Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
jaj istenem<#banplz>
DarkSector
Te melyik oldal felé HAJlasz? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Vigyázz, mert kiböki a szemed 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
A hivatalos oldal. Nagy bejelentés lesz holnap, nem szoktak ekkora hajcihõt csinálni a fiúk.

[merlinw.org]

DarkSector
Az Sandbox...az más...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
De állították régebben...de a karakterre mondtam ne az egész játékra.

lucifer9393
gúla <#idiota>

lucifer9393
Nem teljesen open world... azt ne feledd. Szereted ezt felhozni pro-nak, de azért nincs egy GTA vagy AC-féle szabadságod.

Shep
Ja, errõl én nem tudtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
jó zenék,letöltöm majd õket😊
Zomil
Sosem állitotta senki, h az UW szebb lenne.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Csakhogy régebben nekem pufogtattak az Underworld-al hogy az szebb volt.

most nem a régi részekrõl van szó.

TBTPumpa
A március 5.-én megjelenõ Tomb Raider teljes zenei anyaga itt meghallgatható!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Milyen meglepõ, elvégre 2013 van, poén lett volna ha atom grafika minden fullra kidolgozva és az elsõ rész gúla Larája lenne benne 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
LoU-t én is megnézném 😊

DarkSector
.....megint engem bizonyítanak, én egyfolytában errõl beszéltem, és tessék:

IGN értékelésébõl egy mondat:
".............mondván, hogy elképesztõen néz ki és Lara karaktere még sosem volt ilyen jól kidolgozva."

Túl sokszor van igazam.

Myselor
én nekem is az egyik amiatt kéne ps3 aztán a last of us,és a ni no kuni :d
DarkSector
Ezt mondom az nálam a látványba tartozik...😊
Nem csak te vennél csakhogy én már kihagyom nem lesz mindenre lóvé, most nextgen-re gyúrok...

Shep
Filmszerûségben is durva azért az Uncharted széria. Ha lenne fölös 40-50e-em csak amiatt vennék egy ps-t meg a 3 játékot letolnám aztán eladnám 😊

DarkSector
Hát igen ez a lényeg, de Uncharted csak látványban üti, openworld meg craft miatt Tomb messze mutat játékmenetben!!!

Versace26

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

lucifer9393
Fémtok, van itt már pár kép a fórumban róla. Engem az érdekelne, kiknél rendelted elõ.

Versace26
"Kedves Tomb Raider elõrendelõnk!

Ezennel visszaigazoljuk, hogy az általad rendelt Tomb Raider játékhoz tartozó elõrendelõi extrákat, a Steelbook-ot és DLC csomagot garantáltan kézhez kapod a játék megjelenésekor, március 5-én." Steelbook az mit takar? 😊

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

lucifer9393
Többek közt amiatt a cím miatt, és még 1-2 (Heavy Rain, God of War) miatt bánom, hogy nem PS-t vettem anno.

Myselor
jaja tudom ismerem,bár nekem az is nagyon bejön😊
TR van PC-re, Uncharted nincs. Innentõl kezdve az utóbbi lehet bármilyen jó is, nem érdekel.
CalebJoe
kb. az egyik legjobb játék amit a TR 86. rész alatt se ért el<#boxer>talán most
DarkSector
Nem is kicsit, de az Uncharted-et nem az openworld jellegéért istenítik ls szeretik, hanem a régi tombok módjára egysíkú storyorientált, de az olyan pazar minõségben és egzotikus helyekkel és filmes részekkel hogy nem tudod majd letenni...az egy másik kategória, nem rosszabb csak nem openworld a story...

kill3r21
Nah engem megköveztek 6kép miatt, most meg tele van infókkal a fórum....mi változott? 😄
Myselor
ez jó akkor a tomb kicsit tartalmasabb<#idiota>
Maxtreme

<#buck> <#idiota>

lucifer9393
Itt is leeshetne...

Shep
Leesett a kamionról 😊

Shep
Nekem az elsõ részben fõleg a harc tetszett, a két kezes pisztolyos lövölde, a közben ide-oda ugrálás, nála mez elvitte a játékot a hátán 😊

lucifer9393
Én ezt nem értem... hogy csinálhatnák már amatõrök unboxingot?

DarkSector
Kis szójáték tõlem...

Modellezve a régi vonalat és a 2013-as új vonalat. 😛

TBTPumpa
PS3-as verzió:

Ma-holnap ebbõl is lesz wrz! Ezaz!
Jövõ hét kedden már senkit sem fog érdekelni a játék...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Nem kötekedésbõl de végigvitted a tesztelõk kapásból azt mondták hogy KEVÉS benne a qte...és ez alapon megoldja az egyik problémád.

Az hogy egyszerû a játék, az misem hazudtolja meg jobban mint az openworld craftolós szabad játékmenet, ez a MP3 gyökeres ellentéte.

lucifer9393
ebbõl a 3 reviewbõl kettõ hozta del, hogy sántít a sztori, és hogy a Lara elsõ gyilkolása, amit annyira hangoztattak a fejlesztõk lapos és értelmetlen mert másodpercekkel utána már edzett gyilkológép.

Muttley
nekem picit olyan a Max Payne 3 az egész
telis-tele van quick-time event-ekkel
de a tényleges gameplay full átlagos
ráadásul az említett mozgásanimáció és a harcrendszer elég gyengus
de jó, ez van

egyébként az említett 2 témában lesz nagy játék a
Splinter Cell: Blacklist
ott meg az enemy AI -ra kellene nagyon focus UBI-éknak 😊

Just do it :)

Maxtreme
3:25
A zászló be van speedezve? <#idiota>

Amúgy leszarom mit mond ez a barom, csak úgy árad az egészbõl a hangulat.

Muttley
itt a gamespot teszt is

Maxtreme
Ráadásul az eddigi TR-ekbe is elég gyenge volt a harc megvalósítása (bár tény hogy azok nem is csak arra épültek, sõõt az elsõ részeknél az sokadlagos volt ugye)

lucifer9393
Ellentétben ez úgy lehúzza, hogy bemosnék egyet kettõt ennek a fsznak...

DarkSector
Hát minden játékban vannak gyengeségek.

HeadHunter86
Mint ahogy linkeltem alább, ez a feature DX11-et használ, nem lesz elõnye az AMD-nek belõle. Volt is errõl szó, hogy az NVIDIA is befûrdött a Physix-el mivel sok tesznél kikapcsolják ezt a feature-t mivel nem lenne fair az AMD-vel szemben.

Íme: "A tressfx lehet az AMD megoldása a problémára, ami annyiban biztosan elõnyösebb az eddig látottaknál, hogy a teljes egészében szabványos DirectX 11-es API-ra épül, így mindenképp kedveltebb lehet a fejlesztõk körében, hiszen nem szükséges külön implementációt készíteni a konkurens termékekhez."

Muttley
lehet, h izgalmas és szép a játék,
de
a mozgásanimációtól és a harcrendszertõl nem dobtam el magam...
sry

Maxtreme
f*szom elqrtam a kezdés idejét. 1:17-tõl nézzétek, a post arra vonatkozik.

Maxtreme
Am ilyen effekt nem lesz bent? <#banplz>
Bár ehhez tuti physix kéne <#hehe>

ui: Nem gyengén betegek ezek a japánok.

Maxtreme
Bár én a sötét oldalon állok (😊 ) de azt elismerem hogy az ilyen húzás valóban az NV szokása.
Csak nehogy most a pirosak visszavágjanak <#violent><#idiota>