Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
végig is vitted?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Elképesztõ game volt!!!!!!!!ÁÁ küldje már az AMD a steam kulcsot!

Next PC upgrade: 2022

Zeller01
El tudom képzelni, ahogy rohant haza a boltból habzó szájjal! Én, én, ééééén leszek az elsõ aki felteszi youtube-ra!! AAAAHHHH! Leggyorsabb a földön! De, az is lehet letorrentezte a p.csába 😄

. : Z E L L E R : .

CalebJoe
minek? az kattint a play-re aki akar ez nem kép
wedge31
Te most hülyéskedsz? mert akkor lemaradt a szmájli.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Videót is lehet spoiler mögé, hogy lássák hogy spoiler.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zzeN
Na itt a játék legeleje, gondolom nem sokan fognak belenézni, de azért beszúrom:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

azért ez érdekes, ami megy a megjelenéshez közeledve, bár ha én megkapom a konzoloktól a ps3-as survival verzióm a jelenleg feltüntetett áron pólóval, akkor maximálisan elégedett leszek.

Shep
Na, Grebber nem ért még a végére?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
áh nincs értelme ennek,õk se tudnák megmagyarázni,csak szerintem nagyon rávannak izgulva azt annyi😊
kill3r21
Ha érteném szívesen igazat adnék itt bárkinek aki lehurrogott...
CroftManor
Azért az úgy fasza, hogy a sima változatból kivették a DLCket. Pont azért rendeltem elõ náluk, mert még úgy egy 3 hete egy Explorer Bundle DLCt ígértek hozzá. Most meg sehol semmi. :/

Nothing is True, Everything is Permitted

Myselor
az a baj annyira komolyan veszik ezt a dolgot hogy õk elvieg még nem látták azokat a képeket se amik ide kivannak rakva,olyankor becsukják a szemüket,és lelapoznak gyorsan xd
kill3r21
Hallod te magad? Olyan képekrõl beszélünk, amit már egy 2évvel ezelõtti e3mas videóban láthattál, ez már csak ok nélküli gyökérkedés....kb olyan hogy megyek szólók anyunak mert bántottak effektus, komolyan mit tudtál meg a játékról amit eddig nem tudtál, pontokba szedve ird le légyszivel, spoilerben....ha nem irod le akkor buktad a történetet....ennyi
TBTPumpa
Töltöttem le és töltök is le, hisz Steam-en és Origin-en csak így tudok játszani.

WRZ tákolmányokkal ritkán foglalkozom és akkor sem kürtölöm vele tele a netet és nem rontom el mások élményét. Csupán ennyi.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Várj azért álljunk meg, most azért van gond mert eredetit veszel és megvárod, vagy mert amúgyis ezt mondanád ha egy olan játékkal játszanál amit nem vennél meg?
Ha nem vennéd meg és tegyükfel letöltenéd a pc-n kijövõ warez-t, szerintem tudti nem így gondolkodnál, ez már évek óta így megy, konzolon elõre kilopják a warez-t, mert hozzáférhetõ a tartalom, csak steam-en kell a töréshez várni az elõtöltés-aktiválásra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Énis akkor kapom kézhez amikor te, ha megveszem...😊
Nyilván te még sohasem töltöttél le semmit, pont mint én! 😊
HeadHunter86
Jaja, persze, persze...

DarkSector
"Más még egyenlõre nem elérhetõ."

TBTPumpa
Az hát!
Mi vásárlók, akik vagyunk annyira hülyék, hogy fizessünk a játékért, várjunk 9 napot mire kézhez kapjuk.
Addig pedig a boldog-boldogtalan végigjátssza teljesen ingyen és szétspoilerezi a netet.

Csak remélni merem, hogy az új konzolokba komolyabb védelmi rendszert is tesznek majd...

kill3r21
Dehogyis...kaptam egy tesztpéldányt, bátyám gamer újságíró, de csak két napig lesz itt! 😊
HeadHunter86
ÉS hogy játszol vele most? Gondolom Xbox warez...

DarkSector
Eddig 2 van..még várok azé legalább legyen 5-6.

ha lesz.

DarkSector
Hát ha más nem vállalja és azért lesz mondjuk 5-6 pozitív akkor érdemes jeleznem a modiknak ha nem akkor valszeg nem leszek. <#vigyor5>

kill3r21
Persze nyilván, még az sem áll fent hogy újreg lennék vagy egyszerûen idióta, szoktam használni a Spoiler tagot, mert én sem szeretem ha olyasmit olvasok amit nem szeretnék...nyilván ha úgyérzem ez hogy ez a pár kép spoileres lehet, vagy esetleg, mást zavarhatna akkor spoilerbe teszem....
Megkellett volna kérdeznem hogy jöhet-e pár kép az elejérõl, max ennyit hibáztam hogy nem tettem....de részemrõl a téma lezárva, de ha lesz HG én azért letisztáznám hogy mit szabad és mit nem....
Teszem azt most berakok esetleg pár új hivatalos képet akkor mivan blablabla...
Mindent, képet, játékmenet infót, sztory infót stbstb akkkor tegyünk spoilerba és levan a gond....bár hozzáteszem ez hülyeségnek hangzik, kijön a pc verza és ne rakjon be senkise képet? mert nem biztos hogy egybõl mindenki nekiugrik és végigtolja....
De a lényeg legyél te a házigazda és akkor rendbeleszünk...😊
Krisztiam
ezt most nem értem, nem úgy volt, hogy nem tud majd úszni?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

DarkSector
thx.
Nem vészes a téma, ha netán én lennék HG kiraknák egy HG gombot segítségképpen azt ennyi. 😛

Én értem fellelküsltél, hirtelen meg akartad osztani az élményeket, lehet utólag belegondolva másképp tetted volna, soiler-be mondjuk vagy link mögé, nem gáz, most kicsit pár ember nem szerette volna látni, de ezekután megegyezés szerint lehet folytatni a dolgokta, legalábbis szerintem.

kill3r21
+1 Darknak, bár nekem mind1 ugyis mindig lesz egykét hülye aki betámadja a másikat...magyar mentalitás...😄
DarkSector
Semmi, mondatm én hogy baj van vele, de még nem írt.
Most amíg nem ír nem tudjuk beajánlani HG-nak.

Ha a fenti cuccra gondolsz az nem HG hanem témaindító, az csak egy olyan jelölés hogy elindította a topikot, ahogy hogy bele tudjon nyúlni és legyen HG joga külön kell kérelmezni.

Myselor
semmi csak nem házigazda,kicsit rendbe kellene tartani a topikot hogyha enyire problémos dolgok lesznek mint amit írtatok :d
TBTPumpa
Mi baj Grebberrel? <#idiota>

Amúgy felõlem te is lehetsz házigazda! <#ravasz1>

Myselor
kapsz +1-t tõlem is 😊
DarkSector
Jelentkezne rajtam kívül még valaki HG-nak.
Mert én 1000% haveri alapon sem engedném a screeneket beszúrni.

Szóval kik vállalnák még be rajtam kívül?

És akkor szavazunk.
Visszamenõleg már nem törölnék semmit, mert már nincs értelme, csak esetleg megoldanám hogy ezekután másképpen menjen.

Szóval jelentkezõk?

Ha nincs senki, akkor +1 magamra ha lesz más, akkor másra szavazok.

Myselor
hát az xboxos mindig hamar kikerül.am én nem hiszem hogy megyek😊
Shep
Na mi történt már megint, beraktak 2 legalább 20 videoban ellõtt helyrõl képeket, meg hogy lesz QTE? Túlpörgitek ezt a spoiler témát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lucifer9393
De viszonylag hamar került ki a verzió nem? hiszen még csak 24-e van...Jöttök a pesti launch partyra?

Fpocok
Na én most voltam itt utoiljára míg végig nem toltam. Megint volt egy két fasszopó, aki nem érti meg a dolgokat!

Nem igaz, hogy ha már lewarezoljátok, nem tudjátok magatokba tartani... miért kell mindig ide behányni és menõzni. Kapjátok be!

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Na most leszophatsz! 😄

Myselor
kicsoda?1-2 ember játszik innen,de még õk se vitték végig,ennyire ne félj bele olvasni a dolgokba,mert nagyon eltévedsz😊
Myselor
na már megint itt vagy xd
lucifer9393
Nem értem miért beszéltek róla múlt idõben... Ilyen hamar végigjátszottátok?

Shep
Igen közöttük te is 😄

DarkSector
Persze voltak hitetlenkedõk.

DarkSector
Én mondtam hogy fasza lesz! <#eljen>

grebber
AMD kupon-t vettem a Bioshock Infinete-el karöltve!

Prince23
Hol vetted a game-t?

DarkSector
Ha beleegyeztek leszek itt gazdi és ezt bevállalom.

Ha nem akkor valaki más legyen...

grebber
Ez kegyetlen baszki ilyen jó game-el rég játszottam.Hangulatos, akció dús beleélõs.
10/10 mese nincs!Azt a 3500FT-ot olyan szinten megérte hogy itt helyben befosok!Így az év elején az elsõ év játéka gyanús alkotást üdvözölhetjük!

Igy van!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De hát ez a rész volt már videoban is.Nem ujdonság!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11