Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nothing is True, Everything is Permitted
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

[merlinw.org]
[merlinw.org]
CPU: 2GHz Dual Core (Intel Core 2 Duo or better, AMD Athlon X2 or better)
RAM: 1 GB (Win XP), 2 GB (Win Vista/7)
VGA: nVIDIA GeForce 8800 / AMD Radeon HD 2900 or better

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mert ahogy elnézem a cikket, eléggé AMD-s lett végül a dolog.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Next PC upgrade: 2022
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Értem én hogy valakinek nem tetszik ,mert mindenkinek más az izlése ,de fejtsed már ki hogy a mozgással és a harcal mi a gondod ebben?
Szerintem mindkettõ fasza fõleg a nyilazós osonós megoldás már csak a láthatatlanság hiányzik 😄
mert ha tecccc, jáccccá vele
viszont vegyél elõ egy 2005 márciusi Splinter Cell Chaos Theory-t is
grafikában nagyon szép, de nyilván nem annyira mint a TR
nem fognak rá sokan rejszolni, mint Lara-ra
de kapsz egy kiforrott harcrendszert és mozgásanimációt
és nincs overblown QTE sem 😊
de még1x, ha tetszik, játsszál vele
csak az agyonajnározás egy picit túlzás... 😊
Just do it :)
De nem gond nem lehet mindenki egyforma én nagyon örülök hogy ilyen brutál game lett!
Majd mikor játszottam valamivel eldöntöm, hogy sz*r-e. Az más dolog hogy, az esetek 90%-ban akkor sem sz*rozom itt le a játékot, ha az volt.
A legszomorúbb, hogy a divatfikázók/istenítõk nagy része 15 éves szinten megmaradt 30 felettiek...
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem értelek, én azt írtam hogy a mostani TR2013-tól mondták az Underworld-ot. 😊 (karaktert nézve...) Legendet felejtsd el. 😄
[merlinw.org]