Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Parancsolj. Speedyshare
Ez már maximálisan az eredeti kép, semmi sincs buherálva rajta - Full HD-ban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Myselor
nem tudom,kicsit kicsi meg nem annyira tetszik nekem.😊
TBTPumpa
Mibaj van a mostani bannerral?
Itt legalább Badass a csaj! <#idiota>

Myselor
ez hogy tetszik?😊
TBTPumpa
"A GamesMaster magazin munkatársa tehették rá mancsukat Larára elõször, s volt alkalmuk arra, hogy ízeire szedjék a játékot. A magazin szerint a játék teljesítése 10-15 órát vesz igénybe, azonban azok, akik a sziget minden szegletét be szeretnék járni, készüljenek fel egy húszórás kalandra.

A magazin értékelésében 9 pontot adott a játékra, s a tesztíró annyit biggyesztett pluszban hozzá, hogy “egy dologban biztosak lehetünk: Lara visszatért”."

IMYke2.0.0.0
Ja, és még valami: Lara arányai nem változtak. Szóval, nem szimplán szét lett húzva a kép 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nagyobb felbontásból mindig könnyebb kisebbet varázsolni. Szerintem, tudnék. <#nyes>

TBTPumpa
Van nagyobb felbontásban is. Abból is tudsz 1920x1080-as képet varázsolni?

IMYke2.0.0.0
Kihasználtam a Photoshop képességét - igen.
S ha megnézed, az alapkép ismerete nélkül: semmit sem veszel észre, sõt.

Krisztiam
jaja szerintem is

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Maxtreme
Ha nem lenne mozgatható, még nézne is ki valahogy. (Lara baba) ezek a "gömbcsukló" szerû izék nagyon szarul néznek ki.

TBTPumpa
Csak idézni tudom az Eredeti játékok házigazdájának írását:
"Már elõre szólok: aki konzol WRZ (késõbb PC WRZ) útján Tomb Raider spoilert szúr be, mond el, linkel stb. az repül!"

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Krisztiam
az a Lara baba meg se áll 2 lábon.. fogni kell a lábait, hogy el ne dõljön 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

TBTPumpa
CE/Survival Edition unboxing:

Fpocok
Írj nekik, kérdezd meg, hogy jár-e neked, mert amikor rendelted, akkor még ki volt írva. Mond azt, hogy ha nem jár, akkor le is mondod a megrendelést.

TBTPumpa
Mondd is vissza náluk a francba.

Nálam is eljátszották anno ezt a Witcher 2 vásárlásakor. 7500 Ft-ot írtak és 2 DLC-t. Mikor feladták a csomagot már 9500 Ft volt és 0 DLC járt hozzá... Át sem vettem tõlük.
Ilyen átbaszós suttyó bandától többet nem kell semmi!

Fpocok
GREBBER! KÉSZÍTSD A TESTED!

Aki beír ide a törbõl bármilyen spoileres dolgot, ahhoz személyesen fogok kimenni és kettétörni a billentyûzetét!

Ne aggodj, megkapod az elorendeloi extrakat. Azert kerult le az oldalrol, mert fix mennyiseget kapnak es az elorendelesek szama tullepte azt, igy a mostani rendelok jo esellyel mar csak az alapjatekot kapjak.

grebber
Ez nem gyengén jó game lett! Minden fillérjét megérte az biztos!
Elég sok QTE van benne ahogy azt vártam is trailerek alapján ,de ez nem gond!Kõkemény hangulat beleélés van így kell ezt csinálni!

Next PC upgrade: 2022

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Maxtreme
A bokszosok örülhetnek 😊

Ez egy ilyen szitu sajnos (minél több ember keze van benne, annál nehezebb) :S
DarkSector
Hát naná majd még én futok utána...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerintem csak így volt elosztva. Valószínû máshova kerülhetett a fémtokos dolog. Lehet, hogy A GameShop-on keresztül lehetne elérni az illetékest valakin keresztül, de az se "teljesen" kizárt, hogy a http://forums.eidosgames.com-on nem segítenek (belsõ Eidos-os vagy más ügyintézõ azaz Community Manager talán Admin) 😉
DarkSector
hát kinevetnek, a GameShp geci a kis szürke kisbetüs rész végett nem fogható meg egyrészt, másrészt meg nem tudom bebizonyítani mi volt régen hiszen az oldal megváltozott.
Max a GameShop ha nem teszi ki azt hogy felelõsséget nem vállla ha a forgalmazó változtat az áron meg tartalmon akkor lenne értelme a fogyasztóvédelemhez fordulni.

Valamint kurvára azt gondolom hogy a kiadónak semmi köze ehhez, ez régen egy csalogató volt hogy minnél többen elõrendeljék, ilyen nincs hogy utólag döbbennnek rá hogy mégszem adnak tokot meg dlc-ket.
Az árváltozás még oké de hogy egy tanult ember ne tudja eldönteni hogy milyen terméket árul az gáz...

De lehet amúgysem jött volna össze a lóvém mert szarul állok anyagilag, így megspóroltak nekem lóvét.
Fura mert amint valamit akarok venni elfogy vagy megváltozik a tartalom/ár.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azon belül a fejleszõ(k)nek vagy aki ebben illetékesebb!
DarkSector
Mármint milyen angol fórumon?
Kinek a SE-nek? 😛

Írni kéne nekik az angol fórumon, hogy mi a helyzet csak lehet lepattintanának. Elég kényes a szitu basszus :S
DarkSector
Sajna de.

Nem mondod?D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DarkSector
Kicsit hülyén érzem magam.
Elõrendeltem a Tomb Raider-t, most sem fém tok, sem DLC-t nem írnak hogy jár hozzá, mikor lefoglaltattam 1 Példányt még volt mind2-õ.

Asszem rézemrõl ennyi volt ha ez igaz és közben változott a dolog!

Fuck You.....mondaná Dante.

Mondjuk már kint van egy ilyen felirat is.
"Az elõrendelhetõ termékek ára, megjelenési ideje, pontos tartalma a kiadó felelõssége. A megváltozásukból eredõ problémákért és esetleges károkért a GameShop (GameShop Kft.) felelõsséget nem vállal. Megértésetek köszönjük."

Én meg szépen majd visszamondom a rendelést.
Sajna PC-s változathoz is törölték a fém tokot, ott csak a DLC maradt.

Túl szép volt hogy igaz legyen, ráadásul 1 ezressel azóta drágább is lett.

DarkSector
Warez.

eh,azt meg hogy csinálták? 5-én jön a játék

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Myselor
baszki én is most nézem😊)
DarkSector
xbox-ra kint van!

DarkSector
OKS.<#eljen>

Myselor
szerintem az alapkép egy kicsit kicsi lett,ezért nagyok rajta a dolgok,na majd megcsinálom ^^
DarkSector
Persze de ettõl méd a saját izlésed szerint cisnáld, ahogy tetszik, cska ennyit gondoltam megemlítek, hogy az elrendezésnek és méretzeésnek nagy jelentõsége van szerintem, ezért szoktam a logokat lekicsinyíteni ha szerkesztek. 😊

Myselor
igazad van.nem is kötelezõ ezt még berakni,csak megmutattam .bármikor tudom még javítani,majd holnap esetleg még késõbb 😊
DarkSector
Kezdetnek nem rossz, picit ha saját szemmel nézem az elrendezés nem annyira helytálló, a címe a fenti feliratokhoz képest meg larahoz képest kicsit nagy és elveszi a figyelmet. 😊
meg mondjuk én nem szoktam ilyen vékony bannerekhez...😊

lucifer9393
Ez egy egész jó kis programnak tûnik... kár h. oylan gecimessze tõlem a CH.

Myselor
és ezt belehetne rakni mondjuk háttérnek szerintem😊 a szövegdobozba is rakhatnánk valami képet ha valaki tudja a méretét.kicsit dobjuk fel a topikot nemsokára megérkezik lara 😛

Myselor
remélem nem bánjátok hogy csináltam egy új bannert😊
hogy tetszik srácok?
igen, én pont ezért remélném, hogy egy ilyet akkor legalább ráerõltetnek a konzolos verziókra is, bár az elõzetes videók alapján erre nem sok esély.

TBTPumpa
Infók is vannak még a képhez!

2013. március 1-én, 19:00-tól megrendezésre kerül a hivatalos magyarországi Tomb Raider launch party, az Alex Menrich Gaming Community jóvoltából!

A program dióhéjban:
- A játék megjelenés elõtti kipróbálása, kb. 10-15 db Xbox 360 kioszkon
- Lara cosplay
- Ajándékok
- Nyereményjátékok, stb.

A pontos helyszín: Cinema Hall (VIP terem) - Budapest, Bécsi út 38-44.

TBTPumpa
Löncs parti:

TBTPumpa
Alex
• Real Name: Alex Weiss
• Nationality: American
• Occupation: Ship’s technician. Also a very skilled hacker and electronics geek.
Has made a living largely through legally dodgy and flawed avenues, but only doing things he considers ‘victimless crimes’ although his definition of this is pretty wide.
Interests: Hacking, specifically defacing websites for kudos or hacking online gambling sites for fun and profit. Reading up about all the new tech stuff, Bit-torrenting everything and gaming. He is also an avid conspiracy theorist.

Alex is the Endurance’s technician, handyman, and all-around “radio-shack genius.” Despite his impressive technical and scientific background, Alex is the most “out-there” member of the crew. Alex’s MacGyver-like talent for jury-rigging technical devices and being somewhat of a ‘machine whisperer’ is very useful to the survivors. He’s a bit of genius and could probably be enormously successful in the technology field if he actually applied himself properly.

Alex knows this about himself and thus tends to do the very bear minimum amount of work needed to do the job and always “just squeaks by” as a result. Alex is a bit of a joker, and although he’s quite witty, he can be pretty crass. He also has a charming side and is more sensitive than he likes to let on. Alex has a fascination with conspiracy theories, alien abduction stories, and urban legends of all sorts.

lucifer9393
Hát nem tudom, azért már Alice haja sem volt csúnya a Madness returnsben. Külön jó pont, hogy X360-on is így nézett ki. A Lara haja biztos sokkal de sokkal jobban fog kinézni, hiszen nincs még összehasonlítási alap, de, ahogy a forrás is írta, nem újdonság ez a játékvilágban.