5366
Tomb Raider
-
#2390 Én már egy napot lazán kibírok. Megyek addig StarCraftozok :D
Extreme: 45-60fps, milyen beállításokkal és milyen géppel?
Amúgy ha nem megy holnap normálisan akkor este berendelek egy 660GTX-et, kb. csütörtökre meg is jön :D -
mester1987 #2389 Még annyira friss, hogy szinte még meleg -
#2388 jah csak még normális linket nem találtam xd -
mester1987 #2387 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van már Tomb.Raider-SKIDROW is. Tartalmazza a Survival Edition DLC-t. Persze van még egy rakat DLC, mindenhol más nehogy egybe meg lehessen szerezni (még eredeti tulajoknak sem), hogy ezzel csalogassák jobban a vevőket
Aztán a warezről ennyit is!
-
#2386 honnan van már meg?ezekről a jófajta linkekről?:d -
mester1987 #2385 ja azt hittem, mint a PhysX-nél plusz támogatás. Thx!
Meglesem mennyit zabál le az FPS-ből! -
#2384 Jól megy ez nagyon, igaz az treesfx-et kilőttem, nagyon zabálja az fps-t. Tök maxon 45-60 frame (vsync) -
#2383 Persze, DX11-es kártya. -
mester1987 #2382 Gondolom kell hozzá támogató hardver vagy nem?! -
#2381 Mi másról? :) -
mester1987 #2380 A TressFX-ről beszélsz? -
#2379 Azért vicc, hogy egy tök gagyi haj effekt megeszik mindent ellenben a parasztvakítás physx ami ugye a gonosz nvidia pénzelése miatt van sokkal komolyabb dolgokra is képes kevesebb gépigény mellett, elég ha csak a már sokat emlegetett Alice-ra gondolunk. -
#2378 1:40-1:45 között tényleg iszonyat ahogy szaggat. -
mester1987 #2377 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A tört verzió is megérkezett akit érdekel. Muhammad oldalán már befigyel!
-
#2376 Tök vicces, hogy menni is alig bír de úgy ugrik, mint a nyúl :) -
#2375 Azt nem mondtam hány zoknival -
#2374 zokni? két focilabda
btw, itt és másik videó, az első pályáról, eléggé beszaggat a fickónak, ahogy a kamera közeledik a hajhoz. -
#2373 Jepp + zoknival kitömött melltartó, és kész is vagy -
#2372 a töredékéből veszel egy parókát és egy ventillátort -
#2371 Hát de nekem kell az a haj! A haj jobban érdekel, mint az egész játék!
Mindjárt rendelek 2db 7970-es kártyát és talán nem lesz gond! -
Evoluti0N #2370 Nem lesz ez szar. Kikapcsoljuk a Tré fx-et (hm, levédetem ezt a nevet), akarom mondani Tré fx™-et és kapunk egy olyan verziót, ami szépen fut és amiben részletesebb a textúrák a konzolos verziókénál. -
#2369 12000 Ft-ért kapok egy szar PC-s átiratot a játékból!
Vincent sem örül!
Erre rábasztunk! (by Horrorra Akadva 4) -
#2368 beszarok. A segge legalább jó irányba mozog a lépésekhez képest? ha nem, nem is érdekel a játék. -
Evoluti0N #2367 Lol a másik fő téma a linkelt topicban az, hogy légzékor hülyén mozog Lara mell(kasa) :D -
#2366 Még minimumon is szaggat?
Mert ha nem akkor nincsen gond. -
#2365 Mikor gépigényekről van szó, én is csak annak örülök, hogy az xboxba is csak betolom és kész. Ja, meg hogy hány dvd-ből fog állni -
#2364 Neked, másnak meg nem :) -
#2363 Igen, amivel minden fűszál, és a mellette lévő fehér zászlócska dacol -
#2362 Ja grafikában, mert játéknak még mindig szar -
preziosi #2361 igen, ilyenkor örülök azért, hogy a ps3-s verziómmal csak annyi lesz a dolgom, hogy berakom a dvd-t a gépbe. -
#2360 EZ nem bug, hanem innen is látszik milyen badass csaj. Még a fizikával is harcol. -
#2359 Na de a C3 legalább nyújt is valamit a gépigényért cserébe itt meg csak gagyi hajat kapunk :) -
#2358 ez a hajas dolog nagy agyfasz xd sztem tok idetlenul nez ko es megfelezi az fpst ahogy lattam xd -
#2357 Hát az csak azért van, mert a közeli szikláknál egy kisebb légörvény jön létre ami miatt másfele fúj ott a szél :) -
#2356 Ej amikor megláttam a pc-s recommed gépigényt meg végigtoltam boxon és világgá kürtöltem hogy tökéletes a játék.
Eddig úgy néz ki hogy csak xboxon,mert pc-set sikerült kinyírni a nagy gépigénnyel.
És ki hitte volna hogy a Crysis széria hardware mizéria után is van élet ,tessék ez a topik már másról se szól
Sebaj megy ez is majd a majd évek múlva tolom maxon mappába a "nagyok" mellé! -
#2355 ami ráadásul ellentétesen fúj a széllel. Mert amíg a tenger balra hullámzik, a zászlók/rongyok balra fújnak, Lara haja ellentmond a fizika törvényeinek és jobbra kezd el fújdogálni :D -
#2354 hát jaja olyan:) -
#2353 Ez is elég vicces, felül ok, a tincs de alul az a villogó nem is tudom micsoda ami a haja meg az árnyéka akar lenni inkább elszomorító, mintsem hú de frankó új feature amit még az AMD oldalán is be kellett harangozni. ()szerintem) -
#2352 Mint mikor lenne egy állandó ventilátor a háta mögött, ami fújja a haját. -
#2351 Hajas mód ON.
Van egy másik kép is, de ott több FPS-sel rendelkezik a srác, így gondolom az az effekt nélküli.