Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A medve nem játék.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Kár volt az MK-t felhozni, mert pont annál volt, h az uj rész visszahozta a régi 1-2-3 filingjét. 😊
Kár, h only konzol nekem meg olyanom nincs különben egész nap püfölném 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
mármint most a TR4-rõl vagy errõl a mostaniról beszélünk/beszélsz? mert akkor most szarkasztikus voltál vagy tényleg így gondolod? kicsit összezavarsz, mert én pont azt mondtam, hogy nem szimpatikus nekem ez a mostani TR mert pont a TR elemek hiányoznak belõle, ez inkább ilyen... nem is tudom, No one lives forever vagy bármelyik akció játék amiben egy suna rohangál fegyverekkel
[merlinw.org]
Ezt pedig kevés game mondhatja el magáról.
Nálam vitathatatlanul az év játéka eddig.
Next PC upgrade: 2022

(tekerj 7:30 -hoz):
Értem, persze. Egyébként a filmipar rendelte be a technológiát, aztán persze felhasználják máshol is. Írhatok a nevedben egy levelet, hátha bocsánatot kér tõled az AMD.
[merlinw.org]
Az a baj, hogy egyre jobban válnak a játékok egyhangúvá, ahogy a mostani generáció elvárja, és ez a lövés, lövés, lövés. Dead Space-nél horrorból lövésbe mentünk át, és úgy tûnik itt is. Régen megvoltak a játékok mûfajai, és egyre jobban kezdenek elveszni ezek 😞
Amúgy szerintem a mai napig is az egyik legjobb rész a 4. (egyiptomi) rész volt
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Szerencsére itt talán nem teljesen így van, de majd jövõ héten kiderül.
Full DirectX® 11 support
Scalable geometry processing technology
Shader Model 5.0
DirectCompute 11
Dual advanced programmable hardware tessellation units
Accelerated multi-threading
HDR texture compression
Order-independent transparency
WTF?! Itt DirectCompute 11 van és nem 5.0
Ez már nextebb nextgen kártya! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem warezes cucc.
Már januárban megtalálható volt a hivatalos TR YouTube csatornán!
Pont múlt héten jött ki az utolsó része!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Max. linkben az ilyet...senki nem kiváncsi a warezos pistikék végigjátszására.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
... legalább lenne annyi bõr a kalózok képén, hogy egy hétig fû alatt nyúzzák a progit.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...