Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mert elég sok hajléktalannal szoktam találkozni akinek se kutyája se semmije a kukákat túrja pénzt kéreget,de a kurva cigi meg a boros üveg ott rohad a pofájába meg a kezébe!
Amikor meg kaját akar adni nekik az meg nem kell még én vagyok a paraszt.
Next PC upgrade: 2022
Sõt, régi kedvenceket is megpróbálom olcsón beszerezni STEAM-re.
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
A medve nem játék.
There's a problem with the game that makes it crash when you have tessellation enabled. If you have that, it has nothing to do with the crack.
A medve nem játék.
Ráadásul, ez egy olyan játék, amire érdemes spórolni.
A medve nem játék.
Én inkább gyûjtögetem a pénzem és game-et veszek az tartósabb mint az italozás bulizás!
Számomra ez lesz az elsõ játék ebben az évben. A második pedig a március 12.-én érkezõ StarCraft 2 kiegészítõ és ki is fújt a 2013-as esztendõ.
Nem baj, ha nem azonnal veszed meg 10000 Ft-os áron (fõleg úgy, hogy rengeteg helyen 7-8000 Ft a dobozos verzió).
De akkor ne töltsd le, ne "támogasd" a crackereket! Várj vele, amíg akciós lesz, vagy nézegesd a Hardveraprót - ott a múltkor már 3000 Ft-ért is adtak Tomb Raider-es Steam-es kupont. Ekkora összeg nem pénz egy eredeti játékért - fõleg nem ezért a játékért!
A medve nem játék.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Lazán eladnak belõle 3-4 millió dbot és már hegeszthetik is a folytatást (Bár szerintem már bõven megvan alapozva úgyis)
Kevés ilyen jó játék van manapság.
Kasszáknál tuti sikeres lesz.Pl ott a sokak szerint lesajnált Crysis 3 ami nekem szintén baromira tetszik 2 hete eladási listát vezet ,aztán itt az sg-n kb már most kihalt a topikja a megjelenés után 3 héttel.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezért is írtam - ha rajtunk múlna már rég nem mûködne a dolog.
Seederek: 58
Leecherek: 1658
És ez csak egy nyamvadt oldal. Komolyan, ha a magyarokon múlna a játékfejlesztés, már rég nem készülnének játékok... <#szomoru1>#szomoru1>
Engem valami Explorer bundle és Combat Strike Pack DLC-k érdekelnének.
Ebben van egy egyjátékos mellékküldetés is.
Pólónak és fémtoknak örülök én is.
Ja, és jóval nagyobb a doboza, mint a videókon tûnt. Viszont az ajándékpóló már nem fér bele. :)
A medve nem játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DLC-ket megkaptad hozzá?
jahogy akkor nem lesz meg a 10000 like?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyi a különbség amúgy a fém és a mûanyag doboz között, hogy a mûanyagba belefér a térkép összehajtva, a fémbe nem. :)
A medve nem játék.
Kezemben a PC CEm. Igazából kibírom holnapig.
A baba nem rossz. Semmi gond vele. Leülni kicsit darabosan tud, de van hozzá jópár fegyver. A fémdoboz is korrekt.
L-es pólót kaptam. Sok mindenre nem jó, de ilyenem is van már.
A vízhatlan tasak viszont hasznos.
Megérte a baba is. Pedig filóztam, hogy vele v. nélküle, de nincs vele gond.
A medve nem játék.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Majd minden jött-ment emberke ki fogja keresni az Offtopik elérhetõségét mi?