5366
Tomb Raider
-
#2190 Ezért voltak jók annó a játékok. A 80-90-es években leírás nélkül (nem volt) játszottam végig mindenfélét, azóta egy játék sem tudott kifogni rajtam 10-15 percnél tovább. A legtöbbet az a több száz Point & Click kalandjáték segített. Ha valaki leírás nélkül végigjátsza a '90-es évek kalandjátékait, annak soha az életben nem lesznek problémái a logikai feladványokkal:) -
#2189 Én magamból indulok ki mivel én se nagyon szeretem a gondolkodós játékokat.
Ezeket jobban el lehet adni.
A legutóbbi ilyen game ami kegyetlenül tetszik a mai napig a hangulata miatt az a Thief 3. Na ez is olyan hogy végigjátszás nélkül soha az életbe nem játszanám végig.
Pedig úgy szerettem volna de amikor már 4-5 órája nem tudtam továbbjutni mert fogalmam sem volt mit kell csinálni ,gondoltam egye fene beleolvasok a végigjátszásba.
És akkor jött szembe a WTF??? menj fel ebbe a szobába a legsötétebb sarokba a falon keresd meg a kapcsolót ,használd és a világ vgén kinyilik egy ajtó ott menj tovább. Aha kösz. Itt abba is hagytam nekem ez a game magas!
Ezek a mai game-ek meg királyak nem terhelik az agyam végighentelem 4-5x ha jó azt csokolom.
-
#2188 A multit sajnálom, konkrétan egyetlen jó szót nem olvastam róla külföldi oldalakon. Legjobban a logikai részek hiányát sajnálom. -
#2187 Alapból tartalmazni fogja őket, kulcs alapján. Amennyiben nem kuponos a téma. -
#2186 Már vannak negativ vélemények amiket az oldalak és 1-2 user írt.
Nekem egyik sem negativum nálam 10/10 best evör!
Pl:
- A "szende" kiscsajból pillanatok alatt rambo válik
- Az előző részekhez képest óvódás szinten vannak a gondolkodós részek (bár ez nem jó szó mert nem kell ránézel és tudod mit kell)
-Meg sok helyen a multi nem tetszik a népnek -
#2185 nekem le van töltve a 3 ajándék amit adnak mikor-tol kapjuk meg ?
-
#2184 hehe xd jah jó ötlet :D -
#2183 Jaja meg is alakíthatnánk az Éjjeli Elite Baglyok Triot ! :D
Myselor Wesker Evolution ! -
#2182 vagyunk így egy páran akkor :d -
Evoluti0N #2181 Az a helyzet, hogy én is. Hétköznaponként is általában 10 órakor kezdődik nálam a nap és hajnali 3-kor végződik. Szóval ha holnap meghozná a futár, akkor kedd hajnalban/éjjel el tudnék szórakozni pár órát vele. Nem lenne rossz :) -
#2180 te is az vagy?hehe én a hétvégén 2 nap alatt aludtam 8 órát xd -
#2179 Nálam már Preloadolva 10,5 GB-ot szedett le már csak arra várok hogy Decryptel-je kedden hajnali 1-kor és mehet is a játék amugyis éjjeli elite bagoly vagyok ! :D -
Evoluti0N #2178 Szép, magyaros lett az első mondat :D -
Evoluti0N #2177 Attól függ, hogy mikor nekem hozzák a dobozt. Ha kedden, akkor számomra még több is van, mint 2 nap, mivel kb. este 7-ig fogok dolgozni. -
#2176 Azért kíváncsi leszek ki lesz majd az első aki mer negatív véleményt nyilvánítani és mit fog érte kapni? :) Azt ugyanis kizárom ,hogy mindenkinek tetszeni fog majd. -
#2175 Már annyi sincs hátra 1 nap és 8 óra van már csak ! :D -
Evoluti0N #2174 Jessz. Tudod, hogy kell felcsigázni a kedélyeket. És már csak 2 nap :') -
#2173 No végigvittem a játékot mint már sokan mások. Nem akarok spolierezni, csak annyi, hogy aki megveszi legalább nyugodt szívvel teheti ugyanis nem kidobott pénz lesz az az összeg ugyanis a játék tökéletes lett. Jó a sztori( bár Lara személyiség fejlődése amilyen jól fel lett vezetve az elején olyannyira elnagyolt lett a későbbiekben szerintem), jó a játékmenet, a szavatosság is kiváló szerintem nem is kellett volna hogy hosszabb legyen( a Dead Space 3 eléggé elnyújott lett ilyen szempontból) és nem utolsó sorban a grafika valami lenyűgöző. Pc-n biztos még szebb lesz de konzolon is a generáció egyik legszebbjének mondható.
Összességében ilyennek kell lennie egy kiváló rebootnak. Megmaradt a Tomb Raider esszencia, de mellette mégis a műfaj egyik legjobbjától merített inspirációt az Uncharted személyében.
9.5/10 -
#2172 Persze :) Na jó nem, ez csak úgy feltűnt :) -
#2171 a gonosz ikertestvére :) -
Evoluti0N #2170 Btw, képes voltál az összes szöveget elolvasni a hátoldalról? -
Evoluti0N #2169 Biztos, hogy Lara rég elveszett fiúikertestévéről, Larry-ről van szó -
#2168 Lary Croft :) -
#2167 CD Galaxishoz is megérkezett a játék!
Ez a hátlap borító tökéletesen példázza azt, miért nem éri meg szimpla dobozos játékokat venni már!
A különleges kiadás már más tészta, de ezek a snassz műanyag tokos verziók...
-
#2166 ja nembaj...nem tetszhet mindenkinek. :D -
#2165 csak vicceltem jó lett -
#2164 Nem baj az, lehet jobb ezt magamnak csináltam...:D
csak gondoltam itt is megmutatom hátha valakinek kell valamire...el vihetik nyugodtan.
Ahogy a kirakott többi banner-t is bárki felhasználhatja...
A 2 közt azért nagyobb érték nekem a sajátom mert azt nem leméretezem, levágom, hanem több képből effektből, stb én csinálom meg...szóval időtöltés/hobby, közben belevihetem kisebb-nagyobb sikerrel a stílusomat.
a nemrégi Cry3 v2 (fellülről a 3. kép) az nagyon cool-ra sikerült, legalábbis szerintem szép darab lett. -
#2163 hát szerintem amit pumpa beszúrt egy mérfölddel jöbb -
#2162 thx, a tomb+cry3 régi változatai nem tetszenek, de egyenlőre hagyom őket.
GTA5 is csak el lett kapkodva. -
kemencebalázs #2161 Nekem nagyon bejönnek a bannereid..csak így tovább!!
-
#2160 thx, már lassan azért csinálok újakat hogy bővítsem a kollekciót, csak 1-2 szarabbat lehet kukáznom kéne.:) -
kemencebalázs #2159 Jóó...
-
#2158 Tomb Raider tákolmány.
-
#2157 Ez volt már,ha igen bocsánat én most láttam:
-
#2156 Éppen hogy a pc-s az elhanyagolható csoport, ma már a konzol diktál az egy dolog hogy pc-re is kijön. -
#2155 Találni azért baromi jó fanmade cuccokat:
-
#2154 Ott a pont. -
#2153 Egyszerű nem csak singlehez jönnek majd dlc-k hanem multihoz is amiket ugyis vesznek miért ha nem vennék nem csinálnák! -
#2152 Mass Effect 3-ba is benyomták tavaly... Nem lepne meg, ha majd a Dragon Age 3-ban is lenne majd multi.
Én sem értem miért kell, de még mindig jobb, hogy egy fejlesztő egy adott dologra koncentrál (SP vagy MP), mintha egyszerre kettőre (SP + MP). -
#2151 Uncharted-nél remekül bevált a multi, itt is hasonló