5366
Tomb Raider
-
#2631 asszem ma is sokat alszok majd -
#2630 okés am pár perc és nekem is meglesz,meglesem azt mondom nekem hogy tetszik:) -
#2629 Nem is töröltem. -
hagyimiklos #2628 Jó helyen vannak azok, legalább látjuk ki fejlesztette a játékot.
Ez is ide tartozik. -
#2627 Értelek, ha haragszol rá a többit vele privibe, thx.
Többiek végett főként. -
#2626 töröld a hszeket és kész,beszéljünk a játékról:) -
#2625 De ne sértegesd pls.
Remélem a játék érdekel téged is, nem az hogy Merlin-nek beszólj. Mert az nem lesz túl jó dolog.
Lehet kicsit szebben is fogalmazni. -
#2624 AZ engem nem erdekel o mit, lat hiszen a fatol nem latja az erdot. :P -
#2623 Ezt legközelebb pls link mögé inkább, főleg hogy letiltott nem is látja hogy ezt ideírtad...:S
Köszke. -
#2622 Van akiket kihagytam.
De ezek az emberek dolgoztak a mostani TR-en is. -
#2621 Nevetek egy jot.
Ezt meg en irtam mi ? :D
"Egyébként miután összekapott a két cég az egyesülés után, ki lett rúgva az EIDOS alkalmazottak többsége.
Eloszor is tisztaban lennel, hogy mirol beszelsz. De meg azt sem vagod, hogy mi a helyzet es kamuzol hasrautve.
Nos akkor hogy tisztaban legyel a dolgokkal.
Kik is a fejlesztoi a jateknak es milyen TR-ben dolgoztak, akiket te joreszt kirugtal es Eidos tagok voltak lol.
Crystal Dynamics
Darrell Gallagher - Head of Studio - (Worked on Lara Croft and the Guardian of Light, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld)
Karl Stewart - Global Brand Director - (Worked on Lara Croft and the Guardian of Light)
Noah Hughes - Creative Director - (Lara Croft and the Guardian of Light, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld)
Ron Rosenberg - Executive Producer - (Lara Croft and the Guardian of Light)
Brenoch Adams - Art Director (Tomb Raider: Underworld)
Patrick Sirk - Principal Artist - (Lara Croft and the Guardian of Light, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld)
Kam Yu - Lead Character Artist/Character modeling and texturing (Lara Croft and the Guardian of Light, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld)
Chris Sturgill - Principal Artist - (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld)
Jim Conrad - Combat design, level scripting, and puzzle design for Tomb Raider - (Tomb Raider: Underworld)
Jason Botta - Lead Level Designer - (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary)
Steve Austin - Senior Programmer - (Tomb Raider Underworld, Lara Croft & Guardian of Light)
Gary Snethen - Lead Engine Programmer - (Lara Croft and the Guardian of Light, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld)
Tim Pease - Physics Programmer. Game physics, collision, general game programming - (Worked on Tomb Raider: Underworld, Lara Croft and the Guardian of Light)
Caleb Strauss - Senior Artist - (Lara Croft and the Guardian of Light, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Underworld)
Scott Krotz - Principal Programmer - (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Underworld)
Tom Fong - Game programmer - (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld)
Stephen Perez - Senior Software Engineer - (Lara Croft and the Guardian of Light, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Underworld)
Bryan Enriquez - Design - (Lara Croft and the Guardian of Light, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld)
Benny Ventura - Associate Producer - (Tomb Raider: The Last Revelation, Lara Croft and the Guardian of Light, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld)
John Pursey - Principal Programmer - (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld)
Kam Yin Yip - Senior Software Engineer - (Lara Croft and the Guardian of Light)
Matthew Gaston - Senior Programmer. General gameplay programming with an emphasis on character control. Currently the Player Character Movement Lead on Tomb Raider. - (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Underworld)
Rob Pavey - Principal Programmer - (Lara Croft and the Guardian of Light, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Underworld) stb.
Fejlesztoi gardat meg osszeteveszteni a kiadoval egy vicc. -
#2620 np, még nincsen személyeskedés, és elvileg TR-hez kötődik a téma. :) -
#2619 Te meg megint beleszólj anélkül, hogy olvasnál is. Senki sem beszélt a fejlesztőkről, még csak nem is TR a téma, valamint a lent felsorolt játékokhoz semmi köze a Crystal-nak. Inkább regisztrálj magadnak még egy alreget.
A topiklakóktól bocs, befejeztem az offolást, Jakuza tiltólistán van, ne is fáradjon. DS, takaríthatsz:) -
#2618 Annyira jol ertesult vagy, hogy meg azt sem tudod, hogy a Crystal Dynamics a fejleszto es bizony, meg mindig vagy 80%-ukban ugyanazok a tagok alkotjak, mint az Eidos idejeben, csak mas poziciokban.
Mint peldaul Karl Stewart. -
#2617 Én is rég láttalak már.
Csak semmi nosztalgia...:) Thx. -
#2616 De hiányoztál. Nem, nem keverem. Ha van értelmes hozzáfűznivalód, tedd azt. Addig is thx bye. -
#2615 A jatekkiadot, ne keverd mar ossze a fejlesztovel. Thx bye. -
mester1987 #2614 Nem gondoltam volna, hogy kirúgták őket. Jó, hogy legalább jó helyen olvasol utána. Amúgy meg nem okosítok én senkit. Megvannak szerintem arra az emberek.
Inkább nem is akarom majd a jövőben tudni ki maradt még meg más cégeknél. -
#2613 Komolyan.. ne csináld... -
#2612 Nah üdv uraim, énis hazaértem :) -
#2611 100-15, az 85% mester.... :) -
#2610 Ezzel az erővel, nincs Blizzard, csak Westwood Studios. Ha valaki felvásárol valamit, akkor az az övé. Nincs EIDOS, csak Square. ATI sem létezik már, csak AMD van. Egyébként miután összekapott a két cég az egyesülés után, ki lett rúgva az EIDOS alkalmazottak többsége.
"Currently the Eidos Interactive logo only appears for games developed by former Eidos-owned game studios"
amíg te próbálsz okosakat írni, én utánaolvasok, mielőtt hülyeségeket hordanék össze -
#2609 Szerintem pár órán belül lesz -
Ironman2 #2608 Nude skin van már? -
mester1987 #2607 A Square Enix csak név. Az eredeti a számító tényező, mint ennél az Eidos.
Call of Duty-ra meg a többire ami nem az övék meg gondolom rászállt keménykedésből keleten :D -
#2606 Mert csak a PC-s játékokat soroltam fel, okostojás:)
Több mint 100 játéka van a Square-nek. -
mester1987 #2605 A legtöbb Eidos csak felvásárlás miatt van a nevük rajta...
A többi meg mind keleten a Square Enix CSAK!!! -
#2604 "És ezek csak a nagy nevek egy része (Square 90%-ban konzol cég)"
Mondod ezt úgy, hogy az összes felsorolt játék pc-re is van...:D -
#2603 Final Fantasy???
Az évmillimod legjobb játéka. -
#2602 Megint beszélsz butaságokat. Nem sok jót ad ki?:)
Dead Island
Sleeping Dogs
Deus Ex: Human Revolution
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black Ops 2
Just Cause 2
Dungeon Siege III
Kane & Lynch 2: Dog Days
Final Fantasy (összes)
Mini Ninjas
EverQuest II
The Last Remnant
Supreme Commander 2
És ezek csak a nagy nevek egy része (Square 90%-ban konzol cég)
-
#2601 Ha ez megnyugtat holnap szabin leszek. -
#2600 nincsmit.... -
#2599 Nyugi, én csak pénteken láttam/játszottam vele, a nyitóbuli keretein belül, de addig én is eljutottam :) -
Evoluti0N #2598 Ó. Hogy kapnátok be a zsigizsizsimcsimbumbámomat. Én meg várhatok itt holnap este hétig :D -
#2597 Igen, az :) alig várom h. csütörtökön hazaérjek. Holnap még csak nyálcsorgatás lesz, jó h. van a SE-ben vízálló tasak -
-
#2595 igen, az volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van amikor ég körülötted a talaj, de nem sokáig, és nem keletkezik bent kár. :)
Kicsit át lettem baszva.
Viszont ez a tény nem változtat azon hogy fantasztikus játék. -
#2594 Persze mint amikor keresed Steam-re a patch-eket.
De írtam neki, ha netám valami oknál fogva steam-en nem látta és azért kérdezte, akkor elnézést.
Csak gyanítom hogy warez-ra irányult, nem vádolok senkit meg egyenesen. :) -
#2593 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként montdtam, h. az égő háznál lehetsz, nem hinném, hogy a deszkákat begyújtaná a nyílvessző, de lehet tévedek. Én ott scriptre gyanakszom, mert ha visszamész, meghalsz pl. -
#2592 Hát hülye azért nem vagyok. :)