Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Már rég meg lett rendelve, szóval nálam a wrz nem játszik.
Csak írtam, hogy a hétvégén valószínûleg lesz már belõle CloneDVD is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

minimize
konzolvilág tegnap küldött visszaigazolót,a többi kereskedést passzolom.
azt írták,kedden itt is lesz a rendelés.

No one can stop Death!

lucifer9393
gyanús...

Myselor
neaggodj egyik ismerösöm sem kapott még.mondjuk én is furcsáltam
igen, ez így megy, ezért csodálkozom, hogy már mindenhol kiküldték õket, a konzolok szervizénél viszont semmi.

CroftManor
A gameshoptól.
Automatikus visszaigazoló emialt én is kaptam a rendelésról, mikor megrendeltem, de most azért kaptam, hogy akkor megerõsítésképpen tényleg kérem e.

Nothing is True, Everything is Permitted

Nem értem. Nem igazolják rögtön vissza? Én az 576-tól rögtön, aznap megkapom a visszaigazolást.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

HeadHunter86
Honnan?

CroftManor
Legfõképp hátulról xD
Tegnap megkaptam a visszaigazoló emailt a rendelésrõl. <#worship>

Nothing is True, Everything is Permitted

Lacee86
Erre a játékra én is kíváncsi vagyok. 😊 Még jó pár éve az Anniversary-val játszottam, egész hangulatos volt.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

grebber
Ezt a játékot bûn, nem megvenni!

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Ausztráliában már kapható a játék!
Gondolom a hétvégén CloneDVD is fellelhetõ már majd a játékból!

Myselor
jólnézki😊
TBTPumpa
Gép:

Myselor
akkor jólvan,hát igen az van neki,és nagyon jól szinkronizálta,az egyik videóban ,Zec Levi is megdícsérte érte😊
lucifer9393
Még nem...

apropó, aki netán konzolok szervizétõl rendelt, kapott már megerõsítõ emailt?

lucifer9393
Nem félreérthetõ. Nagyon erotikus hangja van, épp ezért választották õt a szerepre. Egy jó szinkronhang már negyed siker.

Myselor
hát igen😊) am szerintem hihetetlenül jól megcsinálták lara karakterét,és camilla hangja hozzá.az a sok nyögés és amikor mondjuk megsérül,a hangjai,valami fantasztikusan jól sikerültek.xd na jó ez kicsit félreérthetõ lett,de értitek <#idiota>
Krisztiam
jöhetne már a gém 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Jól van akkor nem csak én vagyok vele így... rég vártam ennyire programot. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azt szeretem ha Lara fenn van (a gépemen 😄). De szerintem most majd hátulról fogom tolni. 😊

Olvasgattam azok hozzászólásait, akik már kijátszották. Csak úgy áradoznak a játékról, de nem kispályás módon. Így kell hype-ot generálni! 😄
Myselor
oh.hát az egy szerencsétlen dolog akkor😊
hát igen,én mondjuk mindig így viselkedem mint egy 5 éves ilyenkor.de most különösen várom ezt a játékot én is ^^
Sírjunk együtt. <#rinya> Jó, hogy másokkal is megoszthatom bánatomat. Rég vártam már ennyire játékot. 5 nap az nagyon sok. Ráadásul kedden pont sokáig fogok dolgozni. <#falbav>
Myselor
hát igen de sok az😊 alig bírom már kivárni én is
Myselor
beteg<#idiota> am én inkább camilla luddington kisasszonyal ismerkednék meg közelebrõl <#vigyor2><#zavart1>
wesker24
Melyik pózban ? <#hehe>
Még 5 nap aztán tolhatjuk Larát. 😊

Myselor
jaj már nagyon kelene ez a játék😊)
grebber
Nekem 9 óra20 perc volt 66%-os végigjátszás.

MerlinW
Megkapni megkapják, de árusítani, kiszállítani márc 5 elõtt nem fogják.

[merlinw.org]

Utóbbi idõben nem nagyon szokták kiosztani, mégha korábban be is jön nekik. Gondolom a külföldi balhék miatt. Pedig anno a Mass Effectet (elsõ részt) még vagy másfél héttel megjelenés elõtt megkaptam az 576-ban (Xbox360-ra). Akkor volt az, hogy annyira megtetszett a játék, hogy a Briteknél elõrendeltem a gyûjtõit (mert hogy ott még nem jelent meg), haha. Nálunk sajna nem lehetett kapni gyûjtõi változatot.

AtiRadish
Aki már végigvitte konzolokon az tudna mondani egy végigjátszási idõt, mire lehet számítani? egy 10óra+ nak nagyon tudnék örülni.

TBTPumpa
Itt már raktáron van a játék!

Szerintem holnap már a két nagyobb bolt is megkapja (CD Galaxis, 576), míg a kisebbek majd csak hétfõn.

Jobb is. A végén van valami nagyon furcsa dolog. Egyre kíváncsibb leszek... :-D

lucifer9393
Ezt viszont már nem nézem meg. Hagyom, hogy meglepetésként érjen 😊

CalebJoe
itt van még néhány<#eljen>

Tatyla
szent szar,olyan mint valami végsõ állomás jelenet, szegény hogy tapogatja még utolsó másodperceiben

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

brutális! D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Vannak ilyesmik, sõt érdemes megnézni õket. Amikor "úgymond" utasít a játék, hogy merre menj, mit csinálj, akkor én elsõre az ellenkezõjét csinálom. Jókat lehet röhögni, van pár elborult haláleset.
grebber
Ezenkívül nem találkoztam ilyennel!

lucifer9393
Csak annyit árulj el – spoiler nélkül – vannak ehhez hasonlók? Il. te találkoztál-e velük.

grebber
Ezt megszívtam párszor én is 😄

lucifer9393
Ez az egyik legkegyetlenebb haláleset amit én játékban láttam. Talán van rosszabb, de így látni Larát...durva és kegyetlen. Jó <#idiota>

Omlás
<#eljen><#taps>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

CalebJoe
ja az megvan jáj<#eljen>
Seth
Mekkora BS

PSN ID.: Beegabor

TBTPumpa