Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
nem az igazi fanok csukott szemmel nézték vagy elfordulva,csak hallgattál,vagy még azt se,kb ezt akarják beadni,és hogy õk nem is szeretnének semmit látni belõle mégxd vicces
Prince23
Mi abban a spoiler?

Kurvára gyerekesek vagytok néha ezzel a spoiler témával. vagy csak szerettek vitatkozni.

Mint ha nem láttátok volna a tavalyi E3-on a gameplay-t, ráadásul amit belinkelt képeket azok csak képek. A másik, meg hogy pont ez volt az E3 2012 demójában is, amit tuti láttatok, és összefostátok magatokat a gameplay során 😊)

lwb
Ja ezek jók. A régebbiekre gondoltam: Nier, Kane & Lynch, FFXIII, FFXIII-2, Mindjack, Dungeon Siege 3. Mostanában javuló a tendencia, ez igaz.

szerintem egyáltalán nincsenek rossz játékai a square enixnek. a human revolution teljesen korrekt deus ex lett 8 év után, a sleeping dogs is jó lett, mint új cím, egyedül talán a hitman volt az, ami gyengébbre sikerült, de ott az io-val van a probléma már egy ideje. általában rendesen odafigyelnek a pc-s portolásokra is, nincs velük semmi probléma.

Myselor
hát azthiszem nagyon elégedettek leszünk ezzel a játékkal,örülök hogy jók a tapasztalatok és nem csalódunk,akkor lesz ebben egy pár végigjátszás azthiszem😊
lwb
Jó lett a játék, meg lehet nyugodni. Bár gondolom ez már nem újság senkinek, de azért az Aliens : CM óta nem árt óvatosnak lenni. 😊

Aki játszott Uncharteddel PS3-on, annak ismerõs lesz a játékmenet. És ez dicséret, mert azok nagyon jó játékok. Meg szépek is. Akárcsak ez. Végre valamit nem b.szott el a Square, el se hiszem.

Myselor
csak kinek adná el xd
Shep
Nem rosszak azok a képek, várjuk Grebber játékidõ információját!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ha leadná azt a sok üres üveget,simán vehetne belõle egy hajót hazaútra😊
Myselor
am én még külön kerestem walktrought youtubeon még hajnalban de nem találtam,megnézném mi a fene van egy kicsit 😊
lucifer9393
Nem feltétlenül arra reagáltam, hanem mert elfogott az irigység, hogy mások már játszanak <#idiota>

Myselor
hát igen ,így ennyire vaknak maradni mint õk nem értem hogy mért jó.szerintem kb csak anynit tudnak lesz egy jó tombraider játék,még a grafikát se látták nehogy spoilerz legyen<#idiota>
am azt persze én se szeretem ha valaki elmondja mit hogy kell.vagy mi fog történni,de nem sírdogálok ha megtörténik.fõleg nem képektõl,videókbol,akkora csekély részét láttuk a játéknak ezekkel a képekkel videókkal,marad még mit látni bõven😊
kill3r21
story spoilert nem irtam. 😊
azt én sem, de a kill3r21 által belinkelt képek már a 2011-es e3-as demoban láthatóak voltak.

grebber
Engem sosem zavartak az ilyen dolgok ha elõre megtudom mi van a játékban ki vagy mi a fõboss, mi lesz velünk stb.Ezek a dolgok csak még izgalamassá teszik a game-et hogy vajon amit elmondtak milyen formában fog megvalósulni hogy lesz mint lesz.

Pl filmet nem is nézek úgy hogy nem tudom mirõl szól.Elolvasok elõtte mindent róla aztán had szóljon!

Next PC upgrade: 2022

lucifer9393
Én csak azt nem szeretném, hogy egy hsz ártatlan olvasása közben egy story spoilerbe fussak.

kill3r21
köszi,hogy kiállsz melletem papa. Abszolút nem gondoltam hogy ez problémás lehet. Mind1 grebber légyszi töröld a hszem,vagy tedd spoilerbe. Azt jövök neked két sörrel. 😊
wesker24
Ezzel én is így vagyok nem értem azokat akiknek azzal van bajuk mert beraktak néhány képet a játékból !

Az elõzetesben sokkal többet tudtunk meg láthattunk róla mint pár képbõl !
Myselor
vannak itt ilyen kis ovis szintû emberek,telesírják a párnát mert megláttak 1-2 jelenetet,amit már az elõzetesekbõl is láthattunk😊 én csak jókat derülök rajtuk,nem értem mi ez a felhajtás,lesz még mit felfedezni nem kell így megijedni szerintem
Maxtreme
..és ennél PC-n csak szebb lesz. 😊

Am tényleg nem vágom mit sírnak emiatt az 1-2 kép miatt. Az elõzetesekbõl többet láthattunk.

grebber
Nekem nem kell semmit szólni én nem írok be semmit róla,mert látom vannak számomra érthetetlen emberek!

Lassan a végére érek max annyit írok be hogy nekem mennyi volt a játékidõ!

Next PC upgrade: 2022

Myselor
vicces xd
TBTPumpa
Jól teszed, ha szólsz Grebber-nek.
Amúgy itt a többség még alig látott valamit a játékból, így egy "új" kép is spoileres lehet számukra!

A JÖVÕBEN HA NEM TÚL NAGY KÉRÉS, HASZNÁLJÁTOK AZT A KURVA SPOILER TAG-ET!
Elõre is nagyon köszönöm!

Majd, ha végigjátszottam a játékot márciusban, akkor visszanézek ide, talán...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lucifer9393
Na jó, azt hiszem akkor a megjelenésig ide többet nem nézek be...

kill3r21
Pár kép, meg technikai dolgok...nem értelek titeket, ha valami olyan lett volna Spolerbe raktam volna...de ha gond szólók grebbernek....
kill3r21
Most nem azért de ebben mi a spoiler?
IMYke2.0.0.0
Kurva életbe... benéztem ide és valószínûleg utoljára... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
BAZDMÁRMEGMAGAD!
Spoiler tag????

kill3r21
Hát srácok én szerelmes lettem, jön ez PC-re? 😄

Képz:

Egykét apróság!
Fáklyával ha átmegyünk a vízen elalszik....
A tiszta véres larával megmártozunk lemosódik a vér....
A víz úgyanúgy hullámzik mint a crysis3ban....
Engem megvettek kilóra , pedig nem vagyok kicsi..😄
Ebbõl vétel lesz....😊
TBTPumpa

lucifer9393
Ezt hol találtad? FB-on? Mert nem találom, de ha már van ilyen, szerintem elmegyek rá.

Shep
Nekem a történet tetszett, meg az átvezetõk de a túl sok volt az idegesítõ harc meg a játék utolsó harmada olyan ötlettelen volt számomra. Erõs közepes alkotás, még egyszer szerintem nem kezdenék neki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nekem ugyanolyan durva, mint az eddigi részek, simán benne van ebben is 4-5 végigjátszás 😊 Amúgy miért kevés a többi játékelem. Csomó lehetõséged van a likvidálásra, a továbbjutásra. Néha amúgy tényleg azt érzem, hogy sokaknak semmi nem jó, ha csak lõni kell az a baj, ha nem kell lõni az a baj, ha lopakodni kell az a baj, ha nem kell az is. Na mindegy. TR meg QTE halom lesz, az is óriási akkor?

wedge31
DS3 nálam idén eddig messze a legjobb játék de én elfogult vagyok a frencsájzal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Számomra halál unalmas volt a Crysis 3.
Hiába gyönyörû és odabaszós a látvány/hangzás, a többi játékelem kevés nekem...
Ugyanolyan monoton, mint a sorozat többi része. Elég volt egyszer végigszenvedni. Nem olyan játék, amit sokszor elõvesz az ember.
Majd ha 990 Ft-os kategória lesz, akkor megveszem, mert annyit megér, de többet nem.

Shep
Hát DMC-rõl inkább nem nyilatkoznék. DS3 elmegy kategória, indie vackokról nem tudok nyilatkozni, más mi volt még?

wedge31
Van ott több is.

Shep
Crysis azért elég durván jó lett szóval van kivétel 😊

Shep
Valahol félelmetes amit mûvelsz de hány óra is a történet? 😄

wedge31
Nálam már a 9 pont is extra jó játékot jelöl.

Fpocok
10/10 pontos játék nincsen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Hiszem ha látom...

TBTPumpa
Kicsit óvatosan körülnéztem és szerencsére csak véleményeket láttam - spoilert nem.
Akik már játszanak vele, azok jó véleménnyel vannak a játékról.
Szerintük nagyon addiktív a cucc és baromi jó móka. 10/10-es játék.
Lara nagyon szépen ki van dolgozva és nagyon jók a mozgásai (ha egy elavult konzolon ilyen, milyen lesz majd PC-n max grafikán?) Elõreláthatólag az idei év egyik legjobb játéka!

Jó tudni, hogy ezzel nem lesz pofára esés, nem úgy, mint a többi címmel, ami az idén eddig megjelent! <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Ennyit számít a banner - 100%-os lapméret, tehát nincs zoom, egyik lapon sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A mostani bannerrel nincs nagy baj. Ennél nagyobb szerintem felesleges - így még legalább látszik az elsõ hozzászóló fejléce, és üzenetének elsõ sora (1680*1050 mellett).
Ha nagyobb lenne a banner, akkor a komment mezõ gombsora lenne alul... <#whatever>

Myselor
hát jólvan akkor hagyjuk,nekem végülis mindegy😊
TBTPumpa
DarkSector adta a méretet, én csak ilyenre szerkesztettem... <#idiota>
Ha más méret van, más méretre szerkesztem!

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

IMYke2.0.0.0

TBTPumpa
Köszi!