Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
ó tudom tudom, spoiler. Ezekbe krva nagy spoiler van, megtudod Lara hogy néz ki.. Ezt eddig még úgy sem láttuk.

Más:
A játékkal van baj, a Crysis3 nem fagy és nem gpu recoveryzik.

Jó játékot mindenkinek :)

http://www.youtube.com/v/TS6t8yQySvk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
DarkSector
Kösz....-.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Aha, nincs vele sebességprobléma, viszont nálam kb 2 percenként kilépeget, de úgy hogy elõtte még a hang is akadozik, sípol stb.
Ill jön a szokásos nv-s üzenet h a driver nem válaszolt, de helyreált bla bla.

Ilyen akkor szokott lenni ha döglõdik egy vga, de másban nem csinálja. Vagyis.. mindjárt ránézek valami gpu igényes alkalmazásra, mondjuk crysis3.

Myselor
az atomgépén?áh épphogy csak elindult a menüböl már félóra volt eltalálni a new game opciót xd azóta is a cinematicot nézi<#idiota>
lucifer9393
Tényleg csinál valamit ez a tressFX a ruhákkal is, vagy ha nem is az, akkor vmi PC-s extra, mert amikor partra mosódik, nagyon jó és részletes a ruhája. De ahogy elnéztem, több PC-s videóban, azért tényleg vannak részletes textúrák. Látni még azt is, hogy mibõl készült a ruha, az anyag textúráját.

Kongy
Jól fut nálad? folyamatos?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Maxtreme
Azt tudja valaki hogy az a high precision nevû graf beállítás mit is csinál?

"Mert megtehetem" mi? :P
Maxtreme
i5 2500k@4ghz, MSI gtx 660Ti power edition (kb 670 szint), 8gb ddr3

Pár képz tõlem.

HeadHunter86
Én már egy napot lazán kibírok. Megyek addig StarCraftozok :D
Extreme: 45-60fps, milyen beállításokkal és milyen géppel?

Amúgy ha nem megy holnap normálisan akkor este berendelek egy 660GTX-et, kb. csütörtökre meg is jön :D

Még annyira friss, hogy szinte még meleg <#nevetes1>
Myselor
jah csak még normális linket nem találtam xd

Van már Tomb.Raider-SKIDROW is. Tartalmazza a Survival Edition DLC-t. Persze van még egy rakat DLC, mindenhol más nehogy egybe meg lehessen szerezni (még eredeti tulajoknak sem), hogy ezzel csalogassák jobban a vevõket
Aztán a warezrõl ennyit is!
Myselor
honnan van már meg?ezekrõl a jófajta linkekrõl?:d
ja azt hittem, mint a PhysX-nél plusz támogatás. Thx!
Meglesem mennyit zabál le az FPS-bõl!
Maxtreme
Jól megy ez nagyon, igaz az treesfx-et kilõttem, nagyon zabálja az fps-t. Tök maxon 45-60 frame (vsync)

Shep
Persze, DX11-es kártya.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gondolom kell hozzá támogató hardver vagy nem?!
Shep
Mi másról? :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A TressFX-rõl beszélsz?
Shep
Azért vicc, hogy egy tök gagyi haj effekt megeszik mindent ellenben a parasztvakítás physx ami ugye a gonosz nvidia pénzelése miatt van sokkal komolyabb dolgokra is képes kevesebb gépigény mellett, elég ha csak a már sokat emlegetett Alice-ra gondolunk.

Maxtreme
1:40-1:45 között tényleg iszonyat ahogy szaggat.

A tört verzió is megérkezett akit érdekel. Muhammad oldalán már befigyel!
Shep
Tök vicces, hogy menni is alig bír de úgy ugrik, mint a nyúl :)

Maxtreme
Azt nem mondtam hány zoknival <#hehe>

lucifer9393
zokni? két focilabda <#taps>

btw, itt és másik videó, az elsõ pályáról, eléggé beszaggat a fickónak, ahogy a kamera közeledik a hajhoz.

Maxtreme
Jepp + zoknival kitömött melltartó, és kész is vagy <#idiota>

lucifer9393
a töredékébõl veszel egy parókát és egy ventillátort <#idiota>

TBTPumpa
Hát de nekem kell az a haj! A haj jobban érdekel, mint az egész játék! <#idiota>

Mindjárt rendelek 2db 7970-es kártyát és talán nem lesz gond! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem lesz ez szar. Kikapcsoljuk a Tré fx-et (hm, levédetem ezt a nevet), akarom mondani Tré fx™-et és kapunk egy olyan verziót, ami szépen fut és amiben részletesebb a textúrák a konzolos verziókénál.
TBTPumpa
12000 Ft-ért kapok egy szar PC-s átiratot a játékból! <#szomoru1>

Vincent sem örül!
Erre rábasztunk! (by Horrorra Akadva 4) <#idiota>

Maxtreme
beszarok. A segge legalább jó irányba mozog a lépésekhez képest? ha nem, nem is érdekel a játék.

Lol a másik fõ téma a linkelt topicban az, hogy légzékor hülyén mozog Lara mell(kasa) :D
DarkSector
Még minimumon is szaggat?
Mert ha nem akkor nincsen gond.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lucifer9393
Mikor gépigényekrõl van szó, én is csak annak örülök, hogy az xboxba is csak betolom és kész. Ja, meg hogy hány dvd-bõl fog állni <#idiota>

Shep
Neked, másnak meg nem :)

lucifer9393
Igen, amivel minden fûszál, és a mellette lévõ fehér zászlócska dacol <#idiota>

zzeN
Ja grafikában, mert játéknak még mindig szar<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

igen, ilyenkor örülök azért, hogy a ps3-s verziómmal csak annyi lesz a dolgom, hogy berakom a dvd-t a gépbe.

Maxtreme
EZ nem bug, hanem innen is látszik milyen badass csaj. Még a fizikával is harcol. <#idiota>

Shep
Na de a C3 legalább nyújt is valamit a gépigényért cserébe itt meg csak gagyi hajat kapunk :)

Kongy
ez a hajas dolog nagy agyfasz xd sztem tok idetlenul nez ko es megfelezi az fpst ahogy lattam xd

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Hát az csak azért van, mert a közeli szikláknál egy kisebb légörvény jön létre ami miatt másfele fúj ott a szél :)

grebber
Ej amikor megláttam a pc-s recommed gépigényt meg végigtoltam boxon és világgá kürtöltem hogy tökéletes a játék.

Eddig úgy néz ki hogy csak xboxon,mert pc-set sikerült kinyírni a nagy gépigénnyel.

És ki hitte volna hogy a Crysis széria hardware mizéria után is van élet ,tessék ez a topik már másról se szól<#idiota>
Sebaj megy ez is majd a majd évek múlva tolom maxon mappába a "nagyok" mellé!<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

lucifer9393
ami ráadásul ellentétesen fúj a széllel. Mert amíg a tenger balra hullámzik, a zászlók/rongyok balra fújnak, Lara haja ellentmond a fizika törvényeinek és jobbra kezd el fújdogálni :D

Myselor
hát jaja olyan:)
Shep
Ez is elég vicces, felül ok, a tincs de alul az a villogó nem is tudom micsoda ami a haja meg az árnyéka akar lenni inkább elszomorító, mintsem hú de frankó új feature amit még az AMD oldalán is be kellett harangozni. ()szerintem)

Maxtreme
Mint mikor lenne egy állandó ventilátor a háta mögött, ami fújja a haját. <#idiota>

TBTPumpa
Hajas mód ON.
Van egy másik kép is, de ott több FPS-sel rendelkezik a srác, így gondolom az az effekt nélküli. <#idiota>