Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kurvára gyerekesek vagytok néha ezzel a spoiler témával. vagy csak szerettek vitatkozni.
Mint ha nem láttátok volna a tavalyi E3-on a gameplay-t, ráadásul amit belinkelt képeket azok csak képek. A másik, meg hogy pont ez volt az E3 2012 demójában is, amit tuti láttatok, és összefostátok magatokat a gameplay során 😊)
Aki játszott Uncharteddel PS3-on, annak ismerõs lesz a játékmenet. És ez dicséret, mert azok nagyon jó játékok. Meg szépek is. Akárcsak ez. Végre valamit nem b.szott el a Square, el se hiszem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
am azt persze én se szeretem ha valaki elmondja mit hogy kell.vagy mi fog történni,de nem sírdogálok ha megtörténik.fõleg nem képektõl,videókbol,akkora csekély részét láttuk a játéknak ezekkel a képekkel videókkal,marad még mit látni bõven😊
Pl filmet nem is nézek úgy hogy nem tudom mirõl szól.Elolvasok elõtte mindent róla aztán had szóljon!
Next PC upgrade: 2022
Az elõzetesben sokkal többet tudtunk meg láthattunk róla mint pár képbõl !
Am tényleg nem vágom mit sírnak emiatt az 1-2 kép miatt. Az elõzetesekbõl többet láthattunk.
Lassan a végére érek max annyit írok be hogy nekem mennyi volt a játékidõ!
Next PC upgrade: 2022
Amúgy itt a többség még alig látott valamit a játékból, így egy "új" kép is spoileres lehet számukra!
A JÖVÕBEN HA NEM TÚL NAGY KÉRÉS, HASZNÁLJÁTOK AZT A KURVA SPOILER TAG-ET!
Elõre is nagyon köszönöm!
Majd, ha végigjátszottam a játékot márciusban, akkor visszanézek ide, talán...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler tag????
Képz:
Egykét apróság!
Fáklyával ha átmegyünk a vízen elalszik....
A tiszta véres larával megmártozunk lemosódik a vér....
A víz úgyanúgy hullámzik mint a crysis3ban....
Engem megvettek kilóra , pedig nem vagyok kicsi..😄
Ebbõl vétel lesz....😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hiába gyönyörû és odabaszós a látvány/hangzás, a többi játékelem kevés nekem...
Ugyanolyan monoton, mint a sorozat többi része. Elég volt egyszer végigszenvedni. Nem olyan játék, amit sokszor elõvesz az ember.
Majd ha 990 Ft-os kategória lesz, akkor megveszem, mert annyit megér, de többet nem.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Akik már játszanak vele, azok jó véleménnyel vannak a játékról.
Szerintük nagyon addiktív a cucc és baromi jó móka. 10/10-es játék.
Lara nagyon szépen ki van dolgozva és nagyon jók a mozgásai (ha egy elavult konzolon ilyen, milyen lesz majd PC-n max grafikán?) Elõreláthatólag az idei év egyik legjobb játéka!
Jó tudni, hogy ezzel nem lesz pofára esés, nem úgy, mint a többi címmel, ami az idén eddig megjelent! <#hehe>#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha nagyobb lenne a banner, akkor a komment mezõ gombsora lenne alul... <#whatever>#whatever>
Ha más méret van, más méretre szerkesztem!