5366
Tomb Raider
-
#2712 Nézd a jó oldalát. Örülj neki hogy nem Freddy Kruger-ről és Whoopi Goldberg-ről mintázták -
#2711 Na hallod! Az arca Kobra Comandernek indult, az tuti, és végül Nicole Kidmanes lett. A jobb mellében van szilikati, a bal mellében - vsz egy esés következtében - már nincs. -
#2710 Hát csodálkozol. Magad mondtad hogy 10 évvel öregebb. -
#2709 A CE babának viszont már most lóg a bal csöcse. :) -
Newfronter #2708 Ez megoldotta, köszi! -
#2707 Akkor korához képest mellesleg kicsit túlfejlett :D -
#2706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2705 Még egy óra, és leteszem a melót. Nem bírok tovább várni.
Egyébként nagyon jó ez a CE baba, csak köszönő viszonyban nincs a játékbélivel. Olyan, mintha Lara 10 év múlva visszament volna a szigetre és végigélte volna újból az egészet. :) -
#2704 Egy baromi idegesítő dolog van. A menüben aza rohadt puttyogás, ha más opcióra vált az ember. Mindig utáltam, és itt nem találom, hogy hol lehetne kikapcsolni. -
mester1987 #2703 Hát ha a lányra kéne tippelnem hány éves, azt mondanám: 14 :D -
#2702 Hmm.
Ha a 4xSSAA be van kapcsolva, az "új" lobogó haj effektnél villog Lara fekete haja. Ha nincs, csak FXAA, akkor meg semmi gond, csak picit zavaróak a fények. De mivel NVidiam van, hátha az új driver majd megoldja! :) Egyébként én nem láttam különbséget a 4xSSAA és az FXAA között, max. sebességben szopás az előbbi.
Jelenleg így néz ki nálam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden ultrán, 1920x1080, FXAA, haj effek bekapcsolva:
Minden ultrán, 1920x1080, FXAA, haj effekt kikapcsolva:
Minden ultrán, 1920x1080, 4xSSAA, haj effekt kikapcsolva:
Minden ultrán, 1920x1080, 4xSSAA, haj effekt bekapcsolva:
Minden ultrán, 1920x1080, FXAA, haj effekt bekapcsolva:
Minden ultrán, 1920x1080, FXAA, haj effekt bekapcsolva, tessa kikpacsolva ill. alatta tessa bekapcsolva:
-
#2701 Ha így folytatják a végén már csak egy üres DVD tokot küldenek, fénymásolt fekete-fehér borítóval -
#2700 Pedig itt arról volt szó hogy felhőbe ment. -
#2699 Azért az úgy érdekes, hogy ahol előrendeltem, ott addig arról volt szó, h az előrendelők Steelbook-ot meg DLCt kapnak ajándékba, most meg az áll a honlapjukon, h az előrendelők posztert kapnak... Hát nagyon nem mindegy! -
#2698 Milyen vga-d van, és ahhoz milyen drivert használsz? -
bcrics #2697 Üdv,
nekem olyan problémám lenne hogy tiszta piros és az árnyalatai az egész játék.
Semmilyen más szín nincs.
Ez mitől lehet, hogyan tudnám helyrerakni? -
#2696 Ha nincs kint, akkor nem. Most ránéztem, nincs. -
Evoluti0N #2695 Akkor jó szar lett a játék, mi? Már nem is várom az estét, hogy játszhassak. -
#2694 Felhőbe ment a játék? Mert STEAM-en adatlapjánál nincs (még) kinn. -
#2693 Ok. Csak gondoltam belinkelem, hátha segít. -
hapi #2692 köszi -
#2691 egyébként jó csöcsös a kollegina, szúrnám :D -
#2690 majd fog :D -
-
#2688 Nem kell semmit trükközni, a tessalation okozza a fagyást.
Nálam tökéletesen megoldotta a problémát a kikapcsolása. Előtte szinte percenként fagyott, most 3-4 óra után sincs semmi baj. -
#2687 Melee. F alapból. Akkor kell benyomni, miután elérte a belső kört.
Kibaszott szar a QTE rendszer. Szarjon sünt aki kitalálta. -
#2686 "de egy olyan dolog nincs bent amit kritika érhetne"
pl. nudizik benne Lara néni? na, na ugye hogy ugye.
semmi sem hibátlan -
#2685 Ezt próbáltad?
"Users with a GTX6xx Card Roll back your Nvidia GPU Drivers to 310.90 and the game will stop crashing, also It runs smoother too!
P.S. Be sure to do a custom install and then select the "Preform a clean install" to make it work properly!" -
hapi #2684 Soha nem játszottam ilyen nyomd meg a megfelelő billt játékot, szal el is akadtam. Mit kell nyomni amikor az orosz fojtogat? -
#2683 Mondtak valami day1 patchet.
Remélem megcsinálják a multit, mert nagyon sok embernek nem talál játékot. -
#2682 Kapcsold ki a tesszalációt. -
#2681 Ezt Adom! Ahogy olvasgatom a fórumot még Dark barátunk sem állt bele semmibe :d -
Newfronter #2680 Remélem kijavítják ezt a kifagyást, mert így nem lehet játszani....
Ma lesz egy patch akkor?
Eredeti természetesen. -
mester1987 #2679 15+ minimum. -
#2678 na nálamis dolgozik a telepitő,milyen hosszú a játék amúgy? -
#2677 Gyerekek nem jó ez a játék. Ez után mindentől el fogjuk várni hogy ilyen minőségű legyen.
Komolyra fordítva a szót, eszméletlenül hangulatos. Komolyan mondom ritkán mondok ilyet, de egy olyan dolog nincs bent amit kritika érhetne. -
m0na #2675 végigzongoráztam a grafikai beállításokat és meglepve tapasztaltam, hogy a dept of field ultra beállítása rengeteg fps-t elfogyaszt. Normálra állítva látványban szinte semmi különbség nincs, ellenben sokkal jobb a framerate.
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/3/5/a1_2013_3_5_krlu8zmwhn_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/3/5/a1_2013_3_5_33x7v2doci_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/3/5/a1_2013_3_5_qgncaeuxv1_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/3/5/a1_2013_3_5_5nvh6vacw3_tn.jpg] -
#2674 Engem meg a kín esz meg csütörtök délutánig. De nemsokára megyek, átveszem én is a példányom :) -
#2673 Úgyis hozza a futár....legalább a grafikai dolgokkal nem kell már szöszmötölni :D -
#2672 Lewarezkodtad te is? Ejnye