5366
Tomb Raider
  • mester1987
    Téged nem zavar ez a túl sok érzelmi vonal meg ez a túl nagy beleélés a szerepébe? Mondjuk épphogy belenéztem, de a játék fele komolyan csak átvezető lesz meg filmes biszbasz?
  • DarkSector
    Én azzal kezdeném és zárnám le a technikai bla-bla-t, hogy az én gépemen, a TessFX-et kikapcsolva minden MÁST maxra kapcsolva 1920x1080-ban zavartalanul tudok játszani, 1-2 ponton érzek lassulást, de nem vészes...

Nincsen itt baj a gépigénnyel.

Részemről ennyit a játék futtatásáról, és ezügyben a kis gépemmel maximálisan elégedett vagyok!
  • DarkSector
    Igen ez is érdekes de játékról lévén szó tudjuk hogy ez aránylag elfogadható, de azért hogy egy bokor az orrod előtt válik láthatatlanná ez azért durva hiba!
  • DarkSector
    Én nem vicceltem, amúgy helyesbítek, nem bug hanem furcsaság.
  • kill3r21

Nah hát számomra a TressFX kilőve, a kellemes 30fps-t letolja kemény 8fps-re, csak úgy mint a PostProcessing, ezeket kilőve teljesen jó...
    Tudtam hogy nem nagy Cucc a GTX650, de ez a két effekt megeszi reggelire....
  • MerlinW
    Vissza lehet, igen.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van/lesz fast travel a TAB menüben

Játszottam ~3 órát, nem volt semmi gond (gondolok itt crash-re, egyébre). Ultimate beállításon TressFX-el stabil ~35-40 fps-t produkál. Kellemes darab. Csak a QTE-k ne lennének benne...
  • Tatyla
    A játék még meg se jött a konzolok szervize már elkuldte az explorer és a combat strike kulcsokat
  • xido
    ellenben cseszi a csőrömet,hogy

van olyan gyűjtemény,amit "még" nem tudsz felszedni,ellenben nem tudom,hogy vissza lehet-e menni még egy ponton túl,vagy ha fel vagy tápolva,akkor újra kell szaladni a pályákon a menüből vagy akárhonnan?:)
  • Myselor
    jaja nagyon komoly:)
  • Myselor
    nekem semmi gondom a játékkal nem volt fagyás kilépés semmi:)
  • xido
    a hangulat is,hogy csak bámészkodsz és minden sarokba benézel,de a nyilazás pl úgy hibátlan,ahogy van :)
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk a sunnyogós rész az nagyon idegesítő mindjárt az oroszokkal.
  • Sir Quno Jedi
    Namost úgy 45 percenként kifagy mint huzat.
  • Myselor
    hát srácok ez nagyon jó játék lett,nem bírom abbahagyni : d de asszem nem csak én vagyok így ezzel.ki marad még reggelig?:d
  • CalebJoe
    megy a függés

• xido
    konkrétan a

[spoiler]
    kamerára meg a gyufára gondoltam,hogy csak úgy..hátrateszi a semmibe,meg előveszi:)
    [/spolier]
  • CalebJoe
    de foltos is lesz mert szétnyomja a segge a bogyókat
  • xido
    hát remélem jól,mert az elején a direkt csőben vezetés bosszantó,mikor te amarra mennél inkább :)

de ha az embereket is állatokhoz hasonlóan modellezték,akkor jó lesz :)
  • The Protector
    Mennyire épít a játék az emberek becserkészésére,levadászására,hátulról elkapására és csapdák állítására és hasonló cigányságokra?Egy területet többféleképpen is meg lehet közelíteni és mondjuk egy adott harcban sok a lehetőség a megközelítésre?
  • xido
    és hová rakod a cuccokat és minden mást,hogy feszes marad a segge a naciban?:)
  • Tikal #2651
    na, vége, pörög a credits.. hát nem volt rossz
  • Fpocok
    Ne csináld már... felébreszted a szomszédokat :DDD
  • wesker24
    5,6k !
  • CalebJoe
    gumimacik?
  • DarkSector
    Ez nem spoiler, hanem bug:
    Mikor leszedsz egy geci bogyót, miért tűnik el az egész bokor??????????????????????????????????
    Na mindegy.
  • CalebJoe
    mennyibe volt a game?
  • Fpocok
    Nálatok megy a multi? Nálam kiírja, hogy szörcs, aztán hogy fánd... de csak teker teker és semmi. A végén meg berak egy új játékba egyedül.
  • Evoluti0N
    A Sleeping Dogs alapján ehhez is várhatunk még egy csomó "értelmes" ruha és fegyver dlc-t. Azonban remélem, hogy 1-2 normálisat is kiadnak majd, mivel az előbb említett játék nem nagyon kapott olyant.
  • wesker24
    Na én ezt nevezem DLC Packnak ! :D

• Fpocok
    Nálatok megy a multi? Mert nálam abszolút nem.
  • wesker24
    Anyád 1 GB-os Comic képregény durva ! :D
  • Sir Quno Jedi
    na indulamandula
  • DarkSector
    Milyen beállítás van az Ultra után? Ultimate! ....aztakurva...
  • Sir Quno Jedi
    jah, már unlockolja, csak murvára összeakadt a far cry 3-mammal, de készülget...
  • wesker24
    APA KEZDÖDIK ! XD
  • DarkSector
    használj kéztörlőt. :)
  • Evoluti0N
    Pfff. Megyek is aludni mindjárt. Nem akarom nyálcsorgatva olvasni, ahogy áradoztok a játékról
  • wesker24
    Még szép hogy itt vagyok ilyen alkalmat kihagyni olyan isten nincs ! xD
  • Myselor
    hehe,na heló te is itt vagy
  • wesker24
    Üdv Éjjeli Bagoly Elvtárs ! xD Úgyszintén !