5366
Tomb Raider
-
mester1987 #2671 Téged nem zavar ez a túl sok érzelmi vonal meg ez a túl nagy beleélés a szerepébe? Mondjuk épphogy belenéztem, de a játék fele komolyan csak átvezető lesz meg filmes biszbasz? -
#2670 Én azzal kezdeném és zárnám le a technikai bla-bla-t, hogy az én gépemen, a TessFX-et kikapcsolva minden MÁST maxra kapcsolva 1920x1080-ban zavartalanul tudok játszani, 1-2 ponton érzek lassulást, de nem vészes...
Nincsen itt baj a gépigénnyel.
Részemről ennyit a játék futtatásáról, és ezügyben a kis gépemmel maximálisan elégedett vagyok! -
#2669 Igen ez is érdekes de játékról lévén szó tudjuk hogy ez aránylag elfogadható, de azért hogy egy bokor az orrod előtt válik láthatatlanná ez azért durva hiba! -
#2668 Én nem vicceltem, amúgy helyesbítek, nem bug hanem furcsaság. -
Nah hát számomra a TressFX kilőve, a kellemes 30fps-t letolja kemény 8fps-re, csak úgy mint a PostProcessing, ezeket kilőve teljesen jó...
Tudtam hogy nem nagy Cucc a GTX650, de ez a két effekt megeszi reggelire.... -
#2666 Vissza lehet, igen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van/lesz fast travel a TAB menüben
Játszottam ~3 órát, nem volt semmi gond (gondolok itt crash-re, egyébre). Ultimate beállításon TressFX-el stabil ~35-40 fps-t produkál. Kellemes darab. Csak a QTE-k ne lennének benne... -
#2665 A játék még meg se jött a konzolok szervize már elkuldte az explorer és a combat strike kulcsokat -
xido #2664 ellenben cseszi a csőrömet,hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
van olyan gyűjtemény,amit "még" nem tudsz felszedni,ellenben nem tudom,hogy vissza lehet-e menni még egy ponton túl,vagy ha fel vagy tápolva,akkor újra kell szaladni a pályákon a menüből vagy akárhonnan?:)
-
#2663 jaja nagyon komoly:) -
#2662 nekem semmi gondom a játékkal nem volt fagyás kilépés semmi:) -
xido #2661 a hangulat is,hogy csak bámészkodsz és minden sarokba benézel,de a nyilazás pl úgy hibátlan,ahogy van :) -
#2660 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk a sunnyogós rész az nagyon idegesítő mindjárt az oroszokkal. -
#2659 Namost úgy 45 percenként kifagy mint huzat. -
#2658 hát srácok ez nagyon jó játék lett,nem bírom abbahagyni : d de asszem nem csak én vagyok így ezzel.ki marad még reggelig?:d -
#2657 megy a függés
-
xido #2656 konkrétan a
[spoiler]
kamerára meg a gyufára gondoltam,hogy csak úgy..hátrateszi a semmibe,meg előveszi:)
[/spolier] -
#2655 de foltos is lesz mert szétnyomja a segge a bogyókat -
xido #2654 hát remélem jól,mert az elején a direkt csőben vezetés bosszantó,mikor te amarra mennél inkább :)
de ha az embereket is állatokhoz hasonlóan modellezték,akkor jó lesz :) -
#2653 Mennyire épít a játék az emberek becserkészésére,levadászására,hátulról elkapására és csapdák állítására és hasonló cigányságokra?Egy területet többféleképpen is meg lehet közelíteni és mondjuk egy adott harcban sok a lehetőség a megközelítésre? -
xido #2652 és hová rakod a cuccokat és minden mást,hogy feszes marad a segge a naciban?:) -
#2651 na, vége, pörög a credits.. hát nem volt rossz -
#2650 Ne csináld már... felébreszted a szomszédokat :DDD -
#2649 5,6k ! -
#2648 gumimacik? -
#2647 Ez nem spoiler, hanem bug:
Mikor leszedsz egy geci bogyót, miért tűnik el az egész bokor??????????????????????????????????
Na mindegy. -
#2646 mennyibe volt a game? -
#2645 Nálatok megy a multi? Nálam kiírja, hogy szörcs, aztán hogy fánd... de csak teker teker és semmi. A végén meg berak egy új játékba egyedül. -
Evoluti0N #2644 A Sleeping Dogs alapján ehhez is várhatunk még egy csomó "értelmes" ruha és fegyver dlc-t. Azonban remélem, hogy 1-2 normálisat is kiadnak majd, mivel az előbb említett játék nem nagyon kapott olyant. -
#2643 Na én ezt nevezem DLC Packnak ! :D
-
#2642 Nálatok megy a multi? Mert nálam abszolút nem. -
#2641 Anyád 1 GB-os Comic képregény durva ! :D -
#2640 na indulamandula -
#2639 Milyen beállítás van az Ultra után? Ultimate! ....aztakurva... -
#2638 jah, már unlockolja, csak murvára összeakadt a far cry 3-mammal, de készülget... -
#2637 APA KEZDÖDIK ! XD -
#2636 használj kéztörlőt. :) -
Evoluti0N #2635 Pfff. Megyek is aludni mindjárt. Nem akarom nyálcsorgatva olvasni, ahogy áradoztok a játékról -
#2634 Még szép hogy itt vagyok ilyen alkalmat kihagyni olyan isten nincs ! xD -
#2633 hehe,na heló te is itt vagy -
#2632 Üdv Éjjeli Bagoly Elvtárs ! xD Úgyszintén !