Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
TressFX OFF és ON mozgásban:
http://www.youtube.com/v/FGM3cK2zJvo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
A piával meg a cigivel az a baj szerintem hogy "zombivá tesz" és függ tõle aki használja.
Mert elég sok hajléktalannal szoktam találkozni akinek se kutyája se semmije a kukákat túrja pénzt kéreget,de a kurva cigi meg a boros üveg ott rohad a pofájába meg a kezébe!
Amikor meg kaját akar adni nekik az meg nem kell még én vagyok a paraszt.

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Mióta dolgozom (1.5 éve) Kb. 10x annyit költök játékra, most már megtehetem. Fõleg akciós játékokat veszek STEAM-re, meg nagy neveket dobozos formában. pl. TR SE, SC2 CE.

Sõt, régi kedvenceket is megpróbálom olcsón beszerezni STEAM-re.

Fyrex
kiemelted a mondandóm lényegét... se.

Avanti Crociati!

Fyrex
Természetesen nem az, és nem is állítom hogy nem lehet pár havonta egy játékra félretenni, csak nem értek egyet azzal a megközelítéssel hogy "tedd le a cigit büdös dohányos" / "ne igyál sört büdös alkesz" különben várd az eredeti játék "luxusát".

Avanti Crociati!

CalebJoe
hát a dohányzás aztán kurva fontos úristen késik a tüdõrák<#falbav>
lucifer9393
Az egész a balanszról szól. Ha valaki nagyon szeretne tegyük fel egy játékot, akkor ígyis-úgyis megtalálja rá a módját. Kevesebbet költ, spórol. Nekem belefér még egy-két lazulós hétvége a haverokkal, iszogatással együtt is, de ugyanakkor mivel nappali tagozatos egyetemista vagyok, és az órarendem miatt csak a diákmelók férnek be, ezért fordítok különbözõ nyelvekrõl, különbözõ nyelvekre. Otthonról végezhetõ meló, félre lehet belõle rakni. Persze, azt nem mondom, hogy a szüleimre nem támaszkodom, mert logikus, hogy még muszáj, de mindebbõl csak azt akarom kikerekíteni, hogy az egész csak az ésszerû beosztásról szól. Légyszíves ne támadjatok rám, én még nem vezettem háztartást....rezsirõl nem tudok beszámolni.

TBTPumpa
Biztos van jó gondolat a te nézõpontodban is, viszont azzal már nehéz vitatkozni, hogy egy teljesen új játék 3000 Ft-ért miért olyan hatalmas nagy kiadás?

Myselor
hát elég szomorú ez,az ilyeneket pont utálom is.:|
Fyrex
Mondjuk arról vitatkozhatnánk, hogy vajon egy számítógépes játéknak annyibe kelljen e kerülni, amiért cserébe az embernek fel kelljen adni a szociális életét vagy a dohányzási szokásait, de ebben úgy sem tudunk megegyezni! :)

Avanti Crociati!

a.carkey
Szóval akkor éjféltõl indul a móka, vagy már lehet regelni a steamen a hagyományos úton?

A medve nem játék.

Maxtreme
Akkor ide is:

There's a problem with the game that makes it crash when you have tessellation enabled. If you have that, it has nothing to do with the crack.

a.carkey
Nem vettem volna CEt, mert nem ad sokkal többet a Survivalhoz képest, sõt, talán Survival se, csak ugye a gyerek fontos tényezõ ha olyan babát adnak hozzá, amit fel lehet fegyverezni. :)

A medve nem játék.

TBTPumpa
Vannak kivételek, de az én ismeretségi körömben is sok olyan van, aki lazán megvehetné a játékot, de inkább nem. Letölti, aztán inkább elpartizza a pénzt minden pénteken és szombaton. Olyan bõdületes összeget képesek elpazarolni, hogy már-már sírok! 10 000 Ft épphogy elég egy hétvégére!

Myselor
jó de az olyanok dögöljenek már meg.vannak ennél normálisabb emberek is.akik mondjuk télleg más miatt nem tudnak nagyon venni gamet,de nagyon mást se ami kéne
TBTPumpa
Fõleg úgy, hogy 2010-ben jelentették be... Ha azóta a töki megspórolja havonta egy doboz cigi árát mára lazán tudna venni vagy 5 CE kiadást a játékból, de nem. Inkább elszívjuk és elisszuk, mert az tök jó buli. Ha idõvel tönkremegy a tüdõ/vese/máj, akkor meg azonnal segítsen az orvos?!

a.carkey
Akkor nem nálam a hiba.

Ráadásul, ez egy olyan játék, amire érdemes spórolni.

A medve nem játék.

Myselor
agyatlan faszok akkor.én ha tehetném se,és amúgyis idióta aki ilyeneket csinál
grebber
Honnan? Haverjaim munkatársaim közül egyedül én ülök éjjel nappal a gép elõtt amikor nem dolgozok és tülök csak azt hallom mennyit elbasztunk piára bulira stb.
Én inkább gyûjtögetem a pénzem és game-et veszek az tartósabb mint az italozás bulizás!

Myselor
kérdem én,honnan a lófaszból veszitek ti ezt?erre felé itt nincs ilyen,nálunk meg gecire nem.omg
TBTPumpa
Értem az álláspontodat, de ki mondta, hogy minden hónapban játékot kell venni?
Számomra ez lesz az elsõ játék ebben az évben. A második pedig a március 12.-én érkezõ StarCraft 2 kiegészítõ és ki is fújt a 2013-as esztendõ.

Nem baj, ha nem azonnal veszed meg 10000 Ft-os áron (fõleg úgy, hogy rengeteg helyen 7-8000 Ft a dobozos verzió).
De akkor ne töltsd le, ne "támogasd" a crackereket! Várj vele, amíg akciós lesz, vagy nézegesd a Hardveraprót - ott a múltkor már 3000 Ft-ért is adtak Tomb Raider-es Steam-es kupont. Ekkora összeg nem pénz egy eredeti játékért - fõleg nem ezért a játékért!

a.carkey
Aham. A SEhez képest a CE a baba. :)

A medve nem játék.

a.carkey
Egy átlag magyar cigire és kólára költ havi két-három játéknyit, és mellé még a piálás a haverokkal.

A medve nem játék.

Omlás
Jól néz ki :] <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TBTPumpa
CE-ben a Survival Edition?! <#idiota>

Omlás
Nem kötekedés kép de drágább verzióban is 6700 a kulcs ez egy gyengébb kocsmázás a haverokkal... de aki szemfüles és körbenéz 4K alatt is lehet kulcsot venni... Szóval a 10K egy játékra havonta dolog már nem igazán aktuális amióta vannak digitális eladások. ;)

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

grebber
De nem rajtunk múlik.Én és ahogy olvasom elég sokan megvettük,mert kegyetlen jó játék.

Lazán eladnak belõle 3-4 millió dbot és már hegeszthetik is a folytatást (Bár szerintem már bõven megvan alapozva úgyis)
Kevés ilyen jó játék van manapság.
Kasszáknál tuti sikeres lesz.Pl ott a sokak szerint lesajnált Crysis 3 ami nekem szintén baromira tetszik 2 hete eladási listát vezet ,aztán itt az sg-n kb már most kihalt a topikja a megjelenés után 3 héttel.

a.carkey
A CE:

A medve nem játék.

JethroHUN
Ez off lesz nem érdekel, lebaszlak: Tudod mi a szomorú? Az h egy átlag magyarnak legyen az szülei pénzén élõ gyerek tizenéves, vagy már felnõtt PC játékot kedvelõ, 2x is meg kell gondolni, h ki tud adni-e 10k-t egy játékra havonta, míg kicsit nyugatabbra a 50 euro vagy kb 40 font semmi

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DarkSector
ez amúgy kezd warez lenni. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Magyar oldal, közel 2000 letöltõ. Ezek közül a 90% nem fog fizetni a játékért! Így ennyitõl el is esett a kiadó/fejlesztõ.
Ezért is írtam - ha rajtunk múlna már rég nem mûködne a dolog.

Fpocok
WAAAT? Mirõl beszélsz? Hol a kapcsolat? :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
én nekem ha lenne normálisan pénzem,minden játékot instant vennék amivel játszom,de sajnos én pl nem engedhetem meg ezt magamnak.és erre ne mond hogy akkor keress más hobbyt mint a sok fasz,nem én egész pici korom óta játszom.és én nagyon szeretem.csak ugye még nincs normálisan pénzem így nem megy ez mindig,de vannak eredeti játékaim is:)
TBTPumpa
Szomorú...
Seederek: 58
Leecherek: 1658

És ez csak egy nyamvadt oldal. Komolyan, ha a magyarokon múlna a játékfejlesztés, már rég nem készülnének játékok... <#szomoru1>

TBTPumpa
Az a fegyveres lesz...
Engem valami Explorer bundle és Combat Strike Pack DLC-k érdekelnének.
Ebben van egy egyjátékos mellékküldetés is.

a.carkey
Van benne pár alap dlc ami a collectorshoz jár.

A medve nem játék.

TBTPumpa
Hát én megcsapom õket, ha nem kapok DLC-t! <#idiota>
Pólónak és fémtoknak örülök én is.

a.carkey
Holnapra ígérték.

Ja, és jóval nagyobb a doboza, mint a videókon tûnt. Viszont az ajándékpóló már nem fér bele. :)

A medve nem játék.

Myselor
egy idióta igen:)
Shep
Akkor indulhat a G.I. Joe háború :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nézd meg a többi videoját, alapból ilyen a hangja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Konzolokszervize?

DLC-ket megkaptad hozzá?

DarkSector
Igazából engem nem zabvar a hangja mert nem nézem, de egy spoilerbe nehéz beletenni?
jahogy akkor nem lesz meg a 10000 like?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a.carkey
Ja, és egy darab lengyel v. cseh szöveg sincs az eredeti dobozon. Viszont tényleg semmi sincs benne, hogy megérje digital helyett simából dobozost venni. :)

Annyi a különbség amúgy a fém és a mûanyag doboz között, hogy a mûanyagba belefér a térkép összehajtva, a fémbe nem. :)

A medve nem játék.

a.carkey
Hm.

Kezemben a PC CEm. Igazából kibírom holnapig.

A baba nem rossz. Semmi gond vele. Leülni kicsit darabosan tud, de van hozzá jópár fegyver. A fémdoboz is korrekt.

L-es pólót kaptam. Sok mindenre nem jó, de ilyenem is van már.

A vízhatlan tasak viszont hasznos.

Megérte a baba is. Pedig filóztam, hogy vele v. nélküle, de nincs vele gond.

A medve nem játék.

Myselor
de ez nem valós ez megjátszott eröltetett,hát lehet hallani rajta :| ez a baj vele
TBTPumpa
Igen a hivatalos megjelenés után lehet róla szó. De az még nem történt meg! Addig ezzel csak azt reklámozza, hogy mindent lewarezol!

Shep
Szerintem valahol azért jó dolog ,hogy így tud örülni szinte minden játéknak és bele tudja élni magát, akinek nem tetszik nem nézi meg szerintem bõven elfér ilyesmi a játék topicjában.

Kongy
én konkrétan kikerestem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TBTPumpa
Tudom hogy van, de itt a fõoldalon nem látszik! Ide kell linkelni nem pedig 1000 hozzászólással arrébb!

Majd minden jött-ment emberke ki fogja keresni az Offtopik elérhetõségét mi?