5366
Tomb Raider
-
#3032 Na pc-n is megszültem a szörvájvört itt csak 6 óra kellett é 78% lett.
Most megnézem mit mutat a multi és rágyúrok a single 100%-ra!
-
WinStar #3031 Most ott akadtam el hogy az ejtőernyőst knée megmenteni,bemegyek abba a házba ahol nagyon fúj a szél,ott fel kell tekernem azt a biszi baszit,de arra én hogy mászok rá hogy tudjak ugra bugrálni? Nem értem a logikáját.... -
#3030 Nálam a lenti configgal, csak GTX660oc:
1920*1080
Minden extreme-en, tressfx on, egyedül tessalation off
Max: 30
Avg: 25
Min: 20
DE nagyon szépen játszahtó így, nekem többnek érződik az FPS játék alatt. -
#3029 láttad a videókat?akkor minek lett volna beöltözve?stb.télleg ne okoskodj már ennyit:) -
#3028 Nem, myselornak igaza van, mert a mozgást/testet is Camilla adta. -
#3027 hát nekem nem lett sokkal jobb xd -
#3026 megvolt ,meglesem:) -
#3025 Meglepodnel, mert az egy ferfi. :D -
Csokis #3024 Indítsd el a regedit-et, majd a HKEY_CURRENT_USER\Software\Crystal Dynamics\Tomb Raider\Graphics ágon a RenderAPI értékét változtasd meg 9-re. DirectX 11-re pedig 0-ra írva az értéket lehet. -
#3023 és hogy lehet átrakni dx9re?én nem is látom az opciót -
#3022 tegnap már probálkoztak ittis :) -
Csokis #3021 Most olvasom, hogy lehet DX9-ben is futtatni (így persze a tesszellálás és a TressFX nem lesz)!
DirectX 9: 56,68 fps
DirectX 11: 44,74 fps
-
#3020 jah xd te állat. am a cickók nem tudom mert egyik csajnak sincs nagyon akkora. a feneke meg camillának teljesen jó,azt lehet tőle kapta ^^ -
Csokis #3019 Intel HD 4000-el így megy 1280x720, minden low, de 16xAF grafikai beállítással:
-
#3018 Ja, de olyan értelemben h. a boobies meg a butt honnan jött -
#3017 hehe,jah.bár szerintem az is camilla ahogy láttam ^^ -
#3016 Na, most már megvan ki a hangja, ki az arca, még a testdüblőre hiányzik aka. hogy pakoljunk össze egy tökéletes nőt -
#3015 hát nem egy camilla,de vele is elvolnék azthiszem -
#3014 Szerintem hasonlít. -
#3013 Nekem is először az jutott eszembe, hogy ne fulladjunk meg, gyorsan másszunk vissza az előző helyiségbe. Aztán mivel gázról van szó, egyértelmű volt hogy fel kéne gyújtani... -
#3012 nyilván nem persze, de pont ez miatt a szájbarágás miatt, ha már valami nincs a szádbarágva már megis akadnak...
Nekem pl ennél a gázos résznél egyből az jutott eszembe hogy felkéne gyújtani az egészet...:D -
vg #3011 Szerintem nem arról kell szólnia egy játéknak, hogy órákig keressünk egy ládikát az erdőben... -
#3010 Anniversaryban meg el lehetett akadni mert az remake volt xd -
#3009 Nemhiába rágnak már a füledbe mindent a játékkészitők, GPS térkép, villóg tárgyak ala FarCry3, ittis a survival sense....nélküle is megoldanánk, csak nagyobb lenne a kihivás nemde? -
#3008 Probléma megoldó kézség szerintem fejletlenebb...mint annak aki a régieken nőtt fel úgy gondolom....nem konkrétan Wintstar problémájára gondolok, hanem általánosságban...a mai fiatal gamerek, akiknek kimaradtak a régi nagy címek, nah ők számunkra alap dolgoknál tudnak elakadni...multkor egy másik forumon egy srác akadt el a crysis3ba...pedig aztán abba mivan elakadnivaló? :D -
vg #3007 Miért lenne más korosztály? Én ezt a részt sokkal jobban élveztem mint a régebbieket. -
#3006 Hát látod...más már ez a korosztály....bár mondjuk az egyik tomb rajtam is kifogott, kb 10 percig...:)
Régen volt jó pl egy resident evil 2-3 azokban lehetett agyalni, vagy éppen egy FF7-8
-
#3005 Akkor te játssz a régi részekkel. ;) -
#3004 Azért elég durva hogy egyesek elakadnak. Mi lett volna ha olyan mint a régi részek. Sajnálom hogy a Tombok is 5 percesek és 0 kihívás. -
WinStar #3003 jah igen,köszi,már rájöttem időközben :D -
#3002 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mássz vissza, és dobj be egy lámpást -
#3001 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiugrasz fent ahol bejöttél, majd ott találsz egy lámpást, bevágod a lyukon és bumm :D -
WinStar #3000 Sziasztok.Valaki tudna segíteni? Elakadtam ott amikor a rádió adó vevő toronynál bent vagyok,majd kinyitok valami gáz vagy nemtudom mit,jön a csávó üti az üveget,majd abba hagyja...és ott köhécsel nekem lara.... -
#2999 Ja :D -
#2998 Alap :) -
#2997 Nekem xboxon volt, első indításnál már egy 22 MBos patch fogadott. -
#2996 Jó kérdés....a habokba :D -
#2995 Egyébként hol van a beígért 0day peccs? :) -
#2994 Mentés tünt már el valakinek? És hiába kezdem el játszani újbol, kilépés után csak new gamet enged. A mentésket merre tárolja? Előre is köszi! -
#2993 ????????????????????????????????????????????????????????? Ki akkor a szép neked, ezek után érdekelne :)