Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Thx a HG támogatást.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem azért de sokszor szó volt róla hogy észre sem vesszük hogy rohan a fejlõdés.

Na nem hittem volna hogy ezt szó szerint kell venni!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
ok <#idiota>
Na majd a modderek úgy is nekiesnek a cuccnak. <#vigyor3>

DarkSector
A videó alapján messze jobb.

Tomb Raider DLC Lista

Ha megvan mind, szólj 😄
HeadHunter86
Hát igen, Alice haja is van ilyen jó. Nem tudom mit veri ennyire magát erre az AMD.

DarkSector
Bocs Merlin-nek akartam...

Gyorsan fejlõdünk.
Maxtreme
Mit szeretnél?

DarkSector
Kontrollerrel tólja pc-n.

Shep
Igen fõleg az a blama. A végén még kiderül ,hogy a physx nem kamu, ugye kedves összeesküvõk?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
nem. Csak valamiért a billentyût nem írja ki. kontrollerrel viszont jó. Ki érti ezt.

lucifer9393
ezer meg ezer videó van már a neten 😄 Ez most direkt volt?

Maxtreme
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mikor az orosz csávó fojtogat mi a faszt kell nyomni? Mert a bal klikkre (lövés gomb ugye) szépen besárgul a kör (a többi gomb menygomása esetén áthúzza) de mégis mindig megfojt a faszi

lucifer9393
Az egészben csak az a béna, hogy az AMD úgy reklámozta a TressFX-et, hogy játékban haj így még soha nem nézett ki, pedig Lara az Alice megjelenésekor még csak tervezõasztalon volt.

DarkSector
Nem csoda hogy erõs gépeken is szaggat!

Shep
Hát nagyon béna az egész szerintem. A 'szar' physx-es haj meg ilyen 'béna'.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Pont mint az enyém, azé tõtõm le mert csak holnap délután hozza a futár...xD
DarkSector
Gyanítottam. 😄

DarkSector
Írtam még egy aranyköpést az aláírásomba, ami megintcsak igaz...

lucifer9393
Igen, van hozzá már vagy 3-féle ruha: Van teljesen koszos/környezetbeolvadós, meg dzsekis, és még van egy haradik-féle.

CalebJoe
most vertem szét a hátam csalánnal sry<#nevetes1>
HeadHunter86
DLC formájában én láttam már két ruhát. Azon kívül nem tudom mik lesznek még.

Maxtreme
Lesz ebben a játékban am más szerkó is, vagy végig ebben a vérben áztatott kopott cuccban leszünk?
Az sem baj ha nem, mert persze értem én hogy a szigeten nincs pl Adidas bolt <#idiota>

kill3r21
én meg egész délelött várhatnék....lehet bünbeesek 😄
DarkSector
Télleg ne vedd kukacoskodásnak, de a regnevem: "Dark Sector", ezt utálom...
a nick-em amit amúgy szoktam használni, "darkSector".

Tudom hogy nektek ez egykutya, de azért ha legközelebb írjátok, és eszetekbe jutok akkor inkább a másik formában. 😄
THX...😄

HeadHunter86
Én azzar érvelek a várással, hogy nehogy bekavarjon a tört az eredetibe. Fõleg a mentés ugye, azt dobhatnád ki mert Cloudos.
+ Nekem holnap meló, így nekem még 3-4 óra és úgy is alszom, és holnap melóból feltelepítem itthon, azt hazajövök és tolom 😊

lucifer9393
Ajánlom neki, vagy összedõl az illúzió <#idiota>

kill3r21
Jaja, de én most vajon mitévõ legyek? 😄
Aludjak inkább? 😄
CalebJoe
ezért jó Darksector aláírása😊

"Olyan ember nincs aki nem warezol, csak olyan van aki nem vallja be."
DarkSector
Te másról beszélsz.
2 csoport van.

1. Aki vásárol játékokat és warezol, de nem az eredetis topikba nyomja. (ez nem álszentség, nem tagadja, én sem, csak nem ide nyomom hogy itt egy crekk meg ilyenek, és tudom hogy ha isten életben tart késõbb meg fogom venni)
2. Meg a többiek.

DarkSector
Miért a szigeten 2 fegyveres lelövése közt borotválja? 😄

kill3r21
Egyébként meg a másik oldal...
Itt sg-n minden a warezmentességrõl szól, közben pedig az userek 90% az elsõ leecherek között van...Nem egy sg-s arcot láttam már , aki itt nyomatja hogy nowarez, aztán közben meg tölti....
Mondjuk valamien szinten magamat is ide soronál, bár én nem szoktam nyomatni a nowarezt...
Mondjuk most perpill baxa a csöröm hogy fent a game, hazaérek 2óra alatt lentlenne, legrosszabb esetbe hajnali 1-2 körül már tolhatnám, fõleg hogy holnap no meló, ellenben délután hozza a futár....tehát ebben az esetben döntsön jól az ember....
lucifer9393
Annak pedig nem kéne <#idiota>

DarkSector
Én olcsón veszek jól átgondolva néhány gémet.
Az ismerõsökkel meg meghivatom magam ha szomjas vagyok. 😄

DarkSector
és lobog a szõr a pinaszélén. 😄

kill3r21
Én dohányzom is, buli is van néha néha, de ami megérdemli azt meg is veszem, elõbb vagy utóbb...mondjuk a TR-t elõbb, persze PC-re! 😊
CalebJoe
A következõ az lesz, hogy szét fog szakadni a seggén a nadrág mikor lehajol.<#idiota> még recsegni is fog ahogy szétválik az anyag
DarkSector
Sem...kövben sem, iszonyú erõforrást igényel, látod most is, pedig még ez sem közelíti meg az elfogadható szintet.

lucifer9393
2013-ra még mindig nem értük el azt a szintet, hogy egy haj valósághû legyen a játékokban. Mikor jön majd el vajon ez a korszak? A következõ generációban?

grebber
Pont ez benne a szar ha már ennyire zabálja a gépet akkor legalább csinálták volna meg rendesen. Ez egy steril haj amire semmi nem hat egyedül a szél lebegteti se a víz se a sár se semmi már nem látszik rajta!

De az ilyen aproságok sem mondatnak velem más mint hogy az év eddigi legjobb játéka lett!

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Azért az más. Nem kellemes az élet abban a szituban, és nem mindenki - fõleg az idõsebb többség nem feltétlenül - saját maga miatt került arra a pályára.

A medve nem játék.

DarkSector
Szép dolog hogy szálanként látszik de gagyi hatása van és túl mû az egész az a baj.

CalebJoe
Ekkora esõben le kéne tapadnia a hajának nem lobogni, amúgy szép látvány tényleg.

kemszi2
na most akkor én hova tartozom amúgy az itt leírtak alapján?
éppen letöltöm a játékot,elszoktam járni a barátokkal szórakozni,és ha választani kéne a barátok és a gép között egy percig sem haboznék .mennék a barátokkal. 2-3ezer forintnál ritkán kerül többe egy buli/persze nem is diszkóba járunk/ minõségi bort és házi pálinkát iszogatunk havonta 1x jobb esetben kétszer. Játékokat mindig letöltöm ,és csak azután veszem meg ami tetszik,és igen azért van bõven eredeti játékom😄
DarkSector
Azt hittem hogy csak nekem tûnik irreálisan mûnek az egész...a normál haj jobb.
Úgy csillog mint a viasz.

lucifer9393
Még színben se illik rá ez a Kayako-féle haj...

Myselor
vagy még nincs saját keresete, a szülei meg nem tudják mindig támogatni mindenfélével😊
minimize
ez szimpla általánosítás.
amúgy aki akarja,úgyis megveszi.aki nem,nem csak bagózik,vagy iszik,lehet öltözik,autózik,narkózik....bármi egyéb. is.

No one can stop Death!

kemszi2
ebben a számítógép se különb 😄