Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lucifer9393
Nekem még ki kell találnom egy jó kis kifogást, miért nem tudok részt venni a nyelvgyakorlatomon... azért remélem nem lesz hatalmas a sor az üzletben.

TBTPumpa
Elméletileg holnap mindenki megkapja! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

HeadHunter86
Elméletileg nekem holnap itt a game. Most kaptam mailt: "A konzolokszervize.hu megbízásából küldeményét a G4S Futárszolgálat a következõ munkanapon 9-17 óra között próbálja meg Önnek kézbesíteni ..."

HeadHunter86
És basszus tényleg van konzolra. Most olvasom.

HeadHunter86
Az lehet de azt nem PhysX-nek hívják. link
Amirõl te beszélsz, az a fizika, ami lehet különbözõ technológiájú, lásd Nvidia PhysX vagy Havok.

Myselor
ajaj,😊 akkor nem lesz ez olyan hosszú játék nekem
TBTPumpa

Látom, te is nagyon nagy tévedésben vagy. PhysX nem egyenlõ GPU-s nVidia fizikával. A PhysX olyan , mint pl. a Havok. A PhysX futhat CPU-n is, ezért van Xbox 360-ra és PS3-ra is SDK, amivel készíthetsz fizikai szimulációt. Egyébként PS4-re is lesz PhysX továbbra is, pedig ott AMD CPU és GPU lesz.

HeadHunter86
Te mirõl beszélsz?
1. Ha PC-n CPU-n futott, akkor Xboxon miért futna PhysX alatt.
2. Xbox-on mióta van PhysX?

Ezen része PC-n is CPU-n fut, és Xbox-on is PhysX-et használ. <#smile>

Myselor
igen és még a gépet se ette meg😛
szóval egy nagy butaság most ez a stressFX is.de azért jólnézki.csak ez valami új fogás lesz én szerintem :d
lucifer9393
Pontosan. Nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy nekem X360-ra van meg, és pontosan ugyanilyen a haja. Szóval nem csak PC-s extra volt, bele tudták erõltetni a jó "öreg" xboxba is.

Myselor
és még physX nélkül is nagyon látványos😊
Maxtreme
igen, tényleg. El is felejtettem. 😊

Meg ott van az Alice Madness Returns is, ami pontosan ezt tette PhysX-el.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Myselor
hát jah,voltak azért itt már ilyenek.😊
Maxtreme
Am érdekes dolog a haj körüli hajcihõ (<#idiota> )
Pc-n eddig ilyen nem volt,

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja bocs, mégis. <#vigyor3>

Zomil
Öszintén szolva a jobb oldali szebb...a bal oldali egy pixeles izé 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TBTPumpa
Nekem is tetszik, csak az egy patrongyilkos kép! <#idiota>

És befutott a játék megjelenése elõtti utolsó Artwork is szép nagy méretben:

Ezt nem kell nyomtatni, ez a játék mellé dobott ArtWork-ben benne lesz! <#ravasz1>

lucifer9393

Nézzétek, milyen érdekes képre bukkantam 😊

lucifer9393
Pontosan. Én is mindig ezen gondolkozom. Nyomtattatni, keretezni, és szépen mutatna. Na de minden drága, komolyan. A4-ben elveszne a falon szerintem. Inkább az A3. Mondjuk én nem fa keretbe tenném, hanem sima üveglap alá.

Nagyon szép ez a kép. Pár napja már gondolkozom rajta, hogy A4-ben(vagy esetleg A3 méretben csak az nagyon drága) ki kellene fotó nyomtatni és egy frankó fa keretbe betenni, majd a szoba dísze lenne. Ami kicsit visszatart az az, hogy kb annyiba kerülne mint maga a játék... <#lookaround>
DarkSector
Hõja...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
hát jó végülis neked kell tetszen,magadnak csinálod ^^
DarkSector
Ez picit 3d-seskés lett, persze lehet állítgatni ezen még.
Nekem jobb lenne így kicsit a betûk mintha sziklákból-kövekbõl lenne kifaragva...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
hehe,am nemrossz de nekem az a köves valami nem igazán tetszik a többi jó.max még a betûk lehetnének a sima egyszerû😊
DarkSector
De én elsõre azt hittem hogy télleg látnak valamit, azt közbe hülyítenek.

Kár hogy szar a nyomtatóm, kinyomtatnám meg kiírnám a játékot egy DVD-re. 😄

Myselor
ti betegek vagytok<#idiota>
DarkSector
Vagy a gyilkos pinák inváziója. 😄

wesker24
Volt már olyan horror film is amibõl szétnyilt a nõ mutáns keze és abból ujabb kis csápok jelentek meg ! xD
wesker24
Dehogy csak túl sok horror filmet néztem ! 😄
DarkSector
Hát te szívtál valamit. 😄

wesker24
Talán azért mert a szörny karmaiból ujjabb kis karmok jönnek ki mindenhol nem csak az elsõ és hátsó karmával tolhatja hanem bármely részen szét nyilhat amiböl ujabb 10 kis kjarom jöhet ki ! 😄
DarkSector
Igen? Nekem ez eszembe nem jutott.
És a karom miért lóg akkor ki jobb oldalt: 😄

Mondjuk én még most sem látok szörnyet...😄

wesker24
Ugy érti hogy a C betû amit csináltál az ugy néz ki mint egy szörny karom és hátulról tolja a csajt ! xD
DarkSector
Lemaradtam valamirõl?
mit sunáz micsoda? 😄

Lacee86
A szörny hátulról sunázza, vagy mi? 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DarkSector
C mint Croft.
Eeredetileg nem C akart lenni de egyik haverom kérdezte hogy az C mint Lara vezeték neve, mondom nem de lehet az is akár...😄

az mi az? fekete lyuk?<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DarkSector
Alakul...😊

Zomil
oh, akkor passz :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tatyla
persze már nem egyszer vásároltam paypallal,de most nem engedi valamiért

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zomil
A probapénzlevétel sikeres volt?

MerlinW
<#idiota>

[merlinw.org]

MerlinW
A konzol-os véleményeket olvastam értelemszerûen. Játékmenet tekintetében semmi különbség a platformok között.

[merlinw.org]

MerlinW
Igen, ezt akartam még írni, hogy az indie játékok azok, amik sokszor sikeresen visszahozzák az igazi játékélményt. Veszem is õket, mint a cukrot😊

[merlinw.org]

jarlaxxe
<#nevetes1>

wedge31
Végre normálisan fut a gépemen...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Abba a játékban meg mi a fene volt a sikerélmény neked?

Tatyla
de akkor miért nem tudok vele vásárolni mert hétvége van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA