Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
de am tök hülyeségnek tartom hogy egy ilyen effect ennyire lefogja a gépet,akkor ezekszerint nállam aktiválható lesz,de a gépem nem fogja bírni,érdekes😊
"A portolást végzõ Nixxes kérdésünkre elmondta, hogy a TressFX bármilyen DirectCompute 5.0-t támogató hardveren aktiválható (vagyis a DirectX 11-et támogató GPU-kon mûködik). Ugyanakkor maga az effekt viszonylag sok számítást igényel, illetve az alkalmazott kód is kifejezetten komplex, így már a fejlesztés elején az AMD GCN architektúrájának hatékony kihasználása volt a fõ cél. Ennek megfelelõen a hagyományos nézetek szerint tervezett architektúrákon jobban visszaesik majd a sebesség az effekt bekapcsolásának hatására. Ettõl függetlenül tetszõlegesen aktiválható a TressFX, és ha megfelel a teljesítmény, akkor bekapcsolva lehet hagyni."

Sehol! "Every DX11 card with DirectCompute should support it."

Tatyla
Ez a 7-es széria dolog egy faszság, nem hinném hogy az erõn kívül több különbség lenne a 6-os és 7-es kártyák között, hol irtak ezt, bizonyitékot követelek!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CroftManor
Az lehet, de gondolom 1 GB DDR5-ös VGA RAM-al nem akadozna a gépemen xD

Nothing is True, Everything is Permitted

HeadHunter86
Ezért ne veszek, AMD-t. Physx-et még mindig több játék használja, és sokkal több mindenre jó. Ez meg csak egy haj 😄

wedge31
Hát erröl most lefogok maradni de szerintem AMD tulajból se sok fogja látni ha tényleg 7 szeria only lesz ez a effekt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Bal oldali képen NVidia tulajok, jobb oldalin az AMD tulajok (Radeon HD5+) 'Larahaja'.

[merlinw.org]

MerlinW
DX11-et nem tud így a lenti dolgokról pont lemaradsz, egyébként nem hiszem, hogy egy 5 éves kártyával túl sok örömöd és bódottágod lenne vele😊

[merlinw.org]

CroftManor
Vajon ez hogy futna a HD 4890 Toxic kártyámmal? Bár már nem mai darab, de ilyen szempontból lehet jobban megérné PCre venni.

ezek teljesen kielégítõ értékelések, én ilyenre számítottam. azt se felejtsük el, hogy a '96-os elsõ részt leszámítva a tomb raider sorozat soha nem a magas átlagértékeléseirõl volt híres, ha így marad, akkor ez a 88% körüli így is majdnem a legmagasabb a franchise történetében.

Ez lényegtelen. <#wave>
MerlinW
Kukacoskodás😊 Évek óta nem létezik ATI, mint márkanév😊

[merlinw.org]

Myselor
ez amúgy igaz?mert akkor jól fog futni nállam is,ennél azért persze erõsebb a gépem csak na:d
CPU: 2GHz Dual Core (Intel Core 2 Duo or better, AMD Athlon X2 or better)
RAM: 1 GB (Win XP), 2 GB (Win Vista/7)
VGA: nVIDIA GeForce 8800 / AMD Radeon HD 2900 or better

CroftManor
Lehet hogy boxon nem lesz ilyen a haja, viszont abból sem lesz probléma, hogy hogyan fog futni.

Mindig is ATI volt...

jarlaxxe

Mi ez a nagy haj hájp? Miért ennyire fontos? Nekem tökéletesen megfelel a standard haj is... úgy is Lara seggét fogom bámulni.<#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

HeadHunter86
Ja még annyi, hogy ez most ugye DX11 feature. A GTX 460-amon be tudom kapcsolni ezt a hajat avagy sem?
Mert ahogy elnézem a cikket, eléggé AMD-s lett végül a dolog.

HeadHunter86
Esetleg videó nem lesz róla? Mert ez így elég kevés.
Megnézném úgy egyben a PC-s verziót.

grebber
Sehogy mivel nincs benne xboxon a standard haj van!

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
Ez vajon hogy fog kinézni xboxon?

bakkerman
én nem estem hanyatt ettõl az effekttõl mondjuk,játék közben belemélyülök a dolgokba nekem édesmind1 éppen hogyan áll a csajos haja,meg hogy lengedezik-e vagy sem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hát akkor, errõl ennyit 😄
7-es széria only az effekt.

grebber
Szerintem ettõl nem kell tartani az ajánlott gépigény nem nagy szóval biztos jól fog muzsikálni!

Nekem csak 6850-es kártyám van. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire birkózik meg vele 😊 Ki tudja? Lehet, hogy kellemesen meglepõdünk.
TBTPumpa
Én attól félek, hogy ez az effekt kilóra megzabálja a HD 6970-es kártyámat!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Arra kíváncsi vagyok hogy mennyi tps fogja ezt használni majd!

TBTPumpa
Photoshop - Before/After:

Myselor
na ez igazán jólnézki😊az én karim mondjuk tudja a dx11et de nem túl erõs,valószínüleg én se élvezhetem majd így,az amd-s kártyámmal:|
grebber
Itt az egész cikk! + 1-2 kép még

TBTPumpa
"A TressFX-nek köszönhetõen, a DirectX 11-es videokártyákon Lara haja valósághû lett:"

HeadHunter86
Tesztek szerint nincs sok.

grebber
Van benne ,de nem vészes szerintem!

jarlaxxe
Tényleg olyan sok a QTE? mert azt nagyon utálom.

grebber
Splintiket nekem nem kell bemutatni a legjobbak.

Értem én hogy valakinek nem tetszik ,mert mindenkinek más az izlése ,de fejtsed már ki hogy a mozgással és a harcal mi a gondod ebben?
Szerintem mindkettõ fasza fõleg a nyilazós osonós megoldás már csak a láthatatlanság hiányzik 😄

Muttley
nem ünneprontásképp'
mert ha tecccc, jáccccá vele
viszont vegyél elõ egy 2005 márciusi Splinter Cell Chaos Theory-t is
grafikában nagyon szép, de nyilván nem annyira mint a TR
nem fognak rá sokan rejszolni, mint Lara-ra
de kapsz egy kiforrott harcrendszert és mozgásanimációt
és nincs overblown QTE sem 😊
de még1x, ha tetszik, játsszál vele
csak az agyonajnározás egy picit túlzás... 😊

Just do it :)

grebber
Ahogy nézem a pontozásokat ezekszerint csak számomra tökéletes a game és csak engem vett meg kilóra a hangulat.
De nem gond nem lehet mindenki egyforma én nagyon örülök hogy ilyen brutál game lett!

CroftManor
Aki a gameshopban rendelte elõ a játékot, az kapott tegnap visszaigazoló emailt rajtam kívül?

Maxtreme

MerlinW
Tudod jól, hogy pont lesz*rom ki mit mond. Mondj egy dolgot, amit a divatfikuszok nem sz*roznak le. Van sapka, nincs sapka lényeg, hogy úgyis sz*r. Ahogy az ellentéte is baromság (agyonsztárolni az ismeretlent).

Majd mikor játszottam valamivel eldöntöm, hogy sz*r-e. Az más dolog hogy, az esetek 90%-ban akkor sem sz*rozom itt le a játékot, ha az volt.
A legszomorúbb, hogy a divatfikázók/istenítõk nagy része 15 éves szinten megmaradt 30 felettiek...

[merlinw.org]

DarkSector
De régen ezen vitatkoztam is, eredeti topikban, még konkrétan arra is kitértek hogy mennyira szar az ahogy a karakter ugrott az e3-as videóban, és hogy a legend-ben szebb és jobb volt...na jólvan mondom...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Tudom, hogy nem értesz. A lényeg, hogy soha senki sem írt olyat, hogy nem szebb a 2013 karaktere az UW-snél.

[merlinw.org]

DarkSector
Pajtás te ébren álmodsz? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Milyen UW?
Nem értelek, én azt írtam hogy a mostani TR2013-tól mondták az Underworld-ot. 😊 (karaktert nézve...) Legendet felejtsd el. 😄

MerlinW
Így van UW szebb volt, mint a Legend. Valóban volt ilyen párbeszéd😊 Pajtás, te ébren álmodsz😊

[merlinw.org]

MerlinW
A DS-nek ne legyen 2 hétig internet hozzáférése oldal fele😊

[merlinw.org]

lucifer9393
Elöntött a nosztalgia 😄