5366
Tomb Raider
-
#2912 Itt van egy két jó tipp a játékhoz.
Pl directx9 erőltetése, amivel lehet fpst nyerni. FoV állítás stb. -
#2911 Azért az a nem semmi hogy a játékban lévő full legalja óvodás szintű QTE-n mit össze tudnak görcsölni az emberek! -
drholmes #2910 Én voltam béna, végül meglett a steamen. -
#2909 az kicsit nehéz volt ja,de nekem kb 5x re ment :D -
drholmes #2908 Sziasztok,
Lehet, hogy hülye kérdés, de kaptam a játékhoz két dlc kódot (Explorer pack, combat strike pack), azokat hova kell beadni? Se a játékban, se a steamen nem vettem észre.
Köszi -
#2907 Én a farkasnál cumiztam, kb 30adjára jött össze,brutál...
Egyébként nagyon jó a játék, nagyon nehéz abbahagyni, de nem akarom egy nap alatt leélni....
Jah és brutáljó a graf...:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2906 Rossz már ide benéznem mert vagy minden spoiler már, vagy a nem spoilerben is vannak olyan dolgok, amiket nem akarok tudni áááá nem bírom! még másfél nap -.- -
#2905 Ahogy elnézem nőtt a Cloud mérete, szóval tippre tuti hogy tárolja online a mentéseket. Csak épp nem tüntették még fel a játék adatlapján. -
#2904 igazából nagyon picivel írja ki és csak elsőnek nehéz:) -
#2903 Szerintem tök egyszerűek. Én az ejtőernyős résznél szívtam, mindig fennakadtam egy fában :D Az is szép halál :D -
Ironman2 #2902 de,csak összekeverem a gombokat mindig.DD -
#2901 Nem értem miért okoznak ezek gondot, 10x kell próbálkozni egyeseknek? Valami gond lehet akkor ezzel a verzióval,mert ezt nem hiszem el, hogy ilyen nehézkes pc-n. Nem írja ki mit kell nyomni vagy mi? -
#2900 Nekem bejön ,mivel egyébként is a gombokat kell nyomkodni ezek a részek meg annyival másak hogy picit gyorsabban.Semmi nehézség nincs benne.Konzolon 4x bénább voltam ezekben (majdnem kitörtem a gombát) itt meg az összes elsőre sikerült. -
#2899 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A faszé kell kinyíratni Rothot. Az eddigi legkedveltebb karakter Larán kívül a játékban. Most meg Alexet kell kimentenem a hajóból...
Kis pihenő nem árt -
#2898 hát a végére kicsit sok a katona is,sőt van konkrétan olyan rész amikor robbannak az épületek menekülnek ők is,de azért mondjuk elkezdenek lőni rám,mondom hol van ennek értelme xd kicsit sok lett a lövöldözés na,kevés az állat:) amúgy teljesen jó szerintem a játék,de tombraideres is maradt,talán a vége felé nem annyira,de a végén igen:) -
Ironman2 #2897 idáig többet néztem videót mint játszottam vele -
#2896 Persze, az első óra után hozzá lehet szokni. Egyébként a vége fele járva azt mondom, hogy mint Tomb Raider értékelhetetlen a játék, viszont mint interaktív akció/film zseniális. Végig sikerült eseménydúsan tartani a játékot, egy perc üresjárat sincs. Utoljára az Alan Wake adta ezt a filmes érzést. -
Ironman2 #2895 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én vagy 10-szer próbáltam a ruszkinál,nem szabad feladni,mert a farkasnál még bonyolultabb lesz a kombó -
Ironman2 #2894 nekem már simán megy,mondjuk van olyan láda,ahol más a ritmus -
Ironman2 #2893 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
10.20-nál járok annál a dögnél,rohadt nehéz billentyüvel elkapni mindig az adott pillanatokat
-
#2892 na jó de azok nem olyan nehezek már,ajtó nyitáskor stb,csak az elején hogy nem vagy hozzászokva:) am én se tudom mi a jó benne,annyira nem élvezetes -
#2891 Háát:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden közelharcnál, a kapaszkodásnál sokszor, a kötélváltásokkor, ajtónyitásoknál, tárgyhúzásnál a későbbiekben, stb. Van benne azért rendesen:) Mondjuk nem tudom mi a jó abban, hogy egy ajtó felfeszítésekor nyomogatnom kell a gombot... sosem értem meg, nem élem bele jobban magamat:) -
#2890 csak először ilyen szopatós.utána már belejössz:) -
#2889 azért nincs olyan sok:) -
#2888 Akkor lehet inkább megszököm, köszi az infót.
Van akinek ez a nyomogatós rész bejön? -
#2887 Szokj hozzá, mert a játék végéig 10 percenként lesz minimum egy ilyen:) Én is utálom, de meg lehet szokni. -
#2886 Abba is hagytam ma ennél a résznél, felhúzott.
Ez nem hiányzott a játékba. :( -
#2885 szerintem először mindenki így jár.am az F-t nyomd meg pont amikor bevillan,menni fog:) 1-2 rész engem is szopatott először aztán nem volt gond:) -
#2884 :P -
#2883 Hmm. Ez a nyamvadt orosz mindig kinyír... Fck this QTE! -
#2882 Igaz,hogy van egy olyan rész a gameban,hogy megjön a havibaj és Lara mindig hisztizik + alig irányítható? -
#2881 simán lehet, ennél a játéknál....hogy jobban teljesit az 590 -
#2880 Tönkre is mennék a 108 fpstől, még igyse szoktam meg az akadásmentes 30at :D
tudod ki adna egy kártyáért 200k-t -
#2879 Ezt az 590 elől, 680 hátrébb részt nem értem. -
#2878 Egy hangyányit :D -
#2877 Az há én meg a 20k-s videókarival maxon játszom, HAJeffekt van csak OFF-on.
De megéri venni 690-et :D -
#2876 Az látszik ,hogy atira gyúrtak. -
#2875 De kegyetlen ez a játék. Ez azért eléggé
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha nem szúrná be: KÉP -
#2874 Szal akkor kéne venni egy 690et mi? :D -
Csokis #2873 GPU/CPU teszt