Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
2 hét van még a megjelenésig.

[merlinw.org]

MerlinW
Júniusban...😊

[merlinw.org]

e3 után nõni fog ez a szám

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Zomil
igaz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

a.carkey
Volt már valaki akit értesítettek, hogy bármilyen itthoni üzletben átveheti az elõrendelt példányát?

A medve nem játék.

Broafka
nem ellenpéldaként hoztam fel, hanem pont azért, hogyha mondjuk a Mortal Kombatbõl lenne lövöldözõs játék, nem azt mondtam hogy abba az irányba hajaz

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Zomil
Azt akarod mondani, h Uncharted pc-re 😄

Kár volt az MK-t felhozni, mert pont annál volt, h az uj rész visszahozta a régi 1-2-3 filingjét. 😊
Kár, h only konzol nekem meg olyanom nincs különben egész nap püfölném 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Kb, jah😊

[merlinw.org]

MerlinW
Shep
Én láttam. Tapogatós kontrollert és ami a legfontosabb beépített share gomb. Ezek nélkül azt hiszem egyikõnk sem élheti tovább az életét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Én nem láttam semmi extrát a PS4 bemutatóján. Mármint semmi olyat, amire a PS3/HE PC ne lenne képes.

[merlinw.org]

Shep
Commandosos az csak egy példa volt, hogy nem mindig kapjuk meg azt amire vágyunk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Uncharted PC-re, akinek ez jó az szerintem nem fog csalódni akinek nem, hát az meg igen, viszont mivel a széria már messze nem volt olyan sikeres, mint régen ezért várható volt egy teljes megújulás, hogy ez kinek jó, meg kinek nem az már más kérdés. Én is örülnék egy új Commandos résznek de hát esély az nem sok van rá.

HeadHunter86
PS4-es bemutató után, simán elhiszem hogy real-time, fõleg, hogy 480p-ben néztem, mivel melóban vagyok 😄

Shep
Hát az idei év eddig elég gyenge címeket hozott szóval eddig akár amolyan vakok között a fél szemû esete is lehet 😊

Broafka
hát akkor ez elkeserítõ, hogy ez az év játéka... Én már visszasírom a régi játékokat, amiknek meg volt a maga zsánerük. Mert ha egy Street Fighter vagy egy Mortal Kombat átmegy lövöldözõs játékba, csak hogy jobban fogyjon a polcokról a sok buta, nyálcsorgató kisgyerek miatt... akkor valahol vége a világnak (mondjuk én már egyre kevesebbet játszom számítógépen)

MerlinW
A videók alapján nekem egy mainstream, TR-ekre jellemzõ logikai feladványoktól mentes interaktív filmnek jön le a játék. Aztán majd meglátjuk. Egyelõre nem vagyok elájulva tõle.

[merlinw.org]

Shep
A mostaniról beszélt.

Broafka
"Mert butulunk azért ez kell a népnek.Nem hiába ez az egyetlen Tomb Raider nekem is amit végigvittem"
mármint most a TR4-rõl vagy errõl a mostaniról beszélünk/beszélsz? mert akkor most szarkasztikus voltál vagy tényleg így gondolod? kicsit összezavarsz, mert én pont azt mondtam, hogy nem szimpatikus nekem ez a mostani TR mert pont a TR elemek hiányoznak belõle, ez inkább ilyen... nem is tudom, No one lives forever vagy bármelyik akció játék amiben egy suna rohangál fegyverekkel

MerlinW
Most csak a haj-ról van szó. Két hét múlva kiderül, hogy sikerült az "effekt".

[merlinw.org]

Zomil
Hát ahhoz kell még némi idö, h ilyet realtime nézzünk 😄

Volt, de nem itt. A Crysis 3 topikba linkeltem, és nem ide, mivel ez nem TR-es.

MerlinW
Most komolyan kérdezed, vagy szívatsz?😊 Nem realtime, viszont a TressFX pont emiatt jött létre, az RT lesz. A lenti videó CGI ha nem jött volna át.

[merlinw.org]

Seth
Nem real time

PSN ID.: Beegabor

HeadHunter86
Állat! Ez Real-time? Min fut? Egy ilyen szõr és haj animációhoz 100 db AMD kari is kevés lenne, amit manapság asztali PC-be vehet az ember.

grebber
Mert butulunk azért ez kell a népnek.Nem hiába ez az egyetlen Tomb Raider nekem is amit végigvittem (leültem és fel sem kelltem amíg vége nem lett).
Ezt pedig kevés game mondhatja el magáról.
Nálam vitathatatlanul az év játéka eddig.

Next PC upgrade: 2022

Moltmá?

Zomil
Ah azt hittem vmi végigjátszás...benéztem sry 😊

MerlinW
Tehát pl. az alábbi animációnak real-time megjelenításe nem ér többet, mint egy lengedezõ kabát

(tekerj 7:30 -hoz):

Értem, persze. Egyébként a filmipar rendelte be a technológiát, aztán persze felhasználják máshol is. Írhatok a nevedben egy levelet, hátha bocsánatot kér tõled az AMD.

[merlinw.org]

Broafka
hali. Engem személy szerint a Tomb Raider játékokban sosem a grafika érdekelt, úgyhogy ennél sem, ami így a videók, meg képek alapján engem bánt, hogy jobban rá fog menni a lövöldözésre, meg az ugrálásra. Holott az igazi Tomb Raider a titkok feltárásáról szól, hogy hogyan húzzunk meg egy kapcsolót, ami kinyit egy ajtót, ahol le kell úszni, majd meg kell szerezni valamit, aztán vissza az elejére, hogy azzal kinyissunk egy másik ajtót és így tovább.
Az a baj, hogy egyre jobban válnak a játékok egyhangúvá, ahogy a mostani generáció elvárja, és ez a lövés, lövés, lövés. Dead Space-nél horrorból lövésbe mentünk át, és úgy tûnik itt is. Régen megvoltak a játékok mûfajai, és egyre jobban kezdenek elveszni ezek 😞
Amúgy szerintem a mai napig is az egyik legjobb rész a 4. (egyiptomi) rész volt

HeadHunter86
Te mondtad, hogy nem láttad értelmes dologra használni a Physx-et, én meg erre írtam, hogy ez az új hajanimáció aztán húú de nagy dolog. Szép meg jó meg minden, de nem éri meg a "többletfogyasztást".

Shep
Értem.

MerlinW
Hihetetlenek vagytok... ha valami pixeles, az szar mert csúnya. Ha valami szép, akkor szar, mert hülyeség. Fikáztok itt értelmetlenül... nõjetek már fel...

[merlinw.org]

MerlinW
Konfig fájlban. UT3 Engine-ben azt állítasz amit akarsz.

[merlinw.org]

HeadHunter86
De még mindig többet ad hozzá az élményhez mint egy haj 😄 Szóval AMD nem dobbantott valami nagyot ezzel. Én pl. tök élveztem Batman-ban a füst kerülgetését , meg batranggel kaszabolni a zászlókat, amik apró darabokra hulltak szét. Physx nélkül ugye ezek meg sem jelennek.

Shep
Batmannél mivel kapcsoltad be, vagy hogy?

Myselor
értem csak hogy annyira,pl az Alice játékban is nagyon jól megvan csinálva a haj,mégsem eszik meg a gépet 😊
MerlinW
Physx-et én még nem láttam értelmes dologra használni. Olyanra, ami valóban igényelte volna azt a külön chip-et. Ami ráadásul csak 1 szálon képes dolgozni. Mellesleg az én CPU-m és hasonlók minden további nélkül szépen számolják a PhysX cuccokat, én mindig bekapcsoltam és nem okozott gondot.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha belegondolsz logikus, hogy erõforrás igényes a hajtincsenként(!) számított fizika.

[merlinw.org]

HeadHunter86
Akkor tudom használni. Kíváncsi vagyok mennyire eszi majd a VGA-m. Ez akkor olyan mint a Physx csak ott AMD-n értelmetlen volt bekapcsolni, mert minden számítás a CPU-ra hárult, így rettentõ mód visszaesett a teljesítmény.
Szerencsére itt talán nem teljesen így van, de majd jövõ héten kiderül.

MerlinW
Mint írtam minden DX11-es Radeon támogatja (HD5+).

[merlinw.org]

MerlinW
Ma jelent meg a technológia😊

[merlinw.org]

Errõl van szó. Ez csak egy magyar felirattal ellátott verzió belõle.

TBTPumpa
A kártyámhoz az AMD oldalán ez van írva:
Full DirectX® 11 support
Scalable geometry processing technology
Shader Model 5.0
DirectCompute 11
Dual advanced programmable hardware tessellation units
Accelerated multi-threading
HDR texture compression
Order-independent transparency

WTF?! Itt DirectCompute 11 van és nem 5.0
Ez már nextebb nextgen kártya! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Ez hivatalos videóanyag.
Nem warezes cucc.
Már januárban megtalálható volt a hivatalos TR YouTube csatornán!
Pont múlt héten jött ki az utolsó része!

Zomil
Amugy ilyet mi a fenének szurunk be? Remélem a házigazda csipöböl törli...
Max. linkben az ilyet...senki nem kiváncsi a warezos pistikék végigjátszására.

Gondoltam, nem is vettem magamra. <#wink> Thesource.hu oldalon találtam a hírekben.

Ezzel nem téged csesztetlek Csokis. Gondolom nem te készítetted a Guide-ot.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Elmennek ám a p*csába... még egy hét van a megjelenésig és ilyen Guide-okat posztolgatnak mindenfele...
... legalább lenne annyi bõr a kalózok képén, hogy egy hétig fû alatt nyúzzák a progit.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TBTPumpa
Fantasztikus. Ennyit ért akkor a HD 6970-es kártyám, ami egy vagyonba került 2 évvel ezelõtt... Fck this Game.

Vissza is mondom a rendelést! Éljenek a crackelt tákolmányok! <#idiota>