5366
Tomb Raider
  • Fpocok
    Itt van egy két jó tipp a játékhoz.
    Pl directx9 erőltetése, amivel lehet fpst nyerni. FoV állítás stb.
  • grebber
    Azért az a nem semmi hogy a játékban lévő full legalja óvodás szintű QTE-n mit össze tudnak görcsölni az emberek!
  • drholmes
    Én voltam béna, végül meglett a steamen.
  • Myselor
    az kicsit nehéz volt ja,de nekem kb 5x re ment :D
  • drholmes
    Sziasztok,

Lehet, hogy hülye kérdés, de kaptam a játékhoz két dlc kódot (Explorer pack, combat strike pack), azokat hova kell beadni? Se a játékban, se a steamen nem vettem észre.

Köszi
  • kill3r21
    Én a farkasnál cumiztam, kb 30adjára jött össze,brutál...
    Egyébként nagyon jó a játék, nagyon nehéz abbahagyni, de nem akarom egy nap alatt leélni....
    Jah és brutáljó a graf...:D
  • lucifer9393
    Rossz már ide benéznem mert vagy minden spoiler már, vagy a nem spoilerben is vannak olyan dolgok, amiket nem akarok tudni áááá nem bírom! még másfél nap -.-
  • HeadHunter86
    Ahogy elnézem nőtt a Cloud mérete, szóval tippre tuti hogy tárolja online a mentéseket. Csak épp nem tüntették még fel a játék adatlapján.
  • Myselor
    igazából nagyon picivel írja ki és csak elsőnek nehéz:)
  • HeadHunter86
    Szerintem tök egyszerűek. Én az ejtőernyős résznél szívtam, mindig fennakadtam egy fában :D Az is szép halál :D
  • Ironman2
    de,csak összekeverem a gombokat mindig.DD
  • Seth
    Nem értem miért okoznak ezek gondot, 10x kell próbálkozni egyeseknek? Valami gond lehet akkor ezzel a verzióval,mert ezt nem hiszem el, hogy ilyen nehézkes pc-n. Nem írja ki mit kell nyomni vagy mi?
  • grebber
    Nekem bejön ,mivel egyébként is a gombokat kell nyomkodni ezek a részek meg annyival másak hogy picit gyorsabban.Semmi nehézség nincs benne.Konzolon 4x bénább voltam ezekben (majdnem kitörtem a gombát) itt meg az összes elsőre sikerült.
  • Prince23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A faszé kell kinyíratni Rothot. Az eddigi legkedveltebb karakter Larán kívül a játékban. Most meg Alexet kell kimentenem a hajóból...

Kis pihenő nem árt
  • Myselor
    hát a végére kicsit sok a katona is,sőt van konkrétan olyan rész amikor robbannak az épületek menekülnek ők is,de azért mondjuk elkezdenek lőni rám,mondom hol van ennek értelme xd kicsit sok lett a lövöldözés na,kevés az állat:) amúgy teljesen jó szerintem a játék,de tombraideres is maradt,talán a vége felé nem annyira,de a végén igen:)
  • Ironman2
    idáig többet néztem videót mint játszottam vele
  • MerlinW
    Persze, az első óra után hozzá lehet szokni. Egyébként a vége fele járva azt mondom, hogy mint Tomb Raider értékelhetetlen a játék, viszont mint interaktív akció/film zseniális. Végig sikerült eseménydúsan tartani a játékot, egy perc üresjárat sincs. Utoljára az Alan Wake adta ezt a filmes érzést.
  • Ironman2
    én vagy 10-szer próbáltam a ruszkinál,nem szabad feladni,mert a farkasnál még bonyolultabb lesz a kombó
  • Ironman2
    nekem már simán megy,mondjuk van olyan láda,ahol más a ritmus
  • Ironman2

10.20-nál járok annál a dögnél,rohadt nehéz billentyüvel elkapni mindig az adott pillanatokat
  • Myselor
    na jó de azok nem olyan nehezek már,ajtó nyitáskor stb,csak az elején hogy nem vagy hozzászokva:) am én se tudom mi a jó benne,annyira nem élvezetes
  • MerlinW
    Háát:)

Minden közelharcnál, a kapaszkodásnál sokszor, a kötélváltásokkor, ajtónyitásoknál, tárgyhúzásnál a későbbiekben, stb. Van benne azért rendesen:) Mondjuk nem tudom mi a jó abban, hogy egy ajtó felfeszítésekor nyomogatnom kell a gombot... sosem értem meg, nem élem bele jobban magamat:)
  • Myselor
    csak először ilyen szopatós.utána már belejössz:)
  • Myselor
    azért nincs olyan sok:)
  • lalakov
    Akkor lehet inkább megszököm, köszi az infót.

Van akinek ez a nyomogatós rész bejön?
  • MerlinW
    Szokj hozzá, mert a játék végéig 10 percenként lesz minimum egy ilyen:) Én is utálom, de meg lehet szokni.
  • lalakov
    Abba is hagytam ma ennél a résznél, felhúzott.
    Ez nem hiányzott a játékba. :(
  • Myselor
    szerintem először mindenki így jár.am az F-t nyomd meg pont amikor bevillan,menni fog:) 1-2 rész engem is szopatott először aztán nem volt gond:)
  • DarkSector
    :P
  • TBTPumpa
    Hmm. Ez a nyamvadt orosz mindig kinyír... Fck this QTE!
  • The Protector
    Igaz,hogy van egy olyan rész a gameban,hogy megjön a havibaj és Lara mindig hisztizik + alig irányítható?
  • kill3r21
    simán lehet, ennél a játéknál....hogy jobban teljesit az 590
  • kill3r21
    Tönkre is mennék a 108 fpstől, még igyse szoktam meg az akadásmentes 30at :D
    tudod ki adna egy kártyáért 200k-t
  • a.carkey
    Ezt az 590 elől, 680 hátrébb részt nem értem.
  • Maxtreme
    Egy hangyányit :D
  • DarkSector
    Az há én meg a 20k-s videókarival maxon játszom, HAJeffekt van csak OFF-on.
    De megéri venni 690-et :D
  • Shep
    Az látszik ,hogy atira gyúrtak.
  • JethroHUN
    De kegyetlen ez a játék. Ez azért eléggé

Ha nem szúrná be: KÉP
  • kill3r21
    Szal akkor kéne venni egy 690et mi? :D
  • Csokis
    GPU/CPU teszt