5366
Tomb Raider
-
#2150 Pont hogy így jó. Így mindegyik fél csak az adott feladattal kell hogy foglalkozzon. Ha egy csapat csinálja az egészet ,szokott az lenni, hogy az egyik részre sokkal kevesebb időt tudnak fordítani,gyenge lesz.
SP-MP két külön világ,mehetnek a különféle eltérő ötletek nyugodtan -
preziosi #2149 én alapból azt nem értem, hogy egy ilyen játékba minek kellett multit belerakni, de a másik fejlesztőcsapat megbízása gondolom azért történt, hogy a crystal 100%-ban tudjon a single részre koncentrálni. -
#2148 Egyébként nem is értem mi a túróért kell kiadni két külön csapatnak a az sp és az mp rész fejlesztését Abból általában sosem sül ki jó.
Egyszerűen a más-más munkaerő, elképzelések, programozói tudás miatt valamelyik mód rovására megy a dolog. -
#2147 Így van sajnos. -
#2146 Hidd el, üzleti szempontból a PC-s csoport a legelhanyagolhatóbb. Mondhatni mi vagyunk az aprópénz. -
#2145 Azért ugye az kerek hogy óriási baromságot mondtál? :)
Lesz multi, de az elvileg eléggé felejtős. -
#2144 Igen lesz, de azt nem a Crystal készítette. Az az Eidos Montréal munkája... Sajnos több helyen is pont a multi miatt lett lehúzva a játék! -
#2143 Lesz, igen. -
#2142 Amúgy lehet hülyeséget kérdezek, de ennek lesz multija is? :D -
#2141 Haha. De akkor sem tud kerek lenni az értékelés így sztem, hisz még egy nem elhanyagolható csoport szemszögéből nem is lehetett vizsgálni. -
#2140 hát nyilván a nagyobb online szaksajtók kapnak tesztpéldányt.
De a legtöbben konzolon tesztelték az is tuti. -
#2139 Szerintem PC-n is tesztelték, hisz a játék Steam-es adatlapján jópár Achievment már teljesítve van!
Persze nem mind, de jópárat megszereztek a tesztelők! -
#2138 konzolról tetszett e már hallani? -
#2137 Azt nem értem, mit értékelnek, amikor PC-re még ki se jött? -
#2136 Ha neked egyénileg tökéletes akkor az.A sok nyominger véleménye meg nem érdekel. -
#2135 Van azért 20/20 is. Azt egy kicsit soknak érzem... Tökéletes játék nem lehet! -
#2134 Az ilyen 5/5és 10/10-el mélységesen együtt érzek!
-
preziosi #2133 Luddington had 'no idea' she was auditioning for the role of Lara Croft -
#2132 Értékelések:
-
Csokis #2131 Offtopikba linkeltem a BRADYGAMES Game Guide-ot, hátha valakit érdekel.
-
#2130 Ez a poszter így ebben a formában még jó is de ahogy kiküldik élére hajtogatva onnantól kezdve katasztfóra az összes. Nem értem miért nem "göngyölik fel óvatosan hengeresen akkor talán még tudnád is használni amire való! -
#2129 Épp most akartam beszúrni ide én is. Hú, de elvinnék egy egész dobozt onnan. Btw, ugyanilyen posztert osztogattak tegnap a launch partyn, mint ami a képen is van :) -
#2128 Nem. A hivatalos közlemény szerint csak kedd reggeltől! -
#2127 Aki személyesen veszi át, gondolom hétfőn már mehet is érte? -
#2126 Konzolokszervize:
-
#2125 Akkor utóbbi alapján magyarul is meg kellene jelenniük a játékoknak. -
#2124 Cseppet nagy ország, relatív jó gazdasági helyzettel:) -
#2123 LOL!
Tomb Raider elküldve?! Akkor hétfőn már jöhet vele a futár?
(A másik rendelés egy StarCraft 2 Heart of the Swarm CE) -
#2122 Ezek a lengyelek nagy királyok! Szinte minden játéknál ott vannak, minimum felirattal! -
Ironman2 #2121 DDDD Lara Putyin -
#2120 Csak nem lesz akkora gond, h a laptopomon ne szaladjon el, ha nem is húde nemtom milyen grafikán. A minimum gépigény elég baráti, és az legalább következetes. -
#2119 most kedvem támadt egy kicsit az anniversaryhez,am télleg nem volt gond az optimicázióval azoknál -
#2118 hát a Tr játékoknál (legalábbis az újaknál) elég felemás képet mutat az optimizáció.
Az underworld-el nem volt ilyen téren gond, az anniversary-val sem, (mondjuk még jó), viszont a Legend Next gen-el.. -
#2117 Bízzunk benne, h a prociból meg a VGA-ból is a gyengébbik az érvényes. :) -
#2116 Meg japán,Lara-chan :D -
#2115 igen, ezt már én is említettem a múltkor.
Hozzáértő emberek írhatták. :) -
#2114 Recommended system requirements
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
- AMD Radeon HD 4870
- nVidia GTX 480
Quad core CPU:
- AMD Phenom II X2 565
- Intel Core i5-750
4GB Memory
Na most:
X2 565 vs. i5-750 WTF???
HD 4870 vs. GTX 480 WTF???
-
#2113 nekem az tűnt fel hogy a minimális igen alacsony 1 max 2gb ram?:O mondjuk ez nem baj,csak feltünt:) -
#2112 Azt észrevettétek amúgy, h az ajánlott gépigénynél milyen böszmeségeket írnak?? :O -
#2111 Pontosan! :) Persze Camilla kisasszony hangjával sincs semmi gondom, de nyelvtanulás szempontjából nagyon jól fog jönni az orosz.