5366
Tomb Raider
-
#2470 Magyar oldal, közel 2000 letöltő. Ezek közül a 90% nem fog fizetni a játékért! Így ennyitől el is esett a kiadó/fejlesztő.
Ezért is írtam - ha rajtunk múlna már rég nem működne a dolog. -
#2469 WAAAT? Miről beszélsz? Hol a kapcsolat? :D -
#2468 én nekem ha lenne normálisan pénzem,minden játékot instant vennék amivel játszom,de sajnos én pl nem engedhetem meg ezt magamnak.és erre ne mond hogy akkor keress más hobbyt mint a sok fasz,nem én egész pici korom óta játszom.és én nagyon szeretem.csak ugye még nincs normálisan pénzem így nem megy ez mindig,de vannak eredeti játékaim is:) -
#2467 Szomorú...
Seederek: 58
Leecherek: 1658
És ez csak egy nyamvadt oldal. Komolyan, ha a magyarokon múlna a játékfejlesztés, már rég nem készülnének játékok... -
#2466 Az a fegyveres lesz...
Engem valami Explorer bundle és Combat Strike Pack DLC-k érdekelnének.
Ebben van egy egyjátékos mellékküldetés is. -
#2465 Van benne pár alap dlc ami a collectorshoz jár. -
#2464 Hát én megcsapom őket, ha nem kapok DLC-t!
Pólónak és fémtoknak örülök én is. -
#2463 Holnapra ígérték.
Ja, és jóval nagyobb a doboza, mint a videókon tűnt. Viszont az ajándékpóló már nem fér bele. :) -
#2462 egy idióta igen:) -
#2461 Akkor indulhat a G.I. Joe háború :D -
#2460 Nézd meg a többi videoját, alapból ilyen a hangja. -
#2459 Konzolokszervize?
DLC-ket megkaptad hozzá? -
#2458 Igazából engem nem zabvar a hangja mert nem nézem, de egy spoilerbe nehéz beletenni?
jahogy akkor nem lesz meg a 10000 like? -
#2457 Ja, és egy darab lengyel v. cseh szöveg sincs az eredeti dobozon. Viszont tényleg semmi sincs benne, hogy megérje digital helyett simából dobozost venni. :)
Annyi a különbség amúgy a fém és a műanyag doboz között, hogy a műanyagba belefér a térkép összehajtva, a fémbe nem. :) -
#2456 Hm.
Kezemben a PC CEm. Igazából kibírom holnapig.
A baba nem rossz. Semmi gond vele. Leülni kicsit darabosan tud, de van hozzá jópár fegyver. A fémdoboz is korrekt.
L-es pólót kaptam. Sok mindenre nem jó, de ilyenem is van már.
A vízhatlan tasak viszont hasznos.
Megérte a baba is. Pedig filóztam, hogy vele v. nélküle, de nincs vele gond. -
#2455 de ez nem valós ez megjátszott eröltetett,hát lehet hallani rajta :| ez a baj vele -
#2454 Igen a hivatalos megjelenés után lehet róla szó. De az még nem történt meg! Addig ezzel csak azt reklámozza, hogy mindent lewarezol! -
#2453 Szerintem valahol azért jó dolog ,hogy így tud örülni szinte minden játéknak és bele tudja élni magát, akinek nem tetszik nem nézi meg szerintem bőven elfér ilyesmi a játék topicjában. -
#2452 én konkrétan kikerestem. -
#2451 Tudom hogy van, de itt a főoldalon nem látszik! Ide kell linkelni nem pedig 1000 hozzászólással arrébb!
Majd minden jött-ment emberke ki fogja keresni az Offtopik elérhetőségét mi? -
#2450 Vanmár -.- ki az idióta kisfiam? -
#2449 Kifejezetten burkolt -
#2448 Enyhe reklám:
-
#2447 És Off topikot is nyithatsz a Warezhuszároknak/Ökröknek/Idiótáknak!
Előre is köszi! -
#2446 thx Eszem ágába nincs megváltoztatni.
Kivéve hogy kiteszem a Spoiler gombomat.
már régen megváltoztattam a kis tumb képek az enyimék...:D -
#2445 egyáltalán nem azért anyázunk,hanem mert egy heregörcsös fasz belinkeli a videóját ahogy összeélvezi magát játék közben,nem szórakoztató sőt irritáló nem is kicsit.és nem kell reklámozni na -
#2444 Nézz bele Krisz videójába és hallgasd az ökörségeit! Képek lehetnek, de ilyen idétlen videókkal ne szennyezzük már a topikot pls! -
#2443 Vagyok már pár helyen házigazda itt most nem szeretnék lenni!
Engem nem zavarnak a videók nem értem másokat miért!
Látsz egy előzetes képet róla és nem nézed meg ilyen egyszerű. De ezért anyázni valaki meg elküldeni a p-ba azért az kicsit túlzás.
-
Hellsing47 #2442 +1
DE csakis akkor ha így hagyod a topikot ahogy van! -
#2441 thx mindenkinek, akkor írok egyszer moderátoroknak, felveszem, aztán ha később át akarja valaki venni átiratom a nevére.
Grebber-t megkérdeztem személyesen, neki most azt mondta több topikja van és nem akar egyenlőre még1-et. -
Evoluti0N #2440 +1 rád. -
#2439 +1
Csináld. -
#2438 thx megvárom ki jelentkezne még. -
#2437 Mert beszarja a videókat ahogy sok más user, a GTV vagy mi a faszom is, reklám vagy nem tudom.
Bebassza és megy tovább.
like kell azt ennyi. -
#2436 Én melletted állok, te akkor CSINÁLJ IS RENDET! -
#2435 én se.vállalhatatlan ez a videó nem értem miért nem reagál legalább ha olyan nagy arc:) -
#2434 Hát akkor na még 1x ki akar HG lenni mellettem?
Irjatok neveket!
És utána szavazunk! -
#2433 szomorú ideje lenne már egy HG-nak és töröljük,ez nem kell ide -
#2432 Van már tört, a noobok azzal nyomják! -
#2431 Pedig bíztam benned. Még szavazatot is adtam és mégsem te vagy a HG! WTF??