5366
Tomb Raider
  • HeadHunter86
    Én már egy napot lazán kibírok. Megyek addig StarCraftozok :D
    Extreme: 45-60fps, milyen beállításokkal és milyen géppel?

Amúgy ha nem megy holnap normálisan akkor este berendelek egy 660GTX-et, kb. csütörtökre meg is jön :D
  • mester1987
    Még annyira friss, hogy szinte még meleg
  • Myselor
    jah csak még normális linket nem találtam xd
  • mester1987
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Van már Tomb.Raider-SKIDROW is. Tartalmazza a Survival Edition DLC-t. Persze van még egy rakat DLC, mindenhol más nehogy egybe meg lehessen szerezni (még eredeti tulajoknak sem), hogy ezzel csalogassák jobban a vevőket
    Aztán a warezről ennyit is!
  • Myselor
    honnan van már meg?ezekről a jófajta linkekről?:d
  • mester1987
    ja azt hittem, mint a PhysX-nél plusz támogatás. Thx!
    Meglesem mennyit zabál le az FPS-ből!
  • Maxtreme
    Jól megy ez nagyon, igaz az treesfx-et kilőttem, nagyon zabálja az fps-t. Tök maxon 45-60 frame (vsync)
  • Shep
    Persze, DX11-es kártya.
  • mester1987
    Gondolom kell hozzá támogató hardver vagy nem?!
  • Shep
    Mi másról? :)
  • mester1987
    A TressFX-ről beszélsz?
  • Shep
    Azért vicc, hogy egy tök gagyi haj effekt megeszik mindent ellenben a parasztvakítás physx ami ugye a gonosz nvidia pénzelése miatt van sokkal komolyabb dolgokra is képes kevesebb gépigény mellett, elég ha csak a már sokat emlegetett Alice-ra gondolunk.
  • Maxtreme
    1:40-1:45 között tényleg iszonyat ahogy szaggat.
  • mester1987
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A tört verzió is megérkezett akit érdekel. Muhammad oldalán már befigyel!
  • Shep
    Tök vicces, hogy menni is alig bír de úgy ugrik, mint a nyúl :)
  • Maxtreme
    Azt nem mondtam hány zoknival
  • lucifer9393
    zokni? két focilabda

btw, itt és másik videó, az első pályáról, eléggé beszaggat a fickónak, ahogy a kamera közeledik a hajhoz.
  • Maxtreme
    Jepp + zoknival kitömött melltartó, és kész is vagy
  • lucifer9393
    a töredékéből veszel egy parókát és egy ventillátort
  • TBTPumpa
    Hát de nekem kell az a haj! A haj jobban érdekel, mint az egész játék!

Mindjárt rendelek 2db 7970-es kártyát és talán nem lesz gond!
  • Evoluti0N
    Nem lesz ez szar. Kikapcsoljuk a Tré fx-et (hm, levédetem ezt a nevet), akarom mondani Tré fx™-et és kapunk egy olyan verziót, ami szépen fut és amiben részletesebb a textúrák a konzolos verziókénál.
  • TBTPumpa
    12000 Ft-ért kapok egy szar PC-s átiratot a játékból!

Vincent sem örül!
    Erre rábasztunk! (by Horrorra Akadva 4)
  • Maxtreme
    beszarok. A segge legalább jó irányba mozog a lépésekhez képest? ha nem, nem is érdekel a játék.
  • Evoluti0N
    Lol a másik fő téma a linkelt topicban az, hogy légzékor hülyén mozog Lara mell(kasa) :D
  • DarkSector
    Még minimumon is szaggat?
    Mert ha nem akkor nincsen gond.
  • lucifer9393
    Mikor gépigényekről van szó, én is csak annak örülök, hogy az xboxba is csak betolom és kész. Ja, meg hogy hány dvd-ből fog állni
  • Shep
    Neked, másnak meg nem :)
  • lucifer9393
    Igen, amivel minden fűszál, és a mellette lévő fehér zászlócska dacol
  • zzeN
    Ja grafikában, mert játéknak még mindig szar
  • preziosi
    igen, ilyenkor örülök azért, hogy a ps3-s verziómmal csak annyi lesz a dolgom, hogy berakom a dvd-t a gépbe.
  • Maxtreme
    EZ nem bug, hanem innen is látszik milyen badass csaj. Még a fizikával is harcol.
  • Shep
    Na de a C3 legalább nyújt is valamit a gépigényért cserébe itt meg csak gagyi hajat kapunk :)
  • Kongy
    ez a hajas dolog nagy agyfasz xd sztem tok idetlenul nez ko es megfelezi az fpst ahogy lattam xd
  • Shep
    Hát az csak azért van, mert a közeli szikláknál egy kisebb légörvény jön létre ami miatt másfele fúj ott a szél :)
  • grebber
    Ej amikor megláttam a pc-s recommed gépigényt meg végigtoltam boxon és világgá kürtöltem hogy tökéletes a játék.

Eddig úgy néz ki hogy csak xboxon,mert pc-set sikerült kinyírni a nagy gépigénnyel.

És ki hitte volna hogy a Crysis széria hardware mizéria után is van élet ,tessék ez a topik már másról se szól
    Sebaj megy ez is majd a majd évek múlva tolom maxon mappába a "nagyok" mellé!
  • lucifer9393
    ami ráadásul ellentétesen fúj a széllel. Mert amíg a tenger balra hullámzik, a zászlók/rongyok balra fújnak, Lara haja ellentmond a fizika törvényeinek és jobbra kezd el fújdogálni :D
  • Myselor
    hát jaja olyan:)
  • Shep
    Ez is elég vicces, felül ok, a tincs de alul az a villogó nem is tudom micsoda ami a haja meg az árnyéka akar lenni inkább elszomorító, mintsem hú de frankó új feature amit még az AMD oldalán is be kellett harangozni. ()szerintem)
  • Maxtreme
    Mint mikor lenne egy állandó ventilátor a háta mögött, ami fújja a haját.
  • TBTPumpa
    Hajas mód ON.
    Van egy másik kép is, de ott több FPS-sel rendelkezik a srác, így gondolom az az effekt nélküli.