5366
Tomb Raider
-
#2230 Pontosan. Én is mindig ezen gondolkozom. Nyomtattatni, keretezni, és szépen mutatna. Na de minden drága, komolyan. A4-ben elveszne a falon szerintem. Inkább az A3. Mondjuk én nem fa keretbe tenném, hanem sima üveglap alá. -
vg #2229 Nagyon szép ez a kép. Pár napja már gondolkozom rajta, hogy A4-ben(vagy esetleg A3 méretben csak az nagyon drága) ki kellene fotó nyomtatni és egy frankó fa keretbe betenni, majd a szoba dísze lenne. Ami kicsit visszatart az az, hogy kb annyiba kerülne mint maga a játék... -
#2228 Hőja...:D -
#2227 hát jó végülis neked kell tetszen,magadnak csinálod ^^ -
#2226 Ez picit 3d-seskés lett, persze lehet állítgatni ezen még.
Nekem jobb lenne így kicsit a betűk mintha sziklákból-kövekből lenne kifaragva...:D -
#2225 hehe,am nemrossz de nekem az a köves valami nem igazán tetszik a többi jó.max még a betűk lehetnének a sima egyszerű:) -
#2224 De én elsőre azt hittem hogy télleg látnak valamit, azt közbe hülyítenek.
Kár hogy szar a nyomtatóm, kinyomtatnám meg kiírnám a játékot egy DVD-re. :D -
#2223 ti betegek vagytok -
#2222 Vagy a gyilkos pinák inváziója. :D -
#2221 Volt már olyan horror film is amiből szétnyilt a nő mutáns keze és abból ujabb kis csápok jelentek meg ! xD -
#2220 Dehogy csak túl sok horror filmet néztem ! :D -
#2219 Hát te szívtál valamit. :D -
#2218 Talán azért mert a szörny karmaiból ujjabb kis karmok jönnek ki mindenhol nem csak az első és hátsó karmával tolhatja hanem bármely részen szét nyilhat amiböl ujabb 10 kis kjarom jöhet ki ! :D -
#2217 Igen? Nekem ez eszembe nem jutott.
És a karom miért lóg akkor ki jobb oldalt: :D
Mondjuk én még most sem látok szörnyet...:D -
#2216 Ugy érti hogy a C betű amit csináltál az ugy néz ki mint egy szörny karom és hátulról tolja a csajt ! xD -
#2215 Lemaradtam valamiről?
mit sunáz micsoda? :D -
#2214 A szörny hátulról sunázza, vagy mi? :D -
#2213 C mint Croft.
Eeredetileg nem C akart lenni de egyik haverom kérdezte hogy az C mint Lara vezeték neve, mondom nem de lehet az is akár...:D -
Ironman2 #2212 az mi az? fekete lyuk? -
#2211 Alakul...:)
-
#2210 oh, akkor passz :S -
#2209 persze már nem egyszer vásároltam paypallal,de most nem engedi valamiért -
#2208 A probapénzlevétel sikeres volt? -
#2207 -
#2206 A konzol-os véleményeket olvastam értelemszerűen. Játékmenet tekintetében semmi különbség a platformok között. -
#2205 Igen, ezt akartam még írni, hogy az indie játékok azok, amik sokszor sikeresen visszahozzák az igazi játékélményt. Veszem is őket, mint a cukrot:) -
#2204 -
#2203 Végre normálisan fut a gépemen... -
#2202 Abba a játékban meg mi a fene volt a sikerélmény neked? -
#2201 de akkor miért nem tudok vele vásárolni mert hétvége van? -
preziosi #2200 elvileg nem is volt tesztelhető a multi abban a verzióban, amit az újságírók kaptak. én legalábbis csomó helyen ezt olvastam. -
#2199 Nekem most a Crysis 3 volt ilyen a héten. -
#2198 Mert az a bankkártyán van nem a paypalon? :) -
#2197 Pedig elég könnyü játék...ráadásul térkép is van, még csak rajzolnod sem kell :) -
#2196 emberek egy kis off:
miért nem látszik a paypalomon a lové ha a hozzárendelt bank kártyán van pénz? -
#2195 Azért mikor fiatal voltam, volt 1-2 alkalom mikor ilyen pcgurus végigjátszásbol néztem ki :D
De hát azért van különbség az akkori és a mostani között, akkor ha éppen azzal toltam amit az ujságban végigjátszottak, akkor belenézhettem, de manapság sajnos egy pillanat és már teljes leirás diagramokkal képekkel mindennel :)
Utoljára sikerélmény? FTL végigjátszása, Super Meatboy végigtolása+a sötét világokon sokáig eljutás
Ugy kb. ezek jutnak hirtelen az eszembe(meg persze Dota2, de az multis játék és ott azért más a sikerélmény, mint egy single játéknál) :)
Sajnos a Tomb1-2 ujra végigjátszása közben sem éreztem olyan nagyon durva sikerélményt, bár azért megjegyzem, h a 2. részben voltak durva részek :) -
#2194 Sokan aggódnak a borítóért, én csináltam magamnak...:D (Imyke ez neked is szól. :D)
Majd megcsinálom a borító bal felét is később.
TR cover Front
-
#2193 Ahogy olvasgattam a fórumát számomra ilyesmi lehetetlen lenne a Legend of Grimrock pedig megvettem eredetibe de a leírások miatt nem merem elindítani! -
#2192 Abban mi lett volna a kihívás?:) Inkább áthívtam a pajtást és együtt töprengtünk. Akkoriban még létezett a sikerélmény, mint fogalom:) Te mikor éreztél utoljára igazi, jól megérdemelt sikerélményt játékban?:)
Na jó, hosszú évek után a Dark Souls tudott nyújtani hasonlót. -
#2191 Vagy pedig olvashattál utána pl. pcguruban, mert ott mindig irtak végigjátszást :D