5366
Tomb Raider
  • CroftManor
    Nekem az nem tetszik, hogy ha felmászol egy létrán, akkor lefelé már nem enged, csak fölfelé. Ez milyen már XD
  • Shep
    A bannerban több funkció van ,mint magában a játékban :D
  • crosscut
    Azért számomra mindig is az ócskaságok ócskasága volt ez a "találd meg a gyüjthető tárgyat" Azaz....ócskaság egy sandboxban ilyennel húzni a játékidőt (a fejlesztők részéről) főleg aztán az olyan amivel semmit nem kapsz. A treaasureket legalább meg lehet nézni, meg a könyveket felolvassa...ezek egy fokkal jobbak. A GPS Cache viszont a legalja.
  • tomsolo
    én még most is pedig tudom :D
  • Laza
    Ne már tényleg? Én meg bohóckodtam az egérrel, ezek szerint feleslegesen :D
  • Krisztiam #3147
    köszi
  • Prince23
    10,1 gb
  • grebber
    Ez a keresgélés nem is olyan egyszerű mint gondoltam.
    Parti szakaszon már szopok 2 órája és nincs meg egy elásott cucc meg 4 db akna pedig azok ezért elég nagyok.
    Ez viszi fel a sok játékórát az biztos.
    A 100%-hoz fog kelleni szerintem össz. 13 óra majd!
  • Prince23
    1-es gomb váltásával. de ez alap kéne lennie, már nem azért :)
  • Krisztiam #3143
    feltelepítve mennyit foglal a játék?
  • Myselor
    majd később:)
  • Krisztiam #3141
    nah itt van SE pedig állítólag elfogyott..
    SE
  • WinStar
    a nyílvesszőnek az elejét hogy tudom meggyújtani? :D
  • CroftManor
    Ki találta ki hogy legyen benne multiplayer? Nem sok értelme volt. Nem tom ki az akit leköt ez a bolyongás, rohangálás, de sztem simán kihagyhatták volna belőle. Egy értelmetlen lövölde az egész.
  • Fenimor
    Nagyon ZSÍÍÍÍR game lett, had lobogjon a haj...
  • DarkSector
    THx, ahogy lesz időm rájavítok, ma csak egy gyorsat összedoobok, meg objekteket csinálok, ha mindig jön új infó akkor csak berakom új blokk-ba..
    FAQ oldaltól nem kell megijjednetek nem ilyen lesz ezek a fekete-szürke szarok csak egy vázlathoz vannak...:)

Innen is köszönöm TÖBBEK KÖZT MerlinW-nek aki nagyon sok dolgot mutatott és segítet régebben!
    És máig is!
    Hála neki, már átlátom a css-t is. :)
    THX mester!
  • Tatyla
    de jó lesz ez hajrá
  • DarkSector
    Srácok megígértem nem moddolom a topikot, ha ti nem szeretnétek.
    Ez a néhány cucc maradhat vagy sok????

FAQ jó lesz külön oldalra? Vagy nem? (kész az FAQ oldal nagyjából csak a szöveget kell betennem )

sak mielőtt elcseszem az időmet ha nem tetszik most szóljatok pls....
  • Myselor
    inkább ne lennének,amúgyis hülye aki megveszi ezeket
  • TBTPumpa
    DLC bejelentve!
    "Exclusive to Xbox first, Eidos Montreal’s Caves & Cliffs Multiplayer Map Pack goes live 3/19"
  • CalebJoe
    Vaas behízott a Far Cry óta

ja meg Harry Potter is itt van

• crosscut
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem TressFXen időnként bekopaszul a nő
  • HeadHunter86
    Annak aki maximumra rakja annak lehet :D
  • Prince23
    Nvidia alatt fagy

de amúgy kb 2 óra game után csinál ilyen graf bugokat, meg crasht. nálam eddig egyszer volt fagyás.
  • HeadHunter86
    Érdekes. Mindegyik játék megvan nekem is és egyikkel sem volt ilyen problémám.
  • elite
    Mondjuk a játék legelején, amikor először át kell menni a kidőlt fatörzsön a szakadék felett kissé csalódás volt, hogy nem tudok leesni akkor sem ha akarok. Azt hittem egyensúlyozni kell, de áh, fenét...
  • Prince23
    Nvidia van
  • TBTPumpa
    TressFX-től mindenkinek leesik az FPS.
    Igaz ha bekapcsolom, csak 10-15FPS-t veszítek, de ha az SSAA-s élsimítást nyomom be, akkor 20-25FPS-t is zuhan a sebesség.
  • Prince23
    Az első végigjátszás után nem kapunk minimum egy Survivor nehézségi módot, ez nagyon nagy vicc. Ebbe a módba még kraftolni is lehetne, mint pl. elsősegély csomagot, fegyvereket, vagy hamburgert :D

Ezt én hibapontnak vélem. vagy lenne egy New Game + lehetőség, amit kizárólag Survivor vagy hardcore nehézségi szintben tudnánk végigjátszani.
  • HeadHunter86
    AMD-d van?
  • Prince23
    Az csak tesszalláció effekt. Nekem pl a Tesszalációt egyelőre nem bírja a Tomb Raider (villogó textúrákká válik a látványvilág, semmit sme látni az egészből), így voltam a Deus Ex-el is megjelenéskor, de aztán jött egy patch, minden maxon toltam grfaikailag. Ez volt a helyzet a Hitman-el, és most ezzel is. Várok egy patchet, az mehet max grafon majd. A tress FX hatással meg leesik az fps-em.

QTE-es részek:

Látom sokan nem tudják a gombokat, pedig tök egyszerű. AD, F, és E gombokat kell nyomkodni. És legfőképpen az F-et. Ha piros tappancs kéz ikon jelenik meg, akkor az E betűt kell nyomkodni folyamatosan. Ha felkiáltó jeles, akkor az a leütés / kivégzés gomb, vagyis az F bill. Ezt pedig a hatókörön belül kell időzíteni.
  • TBTPumpa
    Bár lehet csak az a problémám, hogy a V-Sync Tripla bufferen van és 2012-es augusztusi Catalyst-et használok!
  • TBTPumpa
    Hát nem sietik el! Legközelebb rendelj más boltból, ahol nem néznek ennyire hülyének.
    Nem igaz, hogy a megjelenés napjára nem lehet kiszállítani egy játékot!
  • Maxtreme
    Dof normalra, TressFX, és olyasmit olvastam hogy az SSAO kilövésével is sok fps nyerhető.
  • TBTPumpa
    Tesselation és Post-processing. Nálam ez az amit a kártya nem szeret (HD6970). Illetve TressFX és SSAA élsimítás is felejtős! Sima élsimítás is jó.

A többi mehet High vagy Ultrán és akkor elvileg reccenésmentes a játék...
    Nálam legalábbis ennyi kompromisszummal állandóan 60FPS-en fut a játék, egyszer sem csökkent még. Eddig 50FPS volt a minimum.
  • Evoluti0N
    Az előbb hívtak, hogy holnap érkezik a Survival Edition példányom. 2 nap késéssel, lol. Ezt az 1 napot már ki fogom bírni. Már alig várom.

• grebber
    Tress FX, tesszaláció pl!
  • Empty
    Mit érdemes kikapcsolni, hogy jól fusson? High-on is gyanus nekem.
    7870 2GB Sapphire, I5 3570K a gépem pedig.
  • MerlinW
    Jah, nem olvastam vissza eléggé, azt hittem a DX9 módról van szó. Az exluziv dolog érdekes, nálam minden gond nélkül megy.
  • Empty
    Kösz!