elõre mondom nem szeretnék senkit megsérteni csak viccelödök D:
HeadHunter86
Ha állításod szerint ezek mentek röccenésmentesen, akkor ez is fog. De kétlem, hogy tényleg jól futottak, de legyen igazad. Bár gondolom inkább low környékén.

Szolnokboy1
nekem nem célom a fúhádé, minden high beállítás meg a 60fps. nem vagyok tirexi.

Szolnokboy1
átlagosan 1440x720+
a crysis 2-t kihagytam, az konstans 28-30 fps volt végig. ezért nem értem, hogy ez miért ne menne legalább egy mediumon. nálam a 25-30 fps már bõven a játszható kategória. egy szóval sem mondtam egyébként, hogy ez egy gamer gép, nemrég fejlesztettem, sokat nem is játszom, csak a nagyobb címeket próbáltam mostanában és azok mentek.

Maxtreme
az nem is volt kérdés hogy megy, inkább a hogyan az a nem mindegy.

Fpocok
Mennie kell, de nem magas felbontásban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maxtreme
640x480-ba very low-ba? 😄

Nem tudjuk mennyire lesz optimizált vagy optimizálatlan, ez majd a megjelenés után derül ki.

Viszont a géped finoman szólva sem mai játékokhoz van tervezve.

Szolnokboy1
Uhh... :/ az utóbbi hetekben ezeket próbáltam és ezek röccenés mentesen futottak: Hitman - Absolution, Mass Effect 3, Battlefield 3. Ennyire optimalizálatlan lesz a TR?

Maxtreme
Láttál már powerpoint prezentációt?
Na kb ez is olyan lesz.
Ez a config még az elõdnek is édes kevés volt. (értelmes beállítások mellett)

Szolnokboy1
Ezen a konfigon hogy fog muzsikálni elõre láthatólag:

Intel Pentium(R) Dual-Core CPU E6, 2666 MHZ
Gigabyte GA-965P-DQ6 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
NVIDIA GeForce GT 220 (1024 M😎
4 GB RAM
Win7 64bit

Köszi!

Shep
egyszerûbb lenne berakni egy számlálót a bannerba 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
14 nap, 14 óra, 50 perc a megjelenésig <#idiota>

Fpocok
Egyértelmûen nem. Kicsit fáj, hogy más a sztorija, de valamilyen szinten megértem.
És pedig de. Ezt hívják úgy, hogy REBOOT. Egy sorozatot az elejétõl kezdenek. Ahogy te is írtad.

TBTPumpa
Már látom is, ahogy az Otherworld-ös Zoly értékeli az új Tomb Raider-t!
"Srácok, ezt a játékot Lara seggével akarják eladni. Az jó, minden más említésre sem méltó! Kerüljétek, ha jót akartok magatoknak!" <#idiota>

TBTPumpa
Igen, de az akkor volt. Az a Core Design féle Lara, aki az Angel of Darkness-el "meg is halt".

A Crystal még "feltámasztotta" 2006-ban, de sokáig õk sem tudtak vele mit kezdeni. A 2008-as Underworld méltóan lezárta azt a korszakot (fõként a záró képsoraival).

Kíváncsi lettem volna, hogy azt hogyan folytatják (Larának milyen motivációja lesz arra, hogy tovább csinálja), de látom a Crystal-osok sem hülyék. Inkább kitaláltak egy teljesen új történetet és "karaktert".

Bár ezt a részt nem nevezném Reboot-nak és annak sem, hogy felfezetik, hogy Lara ebbõl a kiscsajból hogyan lett az, akit ismer a játékostársadalom.
Ez azért kamu, mert már az információk alapján is teljesen más ez a Lara Croft, mint a régi volt.
Kevesebb mozgással bír, de többet beszélget (mint általában a nõk), viszont többféle lõfegyvert tud használni és brutálisan tud gyilkolni.
Ha azt nézzük, hogy ez a régi Lara "elõzménye" akkor a késõbbiekben alaposan elkorcsosult a csaj... Hisz késõbb Lara már ilyen brutalitással ölni sem tud (csak 2 pisztolya van amibõl sosem fogy ki a lõszer), illetve alig kommunikál.

Szerintem egy teljesen új sorozatot építenek majd erre a részre és nem hozzá "összefüggésbe" az elõzõ részekkel, sem az elõzõ Larával...

Fpocok
Pedig anno azért lett olyan anno, hogy példakép legyen! A mellei meg csak egy véletlen miatt lettek olyanok 😄

TBTPumpa
Épp ez a jó benne. Hétköznapi csaj legyen, ne pedig egy pénzzel telepumpált gyilkológép.
Így könnyebb azonosulni vele és szerethetõbb karakter.

Amúgy vannak akik már nagyon unatkoznak:

lucifer9393
Ja a "passion for ancient mysteries" elkerülte a figyelmem... legalább ez.

lucifer9393
Engem is ez a báros brigád zavar a legjobban. Lara Corft mint pincérnõ vagy csapos? WTF?
A " privileged childhood," még mindig ott van, de már koránt sem annyira sokoldalú a gróf kisasszony, mint volt. Hol vannak az antik kultúrák és civilizációk, idegen nyelvek utáni iránti érdeklõdése? Gimnasztika? Küzdõ sportok?

Túlságosan is hétköznapira csinálták, a mai standardoknak megfelelõen. Ma már nem erény a tudás, elvégzett egy no-name egyetemet a bári keresetébõl...well done Lara. 21 évesen már végzett is? Az is csak BA képzés akkor.

Most olvastam, hogy elméletileg még mindig arisztokratacsemete, azonban önállóan akar boldogulni, a szülei pénze nélkül, stb. stb.
Zomil
Szoval mostmár nem egy gazdag család "elkényeztetett" gyere lesz...kár, h ebbe is igy belenyultak.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Magasról szarnak az eddigi részekre. Arisztokratának lenni ma már nem divat. Pincérkõdni egy bárban... na az már az.

"...Also worked several part-time jobs as a student to help pay her way through university, including bar work." ???

A rebootban nem arisztokrata? Vagy miért kellett bárban dolgoznia, hogy legyen zséje az egyetemre?
lucifer9393
Hát, azért nagyon leegyszerûsítették a jellemét, szó se róla...

Real Name: Lara Croft
 Nationality: British
 Occupation: Recently graduated Archaeologist. Also worked several part-time jobs as a student to help pay her way through university, including bar work.
 Interests: Archery, rock climbing & hiking, reading & research.

A bit of a workaholic, Lara is an unassuming and rather bookish young woman, making her way through life in search of meaning and direction after the disappearance of her parents while on an expedition. She is a product of a privileged childhood, and was initially sheltered from many of the harsh realities of life. Growing up, Lara spent time travelling with her parents on archaeological expeditions. She developed a worldly outlook and a passion for ancient mysteries.

The search for Yamatai marks her first job after graduating from university. Although it is her first time as a full crewmember, it is not her first time on the Endurance. She spent time in her early adolescence on the ship when her father used to hire Roth for expeditions, and took several smaller trips more recently as an intern when she could get time away from her studies. Her best friend Samantha and the crew of the Endurance are the closest thing to family that Lara has.

She possesses a powerful sense of moral (if not physical) courage. Lara is clever, resourceful and determined. When push comes to shove, Lara’s loyalty to her friends outweighs her fear for her own safety.

Krisztiam
2 hét 1 nap a megjelenésig 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

DarkSector
+1

Krisztiam
hát arra én is 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

27 éves fejjel szinte számolom visszafelé a napokat. Éppen hogy csak nem ikszelem a naptárban a napokat. Úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, aki a Télapót várja.
TBTPumpa
Szintén! Nagyon kíváncsi vagyok már az új Larára (és kalandjára). De legfõképp arra, hogy hogyan fog futni DX 11-ben a gépemen! <#idiota>

lucifer9393
Minél közelebb vagyunk, annál lassabban telnek a napok. Én már nagyon türelmetlen vagyok. Szinte rongyosra néztem már a TR videókat.

Annyira jó, hogy fogalmam sincs, mit kapok a Survival Edition példányommal. Lepõdök majd össze-vissza. Mindenhol ír mindent és mindenhol mindenféle különbözõ minden. Kíváncsi vagyok már nagyon.
DarkSector
Hát azt nem hogy megvegyem-e de a helyükben sajnálnám hogy a csaj derekára baszták a nagy logo-t.

Szebb lenne a feje felett.

Uh, nagyon gáz. Így a helyükben 2x is meggondolnám, hogy megvegyem-e. <#idiota>