5366
Tomb Raider
-
#2591 Meg vagy dícsérve. -
#2590 Én is pont ezt kérdeztem magamtól -
#2589 A farkas is tressFX? -
#2588 csak nyugodtan, inkább hulljon el tíz ártatlan, minthogy egy potenciális warezos maradjon! :D -
#2587 Képz még :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mester1987 #2586 Az ilyen úgy se néz vissza. A betűkből fénylik a koma. -
#2585 Abból indultam ki hogy Steam-en ha megvan akkor azt látja a könyvtárában, hogy tölthető-e vagy sem.
Ha netán nem warez, amit kétlek, akkor sorry.
Én annak láttam. -
mester1987 #2584 Lazán odavágja az Eidos szerintem azért :P
A Square Enix nem sok jót ad ki. -
#2583 alonso 83:
2 dolog:
1. Ha warez-t kérdezed, a warez topikban kell kérdezni, ahogy lesz időm kiteszem.
2. Ha Steam-es eredeti, akkor bocsesz a törlés miatt, de jobb és gyorsabb és egyszerűbb belépned steam-re és ott van hogy ELÉRHETŐ avagy mégsem. -
#2582 Nem warez feltétlen. Napok óta lehet már preloadolni steamen is pl. Nekem is le van töltve, már csak aktiválják és azonnal játszható. -
#2581 Az warez volt. -
#2580 Na, megkaptam én is a mailt és a kódokat. Remélem, hogy a póló marad. Az előrendelésnél azt jelöltem meg bónusznak. -
Evoluti0N #2579 Megvették az Eidos-t. -
#2578 Square megvette 2009-ben. -
mester1987 #2577 Amúgy az Eidos a Square Enix-szel egyesült ezért lett már ő a kiadó? -
#2576 Tölteni eddig is lehetett, hajnali 1 órától játszani is lehet vele. -
#2574 Pedig a legszarrágóbb banda. Szerencséd van. -
#2573 Én PC-re rendeltem. 10 perce jött a mail. -
#2572 Én ilyen üzenetet vajon miért nem kapok? Elvileg még fémtokot is, meg avatar ruházatot is akartak adni..X360-hoz legalábbis. -
#2571 "Kedves Megrendelőnk!
Ismét szeretnénk megköszönni, hogy nálunk rendelted elő / vásároltad meg a várva várt új Tomb Raider játékot. A termékhez exkluzív ajándék DLC-ket (Explorer Pack és Combat Strike Pack) is meghirdettünk előrendelői ajándékként, melyekből úgy döntöttünk végül, hogy mindkettőt el tudjuk küldeni részedre."
+ jön elméletileg a póló is holnap. Már el is küldték a kódot most :)
Konzolokszervíze. -
#2570 Várj ezt nem értem, minyna x-re lépek csak szakad a net. -
#2569 tudom, meg a kettőben is. -
mester1987 #2568 Mert nem a valóságot tükrözte ott sem!
De rád bízom... -
#2567 Miért törölném?
Fikkantani szabad a játékot.
Amíg nem lesz hülyézés egymásra.
Azért a HG jog nem szubjektív alapokon működő topik létrehozásához az útvonal...:) -
#2566 Leznek még finomabb dolgok is majdcsak figyelj...:) -
#2565 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy inkább annál a résznél vagy, ahol fokozatosan felég a ház, és ilyen lopakodó üzemmódban mész -
mester1987 #2564 A kritikákat is töröld, mint a Crysis 3-ban az 5 órás sztori meg az L.A. Noire halandzsa...persze megsimizném a fejét aki elkezdte. -
#2563 FC3-ban ez még durvább. -
#2562 Innentől akkor semmi warez.
Bár mondjuk kis mentség hogy az valójában én is elsőre wareznak hittem de csak kis off amivel az eladásokat akarták példázni... -
#2561 Beszarás mikre nem figyeltek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha mondjuk deszkás talajon állsz, és tüzes nyilall lövöldöznek rád, nem kell örülni ha nem találnak el, mert kb 5 sec múlva rádgyullad az egész
-
#2560 Ezért kell gyalulni mindent ami nem a gameről szól! Warez topik van lehet odamenni! -
Evoluti0N #2559 Meg azért az off is tulzás. Elmentem megnézni egy Walking Dead-et, elolvastam 7x oldalt a Ködszerzetből, erre mire visszaérek 100+ hozzászólás fogad, aminek 90%-a a warez/nem warez téma. -
#2558 oksi.
Sopiler előkészítve. -
#2557 a warezt meg a spoilert pucold és nem lesz gond -
#2556 jah...igyekszem, majd ti segítetek hogy mi legyen megtűrve meg mi nem...:) -
mester1987 #2555 Egy pillanat és eljut hozzánk is xD -
#2554 De akkor rend is legyen ám ! xD -
#2553 Én sem...:D -
#2552 Nem értem kövér betűket...
-
mester1987 #2551 Az alap Survivor Edition benne van az alapjátékba is.