Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem volt annak semmi komoly gépigénye. Egy 9800 GT kártyán játszottam maximum(!) grafikán, Physx nélkül. És anélkül is részletes volt a haja, szal nem gépzabáló physx fícsör volt.
TDC Geronimo
PCs verzióba van normális kontroller support?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nemtudom én Xboxon játszottam. Ott ment zökenõmentesen. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

HeadHunter86
Én melóba rendeltem a játékot. Amint megjött remottel bekapcsolom az otthoni gépet, és aktiválom steam-en, hogy mire hazaérjek már csak játszani kelljen vele 😊

emlékeim szerint azért az alice sem a szerény gépigényû játékokhoz tartozott anno.

Prince23
Kicsit bénázik QTE-n 😄

Én is 5-ig melózok holnap. Ezért irányoztam elõ a szabit szerdára. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TBTPumpa
Belenéztem a stream-be. Szép grafika valóban, de még a srácnak is több helyen komoly FPS dropja van 7970-es kártyával...
Ez reggelire megzabálja a 6970-es kártyámat. Valóban fasza feature lett ez - hozza a 2006-os Legend Nextgen grafika szintjét!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

CroftManor
Én sajna holnap 5ig bent leszek melóhelyen, Csak utána tudom átvenni, aztán meg szerdán reggel 7re megyek, szóval nem sokat fogok vele játszani elsõre :/

Nothing is True, Everything is Permitted

0:45-nél elég gyökérül van ábrázolva a haja. Van ilyen haja Alice-nak is. Most tényleg nem tudom mitõl van így hanyatt esve mindenki. Csumpi sáros mindenhol a csaj a haja meg úgy löbög, mintha most mosta volna.

Akkor az én kis 6850-es kártyámmal lemondok a fícsörröl 😄. "Fantasztikus" technológia. Az Alice már tudta ezt pár éve, anélkül, hogy felzabálná a gépet.
Szerintem azért elég nagy melle van Larának. Vagy várjunk csak... a haját kell nézni? Kit érdekel a haja?!?<#idiota>

TBTPumpa
Van Stream is!

Vigyázat spoileres lehet!

Minden beállítás maxon van, ezzel a konfiggal tolja a srác: 2500k @ 4.5ghz 8GB ram and amd 7970

Korrekt. <#eljen>
HeadHunter86
Húú pedig elég szuper feature. Sokat dob rajta.

HeadHunter86
Elég szép. Itt még szebb az arca mint az eddig látott videókon, legalább is nekem úgy tûnik. Ha tényleg ennyire eszi a VGA-t ez a haj, akkor nem lesz nagy sikere, és nem sokan fogják használni.
Szeptemberre terveztem VGA-t cserélni, de lehet újítok már ebben a hónapban 😄

TBTPumpa
Videó is van a TressFX-rõl játék közben:

Ejha, kb 350ezer forintos gép...
TBTPumpa
Erre volt idõ...
Azért nemsemmi, hogy egy ilyen jó gépen ilyen szarul fut a játék!
Már nem is csodálkozom miért kussoltak annyit a PC-s verzióról! <#idiota>
Komolyan, ilyen géppel stabil 60FPS-sel kéne mennie és akadnia sem szabadna!

grebber
NfoHump-on lehet nézelõdni már vannak képek.

Van benne benchmark funkció is itt egy eredmény:

IntelŸ Core i7-3930K ,Corsair Vengeance DDR3 1600MHz (16 G😎,Asus Rampage IV Extreme (X79),Sapphire Radeon HD 7970 (OC)

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Szerintem sem nem nagy cucc.

TBTPumpa
Ezek lennének a hõn áhított HD textúrák és az a rengeteg effekt, amit az AMD promózott?

Seth
Ez olyan borzalmas?

PSN ID.: Beegabor

Myselor
jaj igen nagyon szarul néz ki,mibajod vele?:|
Myselor
nagyon jó lenne már játszani basszák meg 😄
TBTPumpa
Nem. Én tévedtem. Azt hittem a GTX 570 új kártya (nem követem figyelemmel már az Nvidia kártyáit), de most látom, hogy 2010-es csak... Akkoriban az HD 5000 sorozat volt az AMD-nél. Azóta jópár újabb kártya jött ki, így nem csodálkozom, hogy régebbi kártyákon rosszabbul megy a TressFX.

Valószínûleg a 2011-ben és 2012-ben piacra dobott VGA-kkal már sokkal élvezhetõbben fog majd futni.
Illetve ugye holnap érkezik egy hivatalos javítás is. Gondolom ezen az effekten fog majd javítani valamit...

grebber
"ki az aki bekapcsolja azt?" Aki maximalista az mindenképpen be fogja!

#2271: A game maga olyan fasza hangulatos az ember nem is nézi a grafikát.Ja nem mert lesz olyan aki nézi majd ezekszerint.Én pont leszartam ennél ,mert a hangulat mindent üt!

TDC Geronimo
hülye haj effekt nvidia kártyán mit vártál? AMDre van az optimalizálva meg aztán 30 fpsért ki az aki bekapcsolja azt?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

grebber
Ilyeneket mondani erõs dolog,mert tuti lesz olyan aki simán 20+ órát szüttyög majd!

TBTPumpa

TBTPumpa
Ausztráliában már játszható a játék!

Tessék egy vélemény a minõségi optimalizációról:
"WOW my GTX 570 tops at 15fps maxed out with TressFX. Framerate drops as soon as you are able to see Laras hair. If I deactivate tressFX its 45fps.

For that, I couldve waited and didnt need to use a VPN. Like - seriously this game is badly optimized!"

Muhaha, ócska. (Mármint a játék)

Nem kell hozzá 15 óra, de még 10 sem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én kb 7 óra alatt toltam végig a játékot, elsõre 80% lett, az összes tomb-ot is megcsináltam. Mikor már megvan az a skill amivel látod az összes megszerezhetõ tárgyat a térképen már gyerekjáték ezek összegyûjtése. Most azzal szórakozgatok, hogy a játék után visszamegyek és minden nap egy térképen összegyûjtök mindent ami kimaradt.
lucifer9393
Ebben igazat adok neked, de nekem a régi vágású Tomb Raiderek még mindig jobban bejöttek, mint azok, amiket a CD fejlesztett. A 2. részt nemrég játszottam végig ismét, és az a kedvencem.

Prince23
Mert a mostani fejlesztõk (de inkább kiadók) a 16-22 közti korosztályt, valamint az akció dúsabb játékmenetet veszik figyelembe. Ezért nincsenek több játékban sem megerõltetõ logikai feladványok sem. Minden ovis szinten van, de ez ha úgy vesszük jó is, mivel egy pörgõ világban, idõszakban élünk. A Casual gamerek a legfontosabbak már, lásd Angliát. A szart is képesek megvenni. pl Crysis vagy Aliens

Jah a StarCraft 2 is várom. Játék miatt nem szoktam szabit kivenni, most is csak összeidõzítettem. Feleség két gyerek mellett amúgy csak késõ este jutok hozzá a géphez.

HeadHunter86
Én a TR miatt nem vettem ki szabit. De köv héten Starcraft 2 miatt eléggé gondolkodom 😄

Remélem azért nekem is. Annyira öreg azért nem vagyok. 😊

lucifer9393
Nem pontosan értem miért függ ez a kortól. Perszehogy bejön, volt szerencsém pénteken a nyitóbulin kipróbálni.

Prince23
Akkor neked tuti bejön majd az új TR 😊

Meg nekem is amúgy 😄

lucifer9393
Jó, én csak 20 vagyok, de keserítsetek csak <#idiota>

Én 38 leszek és úgyan így vagyok vele. Az okát én se mondtam, meg de szerdára szabit vettem ki hehe. Mondjuk elsõsorban azért mert most pont úgy vagyok vele, hogy amúgy is kivettem volna, de akkor már össze idõzítettem a kettõt. 😊

Úgy hogy ha azt hiszed ez korral jobb lesz... hát nem. 😊

Tatyla
Konzokszervize atadta a g4s futarnak holnap 9-17 között hozzák

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TBTPumpa
Sajnos én ezt nem tehetem meg.

Holnap én is megtagadhatnám a kötelezettségeim, de akkor többet nem kellene mennem sehova egy ideig. És az eléggé béna indok lenne, hogy egy JÁTÉK miatt nem mennék dolgozni. Nemcsak, hogy azonnal lapátra kerülnék, de még hülyének is néznének, amiért 24 évesen játszom és játékokra költök! <#idiota>

Ciki, de ez van! <#ravasz1>

Haha, de gondolom nem így fogalmaztál. 😊
Én tegnap találkoztam egy profi Mass Effectes csajjal. Simán jobb volt mint én, elég sokat toltuk Platinumon. Pedig az ME3 multijába én is egész jó vagyok.

TBTPumpa
Steam rip már van... Bár azzal sokra nem megy még senki sem!

Maxtreme
Viszont érdekes hogy nincs még belõle khm "klónok támadása" <#idiota>

lucifer9393
Nem, tõle a hétvégére kértem szabadságot, hogy Larával lehessek. <#idiota> Ilyenkor lenne jó egy gamer csaj, de sokat akar az ember. Ez egyetemi nyelvgyak...

Ezt a gyakorlatot nem a barátnõdnél kell lemondanod, ugye? <#idiota>

Remélem 576-ban is. Azt írják március 5. 😊