5366
Tomb Raider
  • kill3r21

Jók a rucik, de jöhetne valami tanga+melltartó kombó :D
  • lucifer9393
    de hülye vagyok, tovább is gördült a táblázat
  • lucifer9393
    Letöltötte már valaki a melléket kóddal a soundtracket? Én most töltöm, de a 10 track helyett csak hatot látok...
  • Shep
    Hát szerintem te sehogy nem fogsz belőle enni :)
  • Lacee86
    Srácok, annyira túl van lihegve ez a haj effekt. Nem mind1, hogyan fújja a szél a szerencsétlen csaj haját? :D Épp most ejtettem el egy szarvast, de gőzöm sincs még, hogy fogok enni belőle. Majd kiderül. :)
  • Munszu
    Ezek szerint, senkinek semmi ötlete nincs a problémámra? :\
    Mert a játéknak röhögve mennie kéne..
  • Shep
    Egyébként van ahol tényleg nagyon jól fest az egész, van ahol meg több évvel ezelőtti színvonal.
  • TBTPumpa
    Amúgy az 1.01-es javítás megjelent már?
    Nálam a játék és a launcher is 1.00-ás verziót ír!
  • Shep
    Na hát igen, ez már valami de akár egy Alice szintű is jó lett volna ehelyett a kamu helyett.
  • Maxtreme
    Am tessék, NV TressFX, 2010-ből:

• TBTPumpa
    Nálam csak 10 FPS-sel csökken a dolog.
    5 FPS-t von le a Post-processing, és 5 FPS-t az SSAA-s élsimítás. Maxra húztam, nem tetszett a kártyának, de 15-20 FPS megvolt a legnagyobb helyeknél is. Így brutálszép a játék, csak ahhoz erősebb kártya is kéne. Majd a HD8000-res sorozat...
  • Shep
    Elképzelhető de 20-30 fpst nem ér egy haj ami ráadásul még nem is szép, de legalább bugos :)
  • Maxtreme
    Gondolom ez kártyafüggő is.
  • Shep
    Érdekes, hogy egyik összeesküvős sem jelent még meg és kezdte el hinteni a szövegét :)
  • Maxtreme
    abból lesz vagy 2.
    A többi teljesen realtime.
  • Shep
    10-et? Nekem van legalább 30 de 20 minimum :)
  • Maxtreme
    Jah, bocsánat, most leülök a sarokba és magamba szállok.
  • TBTPumpa
    Nem rossz, csak "idegennek" tűnik Larán... Míg a többi karakternél ugyanaz a snassz haj van, mint eddig. És a kamerás átvezetőkben is visszavált Lara haja a normálra. Így én is normálon hagytam, így nyerek vele 10 FPS-t.
  • Shep
    A physx csak parasztvakítás, kamu, te nem is tudtad? :D
  • Maxtreme
    Amit már az nv minimum 3 éve felfedezett, de szarni rá
  • Shep
    Hát az azért más. Engem sem zavar annyira csak fura na, ettől még jó a játék de ha erre is figyeltek volna akkor közelítene a tökéleteshez :)
  • Shep
    Mi az ,hogy nem jön be? Forradalmian új technológia, soha nem látott realisztikus haj :D
  • Maxtreme
    A Quake3-ban sem áll ki az ember fejéből a rakéta, pedig ott is a túlélésen va na hangsúly.

Viccen kívül, engem krvára nem zavar.
  • TBTPumpa
    Sajnállak azért... Remélem mielőbb meg fog érkezni hozzád is a játék!

Amúgy csodálom, hogy a HD6970-es kártyám ilyen jól viszi a játékot.
    TressFX nélkül és SSAA élsimítások nélkül 50-60 FPS között mozog a játék. Minden más Ultra beállítás. Rosszabbra számítottam. Ha picit visszaveszek, akkor folyamatos 60FPS-sel szalad...
    Valahogy a kártyám nem bírja az SSAA-s élsimítást és a Post-processing kikapcsolásával is nyerek 5-6 FPS-t.
    Amúgy 25-30 FPS megvan TressFX-el is, de az a haj annyira nem jön be. Jól az alap is nekem, így legalább több FPS van.
  • Shep
    Nem, de itt azért gáz, mert folyamatosan a túlélésre volt felépítve az egész, ahhoz nálam hozzátartozik ,hogy ha már átdöfött egy karó akkor azt legalább bekötöm, a szarrá vágott lábamat szintúgy. Másik meg az ,hogy azért ez csak egy kiscsaj és nem Rambo, aki ráadásul kiégette magának :D
  • Maxtreme
    A filmekben is kiakadsz ilyen baromságokon? :)
  • Shep
    Hát de legalább bekötné, ja a trikója meg színváltós, mint McClane-nek? :)
  • Maxtreme
    ha minden seb megmaradna amit a kalandod során szerzel, a végére Lara helyett csak egy ilyet irányítanál:

• Shep
    Annyira nem lehetett nagy szám, mert reggelre meggyógyult :)
  • Shep
    Én nem bántottam őket csak azt az 1-et amit muszáj volt, viszont felmászni felmásztam :)
  • Maxtreme
    Azért az sem lehetett kellemes :)
  • Lacee86
    Első próba után, marha szép grafikájú a játék, és tényleg jól optimalizált. :)
  • Shep
    Ja erről jut eszembe, első tomb végén (a repülős) van egy ajtó amihez valami fogaskerék kell az merre van, majd később lesz meg vagy ott van a tombban, csak nem találtam meg?
  • xido
    vajon hányan voltak olyanok,mint én,hogy a legelső kis területen levadásztak minden állatot,amit csak lehetett?:)
    meg felmásznak ahová csak lehet?:)
  • Myselor
    nem mondhatnám azt hogy hamar,csak nem tudtam abbahagyni,de nagyon sok mindent gyüjtöttem ám,direkt úgy játszottam,persze maradt még sok cucc,de rengeteg minden van benne,meg ugye a dlc-k is:)
  • Shep
    Ja azt én is néztem, de így is komolytalan. Persze sokak szerint ez szőrszálhasogatás de egy olyan játékban ahol a túlélésről szól szint minden ott azért legalább egy látszatbekötözést csináltak volna, nem pedig ilyen varázsgyógyulásos megoldással.
  • Shep
    Hát akkor hamar lezavartad, én nem szeretek semmit ilyen gyorsan letudni, pláne ha még jó is a játék :)
  • lucifer9393
    Ó, milyen jó lenne ha ő játszaná! Nem érdekel van-e melle vagy nincs, annyi abban a nőben a szexualitás, hogy nem érdekel van-e melle vagy nincs. Akkor az biztos, hogy sosem nézném meg magyar szinkronnal a filmet.

Na, srácok nekem is megvan a szép kis survival editonös X360 példányom, aminek egyelőre csak a dobozában gyönyörködhetek. Kaptam én is pólót fémtokot miegymást, de csütörtök estig be kell érnem ezekkel a játék helyett. Nagyon ötletes ez a vízálló tasak, de bárhogy töröm a fejem, akármennyire is szeretném használni a mindennapokban, nem találok neki megfelelő szerepet.
  • a.carkey
    Az eleje mókás volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor mutatják, hogy majdnem lezuhan egy marha nagy karóba. Aztán az a karó egy apró valami. :)
  • rage
    Nálam a játék jól fut, azonban minden mentésnél, vagy mikor a képernyőn információk jelennek meg (XP-t kapok mondjuk) kép megáll, hang megakad, utolsó hangot lejátssza vagy ötször (looping) aztán megy tovább.
    Próbálkoztam a beállításokon variálni, de nem segített.

Tapasztalt más is hasonlót?