5366
Tomb Raider
  • MerlinW
    Ezért voltak jók annó a játékok. A 80-90-es években leírás nélkül (nem volt) játszottam végig mindenfélét, azóta egy játék sem tudott kifogni rajtam 10-15 percnél tovább. A legtöbbet az a több száz Point & Click kalandjáték segített. Ha valaki leírás nélkül végigjátsza a '90-es évek kalandjátékait, annak soha az életben nem lesznek problémái a logikai feladványokkal:)
  • grebber
    Én magamból indulok ki mivel én se nagyon szeretem a gondolkodós játékokat.
    Ezeket jobban el lehet adni.

A legutóbbi ilyen game ami kegyetlenül tetszik a mai napig a hangulata miatt az a Thief 3. Na ez is olyan hogy végigjátszás nélkül soha az életbe nem játszanám végig.
    Pedig úgy szerettem volna de amikor már 4-5 órája nem tudtam továbbjutni mert fogalmam sem volt mit kell csinálni ,gondoltam egye fene beleolvasok a végigjátszásba.
    És akkor jött szembe a WTF??? menj fel ebbe a szobába a legsötétebb sarokba a falon keresd meg a kapcsolót ,használd és a világ vgén kinyilik egy ajtó ott menj tovább. Aha kösz. Itt abba is hagytam nekem ez a game magas!

Ezek a mai game-ek meg királyak nem terhelik az agyam végighentelem 4-5x ha jó azt csokolom.
  • MerlinW
    A multit sajnálom, konkrétan egyetlen jó szót nem olvastam róla külföldi oldalakon. Legjobban a logikai részek hiányát sajnálom.
  • MerlinW
    Alapból tartalmazni fogja őket, kulcs alapján. Amennyiben nem kuponos a téma.
  • grebber
    Már vannak negativ vélemények amiket az oldalak és 1-2 user írt.
    Nekem egyik sem negativum nálam 10/10 best evör!

Pl:

- A "szende" kiscsajból pillanatok alatt rambo válik
    - Az előző részekhez képest óvódás szinten vannak a gondolkodós részek (bár ez nem jó szó mert nem kell ránézel és tudod mit kell)
    -Meg sok helyen a multi nem tetszik a népnek
  • drop
    nekem le van töltve a 3 ajándék amit adnak mikor-tol kapjuk meg ?
  • Myselor
    hehe xd jah jó ötlet :D
  • wesker24
    Jaja meg is alakíthatnánk az Éjjeli Elite Baglyok Triot ! :D

Myselor Wesker Evolution !
  • Myselor
    vagyunk így egy páran akkor :d
  • Evoluti0N
    Az a helyzet, hogy én is. Hétköznaponként is általában 10 órakor kezdődik nálam a nap és hajnali 3-kor végződik. Szóval ha holnap meghozná a futár, akkor kedd hajnalban/éjjel el tudnék szórakozni pár órát vele. Nem lenne rossz :)
  • Myselor
    te is az vagy?hehe én a hétvégén 2 nap alatt aludtam 8 órát xd
  • wesker24
    Nálam már Preloadolva 10,5 GB-ot szedett le már csak arra várok hogy Decryptel-je kedden hajnali 1-kor és mehet is a játék amugyis éjjeli elite bagoly vagyok ! :D
  • Evoluti0N
    Szép, magyaros lett az első mondat :D
  • Evoluti0N
    Attól függ, hogy mikor nekem hozzák a dobozt. Ha kedden, akkor számomra még több is van, mint 2 nap, mivel kb. este 7-ig fogok dolgozni.
  • Shep
    Azért kíváncsi leszek ki lesz majd az első aki mer negatív véleményt nyilvánítani és mit fog érte kapni? :) Azt ugyanis kizárom ,hogy mindenkinek tetszeni fog majd.
  • wesker24
    Már annyi sincs hátra 1 nap és 8 óra van már csak ! :D
  • Evoluti0N
    Jessz. Tudod, hogy kell felcsigázni a kedélyeket. És már csak 2 nap :')
  • Victor1103
    No végigvittem a játékot mint már sokan mások. Nem akarok spolierezni, csak annyi, hogy aki megveszi legalább nyugodt szívvel teheti ugyanis nem kidobott pénz lesz az az összeg ugyanis a játék tökéletes lett. Jó a sztori( bár Lara személyiség fejlődése amilyen jól fel lett vezetve az elején olyannyira elnagyolt lett a későbbiekben szerintem), jó a játékmenet, a szavatosság is kiváló szerintem nem is kellett volna hogy hosszabb legyen( a Dead Space 3 eléggé elnyújott lett ilyen szempontból) és nem utolsó sorban a grafika valami lenyűgöző. Pc-n biztos még szebb lesz de konzolon is a generáció egyik legszebbjének mondható.

Összességében ilyennek kell lennie egy kiváló rebootnak. Megmaradt a Tomb Raider esszencia, de mellette mégis a műfaj egyik legjobbjától merített inspirációt az Uncharted személyében.

9.5/10
  • Shep
    Persze :) Na jó nem, ez csak úgy feltűnt :)
  • Tatyla
    a gonosz ikertestvére :)
  • Evoluti0N
    Btw, képes voltál az összes szöveget elolvasni a hátoldalról?
  • Evoluti0N
    Biztos, hogy Lara rég elveszett fiúikertestévéről, Larry-ről van szó
  • Shep
    Lary Croft :)
  • TBTPumpa
    CD Galaxishoz is megérkezett a játék!

Ez a hátlap borító tökéletesen példázza azt, miért nem éri meg szimpla dobozos játékokat venni már!
    A különleges kiadás már más tészta, de ezek a snassz műanyag tokos verziók...

• DarkSector
    ja nembaj...nem tetszhet mindenkinek. :D
  • CalebJoe
    csak vicceltem jó lett
  • DarkSector
    Nem baj az, lehet jobb ezt magamnak csináltam...:D
    csak gondoltam itt is megmutatom hátha valakinek kell valamire...el vihetik nyugodtan.
    Ahogy a kirakott többi banner-t is bárki felhasználhatja...

A 2 közt azért nagyobb érték nekem a sajátom mert azt nem leméretezem, levágom, hanem több képből effektből, stb én csinálom meg...szóval időtöltés/hobby, közben belevihetem kisebb-nagyobb sikerrel a stílusomat.

a nemrégi Cry3 v2 (fellülről a 3. kép) az nagyon cool-ra sikerült, legalábbis szerintem szép darab lett.
  • CalebJoe
    hát szerintem amit pumpa beszúrt egy mérfölddel jöbb
  • DarkSector
    thx, a tomb+cry3 régi változatai nem tetszenek, de egyenlőre hagyom őket.
    GTA5 is csak el lett kapkodva.
  • kemencebalázs
    Nekem nagyon bejönnek a bannereid..csak így tovább!!
  • DarkSector
    thx, már lassan azért csinálok újakat hogy bővítsem a kollekciót, csak 1-2 szarabbat lehet kukáznom kéne.:)
  • kemencebalázs
    Jóó...
  • DarkSector
    Tomb Raider tákolmány.

• scomcomputers
    Ez volt már,ha igen bocsánat én most láttam:
  • CalebJoe
    Éppen hogy a pc-s az elhanyagolható csoport, ma már a konzol diktál az egy dolog hogy pc-re is kijön.
  • TBTPumpa
    Találni azért baromi jó fanmade cuccokat:
  • Maxtreme
    Ott a pont.
  • grebber
    Egyszerű nem csak singlehez jönnek majd dlc-k hanem multihoz is amiket ugyis vesznek miért ha nem vennék nem csinálnák!
  • TBTPumpa
    Mass Effect 3-ba is benyomták tavaly... Nem lepne meg, ha majd a Dragon Age 3-ban is lenne majd multi.
    Én sem értem miért kell, de még mindig jobb, hogy egy fejlesztő egy adott dologra koncentrál (SP vagy MP), mintha egyszerre kettőre (SP + MP).
  • Seth
    Uncharted-nél remekül bevált a multi, itt is hasonló