5366
Tomb Raider
  • Laza
    Attól, hogy az elején megnézem, még nem fogom a hülye ikonokat is nézegetni ... de tudom, Én vagyok a hülye.
  • Shep
    Nem, csak van aki megnéz pár dolgot pl. irányítás mielőtt nekikezd egy játékkal játszani. Neked is tudom javasolni :)
  • Laza
    Ügyes ez a Lara, mindenkit fejlövéssel öl :D
  • Laza
    Hogy itt mindenki milyen okos.

Szerk: A játék meg nem is hibás, hogy nem írták ki mit kell nyomni (mint mások), mi vagyunk a hülyék, egyértelmű.
  • xido
    hát a qte-k miatt érdemes a multiplatform játékoknál kontrollert használni,ott az ember be tud magolni 8 gombot,ami mindig a gomb neveként van kiírva:)
  • Shep
    Ja, az más :D
  • kill3r21
    TressFX Wolf :D
  • Shep
    Az options nem dísznek van, meg lehet nézni melyik gombnak mi az ikonja a játékon belül.
  • Shep
    Na volt itt szó a ruszkiról, hát abban mi volt a kunszt, nem értem? Elsőre megvolt lazán. Teljesen jól eltalálták a qte nehézséget.

Milyen mutáns farkasok vannak már ebben a játékban, mindegyik legalább akkora, mint Lara. :)
  • lucifer9393
    Az orrán változtattak, de az ajkai azok olyanok :)
  • Laza
    Ennyi, ha nem írja ki, hogy mit ért felkiáltó jel alatt, akkor nyomkodhatod :)
    Nem túl bonyik a QTE-k, csak más játékok kiírják, hogy konkrétan mit kell nyomni.

Mondjuk eddig szinte csak moziztam, jó lenne már játszani :D
  • kill3r21
    jah és amikor az E-t kell már nyomogatni a farkasnál, egyet is kihagysz...dead.
  • mester1987
    Olyan a feje, mint a lóé :D
  • Myselor
    hát ja ott kell verni mint a hülye.konkrétan ütemesen meghalsz mindig:)
  • Myselor
    na igen ott konkrétan az a szopatós,előtte az E-t kell nyomni csak,és találd ki hogy a felkiátojel F lesz,na most ott párszor én is elbasztam,de végülis rájöttem.de nem vagyunk hülyék szerintem se
  • CalebJoe
    nem baj csak ne legyen png vagy bmp:)
  • kill3r21
    Ne akadj ezen ki....nem vagyunk nyomingerek....
    Farkasnál énis nyomogattam jobbra balra ahogy irta, rendesen dübörgött a bill, mégis elharapta a torkom...nem1x 30x :D
    nyilván túl érzékenyre van beállitva, csomo fórumon probléma ez, az hogy neked épp mákod volt, a másik 20 meg barom meg nyominger? ne viccelj
  • Laza
    Vazze, ki beszél az első 10 percről? Voltál már a ruszkinál? Ott kell F,F,lövés,jobb/bal nyomogat,E nyomogat,lövés. Itt az elején találd ki, hogy a felkiáltó jel az az F, a kéz meg az E (mondjuk erre emlékeztem).

Azért, mert Te csak a lábelkapósat láttad, még más is van.
  • lucifer9393
    + szerepel a munkái közt: "3D face scan for the new Lara Croft Tomb Raider video game (body and voice are of a different likeness)." :) csak ennyit akartam nektek mutatni, és a hatalmas képért még egyszer elnézést.
  • CalebJoe
    pl. ez hasonlít az eredetire

• grebber
    ÁÁÁÁ na megyek lefeküdni mert felkötöm magam.

" és nem írja ki mit kell nyomni csak a hülye ikonokat vágja ki, emlékezz rá pont a QTE közben."

Az összes megfogos lábelkapos akármilyen QTE ebből áll A és D nyomkodása majd ütemre az F betű. (alap bill kiosztás) Ezen mmit lehet elfelejteni amire emlékezni kéne?
    NEcsináljátok már...
  • lucifer9393
    De attól még így van
  • Fpocok
    Hmm... beléptem újra és most jó.
  • CalebJoe
    akkor se:)
  • Hegemonix
    Kérlek mutasd be nekem, de személyesen! :)
  • Fpocok
    Érdekes. Nekem ilyen lett dx9en:

• lucifer9393
  • Laza
    Komolyan mondom, ezek a QTE-k ... és nem írja ki mit kell nyomni csak a hülye ikonokat vágja ki, emlékezz rá pont a QTE közben.

Remélem később több játék lesz benne, mert az első 2 órában kb semmi, csak gyaloglás meg vackok gyűjtögetése.

Az első ajándék 'DLC' vicces volt ... mármint hogy mit neveznek manapság DLC-nek :)
  • grebber
    Pont ez az amikor játszok másra nem is koncentrálok szóval ha nekem a jobb felső és a bal alsó sarokba rakja ki melyik gombokat nyomkodjam az se zavarna be!
    Lényegtelen nagyon fasza lett nekem elsőre megy minden.
  • Hegemonix
    Nálam így alakult a min., max és avg fps, rendre:
    DX11 - 18.8 - 29.2 - 24.2
    DX9 - 8.4 - 29.2 - 24.0
    Azaz éppenséggel elvitt fps-t a DX9 mód...
    ("normal" beállítással)
  • CalebJoe
    akkor egy kissé elnézték az arcvonását, a játékban lévő szebb

• lucifer9393
    bocs, nem tudtam, hogy ekkora lesz a kép.
  • lucifer9393
    Hoppá hoppá! Bemutatom nekted Megan Farquhar kisasszonyt, akiről Larát mintázták:

Itt pedig a hivatalos megerősítése. Scrolloljatok odébb a screenshotok közt.
  • CalebJoe
    Ja ok, lehet az a gáz hogy hirtelen kidobja és még mozog is ez megzavarhatja a játékost, de akkor is aki régóta játszik annak azért illene 1-2 próba után sikerülni.
  • kill3r21
    Énsem tartom gyíknak magam, azért már játszok pár éve, és mégis látod kifogott rajtam 30 probálkozás....érdekes ez...
  • grebber
    Nekem tetszik pont ezt mondom,mivel nincs semmi baj vele full könnyű egyszerű! Sőt pc-n könnyebb nekem mint konzolon.
    Engem az akaszt ki hogy ez az egyszerű mechanizmus nehézséget okoz bárkinek is.
  • CalebJoe
    Mert már egy ideje ez van legalábbis konzolon, vágom hogy nem tetszik de hát ez van minél több játékost akarnak megvenni.
  • grebber
    Ehhez nem értem miért kéne hozzászokni ,hogy nyomjál felváltva két gombot majd utána egy 3.-at!

• Hegemonix
    Engem a legelső próbatétel készített ki rögtön, mikor a "tüskét" kellett kihúznia Larácskának az oldalából! Legalább 50szer kellett gyorsan lenyomnom az "E"-t, mire kihúzta! Aztán meg gamepad-on nem tudtam még beállítani a kamera nézet váltást, valamint az se ment, mikor bal-jobb ide-oda rángatással mászott fel a falon, az is csak billentyűzetről ment, holott a gamepad-dal vezéreltem a mozgást korábban, ki érti ezt...
  • CalebJoe
    hát igen a csak pc-s nincs hozzászokva